Kaynananın eli her görüldüğünde öpülür mü?

Yorum yazan tüm arkadaslara teşekkür ediyorum..yazan cogu arkadasin ablalarımın fikirleri benim icin önemli ve alacagim seyleri aldim icimden gelmesede öpeceğim yanlış anlamayın istemesem kimse opturemez yani gorumcemin demesiyle değil ...ama kayinimin elini asla öpmem Bu arada yasım 23 benden küçük kimse yok esimin ailesinden yoksa kafama yattı kendimden küçük birisine elimi opturmeyi

allah askına kızlar biraz mantıklı düşünün ya .ben 12 yıllık evliyim.3 cocuk annesıyım.bende bunları cook yasadım.benımde kaynanam ve eşim boyleydı.ben elını opmekten gocunmazdım da ya kaynanama ne oluyodu da boyle bi kubarmalar bi buyuklenmeler.neoluyosa.zorla el öpünce ne gecıyo elıne.bence bunu kasten yapıyolar.eşimizde buna alet oluyo.tamam ıstersen elini öpersın gördugunde.ne bılım bazen olur ıcınden gelır boynuna sarılırsın.bune bole illa el öpeceksin.bunun altında bı kompleks var bunu anlayan anlar.kusura bakmayın.ben kaynanamın elini öperken yüzüme bakmıyodu.simdi ben daha ona yaklaşmadan boynuma sarılıyor..o zaman neymiş.dayatmayacaksın herseyı oluruna bırakacaksın.böyle istekler coook gereksız....

haftada 3gün görüşüyomuşsunuz. öpün ne olucak diyenler epey çok ama kimse kusura bakmasında sürekli görüşüyorsa el öpmek zorunda mı her defasında? saygı sadece el öpmekle mi anlaşılıyor? elbette el öpülür büyüğündür kimsenin dudağı aşınmaz bu normal bişey sonuçta ama ayda bi görüşmüyolarmış ki sürekli görüşüyolarsa bence abartı bu durumu kullanıyolar resmen

bence bundan rahatsız olma öp. el öpmekle dudak aşınmaz. hele ki k.validense öp, gül gibi oğlunu yetştirip sana vermişş bizde de adet: k.pederle valide oturduğumuz odadan her çıkışında ve girişinde(tuvalet ihtiyacı için, namaz için, hava almak için girip çıkmalar dahil) ayağa kalkarız otururuz ilk başta ben de çok yadırgamıştım, yapamamıştım, sonra görümcem bana lafı sokunca akıllandım:) aman hem spor oluyor otur kalk otur kalk takama bence ufak tefek şeyler bunlar

sizinkilerle semra kaynana akrabamı acaba.adetler aynıymış

sizinkilerle semra kaynana akrabamı acaba.adetler aynıymış

olabilir:) ben kendimi anneme ayağa kalmadım diye bana 40 laf saydılar. aman çok da tınnn. valla ben ha bire yazıyorum aynı şeyi ama artık takmıyorum. bunlar basit şeyler. önemli olan benim ve kızımın(öncelikli) mutlu ve iyi olmamız.

Merhaba bende 8 aylık gelinim..

Bilmem.. Herkes öpüyor mu diye hiç düşünmedim.. Nabza göre şerbet verenlerdenim

Annem sevmez zaten o yüzden öpmem mesela..

Ama kaynanam el öptürmeyi sever ve bende sevdiğini öğrendiğimden beri her gördüğümde öperim.. Ve öptüm diye de boyum kısalmadı

Bundan rahatsızlık duymanızın başka bir sebebi olabilir mi ? Ben kaynananızı pek sevmediğinizi düşündüm ilk mesela..

Ben bir senelik gelinim hiç öyle bir sorun olmadı dayatılmadı ama ben zaten kendı aılemde ne gorduysem oyle yaptım mesela ben merhaba derim onlar selamın aleyküm derler kayınpederım bir defasında odaya gırılınce selamın aleykum denir dedi bende sırf gıcıklıgına hiç bir zaman selamın aleyküm demem demicem de cocuk degılım sizede dayatıldıgı ıcın boyle yapmıssınız . ben kayınvalıdemın değil her gorduugm yaslının elini öperim hatta bayram geliyor kocaların eli öpülür öpüp harçlığımı isticem

bayramlarda bende kocamın elini öperim,harçlığımı da alırım

yok artık

Merak ettiğim bişey var, eşin de senin anneni her gördüğünde elini öpüyor mu?

şimdi birşey diyeceğim aman konuşsunlar illa ki er yada geç kabullenecekler

Şaban'ın filmindeki gibi oturun - kalkın , oturun - kalkın

el öpmeyide öptürmeyide hic sevemem öpmüyorum ve öptürmüyorum

Hürrem sultanı cok ızlıyorlar herhalde

yakında etegımızıde op derlerse sasırma

tabıkı buyuk ınsanların elı opulur ama sık sık gordugunde banada sacma gelıyor
yok kaynınmıs gorumcenmıs fılan bunların elımı opulur yaa yaslı fılan olsalar neyse

Aynı apartmandaysanız,hergun opulmez ama her gıttıgınızde opmelısınız ne varkı bunda.
bız zynı apartmandayız ben pmuyorum cunku hergun grusuyoruz artık komsu olduk.
ama sehır dısına gıdıp gelmıssem operım.

Son düzenleme:
biz senede 3 kez görüştüğümüz için( uzaklıktan dolayı) elini öpüyorum.

ama haftada 3 kez görüşsek öpmezdim sanırım,aramızdaki samimiyetten dolayı sarılıp öpüşürdük diye düşünüyorum.

türk adet ve göreneklerinde saygı için el öpülür ama ben gerek kendi annem babam gerekse kayınvaliedmi bayramlarda kandillerde özel günlerde öpüyorum onun dışında yanaklarından öpüyorum daha samimi sevecen yakın oluyor bence

Evet her gördüğümde hatta sık sık görüştügümüz halde öpmek için yeltenirim, kayınvalidem de kayınpederim de öptürmezler...

Fakat öpeceksin diye baskı yapılsaydı ben de öpmezdim!

Merak ettiğim bişey var, eşin de senin anneni her gördüğünde elini öpüyor mu?

Annem müsaade etmiyor kaç kez öpmeye kalktı annem izin vermeyince öpmedi artık..aslında kaynanamı kırmadan nasıl söylesem bu durumdan rahatsız oldugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…