Mrb kızlar size danışmak istediğim bir konu var görümcem annesini yani kaynanamı her gördüğümde elini öpmemi istiyor eşimde aynı sekilde ve ben bundan çok rahatsız oluyorum haftanin 3 Gunü gördüğüm birisinin elini öpmek istemiyorum anne ve babamin elini dahi özel günlerde öpüyorum...opmedigimde hicbiri benimle konuşmuyor....Evli olan arkadaşlara soruyorum siz her gördüğünüzde elini öpüyor musunuz kaynananizin?
bence bundan rahatsız olma öp. el öpmekle dudak aşınmaz. hele ki k.validense öp, gül gibi oğlunu yetştirip sana vermişşbizde de adet: k.pederle valide oturduğumuz odadan her çıkışında ve girişinde(tuvalet ihtiyacı için, namaz için, hava almak için girip çıkmalar dahil) ayağa kalkarız otururuz ilk başta ben de çok yadırgamıştım, yapamamıştım, sonra görümcem bana lafı sokunca akıllandım:) aman hem spor oluyor otur kalk otur kalk takama bence ufak tefek şeyler bunlar
sizinkilerle semra kaynana akrabamı acaba.adetler aynıymış
Ben bir senelik gelinim hiç öyle bir sorun olmadı dayatılmadı ama ben zaten kendı aılemde ne gorduysem oyle yaptım mesela ben merhaba derim onlar selamın aleyküm derler kayınpederım bir defasında odaya gırılınce selamın aleykum denir dedi bende sırf gıcıklıgına hiç bir zaman selamın aleyküm demem demicem de cocuk degılım sizede dayatıldıgı ıcın boyle yapmıssınız . ben kayınvalıdemın değil her gorduugm yaslının elini öperim hatta bayram geliyor kocaların eli öpülür öpüp harçlığımı isticem
bence bundan rahatsız olma öp. el öpmekle dudak aşınmaz. hele ki k.validense öp, gül gibi oğlunu yetştirip sana vermişşbizde de adet: k.pederle valide oturduğumuz odadan her çıkışında ve girişinde(tuvalet ihtiyacı için, namaz için, hava almak için girip çıkmalar dahil) ayağa kalkarız otururuz ilk başta ben de çok yadırgamıştım, yapamamıştım, sonra görümcem bana lafı sokunca akıllandım:) aman hem spor oluyor otur kalk otur kalk takama bence ufak tefek şeyler bunlar
el öpmeyide öptürmeyide hic sevememöpmüyorum ve öptürmüyorum
Merak ettiğim bişey var, eşin de senin anneni her gördüğünde elini öpüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?