Kaynananın eli her görüldüğünde öpülür mü?

Evet başka sebepler var kaynanamin bu istegi bebeğim olduktan sonra patlak verdi yani 5 ay önce ben eskiden beri yanağına gider sarilirdim... yüzüne gittiğimde beni elinin tersiyle itti o gün bügündür kendisinden soğudum

kayınvalidemle haftada 1 yada 2 defa görüşürdük yanaktan öperdim, elini öptüğüm çoook nadirdir, aklıma bile gelmiyor sanırım özel günler ve bayramlarda öpüyordum, yoksa her dakkaa hiç sevmem. ne o emme basma tulumba gibi

Annem müsaade etmiyor kaç kez öpmeye kalktı annem izin vermeyince öpmedi artık..aslında kaynanamı kırmadan nasıl söylesem bu durumdan rahatsız oldugumu

bence söyleme derim o zaman inada biner ve sen daha da sinir olarak öpmeye devam edersin, kayınvalidenin elini öpmeye devam edip esas kaynının elini öpmek iste mediğini espriyle kırmadan söylemen daha iyi olur bence

banada çok saçma geliyor aslında nişan öncesi öpmezdim ara sıra teşebbüs ettim hep istemedi kayınvalidem ama nişandan sonra nişanlımda sürekli baskı illa öp öp sanki saygı öpmeyle oluyor bende hafta da 2-3 kere görüyorum en biliyim yanlış anlaşılmasın ama her gördüğümde sürekli eline yapışmak bana yalakalık gibi geliyo sanki

Ben de el öpmeyi sevmem ama mecburen öpüyorum nasıl bir gelenekse artık.

Canım yaa bu cahillerin arasında kalmışsın. Allah kolaylık versin. Bu ne yaa. Milletin başka derdi kalmadımı. Onun elini öp bunun elini öp.. Öpme yaa ne öpicenki

OFFFF KOPTUM:))
vallahi yaşayan için sıkıntı ama son yorumda koptum :)ben annemin elini bayramdan bayrama öperdim;teyzemlerinde ....
evlendiğimde annemlere ayda 1 falan gidince yanağından öperdim ,öyle alışmışım ;ama kayınvalidemle herhafta görsem dahi ;elini öperdim
öpüyordum ;ama arada biraz soğukluk olunca 10 metre ileriden el uzatıyor şimdi:))))

valla ben öpüyorum bazen unutuyorum ama o hatırlatıyorrr:)bence öp ;bu gibi minnacık şeyler olay büyütüyorrrr,onlara göreee saygısızlık inatlık yapıyorsun gibilerine gidiyor:)
benim bu aralar gönlüm kalmıştı,siz nasılsınız demiştimde..yüzü gözü sinirden şişmişti...
yani öp gitsin bacımmm:)

Yuhhhh.. Ne alaka yaaa.. Bende aynen bayramdan bayrama öperimm...kaldı ki bide kayınvalidee ... Sevmediğimden değil elbetki ama genede öpmem her gördüğümde hiç gerek diye düşünüyorummm

Yok daha neler... Pardon da gorumcene ne? insanin icinden gelmesi lazim bence.. Ben esimin annesinin elini opuyorum ama tabi biz baska sehirlerdeyiz, ilk karsilamalarinda ve ayrilacqgimiz gun operim ellerini, orda kalirken gorusuyoruz surekli yanaktan operiz sariliriz o kadar..

Surekli el opturmek el opulmesini istemek ego tatmini gibi geliyor bana.. Ben icimden geldigi icin opuyorum dayatsalar opmezdim cunku istegim disi birseye zorlanmak itici olurdu opuyor olsam bile opmezdim. Sukur boyle sorunlarimiz yok. Ego sorunu yasayan bir aileye de gelin gitmedim sukur... Insanlar ne garip yahu...

semra kaynana aklıma geldi komik bence özel günlerde öpülür tabi,ezgiiiiii bak neler var sen neden öpmüyosun benim elimi yoksa kötü kaynana moduna geçerim haberin olsun

kaynın elini öpmekde ne demekk yahu inanamadım ne kadar da saçmalamışlar kendinizi ezdirmeyin kayınvalidenizin elini öpersinizde kaynın elini öpmek saçma geldi bana sakın yapmayın alakasız. Eltiniz eşininzin elini öpüyormu ?

başlarım onun mecburluğuna...baştan alıştırmışsınız canlarım benim...bayramdan bayrama yetmiyomu kokuşmuş elini öpmek banamı kalmış yüzünü görmeye tahammül edemezken birde hergün elinimi öpücem ıyyyyyy

bende öpüyorum canim.ama su var ki türkler bu el öpme isini fazla abartiyorlar maalesef..benim kaynimda bir yas büyük benden.ben yanagindan öperim sarilirim.

ben hergun gormuyorum ama opmesemmı bnde ıstemıorm hıc ama esım uzulurmu dıye dusunuyorum nıkahta elını opmemısım onu fark etmıs esım

bn evli değilim ama annemden gözlemlediklerimi anlatayım =) kayınvalidesiyle hergün görüşmezler zaten. 2 haftada bir misafirliğe gelip giderler. eve girdiğinde annem mtlaka öper elini. bayramlardada aynı şekilde. gelenek haline gelmiş artık. öpmeyincede tuhaf karşılıolar :) bna saçma gelior ama bir hoşgeldin demek sarılmak fln yeterli bnce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…