Merhaba bende 8 aylık gelinim..
Bilmem.. Herkes öpüyor mu diye hiç düşünmedim.. Nabza göre şerbet verenlerdenim
Annem sevmez zaten o yüzden öpmem mesela..
Ama kaynanam el öptürmeyi sever ve bende sevdiğini öğrendiğimden beri her gördüğümde öperim.. Ve öptüm diye de boyum kısalmadı
Bundan rahatsızlık duymanızın başka bir sebebi olabilir mi ? Ben kaynananızı pek sevmediğinizi düşündüm ilk mesela..
Annem müsaade etmiyor kaç kez öpmeye kalktı annem izin vermeyince öpmedi artık..aslında kaynanamı kırmadan nasıl söylesem bu durumdan rahatsız oldugumu
yasın cok genc. neden öptüreceksinki zatenel öpmeyide öptürmeyide hic sevememöpmüyorum ve öptürmüyorum
Birde şunu belirteyim eşimin ailesinin istekleri istedikçe ve ben yaptikça artıyor ornegin kaynanamin elini hergün öpmeyi kabul ettim görümcem kayinimin elini de öpmemi istedi benden bu arada kayinimin Esimle arasında Sadece bir yaş fark var gencecik adam... Yani onu kabul etsem haftaya kendi elinide optürur bana inanın bana
Birde şunu belirteyim eşimin ailesinin istekleri istedikçe ve ben yaptikça artıyor ornegin kaynanamin elini hergün öpmeyi kabul ettim görümcem kayinimin elini de öpmemi istedi benden bu arada kayinimin Esimle arasında Sadece bir yaş fark var gencecik adam... Yani onu kabul etsem haftaya kendi elinide optürur bana inanın bana
başlarım onun mecburluğuna...baştan alıştırmışsınız canlarım benim...bayramdan bayrama yetmiyomu kokuşmuş elini öpmek banamı kalmış yüzünü görmeye tahammül edemezken birde hergün elinimi öpücem ıyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?