- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
Ellerini optikten sonra ayaklarını opturmeyecekleri ne malum İnanın istekleri bitmiyor içimden gelmiyor opmek
ben yaşadıgımşehir adetlerinde gelin banyodan çıkınca bile el öpüyo valla bende öpüyorum el öpmeyle agız pis olmaz
el öpmeyide öptürmeyide hic sevememöpmüyorum ve öptürmüyorum
gerçekten mi? ay ne ilginç bizde çocukken banyodan çıkınca yanaktan öperdik evde kim varsa:)
ben hergun gormuyorum ama opmesemmı bnde ıstemıorm hıc ama esım uzulurmu dıye dusunuyorum nıkahta elını opmemısım onu fark etmıs esım
Yarın yine el öpme merasimi olacak ve ben gerileceğim beni anlayan arkadaslar olmuş evet saygisiz biri değilim ama zoraki yaptıgım icin içimden gelmiyor vallahi gelmiyor onu kırmadan nasıl söylesem acaba?
Dayatma hiç hoş bişey değil, kayınvalideniz yüzünü öptürmeyip itmiş sizi bu da çok çirkin birşey. Ayrıca kaynınızın elini öpmek ne demek ya.. Amma velakin arkadaşlar bi el öpmeyi bu kadar abartmayın lütfen. Dinle, peygamberle neden ilişkillendiriyorsunuz? Bu geleneksel birşey. Bizlerde büyüklere saygı ve sevgi el öperek gösterilir. Ne var yani? Valla şapur şupur öperim sevdiğim büyüklerimin elini hiç de sorun etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?