- 18 Ağustos 2016
- 5.292
- 22.177
- 348
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Kayınvalide mi bütün bebek ihtiyaçlarını almış? Burada kayınvalideye alınmak yerine pinti çocuğa bakması gereken eşini takacağına hedef yine yanlış kişiler olmuş desenize. Kadın ihtiyaçlarını almış almasada ebeveyn olmadıkları için bakmış bakmamış önemli değil kadın yapacağını yapmış kısaca benden bakma konusunda beklentin olmasın diyor ee hakkıda emekli diye bakacak hali yok. Annesininde keza öyle. Konu sahibi zaten baksın demiyorum diyorda 4 ay sonrasını düşündüğü için zaten kayınvalideden beklentisi olduğu açıkça bellide neyseSiz esine maas kartini veren, esinin bebek icin hicbir sey almasina izin vermedigi, kv'nin bebegin butun ihtiyaclarini aldigi, esi asiri pinti olan uyesiniz degil mi? Cumle devrik oldu ama anlayan anladi. Bu sartlarda kv'nin annen cocuga bakar demesini dert etmezdim hayatta. Dert edecek baska bir suru sey var sizde.
Evet, oyle bir konusu vardi. Bebege bir sey alamamis, esi izin vermemis, gerek yok annem her seyi aldi demis. Bu 'her sey' ne onu da bilmiyoruz. Esi oyle uygun gormus. Bir konusu da esine maas kartini vermekle ilgiliydi. Esi asiri pintiymis ve her aldigina karisiyormus. Bu adama cocuk yapip, 4 aylikken calismaya donmeyi dusunmek cok yazik. Isi birakirim, cocuguma bakarim, en azindan uzerinde hak iddia edemedigim para icin sut kokan bebegimi kimseye birakmamis olurum.Kayınvalide mi bütün bebek ihtiyaçlarını almış? Burada kayınvalideye alınmak yerine pinti çocuğa bakması gereken eşini takacağına hedef yine yanlış kişiler olmuş desenize. Kadın ihtiyaçlarını almış almasada ebeveyn olmadıkları için bakmış bakmamış önemli değil kadın yapacağını yapmış kısaca benden bakma konusunda beklentin olmasın diyor ee hakkıda emekli diye bakacak hali yok. Annesininde keza öyle. Konu sahibi zaten baksın demiyorum diyorda 4 ay sonrasını düşündüğü için zaten kayınvalideden beklentisi olduğu açıkça bellide neyse
Pinti adamda hiç çekilmez tüylerim diken dikenEvet, oyle bir konusu vardi. Bebege bir sey alamamis, esi izin vermemis, gerek yok annem her seyi aldi demis. Bu 'her sey' ne onu da bilmiyoruz. Esi oyle uygun gormus. Bir konusu da esine maas kartini vermekle ilgiliydi. Esi asiri pintiymis ve her aldigina karisiyormus. Bu adama cocuk yapip, 4 aylikken calismaya donmeyi dusunmek cok yazik. Isi birakirim, cocuguma bakarim, en azindan uzerinde hak iddia edemedigim para icin sut kokan bebegimi kimseye birakmamis olurum.
Çocuğu anamızın evinde yapmıyoruz ki anamızın evinde doğuralım. Eşiniz çok doğru düşünmüş.Benim eşim annemin yanında doğum yapmamı bile istemiyor. Bu çocukları kendi başımıza yapmadık ki, adamlar baba oluyor. Eşiniz 4 aya izin veriyor he? 4 aylık çocuğa sonra ne kadar düzgün babalık yapabilecek bir düşünün bence.
Niye utansın ki fikrini dile getirmiş. Siz dedinizmi bakarmisin diye ? Belkide senin istemedigini düşünüp böyle bişey teklif etmedi. Bebege bakmak o kadarda zor değil 4 ay evinden uzak kalacak kadar bakamayacaginimi düşünüyorsun gerçektenMerhaba arkadaşlar. Yakında doğum yapacağım Allah izin verirse. Annemin yanında yani memlekette doğum yapacağım. Doğumdan sonra da dört ay annemin yanında kalacağım. Çünkü görev yaptığım yerde kimsemiz yok. Biraz büyütüp öyle gideceğim. Neyse geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Bana diyor ki annen seninle gelsin de orada da baksın. Dalga geçer gibi! Kendi emekli evde oturuyor. Bir işi gücü yok gelmiyor. Benim annemin kalp hastası (72 yaşında) babamı evde bırakıp gelmesini bekliyor. Yanlış anlamayın kayınvalidem benim çocuğuma bakmak zorunda değil ama insan karşı tarafa bunu teklif ederken de utanır. Haksız mıyım?
Kimse çocuğunuza bakmak zorunda değil. Babaanneler anneannenler çocuklarini büyütmüş ohhh artık biraz da kendi hayatımı yaşayayım diyecek insanlar. Rahat bırakın şu kadınları. Evet bence arada bir bakıp hadi gidin bir yemek yiyin sinemaya gidin diyebilirler ama full time cocuk baktırmak acımasizcaMerhaba arkadaşlar. Yakında doğum yapacağım Allah izin verirse. Annemin yanında yani memlekette doğum yapacağım. Doğumdan sonra da dört ay annemin yanında kalacağım. Çünkü görev yaptığım yerde kimsemiz yok. Biraz büyütüp öyle gideceğim. Neyse geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Bana diyor ki annen seninle gelsin de orada da baksın. Dalga geçer gibi! Kendi emekli evde oturuyor. Bir işi gücü yok gelmiyor. Benim annemin kalp hastası (72 yaşında) babamı evde bırakıp gelmesini bekliyor. Yanlış anlamayın kayınvalidem benim çocuğuma bakmak zorunda değil ama insan karşı tarafa bunu teklif ederken de utanır. Haksız mıyım?
vallahı en bılmeyen benmısımdır..Evet haksizsiniz.
Annenizin cani varsa kvnizin de vardir belki?
Bebek bakmayi bilmiyorum diye bir bahaneyi de ilk kez okuyorum. Herkes bilerek bakmiyor zaten cocuguna,bakarken ogreniyor, bir zahmet. Bakarsaniz cocugunuza,cocuk bakmayi ogrenirsiniz. Bu isin kitaplari var alin okuyun,oyle de biraz bilginiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?