- 11 Mart 2013
- 33.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Bakıcı tutun o zamanBabam 72 yaşında annem 64. Dört aylık bebeğe bakabilirim tabii ki ama işe de gitmem gerekiyor. İşteyken birine bırakmam lazım.
Benimki de bakmaz doğum yaptım ziyarete geldi hastaneye o arada pansuman yapılıyordu dikislerime sezeryan doğum oldu dediği kelime şu dikişlerin çok sağlam hiç enfeksiyon kapmamis .Merhaba arkadaşlar. Yakında doğum yapacağım Allah izin verirse. Annemin yanında yani memlekette doğum yapacağım. Doğumdan sonra da dört ay annemin yanında kalacağım. Çünkü görev yaptığım yerde kimsemiz yok. Biraz büyütüp öyle gideceğim. Neyse geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Bana diyor ki annen seninle gelsin de orada da baksın. Dalga geçer gibi! Kendi emekli evde oturuyor. Bir işi gücü yok gelmiyor. Benim annemin kalp hastası (72 yaşında) babamı evde bırakıp gelmesini bekliyor. Yanlış anlamayın kayınvalidem benim çocuğuma bakmak zorunda değil ama insan karşı tarafa bunu teklif ederken de utanır. Haksız mıyım?
Kaynana ni ne yapacan yahu bayada can sıkmıssın sana destek olmak yerine baska seyler cikarir bosverMerhaba arkadaşlar. Yakında doğum yapacağım Allah izin verirse. Annemin yanında yani memlekette doğum yapacağım. Doğumdan sonra da dört ay annemin yanında kalacağım. Çünkü görev yaptığım yerde kimsemiz yok. Biraz büyütüp öyle gideceğim. Neyse geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Bana diyor ki annen seninle gelsin de orada da baksın. Dalga geçer gibi! Kendi emekli evde oturuyor. Bir işi gücü yok gelmiyor. Benim annemin kalp hastası (72 yaşında) babamı evde bırakıp gelmesini bekliyor. Yanlış anlamayın kayınvalidem benim çocuğuma bakmak zorunda değil ama insan karşı tarafa bunu teklif ederken de utanır. Haksız mıyım?
Aynen cok dogru babaligi bosver eş likten cikacaksin yani erkeklerde nedense ciddi bir uzaklasma oluyor turlu bahaneler ilgi beklerken bilmiyorm hepsimi boyleBenim eşim annemin yanında doğum yapmamı bile istemiyor. Bu çocukları kendi başımıza yapmadık ki, adamlar baba oluyor. Eşiniz 4 aya izin veriyor he? 4 aylık çocuğa sonra ne kadar düzgün babalık yapabilecek bir düşünün bence.
Adam hiç sorumluluk almamış oluyor .Benim eşim annemin yanında doğum yapmamı bile istemiyor. Bu çocukları kendi başımıza yapmadık ki, adamlar baba oluyor. Eşiniz 4 aya izin veriyor he? 4 aylık çocuğa sonra ne kadar düzgün babalık yapabilecek bir düşünün bence.
Merhaba arkadaşlar. Yakında doğum yapacağım Allah izin verirse. Annemin yanında yani memlekette doğum yapacağım. Doğumdan sonra da dört ay annemin yanında kalacağım. Çünkü görev yaptığım yerde kimsemiz yok. Biraz büyütüp öyle gideceğim. Neyse geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Bana diyor ki annen seninle gelsin de orada da baksın. Dalga geçer gibi! Kendi emekli evde oturuyor. Bir işi gücü yok gelmiyor. Benim annemin kalp hastası (72 yaşında) babamı evde bırakıp gelmesini bekliyor. Yanlış anlamayın kayınvalidem benim çocuğuma bakmak zorunda değil ama insan karşı tarafa bunu teklif ederken de utanır. Haksız mıyım?
Ben de eşime üzülürdüm herhaldeBenim eşim annemin yanında doğum yapmamı bile istemiyor. Bu çocukları kendi başımıza yapmadık ki, adamlar baba oluyor. Eşiniz 4 aya izin veriyor he? 4 aylık çocuğa sonra ne kadar düzgün babalık yapabilecek bir düşünün bence.
Kocasi cok pinti, hayatta izin vermez.Bakıcı tutun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?