- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Tabii arada benim ağzımı yokluyor ama kaynanam torun istiyor, pek yüzüme söylemez ama bacısının kızına söylede çocuk yapsın artık nasıl olsa çalişmiyo demiş.
Ama malesef bazi nedenlerden dolayi pcos filan hemen hamile kalamiyorum tedavi sürecim var. Kaynanam bunu bilmiyor sizce paylaşayımmı yoksa dememem en doğrusumu belki söylesem onun baskısında kurtulurum anlayış gösterir diyorum ama bilemedim
Sakın sakın söyleme biri bu konuyu açarsa bu eşimle benim aramdaki bi konu diyip kapatın. Aksi halde psikolojinizi bozacak bambaşka baskı türleriyle karşılaşırsınız. Ayrıca bu kv ya da başkasını ilgilendiren bi konu değil ve insanların anlayışlı olduğu fikrinden hemen kurtulun.Tabii arada benim ağzımı yokluyor ama kaynanam torun istiyor, pek yüzüme söylemez ama bacısının kızına söylede çocuk yapsın artık nasıl olsa çalişmiyo demiş.
Ama malesef bazi nedenlerden dolayi pcos filan hemen hamile kalamiyorum tedavi sürecim var. Kaynanam bunu bilmiyor sizce paylaşayımmı yoksa dememem en doğrusumu belki söylesem onun baskısında kurtulurum anlayış gösterir diyorum ama bilemedim
2 yıllık evliyiz yaşım 24 eşim 26.şimdi yazdığınız konuda kullanılan kelimelerden vs ben kv de bir gariplik görmedim
hatta size baskı olmasın diye nispeten yaşı size daha yakın olan yeğenine söyletmiş
ama kv ile olmuyor bilgisini paylaşmayın
hayırlı zamanda olur, henüz zamanı değil demek ki
acelemiz yok, hele bekle zamanı gelince gibi gibi geçiştirmelere girin
ama konuda ne kadarlık evlisiniz, yaşlarınız da yazmıyor
yaşınız 20li yaşların başı ise daha erken de gayet geçerli bir cevap
Ablan dusman basina yani ayip yaptigiValla hiç ters falan da düşmemiştik. Her gece deneyip başaramadığımız benim de ağlamaktan uyuymadığım bir gecenin sabahında ablam aradı beni. Hal hatır sorma faslı geçti. "Ee ne yaptınız o iş olmadı mı daha" diye sordu. Ben de "abla deniyoruz ama olmuyor dedim" sesim titriyor resmen. Bana pat diye "ay valla isteseniz olur sen fazla rahatsın bence bak gözünü aç kocan yarın öbür gün aldatırsa haksız sayılmaz hiç ağlama o zaman" dedi. Kalakaldım.
Ahahhah ben bunu demiştim. Güya kv nin kız kardeşi soruyormuș bende çok istiyolarsa kendileri doğursun demiştimÇok istiyorsa sen doğur bir tane daha derim
Ahahahah ablamda öyle diyordu yoo olmuyor diyordu millet sus pus tabiBana boyle bebek sorusu ile geldiklerinde, dusunmuyorsunuz dı mı seklinde geliyorlardı.
Olmuyor mu diyecek cesaretleri olmuyordu.
Dusunmuyorsunuz dı mı? Dediklerinde, yo dusunuyoruz ama ben kısırım dıyıp cayımdan bir yudum cekıyordum south park sessizliği oluyordu. Sjsjsjsjsjsjs
Hayatinin hatasini yaparsin söyleme. Habire yuzune vururlar.Tabii arada benim ağzımı yokluyor ama kaynanam torun istiyor, pek yüzüme söylemez ama bacısının kızına söylede çocuk yapsın artık nasıl olsa çalişmiyo demiş.
+1 +1 +1Kadın belki dert etmiyor bu durumu, ortak olacak olsa teyzeye ona buna yayar mı kaynana?
Derdin varsa annenle paylas konu sahıbı.
Kaynanan senın dert ortagın degıl, olmayacakta
Söyle cnm ona da yazık ilk torunu olacak diye heyecanla bekliyor dur paylaş cnm oda bilsin derdine ortak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?