Kaynananız çoçuk baskısı yaparsa

Pko varsa en az 1 yıl cocuk düsünmüyoruz diyip konuyu kapat. Pko olan biri 1 aydada gebe kalabiliyor 2 3 yıldada. Senin k.v sınırını bilmiyor. Eger tedavi oldugunu söylersen bu seferde tedavini didikler. oldumu olacakmi diye Stres yaparsan olacağı varsada olmaz. Ben kendi anneme bile anlatmadim.

Belli ki toysun
Kaynanan merak ediyor diye endişelenmişsin
Ama bu kadar düşünceli olursan ilerde panik atak olarak sana döner
Çocuk yaptığın yapmadığın ağdayı kaç günde bir yaptığın yalnızca seni ilgilendirir
Kvnin sadece nasılsınız diye sorma hakkı var
Her halta karışmalarına izin verme ne kvnin ne de başkalarının
Emin ol deniyoruz olmuyor desen bile gelinde sorun var der oğluna toz kondurmaz
Bu kadar saf olma lütfen

96 doğum tarihin mi?
Senden 8 yaş büyüğüm de. Daha ilk çocuğuma gebeyim ve biraz daha mı bekleseydik diyorum ara ara.
Daha çok gençsin.
kimseye bir şey deme yaşım küçük de geç. Duymazlıktan gel.
Kayınvalideyi ilgilendiren bir durum yok. Şeyinin hesabını kimseye vermek zorunda değilsin.

Bu kadar baski yapiyosa .dostane yaklasmaz tedevi surecinde sizi daha cok darlar emin olun. Bendede pco vardi baski falan yapan yoktu ama istediklerinide ima ediyolardi filancanin torunu ne tatli bilmemne. Ben dedimki ben pcoyum belki olmaz sesleri kesildi hic sormadilar uzmediler Allah var. Olmazsa tedavi olursunuz uzulme sakin stres yapma derdi kv. 2 tane cocugum var sukurler olsun
. Simdide 2cocuk yeter diye msjlar aliyorum size yettide bana yetmedi sanki . Darisi size ve tum isteyenlere olsun insallah. Sessizliginizi koruyun bence

Sakın sakın söyleme biri bu konuyu açarsa bu eşimle benim aramdaki bi konu diyip kapatın. Aksi halde psikolojinizi bozacak bambaşka baskı türleriyle karşılaşırsınız. Ayrıca bu kv ya da başkasını ilgilendiren bi konu değil ve insanların anlayışlı olduğu fikrinden hemen kurtulun.

Aman bosver o oylesine konusuyor iste ben 2 tane yaptiktan sonra 2. Daha 1 yasindayken cok asiri baski yapti ne zaman konussam 3. Muhabbeti usanmistim artik 2 tane yeter diyorum istemiyoruz diyorum daha cok konusunu aciyo
Esimede sikayet ettim kendisinede cikistim anlamadi
Allahtan baska sebeplerden gorusmuyoruz
Dilleri kesilmez kaynanalarin cnm yeni evliyken esime tembihlemis sakin ilac icirme kisir olur cocugunuz olmaz diye
Takmamaya ve daha az gorusmeye calis hic yuz goz olma

şimdi yazdığınız konuda kullanılan kelimelerden vs ben kv de bir gariplik görmedim

hatta size baskı olmasın diye nispeten yaşı size daha yakın olan yeğenine söyletmiş

ama kv ile olmuyor bilgisini paylaşmayın

hayırlı zamanda olur, henüz zamanı değil demek ki

acelemiz yok, hele bekle zamanı gelince gibi gibi geçiştirmelere girin

ama konuda ne kadarlık evlisiniz, yaşlarınız da yazmıyor

yaşınız 20li yaşların başı ise daha erken de gayet geçerli bir cevap

Söylemeniz bence uygun değil bilmesine gerek yok ben de tüp bebekle ikizlerime sahip oldum ama tedavi sürecini bilmediler en son raddeye geldik artık 3. Tedaviye başlıyorduk o zaman söyledik gücümüz kalmadığından yoksa bilmesine gerek yok bence nasip deyip konuyu kapatın çok istiyorsa kendisi bi tane daha yapıversin.

Asla söyleme olmasa dahi daha düşünmüyoruz falan de öyle torun delisi insanlar çünkü olmamasından falan anlamaz kocakarı yöntemleri uygulamaya çalışır

Çocuk baskısı yapacak kdr cüretkar olan kaynana, tedavini söyleyince anlayış gösterecek he; bazı kadınlarımız çok saf saf derken temiz anlamında.

2 yıllık evliyiz yaşım 24 eşim 26.

Ablan dusman basina yani ayip yaptigi

Ahahahah ablamda öyle diyordu yoo olmuyor diyordu millet sus pus tabi

Hayatinin hatasini yaparsin söyleme. Habire yuzune vururlar.
Ayrica cocuk yapip yapmamana sadece kaynana degil kimse karisamaz . Esinle sen ne zaman karar verirseniz o zaman olur.

Arkadaşlar siz neden bana okadar zıt davran dınız ona anlam veremedim burda kötü bir yorum da bulunmadım sadece kaynanamla arkadaş kız kardeş gibi olduğum için bende bütün kayınvalideleri öyle hissettim bunda ne var ki begenmedim yani
Söyle cnm ona da yazık ilk torunu olacak diye heyecanla bekliyor dur paylaş cnm oda bilsin derdine ortak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…