Çıldırıyorum şu çocuk delisi akrabalara bıktım yeminle 1 yılda ya söyleme boşver konuşup dursunlarTabii arada benim ağzımı yokluyor ama kaynanam torun istiyor, pek yüzüme söylemez ama bacısının kızına söylede çocuk yapsın artık nasıl olsa çalişmiyo demiş.
Ama malesef bazi nedenlerden dolayi pcos filan hemen hamile kalamiyorum tedavi sürecim var. Kaynanam bunu bilmiyor sizce paylaşayımmı yoksa dememem en doğrusumu belki söylesem onun baskısında kurtulurum anlayış gösterir diyorum ama bilemedim
Diğer türlü gittikçe cesaret buluyorlar zatenBen de şuan o konuma geldim sormuyorlar en iyisi tadını çıkar biz yaptıkta ne oldu. Zamanı gelince sende yaparsına döndü cümleler. Getirdim hizaya asla da esirgemem lafımı. Uygun dille söylenen şeyi anlayacak kapasite de olmalarına şükrediyorum. Gerçekten bu konuda baskılar 1 oldu 2 ye soramadı aynı kişi.
Yok aşkitom millet mağdur çilekeş Emrah modunda gezip dolanmanın kolay yol olduğunu biliyor. Benim annemle aram yoktur ama kapı gibi bir kadındır hayatımda gördüğüm en güçlü insanlardan biri. Bir sürü çocuğu var doğru düzgün eğitim almamış 60 yaşında kadın. Geçen de bana keşke karavanım olsa da gezsem diyor. İnsanlara yaptığı iyiliğin haddi hesabı yok. Bu da ev kadını onlar da ev kadını. Hala iş bulsam da çalışsam diyor. Kardeşlerim izin vermiyor parasını yolluyorlar.Öyle ama. Tamam çoğu okumamış, mesleği yok. Ama illa bir işe girmek değil mesele.
Birinin elinden tutup destek oldun mu, sıkıntısını hafiflettin mi, moral verdin mi, iyiliği doğruluğu tavsiye ettin mi, bir hayvanı besledin mi, kötülüğü onledin mi? Yoksa temizlik ve yemek yapıp kısır gunlerine katılıp milletin dedikodusunu mu yaptın? Dediğin gibi Allah akıl vermiş. Oku demiş, aklını kullan demiş, atalarınizin yaptığı cahillikleri yapmayın demis
Benimde ablam arada söyler hani yapmiyomusun.Valla hiç ters falan da düşmemiştik. Her gece deneyip başaramadığımız benim de ağlamaktan uyuymadığım bir gecenin sabahında ablam aradı beni. Hal hatır sorma faslı geçti. "Ee ne yaptınız o iş olmadı mı daha" diye sordu. Ben de "abla deniyoruz ama olmuyor dedim" sesim titriyor resmen. Bana pat diye "ay valla isteseniz olur sen fazla rahatsın bence bak gözünü aç kocan yarın öbür gün aldatırsa haksız sayılmaz hiç ağlama o zaman" dedi. Kalakaldım.
Çocuğunuz kaç yaşında şu an, özel değilse?Bu insanlar hep boyle. Bekarken evlenmeni beklerler. Nisanlanirsin dugun ne zaman derler. Evlenirsin yolcu var mi yolcu derler. Cocugun olur ikinci ne zaman derler. Bir tek bosanirken ne zama bosanacaksin demediler bak. Bosandim hayat boyle gecmez gencsin, evlen dediler. Ikinci evliligi yapsam bu yastan sonra cocuk da beklerler mi?
Diyecegim o ki, insanlar hep derler. Hayatini insaarin demesine gore yasama. Hayatini yasarken kalem hep senin elinde olsun. Kendi yazdigini oyna. Yani canın nasil istiyorsa oyle yasa. Hayatinin kalemini baskalarina veritsen onlar ne yazarsa sen onu oynarsin unutma.
Zorunlu allah affetsin sen ablam dedikçe aklıma enişten geliyorBenimde ablam arada söyler hani yapmiyomusun.
Her seferinde Allah isteyene versin ben ve eşim istemiyoruz zamanı gelince inşallah. diyorum
Daha ne zaman yapcan iki yıl oldu filan dedi en son.
Bende bir buçuk yıl oldu iki yıl degil.
senin oğlun yapsın onunda vakti geldi dedim
Çünkü oğlunun sevgilisi var .ve kız biraz ailemize uyumsuz.bayağı rahatsız oluyoriz kendisinden. Ablamı rahatsız edeyim ki sussun istedjm
Aslında tamamen saflığından söylüyor ablam çok temiz niyetlidir fenalık bilmez mesela hiç.
Ama ben yine de hoşlanmıyorum sınır ihlali olarak görüyorum.
Hayır arkadaş ben bakacam ömür boyu demi.
Bı telasina derdine düştü mü ömür boyu benimle olacak zaten.
Niye koşa koşa çocuk yapacam noluyoz ?
Planlı yapmam
Olur da yanlışlıkla olursa ki bu mucizedir basım gözüm ustune
15Çocuğunuz kaç yaşında şu an, özel değilse?
Ha şuan bahsettiğim diğer ablamZorunlu allah affetsin sen ablam dedikçe aklıma enişten geliyor
Kız allah canını almasın o konuyu okuyan kim unuturHa şuan bahsettiğim diğer ablam
Senin bahsettiğin küçük ablam
Unutmamana şaşırdım ve sevindim.
Ayrıca o adam benim hiç birşeyim değilZorunlu allah affetsin sen ablam dedikçe aklıma enişten geliyor
Kız allah canını almasın o konuyu okuyan kim unutursen her konuya ablam yazdığında aklıma geliyor sende de kaç abla var kız dolu galiba
Valla ben de olsam o adamın olduğu yere gitmezdim. PislikAyrıca o benim hiç birşeyin değil.
Adam yüzünden yegenlerimi ve ablamı göremiyorum evine gidemiyorum karşılaşmamak için .
Yazıyı okumadım başlığa göre cevap veriyorum he he de geç kimi ne ilgilendirir çocuk yapıp yapmamanTabii arada benim ağzımı yokluyor ama kaynanam torun istiyor, pek yüzüme söylemez ama bacısının kızına söylede çocuk yapsın artık nasıl olsa çalişmiyo demiş.
Ama malesef bazi nedenlerden dolayi pcos filan hemen hamile kalamiyorum tedavi sürecim var. Kaynanam bunu bilmiyor sizce paylaşayımmı yoksa dememem en doğrusumu belki söylesem onun baskısında kurtulurum anlayış gösterir diyorum ama bilemedim
Merak ettim konuya baktım bulamadım gece gece meraklandiriyorsunuzValla ben de olsam o adamın olduğu yere gitmezdim. Pislik
Yat uyu kaşınma hiç agshhshsMerak ettim konuya baktım bulamadım gece gece meraklandiriyorsunuz
Daha düşünmüyoruz olursa haber veririiz diyinTabii arada benim ağzımı yokluyor ama kaynanam torun istiyor, pek yüzüme söylemez ama bacısının kızına söylede çocuk yapsın artık nasıl olsa çalişmiyo demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?