Kaynananız çoçuk baskısı yaparsa

Bence söyleyin. Yabancı değil ki o. Yaşlıları da biraz hoşgörmek lazım, onlar da torun istiyor kendilerince. Tedavi gördüğünüzü söyleyince bir daha sormaz.

Evet bu sitede kayınvalide nefreti var genelde. Ben evli değilim ama benim de babaannemle annem, anne kız gibiydi

Evet bu sitede kayınvalide nefreti var genelde. Ben evli değilim ama benim de babaannemle annem, anne kız gibiydi
Karşılıklı saygı olunca herkes normal davranır zaten
Ama buradaki kayınvalide zaten çalışmıyor bari çocuk yapsın diyor
Bu konuda böyle yorum yapmak kimseye düşmez bence

Karşılıklı saygı olunca herkes normal davranır zaten
Ama buradaki kayınvalide zaten çalışmıyor bari çocuk yapsın diyor
Bu konuda böyle yorum yapmak kimseye düşmez bence
Sadece bu konu için demedim canım, forumda genel olarak kayınvalideler hep yerden yere vuruluyor o yüzden.

Tabiki paylaşmalısın bu psikolojik baskı inan seni daha cok etkiler hemde pcosunu bende 2 güm önce öğrendim pcos oldugunu ve paylaştım o kadar cok ilgilendi ki Allah razı olsun oda aynı senin kaynanan gibi her ay adet oldun mu diye sorardı simdi söyledim pcos cıktıgını benim için araştırmalar yapıyor sağolsun bu ayıp bişey değil bu hastalık da değil tıp o kadar ilerledi ki cnm insallah ikimiz de ve isteyen herkese nasip etsin Rabbım soğan kürünü araştırıp denemeni tavsiye ederim

bu konudaki kayınvalidenin söyleme konuşma tarzı çok yanlış. sana söylemeye çekindiğinden midir boş konuşmaktan mıdır bilemiyorum.
ama ben kayınvalidemle paylaştım sonucta o da yabancı değil onun da hiç torunu yok, doktora giderim arar sorar. moralim bozulur vardır bi zamanı strese girme der. biz rahat konşuruz bunları çünkü artık çocuğu olmayana baskı yapmak eskide kaldı bence.. ama senin kayınvaliden bu tarz konuşunca söylesen ne olur bilemem

Soylemeyin ya ne munasebet ona ne sizin ozel durumunuzdan. Sorarsa simdilik dusunmuyoruz deyip gecistirin. Basinizi agritmalarina izin vermeyin.

Paylaşma . Çünkü paylaşınca kardeşine soylicek komşuna soylicek herkes konuscak. Utanan arkandan utanmadan yüzüne konuscak. Yaşadığım için söylüyorum. Görümceme söyledim korunmayı bıraktık diye. Aynı gün komşuya gittiler kaynanamla orda söylemiş . Dedim sen naptın. Dediki olmuyo zannetmesinler. Tamam da olacağını nerden biliyorsun dedim. Olmadı . Kaynanam dua isticem diye yedi sulaleye konu komşu herkese duyurdu. Noldu. Yüzüme yüzüme sormaya başladılar sorun kimde diye. Kadın gelio kaynanama soruo yanımda. Gelinin çocuğu varmı diye. Yok diyo. Karnında varmı diyo. Nefret ettim herkesten midem bulandı . Eve hapsettim kendimi. Neler yaşadım. Velhasıli kelam iki oğlum var simdi. Soranlar da yok ortada. Hiç biri çeyrek alıp gelmedi kapıma . Sadece gelirsek söyleme sakın. Olunca aaa ben hamileyim . Nasıl oldu anlamadik dersin. Herkes öyle yapıyor çünkü

Benimkide bol bol konuşuyor takma gitsin. Tedaviye görünün, sizden sonra evlenenler kucağına çocuk aldı bile, filancanın çocuğu olursa görürüm sizi bilmem ne hiç taviz vermedim ama işe yaramıyor. Dedim torunların var bile, biz istemiyoruz. Hala uzatıyor onlarında olursa hayırlı olsun ne diyim diyorum devam konuşuyor. Şimdi toz pembe geliyor ama ilerde pişman olursunuz benim yaşımda torun beklersin diyor. Sanki onlar bakıp büyütecek

Asla söyleme arkadaşım! Pcosluyum tüp bebebk tedavi sürecindeyim. Durumumu işlemler bitene kadar anlatmadım. Transfer sürecine geldik artık bilsin diye söyledim bin pişman oldum. Konusşmak istemiyorum dediğim halde, durumu anlattığımın ertesi günü rüyada hamile görmeler, adet takvimi tutmalar boş konuşmalar başladı. İnsan anlatıp yükünü bazen azaltmak istese de doğru kişi erkek ailesinden biri kesinlikle değil. Bekar olan arkadaşlar ya da cocuk sahibi olmak için bizim gibi mücadele etmek durumunda kalmayanlar kaynana düşmanlığı ya da aşırı kafaya takmaya bağlasa da bu durumu kendilerinin başına gelmeden empati yapamayacakları aşikar. Hakkında hayırlısı

size bişiy dememiş kadın durduk yere laf etmeyin. yüzünüze söylerse "anne kısmet bu konu hakkında pek konuşmak istemiyorum" diyin. normal bi insansa üzerinize düşmez

Benimkide soruyor ay bir sinir oluyorum birde bir problem var mı diye ağzımı yokluyor aklınca
Çarpacam ağızlarına bir tane yeter üleeen dicem o olacakkk

Benimki yaptı fakat doğurma diye yaptı. Ayrılmamızı çok istedi, epey de çabaladı. Boşatacağına da o kadar emindi ki hamile kalma derdi her fırsatta. Üzülmedim mi evet üzüldüm, eşim durumu farkedince o dış kapının dış mandalı boşver onu dedi ve üzüntüm geçti.

Yani olumlu veya olumsuz karışmalarına sinir oluyorum. Durumunuzdan bahsetmeyin sakın, Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur deyip kapatın her seferinde.

Pandemi zamanı hamile kalacak kadar cahilmiyim de susar.

Ilk cocugu yap seneye 2. Nezaman kardeşi olsun bir tane daha yap diyecek...

Kızlar eşim üstlenicek durumu.. yani kaynanam tekrar soracak olursa sorun kendisinde olduğunu üzerimize gelmemesini söyleyecek daha fazla üzerime gelmemesi için. Sizce ne kadar doğru böyle yapması ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…