Benim kayınvalidem ve kayınpederim bunu aynı şehirde yaşamamıza ve evlerimizin arasında 5-6 km olmasına rağmen yapıyor. Örneğin kafaya koymuşlardır, ararlar. İş yerinde miyim? Farketmez. Meşgule alırsın, olsun! Toplantıdayımdır, olsun! Onların canı o an konuşmak istedi ya! Tekrar ararlar, bir daha, bir daha...İlla açacaksın.
Ben de inadım, açmam

İş yerini ararlardı önceden, cebi açmayınca. Uyardım, tersledim. Orasının bir iş yeri olduğunu, ciddiyet gerektirdiğini, sohbet etmek için, yada kafalarına takılanı sormak için öyle canları istediklerinde arayamayacaklarını sert bir dille ifade ettim.
Şimdi iş yerimi arayamıyorlar. Ama cepten istediğin kadar meşgule al, tekrar ararlar, tekrar ararlar. Ben de açmam...El mi yaman bey mi

İnsanı çatlatırlar.