Kaynananız sizi ve eşinizi her gün arıyor mu?

anlattığına göre çok sabit fikirliler anlaşılan.. bu satten sonra değişme olmaz sanmıorum.. ama önceki yorumlardaki bir arkadaşın dediği gibi sen onları önceden hemen ara haber et.. sende ummadık zamanlarda ara onlarda biraz rahatsız olsunlar.. onlarınkı sizi düşünme ötesinde paranoyak olmuş.. hayırlısı olsun hakkınızda.. ALLAHIM yardım etsin..

anlattığına göre çok sabit fikirliler anlaşılan.. bu satten sonra değişme olmaz sanmıorum.. ama önceki yorumlardaki bir arkadaşın dediği gibi sen onları önceden hemen ara haber et.. sende ummadık zamanlarda ara onlarda biraz rahatsız olsunlar.. onlarınkı sizi düşünme ötesinde paranoyak olmuş.. hayırlısı olsun hakkınızda.. ALLAHIM yardım etsin..

çok haklısın paranoya kesinlikle. aslında onları da ummadık zamanlarda arayarak rahatsız etmek isterim ama onlar her saat müsait çünkü çalışmıyorlar :) keşke meşgul insanlar olsalarddı

hiç aramaz sormazlar öldük mü kaldıkmı hastamıyız hiç bilmezler. tesadüfen hasta olduğumuzu öğrenseler bile umurlarında olmaz.

teşekkür ederim canım. bi de ben kesinlikle küçümsemem ama kayınvalidem okuma yazma bilmyor bunu kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum çünkü benim annem de okumuş biri değil. acaba diyorum sadece kendi penceresinden baktığı için mi bizi anlamıyor. bir de artık insanların bakış açısını bi yerden sonra değiştiremiyorsunuz. ama benim annem o kadar anlayışlı ki hafta da 3 kez falan ararlar meşgule aldık mı bizim aramamızı beklerler

Kesinlikle arkadaşım;
Bazı aileler kendi açılarından eğlenmek amaçlı ve sırf kendi egoları için olaylara çok afedersin arkadaşım ama at gözlüğü ile bakabiliyorlar..
Monotonlaşmış hayatlarını çocuklarıyle gelinleriyle renklendirmeye çalışıyorlar çünkü başka yapacak bir eylemleri yok sanırım..
Allah sabır versin diyorum.bütün bunları çözüme ulaştıracak olan sen ve eşin..
Mecbur değilsiniz ki her an telefona cevap vermeye!

Kesinlikle arkadaşım;
Bazı aileler kendi açılarından eğlenmek amaçlı ve sırf kendi egoları için olaylara çok afedersin arkadaşım ama at gözlüğü ile bakabiliyorlar..
Monotonlaşmış hayatlarını çocuklarıyle gelinleriyle renklendirmeye çalışıyorlar çünkü başka yapacak bir eylemleri yok sanırım..
Allah sabır versin diyorum.bütün bunları çözüme ulaştıracak olan sen ve eşin..
Mecbur değilsiniz ki her an telefona cevap vermeye!

durumu çok iyi tahlil ettin canım. evet hayatlarındaki tek renk biziz. bir de benim inşallah 3 haftaya bebeğim doğacak ve ona mecburen bakıcı bulacağız. kaynanam ve annem öyle çok uzun kalamazlar malum farklı şehirlerdeyiz. kaynanam bakıcı döver onu vs. falan filan ben baktırmam diyor. ben de sen sürekli kalırsan bakıcıya gerek yok diyorum tabi sürekli de kalamayacak. 7 aylık oldu mu ben onu köye bize 8 saat uzaklıktaki yani götürürüm diyor. ansan hiç mi düşünmez annesi babası var o bebeğin böyle şey söylenmez diye. neyse ben de hiç olur mu öyle şey dedim vermem çocuğumu kimseye dedim. o da bozuldu tabi ama bu kadar da olmaz yani

kayınpederim eşimi her gün arar.
iş ile ilgili konusurlar her gün.
ama beni aramazlar ben de onları aramam. ayda bir belki . mesela en son yılbası gecesi konustuk kayınvalidemle. kayınpederim de dün istanbula gelmisti iste gördüm.
1 ay daha konusmayız muhtemelen.
tabii böyle olmasından da hosnut değilim. en azından haftada bir arayıp hal hatır sorabilecek bir ilişkimiz olsaydı keşke. orta yol önemli yani.

kayınpederim eşimi her gün arar.
iş ile ilgili konusurlar her gün.
ama beni aramazlar ben de onları aramam. ayda bir belki . mesela en son yılbası gecesi konustuk kayınvalidemle. kayınpederim de dün istanbula gelmisti iste gördüm.
1 ay daha konusmayız muhtemelen.
tabii böyle olmasından da hosnut değilim. en azından haftada bir arayıp hal hatır sorabilecek bir ilişkimiz olsaydı keşke. orta yol önemli yani.

bence de orta yol önemli. bizim iş meselemiz de yok kaynanamlarla eşim de hergün konuşacak bir şey bulamıyor ama keşke haftada bir iki olsa ne kadar güzel olurdu. hem mesafeli hem sıcak bir ilişki olurdu.

Ben evli değilim ama bu forumda okuyorum, çevremde de duyuyorum kayınvalideyle olan çekişmeleri.. gerçekten hiç hoş değil ama bir anne babanın çocuğunu ve artık çocuğu olmuş gelinlerini merak edip hergün aramaları bana çok garip gelmiyor.. evlenip anne olmadanda bilemeyeceğim böyle bir duyguyu.. Biraz evhamlı olmamak lazım elbette .. özgürde bırakmak lazım gençleri ama yinede anne baba yüreği ne der , nasıl düşünür bilinmez.. allah uzun ömür verirse evlatlarım olup evlendiklerinde yaşayacağım bu duyguyu... belkide ben sizin kayınvalide ve kayınpederinizden daha evhamlı olacağım.. kimbilir.. Çunki hayatta kalma mucadelemiz daha ağırlaşıyor dünyada.. o kadar çok kötü şey oluyorki ben bir evlat olmama ve onlarla aynı evde yaşamama rağmen annemi babamı hergün arıyorum merak ediyorum..

Hoşgörü şart..

Sevgiler..

durumu çok iyi tahlil ettin canım. evet hayatlarındaki tek renk biziz. bir de benim inşallah 3 haftaya bebeğim doğacak ve ona mecburen bakıcı bulacağız. kaynanam ve annem öyle çok uzun kalamazlar malum farklı şehirlerdeyiz. kaynanam bakıcı döver onu vs. falan filan ben baktırmam diyor. ben de sen sürekli kalırsan bakıcıya gerek yok diyorum tabi sürekli de kalamayacak. 7 aylık oldu mu ben onu köye bize 8 saat uzaklıktaki yani götürürüm diyor. ansan hiç mi düşünmez annesi babası var o bebeğin böyle şey söylenmez diye. neyse ben de hiç olur mu öyle şey dedim vermem çocuğumu kimseye dedim. o da bozuldu tabi ama bu kadar da olmaz yani

O kadar şaşırdım ki anlatamam arkadaşım..
Kayınvalideniz biraz kendini aşmış sınırları zorluyor olabildiğince
ama bu şekilde davranmaya devam ederse birilerinin ona dur deme zamanı gelmiş demektir..
Nasıl küçücük bir bebeği annesinden babasından alıp köye götürme teklifini yapabiliyor ya hayret doğrusu..
Ne kadarda babanne olsa bebek anneye anne kokusuna muhtaçtır.
En huzurlu olduğu yer anne baba yanıdır..
Ne kadar mutlu olabilecek ki bebek hisleri çok büyük olur basar çığlığı dimi:=)
Sizin yumuşak yüzünüz sayesinde böyle bir teklifte bulunmuş kayınvalide sanırım..
Fazla samimi olunca sınırlar illaki zorlanmalı mı anlamadım..
Allah analı babalı büyütsün cnm
umarım çok sağlıklı mutlu bir bebeğin olur..

O kadar şaşırdım ki anlatamam arkadaşım..
Kayınvalideniz biraz kendini aşmış sınırları zorluyor olabildiğince
ama bu şekilde davranmaya devam ederse birilerinin ona dur deme zamanı gelmiş demektir..
Nasıl küçücük bir bebeği annesinden babasından alıp köye götürme teklifini yapabiliyor ya hayret doğrusu..
Ne kadarda babanne olsa bebek anneye anne kokusuna muhtaçtır.
En huzurlu olduğu yer anne baba yanıdır..
Ne kadar mutlu olabilecek ki bebek hisleri çok büyük olur basar çığlığı dimi:=)
Sizin yumuşak yüzünüz sayesinde böyle bir teklifte bulunmuş kayınvalide sanırım..
Fazla samimi olunca sınırlar illaki zorlanmalı mı anlamadım..
Allah analı babalı büyütsün cnm
umarım çok sağlıklı mutlu bir bebeğin olur..
çok teşekkür ederim canım. ben de benim yumuşak yüzümden dolayı yaptığını düşünüyorum ama tabi artık ben de kesin sınırlar koyuyorum. o yüzden bana bir daha böyle tekliflerle gelemiyor. yani bu konuda çözüm bu, net tavrını koyacaksın yoksa ardı arkası kesilmeyecek. biraz biraz bebeim konusunda sınırlarını anladı. darısı diğer konulara :)

çok teşekkür ederim canım. ben de benim yumuşak yüzümden dolayı yaptığını düşünüyorum ama tabi artık ben de kesin sınırlar koyuyorum. o yüzden bana bir daha böyle tekliflerle gelemiyor. yani bu konuda çözüm bu, net tavrını koyacaksın yoksa ardı arkası kesilmeyecek. biraz biraz bebeim konusunda sınırlarını anladı. darısı diğer konulara :)

hadi bakalım inşallah cnm hayırlısı.=)

Bizimkiler eşimi 2 günde bir arıyorlar diye tahmin ediyorum, ki sormam. Hafta sonuda pazar günü
sabah saat en geç 10 da ararlar. Hiç düşünmezler bunların bir hafta sonu var dinlenirlermi? işleri
güçleri varmıdır demezler ararlar. Ki bir pazarımız var sadece. 3 hafta öncesine kadar bende
konuşurdum isterlerdi kaynanam benide telefona ( 5 senelik geliniyim 1 kere beni aramadı) oğluna
gösteriş yapmak için ama artık çok sıkıldım ve zaten sevmediğim içinde istemiyorum kendisiyle
konuşmak. İlk evlendiğimizde gün aşırı ve nedense akşam saat 10 gibi aradı bizi oğlum iyimisin
derdi kaynanam...

Aaa inanın çok şaşırdım okuyunca:53:
o ne saçma şey öyle ya!!!

Mecbur değilsin ki açmaya,müsait olursan açarsın olmazsan açmazsın daha sonra sen ararsın
ilginç bi yaklaşım,bence eşiniz tavrını koysun ortaya...
Benim kayınvalidemler haftada 1 ancak ararlar keza bende öyle
mesafemiz bellidir...

ya büyük mü konuşuyorum bilmiyorum ama arasın yani ne olacak. ya her gün gelse. biraz şükretmeyi bilmek lazım

arasın aramasın demiyorum arkadaşlar. ama meşgule alınca da işimiz olduğunu anlasınlar. ne bileyim banyoda olabilirim daha birçok şey. arayıp da açmayınca 10 dk içinde 5 kez aranmaz ki bir insan bi de eşimin kuzenini hadi evlerine git bak denilmez ki ama :)

arkadaşlar bilmiyorum bu bir dert mi ama kaynanam ve kayınpederim istisnasız hergün arıyorlar. işimiz olduğunda meşgule alıyoruz ve meşgule aldık mı biz iyiyizdir işimiz vardır merak etmeyin diye söyledik. ama işimiz olsa da evimizde misafir olsa da sürekli arıyorlar meşgule alıyoruz onlar ısrarla arıyorlar. ne oldu diyoruz sonra illa açacaksınız diyorlar. tamam farklı şehirlerde yaşıyoruz merak ediyorlar ama bizim de kendi düzenimiz işlerimiz oluyor ve mutlaka birgün aramasak ertesi gün biz arıyoruz. bilmiyorum haksız da olabilirim, ne yapabilirim? bakış açımı geliştirebilir misiniz kızlar? siz ne yapardınız?

Benim kayınvalidem ve kayınpederim bunu aynı şehirde yaşamamıza ve evlerimizin arasında 5-6 km olmasına rağmen yapıyor. Örneğin kafaya koymuşlardır, ararlar. İş yerinde miyim? Farketmez. Meşgule alırsın, olsun! Toplantıdayımdır, olsun! Onların canı o an konuşmak istedi ya! Tekrar ararlar, bir daha, bir daha...İlla açacaksın.
Ben de inadım, açmam :47:
İş yerini ararlardı önceden, cebi açmayınca. Uyardım, tersledim. Orasının bir iş yeri olduğunu, ciddiyet gerektirdiğini, sohbet etmek için, yada kafalarına takılanı sormak için öyle canları istediklerinde arayamayacaklarını sert bir dille ifade ettim.
Şimdi iş yerimi arayamıyorlar. Ama cepten istediğin kadar meşgule al, tekrar ararlar, tekrar ararlar. Ben de açmam...El mi yaman bey mi :47:
İnsanı çatlatırlar.

Aaa inanın çok şaşırdım okuyunca:53:
o ne saçma şey öyle ya!!!

Mecbur değilsin ki açmaya,müsait olursan açarsın olmazsan açmazsın daha sonra sen ararsın
ilginç bi yaklaşım,bence eşiniz tavrını koysun ortaya...
Benim kayınvalidemler haftada 1 ancak ararlar keza bende öyle
mesafemiz bellidir...

keşke böyle olsa gerçi ben meşgule aldığımızda ısrarla aramamalarına bile razıyım:)

Benim kayınvalidem ve kayınpederim bunu aynı şehirde yaşamamıza ve evlerimizin arasında 5-6 km olmasına rağmen yapıyor. Örneğin kafaya koymuşlardır, ararlar. İş yerinde miyim? Farketmez. Meşgule alırsın, olsun! Toplantıdayımdır, olsun! Onların canı o an konuşmak istedi ya! Tekrar ararlar, bir daha, bir daha...İlla açacaksın.
Ben de inadım, açmam :47:
İş yerini ararlardı önceden, cebi açmayınca. Uyardım, tersledim. Orasının bir iş yeri olduğunu, ciddiyet gerektirdiğini, sohbet etmek için, yada kafalarına takılanı sormak için öyle canları istediklerinde arayamayacaklarını sert bir dille ifade ettim.
Şimdi iş yerimi arayamıyorlar. Ama cepten istediğin kadar meşgule al, tekrar ararlar, tekrar ararlar. Ben de açmam...El mi yaman bey mi :47:
İnsanı çatlatırlar.
aynı durumdayız desenize. valla onlar öyle ısrarla aradıkça içimi sıkıntılar basıyor. açıp kısacık konuştuğunda da kesin birşey oldu oğlumla kavga mı ettiniz diye sorular da sorarlar ya deli oluyorum.

işimiz olup kısa konuştuğumuzda da tavır yapıyoruz zannediyorlar tövbe estağfirullah:) işte dün akşam gene ısrarla aradıklarında ( biz arkadaşlarla oturuyoruz o esnada ) ben açtım ve ane arkadaşlarla oturuyoruz dedim iyiyiz dedim. kaynanam da eşimin neden telefonunu açmadığını sordu ben de arkadaşlarlayız dedim o yüzden. arkadaştan geç gelince tekrar aramadık artık. sabah kaynanam 8 de arıyor eşimi sana birşey oldu hastasın zannettik diye ağlayarak arıyor

Back
X