Kaynananız sizi ve eşinizi her gün arıyor mu?

evet ben de eşimi onlardan kıskanmıyorum zaten onu isterlerse günde beş kez arasınlar konuşsunlar hiç kıskanmam. niye bu kadar sık konuşuyorsunuz bile demem yani. ama ben hergün konuşmak istemiyorum. zaten konuşacak bir şey de bulamıyorum:)

Ne yalan söyleyeyim senin verdiğin örnekteki gibi eşimi sürekli ararlarsa günde beşşş defa=)
Ne gerek var artık herkes belli bir yaşa olgunluğa gelmişken sürekli aramak çocuk gibi.
Kızının maşallahı var o zaman ne güzel Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Zayıf gebelerin her zaman çocukları kilolu doğar kayınvaliden daha henüz bilmiyor galiba..
Artık az bir zaman kalmış bebişin doğunca gerçekle yüzleşir:)

tamam da canım. ben çalışan bi insanım ve iş ortamım her an konuşmaya müsait değil. çoğu zaman da yoğun çalışıyorum her seferinde nasıl açabilirim ki teli?

bende çalışan bir insanım.
evden çıkarken yada geldiğimde konuşuyoruz:)
sizde saat sınırlaması getirin. şu saatlerde arayalım birbirimizi deyin.:32:

eşimi arar hergün, bebek ya tabi o daha ben bakamıyorum ya kocama:) eşime ulaşamazsa beni arar, nişanlıyken de ona ulaşamayınca beni arar, direk sorardı ... nasıl iyi mi diye, "ben de iyiyim anne" derdim. hala aynı. arayınca da her şeyi öğrencek illa, davet bekliyo ama çağırmıyorum nasılsa gelicekler davet etmesem de:50:

Benim k.valide haftada bir oğlunu arar.Eskiden daha sık arardı.Torunuyla konuşur ama benimle kesinlikle konuşmaz.Oğlu düşman işgalleri atında ya:))Ben de benimle konuşmamasına bozuluyorum.Kimi armasından dertli.Kimi de bizim gibi kaaleye alınmamaktan dertli.Bizimki de çok eskiden oğluna ulaşamayınca arardı.ama şimdi oğlunun başına bir iş gelse yine beni aramaz.

Herkes bişeyden dertli işte
Benimkinin maşallahı var aynı şehirde olmamıza rağmen ne arar ne sorar 2 ay görüşmesek nerdesiniz demez o derece yani hep arayan biz...artık bende aramıcam

bu kadar çok aramaları sıkıntı veriyor haklısınız. ama art niyetli olmadıklarına inanın. benim annem babam böyleydi:) çok evhamlı ve telaşlı tipler. aynı k.valide ve k.pederiniz gibi ısrarla ararlardı. bazen onlarla eğlenirdim, bazen kızardım:) şimdi alıştılar, en azından günde bir kez ve iş çıkışı arıyorlar. ama duymazsam ya da açamazsam hemen eşimi ve ka.validemi aramaya devam:)) kolay gelsin sabır diliyorum.

burun buruna oturuyoruz, her gün yüz yüze görüşürüz, her gün de arar:))
ne alaka bilmiyorum böyle işte:37:
kendi annem ve babam birkaç günde bir ben aramazsam ararlar.onlar başka şehirde, senede 2 defa yüz yüze görüşürüz:68:
bu da böyle işte:27:

Benim k.valide haftada bir oğlunu arar.Eskiden daha sık arardı.Torunuyla konuşur ama benimle kesinlikle konuşmaz.Oğlu düşman işgalleri atında ya:))Ben de benimle konuşmamasına bozuluyorum.Kimi armasından dertli.Kimi de bizim gibi kaaleye alınmamaktan dertli.Bizimki de çok eskiden oğluna ulaşamayınca arardı.ama şimdi oğlunun başına bir iş gelse yine beni aramaz.

Gecen yaz, esımın kardeslerı bızde kalıyordu.
Kayınvalıdemlerde, yazlıktaydı.
Bır gun gorumcelerımı arıyorlar, ıkısı de yanıt vermıyor (duymuyorlar)
Esımı arıyorlar, telefonu kapalı.
Sonra gorumcelerımden bırı fark edıp, gerı dondugunde meraklarını ve endıselerını dıle getırıyorlar.
Bu esnada kımse ne benı arıyor, ne de merak edıyor :86:
Sanırım esımın aılesı de esımın esır edıldıgını fılan dusunuyor.
Dun aksam da oradaydık, esım bır kac gundur bıraz hasta.
Sesı degısmıs.
Daha kapıyı acar acmaz, kayınvalıdem.
'ne oldu sana, elefera sonunda senı hasta mı ettı?' dedı.
Sabır dedım, ben hasta oldugumda kımse F... elefera yı hasta etmıs demıyor.

Konuya yanıt verecek olursam da, benı ıkı haftada bır ya arar ya aramaz.
Aradıgında da, bılırım ogluna gostermelık aradıgını.
Ama esımle gun asırı konusurlar.

kızlar benim merak ettiğim bir şey var.Sık sık armaları mı daha sıkıcı yoksa sizi hiç aramayıp tınlammaları mı daha can sıkıcı?Ben hiç akıllarına bile gelmem de.Hatta bazen de derim ki hergün arayıp bunaltsalar daha iyi.Acaba yanlış mı düşünüyorum.Yani hangisi daha az kötü:))

ben kayınvalidemle aynı şehirdeyim.
haftada 3_4 kere mutlaka görüşürüz.hergün de ararlar.nasılsınız diye.hoşuma gider hiç de sıkılmam.eşim de arar mutlaka...ilgi görmek,düşünülmek,merak edilmek bunlar güzel şeyler sonuçta...
benim kendi annem başka şehirde.onu da her gün ararım. o da bizi...asla sıkılmam onun da sıkıldığını sanmam..
ne güzel ki sizi düşünüp önemsiyolar.bence memnun olun bundan..

ya ben kendimi gectim de esim garibanini arada sirada arasalar,
bizimkiler de bi alem hic bi cocugunu aramaz hic ozleyip merakta etmiyorlar,
sadece kendilerini aramamizi bekliyorlar bilmiyorum belki de boyle iyi,iyi halimizden de kotu halimizden de haberdar olmuyorlar.
kendi annemgilde bir hafta hic aramazsam, o zaman merak ederler ararlar,
ama hergun arayipta ne konusulur ki,zor is yani;helle bi de moralin yoksa birsuru yanlis anlamalar olur.

İlk evlendiğimizde arardı bir ihtiycımız var mı diye sorardı felan bizde aynı şehirdeyiz ben başka yerden gelin geldim. Her haftsonu mutlaka gideriz. Sonradan benim aramamam sorun olmaya başladı. Önceleri çalışıyordum ama şimdi bir senedir evli olsam da sabahtan işlere başlıyorum sonra yemeğe koyuluyorum ve açıköğretim okuduğum için de derslere zaman ayırıyorum hatta eşim geldiğinde bile ders çalışıyorum zamanım olmuyor aradığımda da ya uyuyo oluyor ki gündüz uyuyor gece uyuyamıyormuş. Ya da dizim başladı deyio hemen kapatıyor sonrada beni aramıyorsunuz diyor. Bir oğlu daha var yurtdışında ama biz yanındayız her hafta gelyoruz doğumgünlerini hiç atlamam etmem ama yaranamıyoruz. Onun evinde hizmetçisi var hergün gelip her işini görüyor kadın yokkenda kayınpederim herşeyini ayağına getiriyor kalkmıyor bile yerinden neymiş hastaynış kemik erimesi varmış atakta duramıyormuş ama benim onun gibi vaktim yok tüm günüm gecem tv başında geçmiyor ama neyse ki eşim beni savunuyor.

aslında aramaları ilgilenmeleri çok güzel Bişey.. hele de oğullarını aradıkları giBi gelinlerini aramaları da çook güzel.. ama mesgule alınca tekrar aramamaları gerektiğini düşünmemeleri, anlayış göstermemeleri ve hemen kötü düşünüp felaket senaryoları kurmaları çoook can sıkıcı Bi durum.. yani evli Bi çift telefonlarına cevap vermıyorsa hem de mesgule alıyorsa işleri vardir.. gençtir onlar, Belki o an alevli Bi şekilde tartişiyolar, Belki duştalar, Belki Sinemadalar, Belki daha özel Bişeyler yapiyolar.. Bunu düşünmek Bu kadar zor mu ? hala aşırı korumacı tavırlarını sergilemeleri hala koskoca insanları BeBek giBi görüp Bişey mi oldu acaBa demeleri kötü Bi durum.. asıl can sıkan Bu.. Benım annem de her gün yengemi aBimi arar.. ama mesgule verdikleri zaman Bi daha aramaz.. onlar zaten 1-2 saate geri döner.. Bazen unuturlar geri dönmezler, neden dönmediniz diye hesap sormayız.. adamların Bizden ayrı Bi hayatı var, anlayiş göstermek lazım.. Bazen insan özlemek de istiyor. Tamam ilgileniyolar, sağ olsunlar Büyüklüklerini gösteriyolar ama Biraz da saygı Bekliyor insan..

bukadar dert etmeyin bence))) Allahtan birlikte yasamiyoruz deyin ve sukredin))) beterin beteri var

aslında aramaları ilgilenmeleri çok güzel Bişey.. hele de oğullarını aradıkları giBi gelinlerini aramaları da çook güzel.. ama mesgule alınca tekrar aramamaları gerektiğini düşünmemeleri, anlayış göstermemeleri ve hemen kötü düşünüp felaket senaryoları kurmaları çoook can sıkıcı Bi durum.. yani evli Bi çift telefonlarına cevap vermıyorsa hem de mesgule alıyorsa işleri vardir.. gençtir onlar, Belki o an alevli Bi şekilde tartişiyolar, Belki duştalar, Belki Sinemadalar, Belki daha özel Bişeyler yapiyolar.. Bunu düşünmek Bu kadar zor mu ? hala aşırı korumacı tavırlarını sergilemeleri hala koskoca insanları BeBek giBi görüp Bişey mi oldu acaBa demeleri kötü Bi durum.. asıl can sıkan Bu.. Benım annem de her gün yengemi aBimi arar.. ama mesgule verdikleri zaman Bi daha aramaz.. onlar zaten 1-2 saate geri döner.. Bazen unuturlar geri dönmezler, neden dönmediniz diye hesap sormayız.. adamların Bizden ayrı Bi hayatı var, anlayiş göstermek lazım.. Bazen insan özlemek de istiyor. Tamam ilgileniyolar, sağ olsunlar Büyüklüklerini gösteriyolar ama Biraz da saygı Bekliyor insan..

Yaa evet bir de o dert var. Şimdi bizim telefonumuz telsiz telefon genelde de evden ararlar zaten ben evdeyim çünkü yani kaynanam aradığı zamanlarda öyle arardı. Ama ben banyoda oluyorum ya da mutfakta iş yapıyorum şarza koyuyorum telefonu tv nin de sesi açık oluyor duymuyorum ya da ders çalışıyorum sesli çalışan biriyim duymuyorum ve yahut dediğiniz gibi özel birşeyler oluyor hemen başlıyor nedne yanına almıyorsun teli ya ben banyodayken nasıl alayım teli yanıma duyamamam normal değil mi.. Ama olmuyor işte. İşin garibi zamanında kaynanasıyla arasına mesafe koyan, görüşmeyen kişiler kendileri kaynana olunca ilginin en iyisini görmek istiyorlar. Ama onlar da genç oldular gezdiler ettiler es kaza ev cevap vermesin yine sinemaya mı gittiniz alışveriş merkezine mi gittiniz diye kaf ediyor ki kaynanam tüm ülkeyi gezmiş eşiyle kayınpederemin işi gereği ama yaşlanınca anlamıyorlar bizi. Bende çocuk olunca zaten gezemicez diyoruz. Yani bir bencillik söz konusu oluyor.

arkadaşlar bilmiyorum bu bir dert mi ama kaynanam ve kayınpederim istisnasız hergün arıyorlar. işimiz olduğunda meşgule alıyoruz ve meşgule aldık mı biz iyiyizdir işimiz vardır merak etmeyin diye söyledik. ama işimiz olsa da evimizde misafir olsa da sürekli arıyorlar meşgule alıyoruz onlar ısrarla arıyorlar. ne oldu diyoruz sonra illa açacaksınız diyorlar. tamam farklı şehirlerde yaşıyoruz merak ediyorlar ama bizim de kendi düzenimiz işlerimiz oluyor ve mutlaka birgün aramasak ertesi gün biz arıyoruz. bilmiyorum haksız da olabilirim, ne yapabilirim? bakış açımı geliştirebilir misiniz kızlar? siz ne yapardınız?

Seninki arıyormuş yine benimki her gün geliyor :27::27:

bu durmadan arama muhabbetlerinden nefret ediyorum ben de. daha hafta sonu konusu oldu hatta. meşgule düşürdükçe aramalarının şiddeti artıyor. neyseki beni aramıyorlar. ama eşimi arayıp tüm aile fertleri sıradan konusuyorlar. küçücük bir çocuk muamelesi yapıyorlar sana dedim gecen akşam. ben rahatsızım bu hususta. böyle hissedince eşimin bendeki albenisi kayboluyor. oğullarının evlendiğini kabul edemiyor aileler sanırım. yaa bir de musait zaman vardır konusmak icin. belki de musait değiliz neden ısrarla arayıp rahatsız ediyorsun ki diyesim geliyor:)

2 günde bir arar kayınvalidem.Ama akşam arar,gündüz aramaz hiç.Hal hatır sorup kapatır.O aramazsa ben merak edip ararım.

Senin işin zor.Anatmışsın durumu yine de açacaksın diye inat etmişse diyecek bişey yok.

Sen de inat edip bu şekilde devam etsen alışırlar aramazlar sanırım :1:

Benimkide beni günde 1 defa arar sayamayacagım kadar çok gün içinde msj yollar

Eşim çok yoğun çalıştığı halde,ben bile aramaya çekinirken

kayınvalidem eşimi bıktırana kadar gün boyu arar.

Eşim deli olur anne neoldu,yoğunum tlf vaktim yok desede bizim kayınvalide laftan anlamaz

olduki eşim telefonu açmadı,hemen beni arar neden acmadı bir sorun mu var seni aradımı

diye ahiret sorularına başlar.

bazen telefonumu kırasım geliyor...

Back
X