- Konu Sahibi Birsorusorabilirmiyim
-
Sende cevap vermek zorunda değilsin ama bak verdin :) teşekkürler canım senin egon herkese yeter seni saygıyla kabul ediyorum . Plartformu araştır derim ben sana benim derdimde bu senin zoruna ne gittiyse aynısını yaşa demek istemiyorum ama dikkat etBurda başkasınin kayınvalidesinin en ağır sözünü duyunca size ne katkı sağlayacak egonuzmu tatmin olacak...ne yapacaksınız milletin kayınvalidesinin ağır laflarını kendi kayınvalidenin varsa yazarsın fikir alirsin
Gelde bu psikolojiyle torun yap kadına ne sinir bozucuHangi birini anlatayım cevriye hangi birini..
Geçen hafta bebek konusu yine açıldı.
Kv ‘çocuğunuzun hala olmaması senin hatan. Becerikli olsaydın çoktan gizliden yapmıştın çocuğu. Yuvayı kadın yapar ama nerde bahtımız yokmuş’ dedi.
Kaynananın suratı ne renk oldu??? Bundan sonra ağzının terazisinde ölçer,biçer konuşur.....5 ay önce doğum yaptım. Yaklaşık 1 ay önce kaynanam “ilk doğduğunda çok çirkindi, seni andırıyordu ama büyüdükçe babasına döndü güzelleşti” dedi. Ben de “oğlun çok güzel gerçekten allahtan sana benzememiş” dedimböyle şeylerde alttan almamak lazım
Bu yorumun neden kıymeti bilinmemiş ahsjsjsk95 kg olmuşum demişti
Yorumunu başa tuttrmak lazım5 ay önce doğum yaptım. Yaklaşık 1 ay önce kaynanam “ilk doğduğunda çok çirkindi, seni andırıyordu ama büyüdükçe babasına döndü güzelleşti” dedi. Ben de “oğlun çok güzel gerçekten allahtan sana benzememiş” dedimböyle şeylerde alttan almamak lazım
Ne tepki verdi çok merak ettim.5 ay önce doğum yaptım. Yaklaşık 1 ay önce kaynanam “ilk doğduğunda çok çirkindi, seni andırıyordu ama büyüdükçe babasına döndü güzelleşti” dedi. Ben de “oğlun çok güzel gerçekten allahtan sana benzememiş” dedimböyle şeylerde alttan almamak lazım
Kaynananın suratı ne renk oldu??? Bundan sonra ağzının terazisinde ölçer,biçer konuşur.....
Çok bi tepki veremedi. Kal geldi kendisine. Ben öyle demek istememiştim aslında falan filan. O lafından sonra torununu 1 kez bayramda görebildi kendisiNe tepki verdi çok merak ettim.
Harikasın hayatım.Çok bi tepki veremedi. Kal geldi kendisine. Ben öyle demek istememiştim aslında falan filan. O lafından sonra torununu 1 kez bayramda görebildi kendisiama görüntülü falan arıyor eşim çocuğu göstermeye. Ay nasıl tatlısın babannemmm diye seviyo mesela, annesine çekmiş tabi tatlı diyorum güzel ne söylese bana çekmiş diyorum. Yıldı kadın
Üvey kaynananın eşimden 1 yaş büyük oğlu vardı. Hepsi bi arada yaşıyolardı. Herkes çalışırdı evde, eşim eve gelirken abur cubur alırdı. Üvey kaynana eşim uyuduktan sonra çıkarırdı. Tabiki kendi oğlunu tutuyodu ediyodu. Ama eşim 16-17 yaşındayken falan evlenmişler. Eşimde pek hakkı yoktur ama eşimdende çok korkar. Bana bilezik alınırken kendisine de bilezik aldırdı. O yüzden bana daha az gramlı almaya kalktı kaynana. Eşim kuyumcuya gidip bağırıp kolundan bilezikleri almıştı sen kendini yeni gelin mi sanıyosun sen kimle bir tutuyosun kendini diye. Kadının güzel çenesi var kayınpederimi de parmağında çevirir. Ama eşim çok fevri bi insan olduğu için huyunuda bildikleri için babamda dahil asla karışmazlar laf söylemezler. Haliyle o korkuyla bana da yapamıyorlar. Üvey kaynana kişisi eşimin korkusundan eşimin ayağına kadar suyunu yemeğini herşeyini verir. Eşimin yanında bana kalkıp su ver vs derse eğer kalk kendin al hizmetçin değil karım diye kızar. Yani kaynana kişisi çok yapamıyor eşim varken. Bende biraz fevri oluyorum banada cesaret edemiyor artıkÜvey kayınvalide nasıl biri? Yani eşinize bakmış büyütmüş mü? Nasıl davranmış çocuklara
lütfen anlatin çok merak ediyorum böyle şeyleri
Afedersiniz ama ne iğrenç cümleler bunlar.sirf DNA lafı için bile ömür billah yüzümü goremezdiEşimle tanışmadan önce yaşadığım bi ilişki yüzünden çocuğa dna yaptır demiş eşime karşı. Barışırsanız kendine boynuzları takarsın demiş eşime. Evlenmeden de büyü yaptırmışız o yüzden evlenmiş benimle. Allah'tan boşandım da kurtuldum hepsinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?