- 23 Ocak 2016
- 35.096
- 51.056
- 598
- Konu Sahibi Birsorusorabilirmiyim
-
Bu topiğin nirvanası budur bence iyi ki kurtulmuşsunAklıma geldikçe sinirlendim sabah sabah ; yeni evliyiz bir haftalık, oğlum bana o kadar düşkün ki kına gecesi bile koynumda memelerimde yattı demişti elleriyle memelerini tutarak ! Ne basitlik iyiki kurtulmuşum
Bunu hatırlıyorum, o siz miydiniz, hatta baba da, benim kızım kusursuzdur, bir daha duyarsam bu işi bozarım gibi bir sey demiştiHiçkimsenin kv si benimki kadar ağır konuşamaz.
Ilk nisanlandiğim zaman doğum lekemi görünce "bu nedir? Baban annene ne yaptı da sen böyle oldun" demişti. Hiç-bir zamam affetmedim onu
Evet. Bendim. Doğru hatırlıyorsunuzBunu hatırlıyorum, o siz miydiniz, hatta baba da, benim kızım kusursuzdur, bir daha duyarsam bu işi bozarım gibi bir sey demişti
ben kime beddua ettimde oğlum sana bu kadar düşkün demiştiSenin neydi?
ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
Sadece işi bozmaktı bence niyeti, kesinlikle başka bir açıklaması olamaz. Aklımda tam olarak kalmış pis zihniyetiEvet. Bendim. Doğru hatırlıyorsunuz
Aklıma geldikçe sinirlendim sabah sabah ; yeni evliyiz bir haftalık, oğlum bana o kadar düşkün ki kına gecesi bile koynumda memelerimde yattı demişti elleriyle memelerini tutarak ! Ne basitlik iyiki kurtulmuşum
Babası yanlış söylemiş . Konuşma lan yalak deseymiş keşkeBunu hatırlıyorum, o siz miydiniz, hatta baba da, benim kızım kusursuzdur, bir daha duyarsam bu işi bozarım gibi bir sey demişti
Okudukça içim sıkıldı bu hastalıklı kaynanaları Allah bildiği gibi yapsın.
Benim ex kaynana da evlendikten sonra bir gün bana: “Benim oğlum bu yaşa kadar(28) benimle uyudu, şimdi benim yatağımdan çıkıp senin yatağına giriyor, nasıl dayanacağım ölürüm ben onsuz” demişti.
Bu hastalıklı zihniyetin getirdikleri yüzünden anasının yatağına iade ettim kendisini.
TÜÜÜÜH VALLLAAEşimle tanışmadan önce yaşadığım bi ilişki yüzünden çocuğa dna yaptır demiş eşime karşı. Barışırsanız kendine boynuzları takarsın demiş eşime. Evlenmeden de büyü yaptırmışız o yüzden evlenmiş benimle. Allah'tan boşandım da kurtuldum hepsinden
AhahahOrıspu muymuş
zoruna gidiyor herşey onlarınben kime beddua ettimde oğlum sana bu kadar düşkün demişti
sanki haklılık payı var gibiBenim ki bu zamanda karı olmak kolay demişti yüzüme eve temizlikçi alıyorum robot dyson ve cam silme robotu var diye kocam yemeğini kendi yapıyo diy2 eşime karının ağzına bakıyorsun demişti sanki kendi çok iyi karı gibi 2 koca eskitmiş gelip bana karılık dersi veriyordu
Hadi yaa dur işkillenmee iyiymiş bak 15 senedirtombik ve esmer bi bayanım. 165 boyundayım. kardeşinin oğlu kız kaçırmış düğününe gitmişti. geldiğinde gelin kız nasıl diye sorduğumuzda güzelce akça pakça birşey kibrit çöpü gibi demişti. kaynanamı ilk 15 sene çok saf çok temiz dünyayla alakası olmayan kendi halinde masum bişey sandığım için kötü düşünmemiştim. şimdi bi işkillenmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?