Kaynananızdan duyduğunuz en ağır kelime neydi?

Aklıma geldikçe sinirlendim sabah sabah ; yeni evliyiz bir haftalık, oğlum bana o kadar düşkün ki kına gecesi bile koynumda memelerimde yattı demişti elleriyle memelerini tutarak ! Ne basitlik iyiki kurtulmuşum
Bu topiğin nirvanası budur bence iyi ki kurtulmuşsun

Hiçkimsenin kv si benimki kadar ağır konuşamaz.

Ilk nisanlandiğim zaman doğum lekemi görünce "bu nedir? Baban annene ne yaptı da sen böyle oldun" demişti. Hiç-bir zamam affetmedim onu
Bunu hatırlıyorum, o siz miydiniz, hatta baba da, benim kızım kusursuzdur, bir daha duyarsam bu işi bozarım gibi bir sey demişti

Aklıma geldikçe sinirlendim sabah sabah ; yeni evliyiz bir haftalık, oğlum bana o kadar düşkün ki kına gecesi bile koynumda memelerimde yattı demişti elleriyle memelerini tutarak ! Ne basitlik iyiki kurtulmuşum

Acil kusma emojisi gelmeli yorumlara.

sanki haklılık payı var gibi

İlk bebeğimi kaybettikten sonra nasıl hassas olunursa o kadar hassasım. TV de bebek çikarsa ben gozlerimi kaciriyordum. Nispet yapar gibi ismimi söyleyerek bak bak çok tatlı bakana kadar baktırmaya çalışırdı ay çok şeker falan diye. Bide sürekli filan kişinin bebegi olmuş falan. Bilmiyorum o an hassas oldugum için mi yoksa bilerek mi yapıyordu. Mesela şuan çocuğum var. Şimdi TV de çocuk çıksa o zamanlar ki gibi göstermeye çalışmıyor. O zamanlar düşüncesizlik yapmış yoksa bilerek mi yapmış bilmiyorum. Bilerek yaptiysada Rabbime bıraktım.
Şimdi çok mesafe koydum soylecegi kelimeyi bile düşünerek konuşuyor. Yüz vermiyorum. Bende oyle olmak istemezdim oturup birlikte çay içerek konuşarak gülüşerek sohbet etmek isterdim ama Yüz verince çok patavatsız oluyor. Ağzına ne gelirse söylüyor.

tombik ve esmer bi bayanım. 165 boyundayım. kardeşinin oğlu kız kaçırmış düğününe gitmişti. geldiğinde gelin kız nasıl diye sorduğumuzda güzelce akça pakça birşey kibrit çöpü gibi demişti. kaynanamı ilk 15 sene çok saf çok temiz dünyayla alakası olmayan kendi halinde masum bişey sandığım için kötü düşünmemiştim. şimdi bi işkillenmedim değil

Hadi yaa dur işkillenmee iyiymiş bak 15 senedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…