- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
Aynı ben ya ben çok konuşan bi insan değilim kendisi bana hayatını anlatır ne anladım bu telefon gorusmesinden az öz konuşmak en güzeli gelde anlat işte ofBu kişinin kendi yapısıyla alakalı bi durum.
Mesela ben çok konuşmayı sevmem, konuşacak konu da bulamam o nedenle telefon ettiğim kişi hal hatır sorup kapatılır.
Kayınvalidem çok konuşur, sen sormasan da başkalarından bahseder, baska şeyleri söyler (demek ki böyle konuşkan olunuyor) o yüzden bizim telefon konuşmamız da uzun sürer. Fakat simdi haftada bir görüşüyoruz ve ben arama gereği duymuyorum. Arada sırada soracağım, danışacağım bir şey olursa arıyorum. Ya da gidip gelinecekse ararim.
Onun dışında arayacak bir sebep bulamıyorum.
Ben annemle bile ne konuşacağını bulamayan İnsanim neticede
Haftada birMerhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
Tabi herşey karsilikliÖnemli bir şey olmadıkça aramazdım, artık hiç aramayacağım.
Kendisi zaten hasta olsam falan bile aramaz da, kanamam oldu yine yok kadın.
O oğlundan alıyorsa ben de oğlundan alırım haberleri bundan sonra.
Ooo benimki isyan etmeye baslar ben öyle yapsamSadece 2 bayramda arıyorum.
Hatta o zaman bile aramadığım oluyor.
Görüşme sıklığımız da senede 1 çok şükür.
Ooo benimki isyan etmeye baslar ben öyle yapsam
bende senın gıbıyım, özel gunlerde ararım, haftada bır bazen ıkı haftada bır ugrarız zaten esımle onun dısında aramam esımde benım aılemı aramaz bu bahsettıgım durumlar dısında...Merhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
Önceleri arardım ama şimdilerde bende çok arayanlardan değilim. Hatta neredeyse önemli bir şey olmadıkça pek aramıyorum. Ama gel gör ki bu çözüm mü değil çünkü kendisi beni gün aşırı hatta bazen de her gün arar. Önce hal hatır sorar sonra sonra bütün gün yaptıklarını anlatır. Onu bitirir geçmişteki bazı insanlara kırgınlıklarını anlatır (14 yıldır aynı şeyleri dinliyorum bu arada) dert yanar filan can sıkıntısını giderir kapatır. Ha bir de arada oğlunu şikayet eder (eşimi) hiç aramıyor sormuyor diye. Bende o oğlunla arandaki sorun beni karıştırma derim. :) Tamam onun can sıkıntısı gidiyor da benim suçum ne ki sürekli aynı şeyleri dinlemek zorunda kalıyorum.
Aynen benimkide oyledir,seni hayatta dinlemez varsa yoksa kendi anlatacaklari,hep ayni seyler ,birde bagira bagira konusur dover gibi aradada komik olmayan seylere bile kahkahayla guler,dengesiz halleri var 6 yil oldu cozemedim gitti.
En iyisi bravo canımBenimki de geçen sene yılbaşında eltime xDerinMavix beni yılbaşında aramadı demiş
Ben de eltime ben hangi yılbaşı aradım ki dedim
İstediği kadar isyan etsin hiç umursamıyorum.
Bayramda arıyorum yeter.
Tabi geçenlerde kardeşi vefat etti o zaman da aradım.
Hastalık vs durumlarında arıyorum mutlaka.
Aynen benimkide oyledir,seni hayatta dinlemez varsa yoksa kendi anlatacaklari,hep ayni seyler ,birde bagira bagira konusur dover gibi aradada komik olmayan seylere bile kahkahayla guler,dengesiz halleri var 6 yil oldu cozemedim gitti.
aramıyorum o beni aradığında konuşuyoruz geriyor çünkü beni, aman oğluma iyi bak canım oğlum paşa oğlum kurban olurum.Merhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
Aynı ben ya ben çok konuşan bi insan değilim kendisi bana hayatını anlatır ne anladım bu telefon gorusmesinden az öz konuşmak en güzeli gelde anlat işte of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?