Kaynananizi ne sıklıkla sıklıkla ariyorsunuz ?

Haftada bir kere görüşürüz ailecek,Genel olarak da 3 günde bir telefonda konuşuruz,.gün ben aramasam o arar kızımm beni unuttu aramıyor diye Sürtüştüğümüz,beni sinirlendirdiği zamanlar tabikide oldu ama eşimin annesi ,eşimin benim aileme nasıl davranmasını istiyorsam ki davranıyor bende onun ailesine öyle davranmaya çalışıyorum

Aynı ben ya ben çok konuşan bi insan değilim kendisi bana hayatını anlatır ne anladım bu telefon gorusmesinden az öz konuşmak en güzeli gelde anlat işte of

Haftada bir

Ooo benimki isyan etmeye baslar ben öyle yapsam

Benimki de geçen sene yılbaşında eltime xDerinMavix beni yılbaşında aramadı demiş
Ben de eltime ben hangi yılbaşı aradım ki dedim

İstediği kadar isyan etsin hiç umursamıyorum.
Bayramda arıyorum yeter.
Tabi geçenlerde kardeşi vefat etti o zaman da aradım.
Hastalık vs durumlarında arıyorum mutlaka.

bende senın gıbıyım, özel gunlerde ararım, haftada bır bazen ıkı haftada bır ugrarız zaten esımle onun dısında aramam esımde benım aılemı aramaz bu bahsettıgım durumlar dısında...
ama benı nıye aramıyorsun trıbı atmaz atsada ısten gucten fırsat olmuyor der gecerım..

Önceleri arardım ama şimdilerde bende çok arayanlardan değilim. Hatta neredeyse önemli bir şey olmadıkça pek aramıyorum. Ama gel gör ki bu çözüm mü değil çünkü kendisi beni gün aşırı hatta bazen de her gün arar. Önce hal hatır sorar sonra sonra bütün gün yaptıklarını anlatır. Onu bitirir geçmişteki bazı insanlara kırgınlıklarını anlatır (14 yıldır aynı şeyleri dinliyorum bu arada) dert yanar filan can sıkıntısını giderir kapatır. Ha bir de arada oğlunu şikayet eder (eşimi) hiç aramıyor sormuyor diye. Bende o oğlunla arandaki sorun beni karıştırma derim. :) Tamam onun can sıkıntısı gidiyor da benim suçum ne ki sürekli aynı şeyleri dinlemek zorunda kalıyorum.

Aynen benimkide oyledir,seni hayatta dinlemez varsa yoksa kendi anlatacaklari,hep ayni seyler ,birde bagira bagira konusur dover gibi aradada komik olmayan seylere bile kahkahayla guler,dengesiz halleri var 6 yil oldu cozemedim gitti.

valla ben hiç aramıyorum o da beni pek aramaz arada bişey söylicekse arar aynı şehirde yaşıyoruz haftada 2 haftada bi görüşürüz hiçte muhabbeti geçmez aramanın ben nişanlıyken alıştırdım sevmem telde konuşmayı zaten

Aynen benimkide oyledir,seni hayatta dinlemez varsa yoksa kendi anlatacaklari,hep ayni seyler ,birde bagira bagira konusur dover gibi aradada komik olmayan seylere bile kahkahayla guler,dengesiz halleri var 6 yil oldu cozemedim gitti.

İlk başlarda karşılıklı konuşmak istiyordum ama baktım ki beni hiç dinlemiyor şimdilerde hiç yorum yapmıyorum. Arada eee sen hiç konuşmadın diyor, konuşurum anne acelesi yok senin antalacakların bir bitsin hele diyorum.

Kaynanam uzakta. Genelde iki üç haftada bir o beni arıyor.

h.sonu aramamı gerekecek herhangi bi iş bi durum yoksa aramam
h.içi ararım hemen hemen hergün ararımm oğluma baktığı içinn

bayramda seyranda yanında değilsem ararım ,birde mümkün olduğunca cuma günleri cumasını kutlarım

En iyisi bravo canım

Haftada bir iki defa ama az ve oz konusurum. Cunku uzadikca konusma mutlaka benim sinirimi bozan birsey oluyor. Dedikoduda sevmem zaten o yuzden ararim halini hatirini sorarim sonra kapatirim. Basta benimkide cok bekliyordu ama baktiki ben netim artik beklentiyi kesti sanirim. Bide esim yanimdayken ararim once ben sonra esim konusur boylece daha kisa kesilir konusma
Konusmamizdan ornek vereyim. Biz birbucuk yillik evliyiz kayinvalidemler ha bire bizden coxuk istiyor bizde yeni yeni dusunuyoruz cocugu ama istisnasiz her konusmada falan kisinin gelini hamileymis der kendince guya bana haber verir ama biliyorum onun niyetini. Bende aaa hayirli olsun annecim derim sonra anne kapi caldi ocakta yemek var bahanesiyle hemen kapatirim teli. Yani uzatmam konusmayi yuzgoz olmamak icin ama haftada 2kere konusuruz genelde. Sende net dur ara ama kisa kes. Halini sormus ol ama yuzgoz olma

aramıyorum o beni aradığında konuşuyoruz geriyor çünkü beni, aman oğluma iyi bak canım oğlum paşa oğlum kurban olurum.

Aynı ben ya ben çok konuşan bi insan değilim kendisi bana hayatını anlatır ne anladım bu telefon gorusmesinden az öz konuşmak en güzeli gelde anlat işte of

Aynen telefonda az ve öz konuşmak lazım eğer çok çok uzakta ve haftalardır konuşmadığın biri değilse.

İlk başlarda arıyordu beni bir sürü şey konuşuyordu bazen sıkılıyordum yani. Sormadigim halde baskalarindan bahsetmesi en sevmedigim şey mesela ama diyemiyosun ki iste anne sormadim niye anlatiyosun, zamanla anlamasını bekliyosun anlıyor mu anlamıyor mu bilmem ama artik aranıyor

Yok çok mic mic ya da direkt ilişki kesintisi. Arası yok.

Hiç aramıyorum her aradığında da aramıyorsunuz der eşimde bende aramiyoruz ararsa kendisi arar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…