Kaynananizi ne sıklıkla sıklıkla ariyorsunuz ?

torununu bile ogluna soran bir kadın.
Yahu ara beni sor sen nasılsın,torunum nasıl gelin
Özledim ver de bir sesini duyayım diye.
7 aydır sesini duymuş değil :)
İlginç sizle bi alıp veremediği var herhalde amaan arasa nolcak aramasa nolcak sizin agzinizin tadı bozulmasında en güzeli bu

Benim esimde bana surekli aradin mi aradin mi diye soruyor ama aramiyorum aramak istemiyorum 1 bucuk aylik bebegim var o kendi torununu arayip sormuyor ben mi onu ariycam beklesin dursun

Uzunca bir zamandır ne ararım, ne de aranırım. En son bir kaç ay önce eşimin ameliyatında eşimin telefonunu aradı. O henüz narkozdan uyanamadığı için ben açtım telefonu( ne de olsa anadır, aklı takılıp kalmasın die gayet temiz niyetlerle açmıştım). Sesimi duyunca telefonu yüzüme kapattı. Umarım ve canı gönülden dilerim ki hayatımın sonuna dek o sesini bir daha duymam

insanın suratına kapatilirmi hemde öyle bir zamanda o ne biçim kin mis öyle

Bana kalırsa hiç aramam hiçte aklıma gelmez ama oğlu sayesinde 5 6 günde bi mecbur arıyorum çok sıkıcı oluyo.

Geçenlerde benımde başıma geldi. Eşime ulaşamamış benı arada ilk önce reddettım .. Sonra 2 3 kere daha arayınca acaayım dedım .. Açar açmaz. Efe nerde dedi okadar soğuk tukı sesı. Nebilim ben deyip suratın kapattım (ama biz hep kanlı bıçaklıydık :)) ))

Biz ayni binadayiz ama sadece arada yemege gideriz ona oyle oturma misafirlik olarak gitmem o da benden yuz bulamadigi icin gelmez cok sık. Ama hep beraber yeriz iceriz gezeriz tozariz istedi bastan beri o. Bende mesafeyi koyunca zoruna gitti. Nisanliyken onun yaptiklati daha dogrusu yapmadiklari benim zoruma gitmisti. Soguttu kendinden napiyim. Rabbim bi cene vermis bi dedigini 10 kere tekrarlar basim agrir. Sanirki herseyin en iyisini o bilir. Ben hep disarda okudum kendi ailem bile karismazken basima buyrukken kaynana lafi dinlemek icin evlenmedim ben. Sirf esime haksizlik yapmiyim diye kendi anneme bile nadir giderim(10 dk mesafedeyiz). Mesela ben iki gundur hastanede yatiyodum gebelik bulantilari yuzunden. Bi arayip gecmis olsun demedi. Neymis efendim ben yuzune gulmuyomusum uzak tutuyomusum kendimi ondan arayamiyomus. Aradinda yüzüne kapadik telefonu sanki. Bu aksam yemege cikcaz bakalim. Hasta benim onun gelmesi gerekirken biz gitcez. Oyle sinsi oyle sinsiki. Evlendim tapulu mali oldum artik kendi annemi babami birakcam onlar annem babam olcak oyle istiyo... asla ters laf soylemem geri vermem ama ictende canim cicimde konusmam.konusamam. yapmacik olamam

Valla en baştan beri üstümde garip bir hüküm kurmaya çalıştı. Bunu başaramayınca saldırmaya başladı. Yıllarca bunu yaptı. En son kurban Bayramında yüzyüze görüştük, telefon iletişimimiz de dediğim gibi oldu. Artık ne ölüme gelsin, ne ölüsüne gideyim kıvamındayım. Herkes ne ediyorsa kendi eliyle ve kendine ediyor...

Allah yavrularımızı iyilerle karşılaştırsın...

Alemsiniz guldurdunuz beni ya

Ben evli değilım annemden örnek vereyim
Annem eskiden hergun sabah aksam konusurlardi daha sonra bu gorusmeleri sonlandirdi cunku her konusmadan sonra negatif oluyordu annem. Demek az muabbet daha iyi

10 yıldır evliyim hiç aramadım

Aynı şehirdeyiz 3-4 ayda bir gideriz

Annem başka şehirde onu da haftada ya da 10 günde ararım

Her cuma arardım eskiden ama kendisi iyilikten iyi niyetten anlamadığı için şimdi sadece bayramda doğum günlerinde ararım

Kaynanalık değilde annelik yapan bi kadın varsa ortada arayın arkadaşlar aksi takdirde aramayı bile haketmiyolar

Biz ayni evde yasiyoruz bazen bizi basbasa birakmak icin yigenine gider 1 gun ondada niye beni hic aramiyon diye gonullenir bosver sen arasanda aramadi olursun

Eğer bir sorun yoksa kendinizi sartlandirmayin derim.. Biz hergün mutlaka konuşuruz ben aramazsam mutlaka o arar. Anneniz gibi düşünün annenizi aramak için ne zaman arasam diye dusunsmuyosunuz sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…