- 30 Aralık 2009
- 23.936
- 96.517
- 1.123
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
torununu bile ogluna soran bir kadın.Um
Umarsız insanlari umursamamak en mantiklisi canım
İlginç sizle bi alıp veremediği var herhalde amaan arasa nolcak aramasa nolcak sizin agzinizin tadı bozulmasında en güzeli butorununu bile ogluna soran bir kadın.
Yahu ara beni sor sen nasılsın,torunum nasıl gelin
Özledim ver de bir sesini duyayım diye.
7 aydır sesini duymuş değil :)
insanın suratına kapatilirmi hemde öyle bir zamanda o ne biçim kin mis öyleUzunca bir zamandır ne ararım, ne de aranırım. En son bir kaç ay önce eşimin ameliyatında eşimin telefonunu aradı. O henüz narkozdan uyanamadığı için ben açtım telefonu( ne de olsa anadır, aklı takılıp kalmasın die gayet temiz niyetlerle açmıştım). Sesimi duyunca telefonu yüzüme kapattı. Umarım ve canı gönülden dilerim ki hayatımın sonuna dek o sesini bir daha duymam
Geçenlerde benımde başıma geldi. Eşime ulaşamamış benı arada ilk önce reddettım .. Sonra 2 3 kere daha arayınca acaayım dedım .. Açar açmaz. Efe nerde dedi okadar soğuk tukı sesı. Nebilim ben deyip suratın kapattımUzunca bir zamandır ne ararım, ne de aranırım. En son bir kaç ay önce eşimin ameliyatında eşimin telefonunu aradı. O henüz narkozdan uyanamadığı için ben açtım telefonu( ne de olsa anadır, aklı takılıp kalmasın die gayet temiz niyetlerle açmıştım). Sesimi duyunca telefonu yüzüme kapattı. Umarım ve canı gönülden dilerim ki hayatımın sonuna dek o sesini bir daha duymam
Arada cocukmu var canım yoksa iyi konusuyorsunuz
Merhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum[/QUO
önemli bi durumu yoksa yani hasta falan degilse her gün degil ama en azından haftada bir arayabilirsin emin ol 5 dk konuşmayla hiç birşey olmaz kaybedecegin birşey yok yani ama kazanacagın çok şey var tabi aranızda her hangi bi sorun yoksa ben kaynanamı haftada bir ararım hemen hemen ve çok mutlu olur kv kayın babamda bol bol dua ederler bu ne kadar güzel birşey sonuçta onlar yaşlı inşanlar ve eşimin annesi ve babası benim arayıp sormama eşimde çok mutlu olur eşinin anne babası ama olsun 4 atanın hakkı var üzerinde derler hiç duydunmu bilmiyorum anneye babaya saygı hürmet rabbiminde hoşuna gidermiş nerden biliyoruz ki belki o insanların duasıyla rabbim bizi her türlü kötülüklerden koruyor üstelik peygamber efendimiz (SAV) anne babaya saygı göstermeyenin burnu yerde sürtünsün demiş ben sen saygsızsın demiyorum asla banada düşmez sadece 5 dk ayırsan dünyanın sonu gelmezMerhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
Alemsiniz guldurdunuz beni yaGeçenlerde benımde başıma geldi. Eşime ulaşamamış benı arada ilk önce reddettım .. Sonra 2 3 kere daha arayınca acaayım dedım .. Açar açmaz. Efe nerde dedi okadar soğuk tukı sesı. Nebilim ben deyip suratın kapattım(ama biz hep kanlı bıçaklıydık :)) ))
Haha çok iyi Allah muhabbetinizi arttirsinCocuk da yok aslında ama az önce aradı mesela kayınvalidecigim
KesinlikleBen evli değilım annemden örnek vereyim
Annem eskiden hergun sabah aksam konusurlardi daha sonra bu gorusmeleri sonlandirdi cunku her konusmadan sonra negatif oluyordu annem. Demek az muabbet daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?