benim kaynanamla bi aram bile yokbi soru sorsan 3 saat sonra cevabını alırsın anca mıy mıy mıy bazen arada bi konuşur onuda anlamazsın... bazen bi kaynananın iyi oluyor konuşmaması bazen de imreniyorum geliniyle sohbet edebilen canlı örneklerine
valla idare ediyorum sırf kocam hatrına sürekli bi laf sürekli ortaya bişi atmalar....artık ben büyük oldum o küçük ....
ama fazla muhabbet yaramıyo onu anladım...iyilikten maraz doğuyor...lafı veirp oturtunca senden iyisi olmuyo
çok mu yaşlı kız nie öyle mıymıy
eşin senin taraftaysa sıkıntı olmaz derler öle uyuzlar geç ölüüyo
valla idare ediyorum sırf kocam hatrına sürekli bi laf sürekli ortaya bişi atmalar....artık ben büyük oldum o küçük ....
ama fazla muhabbet yaramıyo onu anladım...iyilikten maraz doğuyor...lafı veirp oturtunca senden iyisi olmuyo
evet cnm haklısınbiz bunu deve ile diken olarak nitelendiriyoruz
Kızlar bugün misafirlige gittik halamın kızı dogum yapmıstı ziyaret ettik. Bunlar 2 elti +2 görümce +2 bekar kayınbirader+kaynana-kayınpeder beraber yaşıyolar. Allah mutluluklarını daim etsin. Maşallah çok iyi anlaşıyolardı. Ama Allah var kaynanası çok iyiydi. Sürekli halamın kızını övüyodu. İki gelinimi oğullarımdan üstün görüyorum diyodu. Allahım bu kaynanaysa bizim ki ne?
Eğer o kaynana iyi olmasa mutlaka gelinleri ayrı eve çıkarlardı
Öyle bir konu açmışsınız ki, sayfalarca yazabilrim.
hayatımda kimseden nefret etmedim kayınvalidemden ettiğim kadar.
Bana uzak ALLAH'a yakın olsun..
Bu gidişte ondan önce öleceğim kesin, cenazeme dahi gelmesin, nefesiyle kirletmesin.
Beni ben'likten çıkardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?