Kaynananızla aranız nasıl ?

insanın kendi annesi bir başka kıyaslama oluyor tabi ,kaynanaya anne dediysek bizi kendi annemiz gibi sevecek anlama gelmiyor ve ilerleyen evlilikte bütün foyaları meydana dökülüyor ,anlaşılıyor kimin hakiki anne olduğu!!

kaynanam iyi allah şükür lafı sözü yokdur her zaman arkamdadır , ama bazen benim altın yumurtlayan bir tavuk oldugumu düşündüğünü sanıyorum eşim bana taparcasına olmazsa bazen eline ipleri almak istiyo gibi geliyo ama oglusundan korkuyo

Canım sorun sende değil, erkeklerin çoğu annelerini fazla önemsiyor, önemsesinler tabi anneleri ama eşiyle annesi arasında bir denge tutturabilmeli insan. Nedense evlendikten sonra birden bire aileleri kıymetli oluyor. Biz de dış kapının mandalı.
Bu arada sorunu cevaplıyım ben eşimin ailesiyle küçük ama benim için üzücü sorunlar yaşadık, eşim de haklı olduğum halde göre göre ailesini haklı buldu. O yüzden fazla görüşmek, gitmek istemiyorum. Mecbur kalmadıkça da gitmiyorum.
Henüz nişanlıysanız, sana karşı olumsuz bir tavırları olmadıysa tabi ki gitmicem, istemiyorum diyemezsin. O zaman sen suçlu olursun. Ama dikkat etmek lazım çok içli dışlı olma, her çağırdıklarında gitme, onlara karşı henüz tanımadan aşırı fedakar olma, herşeye atlama ben yaparım ederim diye, kendi ailenle yaşadığın problemleri onlara sakın anlatma, ailenden birini onlara kötüleme, hep iyi konuş, çok fazla özelini de anlatma, mesafeni koru, seni kıracak bir şey söylerlerse şaka yollu da olsa cevabını ver, asla içinde biriktirme, nişanlına aileni kötüleme direk savunmaya geçiyorlar. Biraz fazla nasihat ettim ama bunlar genellikle hepimizin ortak hataları umarım sen daha dikkatli olursun. Bu arada hayırlı olsun, mutluluklar.

%100 katılıyorum..

teşekkür ederim :) bu soyledıklerine çok dikkat edicem ,nasihatlara ihtiyacm war bazı şeyleri üzülmeden bilmek gerek..gerçi olanların önüne geçemıo ınsan bazen ama bilgiler için çok teşekkr ederim..

benimki biraz karisik 4 sene boyunca istemem istemem almam dedi , nedense beni ogluna yakistiramadi gitti okadar kadinlar istedide ogluna bir benim kaynana istemiyodu sonunda baktiki yok ayrilmiyolar geldi istedi neyse simdi nisanliyiz iyide aramiz haftada bikere gidiyorum biraz oturup kalkiyorum annem cok istemiyor gidip gelmemi kaynanamda tutturmus yok niye anen böyle yapiyor niye ates almayami geldin ne acelen var daha sIk gel falan diyip duruyor ha bire laf sokuyor yok su böyle bu böyle suna abi dicen bunun elini öpcen piskolojim bozuldu bu kadin yüzünden diken üstünde oturuyorum onlara gittigimde bir laf sokcak diye allahim bilmemki sonumuz nasil olcak belkide iyi anlasiriz kim bilir

kaynanam şimdilik pambık gibi bakalım sonumuz hayrolsun ama genelde düğünden önce pambık oluyorlarmış :/

:
kaynanam şimdilik pambık gibi bakalım sonumuz hayrolsun ama genelde düğünden önce pambık oluyorlarmış :/

ya bende nişanlıyım ama kayınvaldem ve görümcemle aram iyi şimdilik hatta özel sırlarını bile veriolar bakalım artık düğünde o kadar alışverişi yaptırınca ne pambıklığı kalacak nede parası hihihihi kötü değilim ben

ben 5 yıllık evliyim kaynanamla ne iyi ne kötüyüz nedense oğulları evlenince kıymete biniyor elimden geldiğince saygılı ve ona karşı sevecen yaklaşıyorum allah için ben kimsenin kalbini kıramıyorum benim doğamda kalp kırmak yok belkide o yüzden kaybediyorum ...

sen kötü değilsin tabiki :) durumları iyiyse de en sağlamları istemek hakkın :) oğullarına sen bakacaksın, adam olsunlar kayınvalidem de oğullarından sigara içtiğini fal baktığını gizliyo ama yanımda sigara içiyo bi duysalar kadını haşlarlar valla

esincan, annem de hiç kalp kırmaz, hep susar, vakt-i zamanında babaannemle halam annemi çok ezmiş ama annem hep susmuş, bi gün babam duymuş, annemi korumuş, o gün bugündür babaannemler uslandılar :) yani olay eşinde/nişanlında bitiyo bence, seni değil onları korursa, uzaktan izlerse sen kaynarsın arada, mecbur diş göstermek zorunda kalırsın, hayırlısı diyelim

Son düzenleme:

canım evlendikten sonra o tılsım bozuluyo malesef bende öyleydim.ama şimdiki halimizzz nere nişanlıykenki halimiz neree...

Biz kaynanamla hiç bi sorun yokken bile konuşmuyoruz. Düşünsenize 23 saat otobusle yol gittik 3-4 cümle kurmuşuzdur. Hani kötü bi niyetten değil. Onunla konuşacak konu bulamıyorum. Hastaydı ziyarete gittik. Aynı odada 1 saat tek kelime etmeden oturduk sürekli düşünüyodum ne sorsam neyden konuşsak...merak ettim var mı bizim gibi olan? kaynanasıyla oturup sohbet edenlere çok imreniyorum...

ben şu ara her ziyaretimde uzun uzun sohbet ediyorum ama hep o anlatıyor ben onaylıyorum desem yeri (=

Kızlar bugün misafirlige gittik halamın kızı dogum yapmıstı ziyaret ettik. Bunlar 2 elti +2 görümce +2 bekar kayınbirader+kaynana-kayınpeder beraber yaşıyolar. Allah mutluluklarını daim etsin. Maşallah çok iyi anlaşıyolardı. Ama Allah var kaynanası çok iyiydi. Sürekli halamın kızını övüyodu. İki gelinimi oğullarımdan üstün görüyorum diyodu. Allahım bu kaynanaysa bizim ki ne?

yok artık daha neler maşallahh..bizimide süpürgesiz cadı oluyor canım..

valla allah nazarlardan saklasın benımki harika bir kadın hiç bir şeyime karışmaz yanında sigaramı bile rahatlıkla içebiliyorum hizmet beklemez ki beklesede benim görevim her türlü yerine getiririm kendimi yanında cok rahat hissediyorum allah herkese böle kaynana nasip etsin.....

kaynanamla evlerimiz 1 saatlık mesafe ve beni asla evinde istemez sen gelme oğlum gelsin der..kendide benim eve geldimi yayılır haftalarca kalır..geçen hafta geldi 4 gün kaldı ee bizimde tatilin bitmesine 6 gün vardı dedimki anne şurda 2 gün tatilimiz kaldı sen evine git bizde biraz benim annemlerde takılacagız..ramazanda gene gel dedim..yok efendim siz giidin ben sizde kalırı beklerim..hayır olmaz evimde misafiri bırakıp gitmem dedim yapıştı bizde eşimle arabaya atlayıp evine bıraktık..bigün orada kalalım dedik kapıdan kovdu içeri almadı..eşim çaktırmadı falan derken bugün patladı..e birazda haklı ama sesimi çıkarmadım hamileyim 6.5 aylık allaha havale ettim..geri sakinleşmiş..kadın eltimle kıyas yapar aileme hakaret eder doğmamış kızıma hakaret eder tuvaleti batırır ben huylanıyorum kokudan yıkamaz yıkayacagım derken sancılanıyorum..yemek yapar 5 cesit yenmez dökeriz bulaşıkları bana kalır..dengesiz şeytan ...eşime dedimki...karnımda doğmamış tüyü çıkmamış torununu babasız bırakacak kadar vicdansız geçimsiz bir kadınla benim geçim etmemei bekleme kii beni cevremizde herkes sever sayar..kaynanamın kocasıda dahil olmak üzere düşman olmadığı kimse yoktur...tek bir komşusu arkadaşı akrabası yoktur hepsiyle küs..kocası bıkmışşş..eve gelmez günlerce...ee benmi suçluyum şimdiii

allah senin yardımcın olsun kardeşim okurken tansiyonum çıktı valla bende nişanlıyım kendimi senin yerine koydum allah sabır versin...böyle insanlar düşman başına yuva yıkar pis karı...aman uzak dur durumunuz müsaitse uazakta yaşayın bacım çocuğunda olacak allah muhafaza =(

benim kaynanamla bi aram bile yok bi soru sorsan 3 saat sonra cevabını alırsın anca mıy mıy mıy bazen arada bi konuşur onuda anlamazsın... bazen bi kaynananın iyi oluyor konuşmaması bazen de imreniyorum geliniyle sohbet edebilen canlı örneklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…