Böyle herşeye karışan kayınvaldeye sabırlı davranıp politik davranabilirse helal olsun.Sessiz sedasız gemisini yürütür.Kazanan o olur yalnız çok sabırlı olmak lazım.Birinciye he dedin ikinciye he dedin üçüncüye ne diyeceksin.Böylelerinin karışması hiç bitmez.Allah yardımcınız olsun.
Kocana annesini şikayet etmeyeceksinSlm ben daha önceleri de konu açmistim benim kaynanam dan ben bıktım araya mesafe koymak istiyorum yoksa eşimden boşanıcam biz karı koca başbaşa ne zaman kalmak istesek rahatsız ediyor bizi nereye gitsek yanlız gidemiyoruz eşimle başka şehirde yaşamak istiyoruz karışıyor bıktırdı bugünde eşimin kuzeninin düğünü var yaza kaynanam eşin masraf yapmasın da nişanlıgını giy diyo bende oglundan elbise isteyen yok dedim kimseden elbise istemiyorum dedim hic birsey diyemedi ne yapmaliyim eşime anlatsam benden tarafta olmaz
eşime diyorum tartismayalim beni kücük düşürme diyorum anlatma diyorum ama dinlemiyor yine anlatıyor kaç defa gidecek olduk ama kaynanam müdahale etti ondan gitmedi ailem burda dediKonusarak. Ciddi durarak. Evinin sirrini soylemeyerek, kocanla kimsenin yaninda tartismayarak, evimde sekerim bitti bile demeyerek. Anladin mi? Ama senin artik is isten gecmis yani. Uzaga tasinabiliyorsaniz tasinin..
Eşinizle 'kaynanadan taraf olma' durumunu aşmadan kaynanayla araya mesafe koyamazsınız.[/QUOTE eşime çok söyledim ama evlendiğini idrak edemiyor daha çalışmadığım için ezdiler beni iyice eşim anlamıyor çok kavgasını da yaptık ama anlamaz eşim
Bir hafta da dört gün aksam yemegine çağırır o rahat vermez ben gitmek istemem ama eşim gidelim diye tutturur bide hergün gelin diyo
ne kadarlık evlisin
telefonda vs görüşüyormusun
ne pisirdigini nerden biliyor ???? demekki anlatiyorsun ayni evde mi yasiyorsunuz?Tek başıma söyledim zaten eşimin haberi yok durumdan ama bıktırdı o da herşeye karışır akşam evde ne yemeği yaptigima daha karışır oğlu yer mi diye bıktırdı beni sustum sustum en sonunda patladım bende
kendi sucun sen istemeden o eve tasinamaz? bukadar ezik olmayin ya. annesiyle mi gidecek ozaman bundan sonra sende gitme. al annenle gez ben bundan sonra yokum hatta böyle devam ederse tamamen cekilcem aranizdan de. nasilsa huyuna gidiyorsun söylenmekten baska birsey yapmiyorsun takan yok. o eve asla tasinmocam de kendin gidiyorsan kapi orda . nasil bir kadinsin söz hakkin yok ezik gibi kusura bakmaO sorun bizdede var ama tek fark eşim rahatsiz olmuyor. Simdi baska sehirdeyiz eşimle basbasa gezebiliyoruz. Ama yine kv oturdugu apartmana tasincaz. Maalesef. Biz ayninyerse oturdukmu hic bir yere basbasa gidemiyoruz. Her yere ama her yere geliyor. Arkadaslarimiza bile. Nikahtan sonra gidecegimiz yere bile gelmek istedi. Artik esim dedi basbasa kutlamayi dusunuyoruz diye. Bahanesi cani sıkılıyor mus. Oysaki benden cok gezer. Ben surekli evdeyim o komsu komsu gezer ablasi gile gider surekli. Yalniz olan benim sıkılan o. Esime col defa dedim ama ben nasil gelme diyeyim diyor. Dedim.kibarca ben esimle basbasa gidecegim de dedim. Ama yok yasliymis zaten heryeri gordunmus. Bende yeni evliyim dedim esimle basbasa gezmek istoyorum. Suna bak. Ilk defa gorecegim yerleri esim ile gormek gezmek yerine 3 kisi geziyoruz. Birde esim elimi tutuyor. Oda kokuna giriyor neymis ayagi agriyormus. Gelme ozaman. Var ya tasincaz yine deli olacagim.ona kalsa herseye karisacak ama hic birseyr karistirmiyorum. Esim bise demez. Tek sorunumuz hic bir yere beraber gidemiyoruz. Esimde busefer sen annemi istemiyorsun oluyor. Tasinacagimizi duyunca cok agladim. Bana ozaman tamam abska ev bakicaz dedi soz verdi ama tekrar geri caydi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Neyse en azindan diger seylerde kendime karistirmiyorum.
Sende oyle yap en azindan. Giydigine yedigine gezdigine karismasin. Ben ist. Birnyer bile bilmem. Kapali kutu icine girecegim simdiden icim bunaliyor.
Esimi cok seviyorum. Annesinide seviyorum ama ben hep kocamla vakit gecirmek istiyorum.
Ablam dun diyor ki annen istese gorturmeyecekmisin? Empati kur diyor. Dedim kuruyorum. 3- geldi 5 geldi 6. Derimki anne ben kocamla basbasa gidicemm her defasina ne isleri var
ALLAH yardim etsin.
yok dogru aslında ezdiler beni iyice eşime her defasında anlattım ama benden tarafta olmadı hiç ailemi sorun etme diyor hepkendi sucun sen istemeden o eve tasinamaz? bukadar ezik olmayin ya. annesiyle mi gidecek ozaman bundan sonra sende gitme. al annenle gez ben bundan sonra yokum hatta böyle devam ederse tamamen cekilcem aranizdan de. nasilsa huyuna gidiyorsun söylenmekten baska birsey yapmiyorsun takan yok. o eve asla tasinmocam de kendin gidiyorsan kapi orda . nasil bir kadinsin söz hakkin yok ezik gibi kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?