Kaynanası olanlar buraya!

Yoo gayet mutlulular bazen bana gerek yok ben aranızdan çekileyim diyesim geliyor.. Herkes sever anneler kıymetlidir fakat yeri zamanı vardır ben yokken öp kokla sev benim gözüme soka soka yapmak ne demek. Ben abimin kucağına çıkıp öpüp koklasam sarılsam defalarca kendi sinir olmazmo acaba

Benim tek umudum evlenince düzelir evimiz ayrı olur diyeydi fakat evlenincede daha fazlaso olacak hiç rahat olamıcam belli belki beni evde bırakkıp annem hasta orda kalcam dicek..

Benim tek umudum evlenince düzelir evimiz ayrı olur diyeydi fakat evlenincede daha fazlaso olacak hiç rahat olamıcam belli belki beni evde bırakkıp annem hasta orda kalcam dicek..

Evlilik düzeltici bir kurum değil göre göre alıcam diyosan buyur ama değişmez aksine annemi özledim diyip diyip çıkar gider

Evlenince duzelmez maalesef hersey hallolur da böyle ana kuzusu erkekler düzelmiyor çünkü onlara göre bir anormallik yok olması gerekeni yapıyorlar. Böyle erkeklerin evlenmesi kanunen bile yasak olmalı zira eşlerine yazık oluyor hep mutsuzluk içinde yaşıyorlar .eltimde gördüğüm için bu kadar emin konuşuyorum. Esim ve ben annesini uyardık bu konuda kiza yazık vs dedik bizi de evlatliktan reddetti kv. Eşim de kardeşi gibi olmasi gerekirken onu bozmaya çalışıyormus ananin hakkı ödenmezmis bir dediği iki edilmezmis ve daha bir sürü sey

Bence rahatsizligini direkt degil dolayli olarak hissettir. Belli et yani. Benzer hareketi sen de yap mesela :)
Basina gwlmeden anlayacagini sanmam

Bence rahatsizligini direkt degil dolayli olarak hissettir. Belli et yani. Benzer hareketi sen de yap mesela :)

Evet bende öyle düşünüyorum bide onu denicem :)

Evet çok garip ben uyarınca ima edince ona çok norrmalmil ben abartıyomuşum gibş geliyo sanırm hiç fark etmicek abestliğini

Evet herkes aynısını söylüyor.. Ya mesela biz biraz samimi olalım yani öpüşmek fln değil gülelim konuşalm hemen sırtım ağryr oğlm başım ağrıyor oğlum vs.. Yada basbasa oturalm hemen geliyor fln

Girmiyorum kıskanmıyorumda ama insnın zoruna gidiyor böyle inat yaparcasoiına olması
haklisiniz valla . gerci bende abime yaparim boyle seyler. karisinin yaninda da yapiyom bazen. o da bana mi gicik oluyodu acaba :) normal dede oyle davraniyodum ama ekstra cabalamiyodim

Benimki de annesini öper sarılır okşar, hatta memelerini bile sıkar. Şebek işte. Bana bi zararı yok zaten kv ile de görüşmüyorum. Aksi bi durum yok :)

Benimki de annesini öper sarılır okşar, hatta memelerini bile sıkar. Şebek işte. Bana bi zararı yok zaten kv ile de görüşmüyorum. Aksi bi durum yok :)
Memelerini mi sıkar valla ben 9 yillik evliyim eşim en fazla elini öper annesinin sizin kocalarda bir tuhaflik var...

Bu insanla asla evlenme sana ayri ev acmaz bunlar acsada sana yerlesir annesi ve ešin seni degil annesini savunur götz göre göre evlenme

Memelerini mi sıkar valla ben 9 yillik evliyim eşim en fazla elini öper annesinin sizin kocalarda bir tuhaflik var...
Ben ve eşim cidden tuhafız ama evlenilmeyecek bi adam da değil yani sırf annesini aşırı seviyor diye evlenme diyenler de bence bizim kadar garip :)

Ben ve eşim cidden tuhafız ama evlenilmeyecek bi adam da değil yani sırf annesini aşırı seviyor diye evlenme diyenler de bence bizim kadar garip :)
Ben öyle bir insanla evlenmem bana göre itici annesinin memesini skmakda neymis yada şap şup cocuk gibi öpmek bana erkeksi gelmez herkes farkli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…