En sevmedigim igrenc yapisik miyminti erkek tipi.
Anasini koynuna alsin birlikte sarilip uyusunlar onlar. Evlenmek ne haddine de nisanlandin oyle bi erkekle(!)
Hadi nisanlini gectim o da oyle bir kisilik. O kaynanan denen yaratiga ne demeli? Oglum dur nisanlin var koca adam oldun diyemiyormu?
Gercekten acinasi bir tip nisanliniz
Çok sinir bozucu tip annesini egosunu tatmin etmeye çalışıyor şimdiden daha nişanlı !!
Benim eşimin kardeşi de aynı böyleydi sarmas dolaş sürekli annesiyle elini omzuna atar diz dize otururlar vs nişanlandi iyice artırdilar evlendiler hala ayni ve elTİME öyle bir cektiroyorlar ki . Kv elimden kıskanıyor oğlunu bi de aynı evde yaşıyorlar . Yani diyeceğim şimdi öyleyseler evlenince düzelir diye bekleme ama mücadele ederim katlanırm diyorsan o ayrı.
Benim tek umudum evlenince düzelir evimiz ayrı olur diyeydi fakat evlenincede daha fazlaso olacak hiç rahat olamıcam belli belki beni evde bırakkıp annem hasta orda kalcam dicek..
Yoo gayet mutlulular bazen bana gerek yok ben aranızdan çekileyim diyesim geliyor.. Herkes sever anneler kıymetlidir fakat yeri zamanı vardır ben yokken öp kokla sev benim gözüme soka soka yapmak ne demek. Ben abimin kucağına çıkıp öpüp koklasam sarılsam defalarca kendi sinir olmazmo acaba
Bence rahatsizligini direkt degil dolayli olarak hissettir. Belli et yani. Benzer hareketi sen de yap mesela :)
Basina gwlmeden anlayacagini sanmam
Bence rahatsizligini direkt degil dolayli olarak hissettir. Belli et yani. Benzer hareketi sen de yap mesela :)
Basina gwlmeden anlayacagini sanmam
Evlenince duzelmez maalesef hersey hallolur da böyle ana kuzusu erkekler düzelmiyor çünkü onlara göre bir anormallik yok olması gerekeni yapıyorlar. Böyle erkeklerin evlenmesi kanunen bile yasak olmalı zira eşlerine yazık oluyor hep mutsuzluk içinde yaşıyorlar .eltimde gördüğüm için bu kadar emin konuşuyorum. Esim ve ben annesini uyardık bu konuda kiza yazık vs dedik bizi de evlatliktan reddetti kv. Eşim de kardeşi gibi olmasi gerekirken onu bozmaya çalışıyormus ananin hakkı ödenmezmis bir dediği iki edilmezmis ve daha bir sürü sey
Evlenince duzelmez maalesef hersey hallolur da böyle ana kuzusu erkekler düzelmiyor çünkü onlara göre bir anormallik yok olması gerekeni yapıyorlar. Böyle erkeklerin evlenmesi kanunen bile yasak olmalı zira eşlerine yazık oluyor hep mutsuzluk içinde yaşıyorlar .eltimde gördüğüm için bu kadar emin konuşuyorum. Esim ve ben annesini uyardık bu konuda kiza yazık vs dedik bizi de evlatliktan reddetti kv. Eşim de kardeşi gibi olmasi gerekirken onu bozmaya çalışıyormus ananin hakkı ödenmezmis bir dediği iki edilmezmis ve daha bir sürü sey
haklisiniz valla . gerci bende abime yaparim boyle seyler. karisinin yaninda da yapiyom bazen. o da bana mi gicik oluyodu acaba :) normal dede oyle davraniyodum ama ekstra cabalamiyodimGirmiyorum kıskanmıyorumda ama insnın zoruna gidiyor böyle inat yaparcasoiına olması
Memelerini mi sıkar valla ben 9 yillik evliyim eşim en fazla elini öper annesinin sizin kocalarda bir tuhaflik var...Benimki de annesini öper sarılır okşar, hatta memelerini bile sıkar. Şebek işte. Bana bi zararı yok zaten kv ile de görüşmüyorum. Aksi bi durum yok :)
Ay gece gece güldürdün beni daha neler duyacagimBurada kocasi geceleri yanindan kalkip annesinin yanina yatmaya giden bir konu sahibi vardi.
Bu insanla asla evlenme sana ayri ev acmaz bunlar acsada sana yerlesir annesi ve ešin seni degil annesini savunur götz göre göre evlenmeArtık boşverdim çünkü çok yoruldum ilşkiye başladığımızdan beri tek sorununımuz annesine düşkünlüğü annesinin ona düşkünlüğü konuşmaktan yoruldum usandım zamana bıraktım ben olacağına varsın bakalım.. Hergün bişey çıkıyor hergünn. Bide ben bişey diyince bağırıyo annesini savunuyo bende bu konularda muhattp olmak istemiyorum
Ben ve eşim cidden tuhafız ama evlenilmeyecek bi adam da değil yani sırf annesini aşırı seviyor diye evlenme diyenler de bence bizim kadar garip :)Memelerini mi sıkar valla ben 9 yillik evliyim eşim en fazla elini öper annesinin sizin kocalarda bir tuhaflik var...
Ay gece gece güldürdün beni daha neler duyacagim
Ben öyle bir insanla evlenmem bana göre itici annesinin memesini skmakda neymis yada şap şup cocuk gibi öpmek bana erkeksi gelmez herkes farkli....Ben ve eşim cidden tuhafız ama evlenilmeyecek bi adam da değil yani sırf annesini aşırı seviyor diye evlenme diyenler de bence bizim kadar garip :)
Benimki de annesini öper sarılır okşar, hatta memelerini bile sıkar. Şebek işte. Bana bi zararı yok zaten kv ile de görüşmüyorum. Aksi bi durum yok :)
Tövbe ya böyle adamlarla nasil evli kaliyorlar .... hayretVardi yani. Hatta konu sahibi kocasinin bacagini annesinin ustune atmis halde uyuyorken gormustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?