sizin de şu yazdıklarınıza bakılırsa siz de başka insanlara göre gayet "köylü" sayılırsınız, bu nasıl bir anlatım bozukluğudur? "aşşağı" denmez "aşağıya" denir, "beyenmez" denmez "beğenmez" denir, "dakka" değil, "dakika" denir. "hiç bi" denmez, "hiçbir" denir yani bitişik yazılır. Soru eki -mi ayrı yazılır. "ve dahi" anlamındaki -de ayrı yazılır. Kaç cümleyi iç içe yazmışsınız tek bir noktalama işareti yok, cümle başlangıcı yok. Hayatınızda 30 yaşınıza gelene dek tek bir kitap açıp okumadınız mı? Ilkokul çocuğu sizden çok daha düzgün yazar, bu durumda ben de gayet rahatlıkla size "köylü" diyebilirim.
Demek ki neymiş, birileri size nasıl "köylü" geliyorsa siz de başkalarına (benim gibilerine mesela

) "köylü" gelebiliyormuşsunuz. Yani ben de benim kültürümün kıyısına köşesine yaklaşamadığınızı bu feci anlatım bozukluğunuza göre rahatlıkla değerlendirebilirim ve size köylü diyebilirim sanırım. :)
belki bu size, insanların önünde kayınvalidenizi bu şekilde küçük düşüreceğiniz başka bir zaman için ders olur da bir daha yapmazsınız.