Yazmazsam olmaz :)
Hepimizin hemen hemen aynı aslında derdi.Anlaşıyorum,çok seviyorum diyenlere de gıptayla bakıyorum inanın.Ne kadar güzel.
Ben kayınvalidemi sevmiyorum hiç bir zaman da sevmeyeceğim.Allah bizi birbirimize muhtaç etmesin.Tek duam bu.
1 buçuk yıllık evliyim.Düğünüme yabancı gibi geldi,gitti.Hiç bir şeye karışmadı.Kayınbabam zaten Allahlık....Otur de otursun,kalk de kalksın.Adamı bile sindirmiş yıllarca.Sesini çıkaramıyor hiç bir konuda.
Her şeyi eşimle ben yaptık.Benim ailem en büyük destekçimizdi.Allah bin kere razı olsun babamdan.Sanki kız vermedi de,kız alıyo gibi koşturup durdu.Tek bir kelime bile etmedi.
Buna rağmen kayınvalidem hiç bir şeye karışmadığı gibi,aldığım mobilyanın fiyatına,tuttuğum evin kirasına,nikah salonu parasına laf etti.Bu kadar paraya ne gerek varmış masrafa...
Varsa yoksa kızı.Ye kızım,iç kızım,al kızım,ver kızım.Bir tane de oğlum var diyor mu ki arada çok merak ediyorum.
Saygısızlıkta bir kusurum yok.Evime geldiğinde sultanlar gibi de ağırlıyorum.Ama bi içimden gelerek yapmak vardı,bi de şimdiki gibi ''Hadi ye,iç de kalk'' diyerek ağırlamak.
Ama kayınvalidemden çok eşimde de sorun var benim.Asla kabul etmedi annesinin ilgisizliğini.annesi ilgileniyormuş ama benim beklentilerim fazla olduğu için beni tatmin edemiyormuş.
Amannnnnnnnnn.....Bana uzak olsunlarda.....