• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanasını seven var mı?

Valla ben de kayınvalidemi çok seviyorum. Kadıncağızın bana hiç bir zararı yok. Biz gideriz onlar gelir. Misafirim gelse elinden gelen her yardımı yapar.Allah razı olsun hiç kalbimi kırmadı. Ailemden uzak olduğum için elinden geldiğince yalnız bırakmamaya çalışır sağolsun... Karşılıklı anlayış,saygı,hoşgörü olduktan sonra niye anlaşıllmasın ki?

en az kendi annem kadar çok seviyorum ............
allh başımızdan eksik etmesin..............

en az kendi annem kadar çok seviyorum ............
allah başımızdan eksik etmesin..............:Saruboceq:

Sevmek istedim ama
Sevmedim sevemedim, sevdirmedi:1no2:
Hep bi kıskançlık, hep bi laf sokma, hep bi yalan dolan bana karşı
Hele evlenmeden önce yaptıkları :kızgın:
Kadın evimin anahtarına bile sahip hala ya inanamıyorum
Ben artık onun oğlunu bile sevdiğini ve düşündüğünü sanmıyorum hep rol yapıyo hep
sevmek bi yana ondan nefret ediyorum gerçekden :mymeka:

bende kayınvalıdemı çok sevıyorum... çunku kendı annem gıbı olmasa da 3 kış beraber aynı evde yasadık ve hıc bır sıkıntımız olmadı... ben calısıyorum... ben ısten eve geldıgımde yemegım hazırdır, yemege benı bekler ve ben yoruldugum ıcın bulasık bıle bırakmaz bana... ve hep bana kızım, yavrum ve canım dıye hıtap eder... allah ondan razı razı olsun.. hayırlı uzun onurler versın kayınpederımle beraber.... :Saruboceq: :nazar: :nazar: :nazar:

neden kayınvalıdesını sevenler de olmasın kı..
ben sevıyorum..delikafadulden
hee kendı annem gıbı mı elbette kı hayır..
hıc mı kırgınlıklarım olmadı elbettekı oldu..sengözlerimebaksanab
ama asla yuzyuze tartısmamız olmadı...
kayınvalıdem kendı kaynanasında cok cekmıs bu yuzden her zaman der ben yasadıklarımı kendı gelınlerıme yasatmam dıye..mirmirmirmir
cok sukur yaklasık 4 yıl olucak bır sorunumuz olmadı :nazar:Rabbım yasatmasın da..:Saruboceq:

ben seviyorum..çok akıllı bir kdın.oğlunu garip bir sahiplenmeyle kıskanmıyor..işime karışmıyor..çok doğru ve mantıklı yaklaşıyor..nazar değmesin..benid seviyor..ne kötü bir sözü oldu ne bakışı..hatta evlenirken annemden bile çok yardım etti..evimde onun emeği daha fazladır..:nazar::nazar::nazar:

Yazmazsam olmaz :)

Hepimizin hemen hemen aynı aslında derdi.Anlaşıyorum,çok seviyorum diyenlere de gıptayla bakıyorum inanın.Ne kadar güzel.

Ben kayınvalidemi sevmiyorum hiç bir zaman da sevmeyeceğim.Allah bizi birbirimize muhtaç etmesin.Tek duam bu.

1 buçuk yıllık evliyim.Düğünüme yabancı gibi geldi,gitti.Hiç bir şeye karışmadı.Kayınbabam zaten Allahlık....Otur de otursun,kalk de kalksın.Adamı bile sindirmiş yıllarca.Sesini çıkaramıyor hiç bir konuda.

Her şeyi eşimle ben yaptık.Benim ailem en büyük destekçimizdi.Allah bin kere razı olsun babamdan.Sanki kız vermedi de,kız alıyo gibi koşturup durdu.Tek bir kelime bile etmedi.

Buna rağmen kayınvalidem hiç bir şeye karışmadığı gibi,aldığım mobilyanın fiyatına,tuttuğum evin kirasına,nikah salonu parasına laf etti.Bu kadar paraya ne gerek varmış masrafa...

Varsa yoksa kızı.Ye kızım,iç kızım,al kızım,ver kızım.Bir tane de oğlum var diyor mu ki arada çok merak ediyorum.

Saygısızlıkta bir kusurum yok.Evime geldiğinde sultanlar gibi de ağırlıyorum.Ama bi içimden gelerek yapmak vardı,bi de şimdiki gibi ''Hadi ye,iç de kalk'' diyerek ağırlamak.

Ama kayınvalidemden çok eşimde de sorun var benim.Asla kabul etmedi annesinin ilgisizliğini.annesi ilgileniyormuş ama benim beklentilerim fazla olduğu için beni tatmin edemiyormuş.

Amannnnnnnnnn.....Bana uzak olsunlarda.....

evett bende çok seviyorumm bana her konuda yardımcı olur sağolsunn en önemlisi benim çocuğuma benden daha iyi bakıyor ben çalışırken kafam rahat emin ellerde olduğunu bildiğim için herkese nasip etsin allah

bende severim en önemlisi saygı duyarım elbette arada anne olarak bir konu hakkında fikir söylemesi bazen beni sinirlendirir o da torunu ile ilgili mevzular:) bana karışmaz hiç:)
benim evimi çok temizlemiştir camlarımı silmiştir hediyeler alır hep. allah bozmasın diyeyim de:)

ya zamanında aşırı kavgalarımız oldu ama özünde iyi bir kaynanam var.hep görümcem tarafından oldu kavgalarımızda.en son 2.5 ay önce tartıstık ve en son 2 hafta önce görüştük o zaman iyiydi.hamileligiminde etkisi var tabi.neyse efendime söylüyim ben bazen düşünüyorum kaynanam eşimin annesi onu dogurmuş ona şunu aliyim şunu hediye ediyim ama bi de pat diye bana dedikleri ettikleri vs. aklıma geliyo o yüzden alasım faan kalmıyor.bunu kafamdan atamıyorum asla.aslında seviyorumda.ama işte napıcamı bilmiyorum.

allah rahmet eylesin vallahide kaynanamı çok seviyordum zaten yaşıda benden çok büyüktü babanne annane gibi görüyodum ama çok iyi bir insandı nur içinde yatsın inş herkeze öyle kaynana versin hatta kaynana değil annemdi o benim

benmi kayınvlidem gerçekten annem gibidir..:) epeydir tanışıyoruz görüşürüzde.. çok üzerime titrer..

daha bir ters kelimesini imalı lafını duymadım..:)

maşalah diyelimde böyle gitsin:)

arkadaşlar etrafımdaki kaynanaları gördükçe burdaki kaynanalarla ilgili yazıları okudukca çok şükrediyorum benim kaynanam çok iyidir allah ondan razı olsun beni hiç üzmedi kaynanasını seven varmı benim gibi?yoksa herkes şikayetçi mi kaynanasından?
bu konu daha önce açıldıysa ya da yanlış yere açtıysam kusura bakmayın

bende kaynanamı 2 ay öncesine kadar cok severdim. 7 yıllık evliyim yanımda her kaynanasına laf söyleyene kızardım.cok severdim kaynanamı.3 yıl aynı evde oturduk 4 yıldırda altlı üstlü oturuyoruz.kadına ne olduysa 2 aydır bana demediği laf kalmadı elinden gelen gıcıklığı yaptı. acaba ben ne yaptım diye düşünüyorum yaptığım bişey yok. hatta ilk bana karşı hareketleri değiştiğinde hep alttan aldım ama iş kocamıda doldurmaya gelince artık bende kendimi savunuyorum sonucta eşimin annesi ama kimsenin beni haksız yere üzmeye hakkı yok...diye düşünüyorum...

Back
X