• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanasını seven var mı?

olayı çarpıtmadan anne gözüyle bakarsak tabiki sevebiliriz. sonuçta hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez.... bu günün gelinleri yarınların kayınvalidesiyiz. bence kayınvalideleri kötü yapan bizler yani gelinleriz. biz tavır alırsak onlarda haliyle kendilerini bize karşı savunurlar haklı olarak. tamam hiçbir kayınvalide anne yerini tutmaz ama sonuçta eşimizin annesi cocuklarımızın baannesi. .... aslında açıkcası benim annem bana daha çok kayınvalideliik yapıyo.... hemen suçumu bulur ve uyarır zavallı kayınvalidemin gıkı bile çıkmaz kayınvalide ya batmasın diye... inanın bu zamanda kayınvalide olmak gelin olmakdan daha zor.....istisnalar vardır ama onlar zaten tüm çevresine zarar veren kişilerdir . sonuç olarak ben kayınvalidemi çooooook seviyorum en az kendi annem kadar..........

Sevmiyorumm ve sevebileceğimi de hiç sanmıyroum ona dair ne varsa içimde hepsiini bitirdi yok etti çünkü. ben ona anne dedim annem dedimm o isee neysee kendi kaybetti

nişanlıyım daha evlenmedim belki de o yüzdendir ama ben şu an için bayağ seviyorum kayınvalidemi, dikkat ettim de öyle tipik kaynana tavırları sergilemiyo bana karşı, birlikte ittifak bile kurduk sayılır

ha zaten bir kayınvalideden çok şey beklermiydim,hayır, neticede beni doğuran o değil, oğlu sayesinde yirmili yaşlarımda tanıyor ve anne diyorum, kendi annem gibi sevmesini bekleyemem neticede beni..

çok çok çok seviyorum kayınvalidemi....nişanlımla ilk 1 aylık beraberdik ve tanışmıştık ben o zaman iş için istanbuldaydım ailemden ayrıydım...6 ay ist kaldım ve hergünüm nerdeyse onlarla geçti..kaldım birlikde gezmelere gittik oturduk gece yarılaraına kadar...6 aydırda nişanlıyım. ne sevgililiğimiz döneminde nede nişanlılık döneminde hiç bir şekilde aksi bi hareketini görmedim.
hediye alır.tel konuşuruz dedikodu yaaprız,,bana senin azğını burnunu yerim der hatta:roflol: çok sever benii
elitim var bizden 2 ay sonra nişanlandılar nişanlımın abisiyle.asla ikimizi ayırmaz bana ne yaparsa ona ona ne yaparsa banada yaapr..biriyle tnıştırdığı zaman hiç gelinim demez..buda kızım der o dikkatimi çekmişti...allhm inş böle devam eder..bende ona hiç anne demedim hep annem napıyosun annem şunu şöle yapayımmı hep öle derim:teytey:
maşallah bize:nazar:

Ben Kayınvaldemi çok seviyorum. Evlerimizde yakın sayılır. Artısı var eksisi yok.
Eşimde bende çalışıyoruz. Akşam yemeklerinizi bizimle burda yiyin der.
Bir keresinde kapıdan girdiğimde öperken burnumun soğuk olduğunu farketti aldı boynuna yasladı ısıttı çok hoşuma gitmişti....
:nazar:

Son düzenleme:
neyaziki ben sevmiyorum,sevemiyorum.aslinda cogu zaman ona aciyorum.
cesitli sebeplerden dolayi , beni hicbirzaman kabullenemediler.herzaman birseylere
bahane buluyorlar.bu yüzden esimle cok siddetli kavgaler ettim.ettim diyorum artik 2009
onlarla görüsmeme karari verdim.sadece bayramdam bayrama.ne yazik ki 10 sene sürdü, bu karari verebilmem.artik kendi kizlariyla istedigi kadar arkamdan konussun.

ben kayınvalidemi çok severdim.nur içinde yatsın.senağlama
en ufak bir seyine kırılmadım.
çok hakkı vardır bizlerde.
hiç kaynanalık yapmadı.
en ufak atışmamızda eşime kızardı.
kızımı üzme diye.......

merhaba ben yeneyim ama damarıma bastı sanki bu konu yaaben hiç sevmem herşeyime karışır ne yapacam bilmiyorum kaç defa oldu ayrılmayı bile düşünüyorum eşim hiç oralı olmuyor allahım bana yardım et..

merhaba ben yeneyim ama damarıma bastı sanki bu konu yaaben hiç sevmem herşeyime karışır ne yapacam bilmiyorum kaç defa oldu ayrılmayı bile düşünüyorum eşim hiç oralı olmuyor allahım bana yardım et..

Kocanla problemin yoksa kayınvaliden yüzünden ayrılmaya kalkma bence. Eşlerimiz malesef özellikle konu anneleri olunca sus pus oluyorlar, onlarda haklılar sonuçda annesi karşısındaki. Yukarı tükürse bıyık, aşağı tükürse sakal yani :kahve:

Son düzenleme:
Ben de severim kaynanamı ağzı var dili yok kendi halinde bir kadıncağız, yardım istediğin anda hemen yardımcı olmaya çalışır iki eli kanda olsa koşar, ama bazı kaynanaları gördükçe allahtan böylesine denk gelmemişim diyorum çünkü ben alttan alacak bir mizaca sahip değilim. Allah dağına göre kar veriyor gerçekten sanırım.Öyle kaynanası olan tanıdıklarında da peygamber sabrı var çünkü

benim kaynanam bir gün dedi ki anneme,ben iyi davranırsam onlarda bana iyi davranır..valla ben memnunum..iyi bir insan..düşünceli..sorunumuz yok..

arkadaşlar konuyu Bir Derdim Var bölümüne taşıyorum...
lütfen oradan devam edelim...
sevgiler...

kaynana ve eltı demeyın bana allaha yakın bana uzak olsunlar sevmıyorum işte

bende severim..dib dibe oturuyoruz ama hiç bişiye karışmaz..yardım eder..bişi olsun , günah günah der..gelir öper...anlayışlıdır..iyi biri yanii

ben de şu an nişanlıyım vee kayınvalidem bitane:nazar::nazar: bana asla bi kere bile gelinim demedi, kızım aşağı kızım yukarıkaydirigubbakcemile5 benim de annem olmadığı için çok hoşuma gidiyor içimdeki sevgi eksikliğini tamamlıyorum. olaylara karşı her zaman çok mantıklı yaklaşıyor sanki bizimkiler kaynana o öz annemmiş gibi..abartmıyorum
Allah başımızdan eksik etmesin:nazar::nazar:

Beni sevmeyeni, sevemiyorum :1closedeyes:

Bana deger vermeyene, deger vermem:kahve:

Valla ben kayınvalidemi seviyorum.
İnşallah ben de sevilen bir kayınvalide olucam. Hedefim bu...

arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum. Evleneli henuz 1.5 ay oldu. kayınvalidemle birlikte yasıyorum. evlendikten kısa bir süre sonra eşim depresyona girdi ve tedavi amaçlı yaklaşık bir haftadır hastanede yatıyor.Eşimin bu durumdan çekiniyor o yuzden eşimin hastanede yattıgını ailem dahil tüm akrabalarıımdan arkadaşalrımdan saklıyorum.Kendi sıkıntılarım yetmiyormus gibi birde kayınvalidemle ugrasıyorum. kendisi çok konusuyor, hayatında bütün olan biten herşeyi, bütün akrabalarını yasadıkalrını vs. vs evlendiğimizden beri defalarca anlatıyor.Ezberledim artık. Ben üniversite mezunuyum ve çalısıyorum. eve gittiğimde kafamı dinlemek isterken daha çok kafam şişiyor. Eşimin depresyoa girmesinde kayınvalideminde rolü oldugunu düşünüyorum. Bütün bunlar yetmezmiş gibi kayınvalidem bana eşinle birlikte olduktan sonra geç banyo yapıyorsunuz, ben kocanada söyledim sana söylemedimi felan dedi. o an sanki basımdan sular aktı, nutkum tutuldu. derdimi kimseye anlatamıyorum. sıkıntımı paylaşamıyorum bende size yazayım dedim. Bana akıl verin ne yapayım ben :(

bence kadın sizi çok önemli bir konuda uyarıyor..tahmınımce oda çekinerek söylemiştir ama bu çok önemli bir mevzu..ölümün ne zaman geleceği belli olmaz.atıyorum o olaydan sonra öldün ,öbür dünyaya cenabet gideceksin..banyo geciktirilmemeli..mesela sabah namazından önce banyo yapılmış olmalı..kadın seni ve eşini düşünmüş aslında ,tamam belki utandın ama olsun o seninde annen nihayetinde,sizin kötülüğünüzü istemez..

Back
X