• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanasını seven var mı?

bende seviyorum kaynanami hemde cok cünkü teyzem o benim :))) ama akraba olsun olmasin insan olmasi önemli cok iyidir benim teyzem ne etlisine karisir ne sütlüsüne 2 yil boyunca berabe otuduk ayni seyi enistem icin söyleyemiycem ama sirf teyzemin hatirina katlandim

arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum. Evleneli henuz 1.5 ay oldu. kayınvalidemle birlikte yasıyorum. evlendikten kısa bir süre sonra eşim depresyona girdi ve tedavi amaçlı yaklaşık bir haftadır hastanede yatıyor.Eşimin bu durumdan çekiniyor o yuzden eşimin hastanede yattıgını ailem dahil tüm akrabalarıımdan arkadaşalrımdan saklıyorum.Kendi sıkıntılarım yetmiyormus gibi birde kayınvalidemle ugrasıyorum. kendisi çok konusuyor, hayatında bütün olan biten herşeyi, bütün akrabalarını yasadıkalrını vs. vs evlendiğimizden beri defalarca anlatıyor.Ezberledim artık. Ben üniversite mezunuyum ve çalısıyorum. eve gittiğimde kafamı dinlemek isterken daha çok kafam şişiyor. Eşimin depresyoa girmesinde kayınvalideminde rolü oldugunu düşünüyorum. Bütün bunlar yetmezmiş gibi kayınvalidem bana eşinle birlikte olduktan sonra geç banyo yapıyorsunuz, ben kocanada söyledim sana söylemedimi felan dedi. o an sanki basımdan sular aktı, nutkum tutuldu. derdimi kimseye anlatamıyorum. sıkıntımı paylaşamıyorum bende size yazayım dedim. Bana akıl verin ne yapayım ben :(

Hayatımda bir kişiden bu kadar nefret ettim.Bu da kaynanamdır.Hatta ömür boyu yüzünü görmeme şansını elde etmek için ayrılıyorum eşimden.Çok kötü bir evlat yetiştirdiği gibi mutlu olmaması içinde elinden geleni yaptı..Cahil şey!kötükedihüso:oklava:

kaynanam yok ama kaynanam olacak kişiyi seviyorum ben..gençlerden anlayan uyumlu bi kadıncağız.gelinim gelinim diye bahsedip duruyormuş aile içinde benden..

arada buluşuruz fln uyumluyuz yani şimdilik..evlenince ne olur bilemem:)

kaynanam yok ama kaynanam olacak kişiyi seviyorum ben..gençlerden anlayan uyumlu bi kadıncağız.gelinim gelinim diye bahsedip duruyormuş aile içinde benden..

arada buluşuruz fln uyumluyuz yani şimdilik..evlenince ne olur bilemem:)

güzel hemşire allah bozmasın böyle gider inşallah:1hug:

uzaktan herşeyi seviorum:)
o da uzaktan sevsin yaklaşınca cızzz olur

benim kaynanam eşim küçükken vefat etmiş ben tanıyamadım malesef kendisini ama onun hakkında anlatılanlara göre bende oluşan düşünce anlaşabileceğim bir kadın olduğu ve kendisini hep sevgiyle anarım.

arkadaşlar etrafımdaki kaynanaları gördükçe burdaki kaynanalarla ilgili yazıları okudukca çok şükrediyorum benim kaynanam çok iyidir allah ondan razı olsun beni hiç üzmedi kaynanasını seven varmı benim gibi?yoksa herkes şikayetçi mi kaynanasından?
bu konu daha önce açıldıysa ya da yanlış yere açtıysam kusura bakmayın

canım bende senın gıbı cok sevıyorum kayınvalidemi aynı senınkısı gıbı her işime kosar bı derdım olsa ılk ona soylerım kendı annem gıbı ben gurbetteyım annemlerden ayrı saolsun bana bunu hıc hıssettırmedı bıde ben kacarak evlendım a'dan z'ye herseyımı kendısı aldı bı gun kotu sözunu bana karsı asık suratını gormedım Allah herkese bızımkıler gıbı bı kayınvalıde nasıp etsın dımı NAMZE'cım bızımkınıde nazardan korusun :1hug:

kayınvalidem olacak kişiyi gerçekten çok seviyorum..insanlar birbirine saygılı olduğu sürece sevgi de beraberinde geliyor..şimdilik bir soru yok inşalah da olmaz...

nefrettttt nefrettttt nefreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.....

bende kayinvalidemi severim Allah var bugune kadar bana kötü bir seyini görmedim uyumludur zaten agzi var dili yok melek gibi yani insallah bundan sonrada böyle devam eder:1hug:

bitanedir benim kayınvalidem(annemm).gözümün içine bakar resmen.bende ona karşı öyleyim.annemi kaybettikten sonra daha bir sıkı sarıldım ona.ne eşim nede kayınvalidem bugüne kadar hiç üzmediler beni allaha çok şükür..

slm arkadaşlar..
bende kayınvalidemi hiç sevmem çok mesafeliyimdir,
bir alt katta oturmasına rağmen bayramdan bayrama ziyaret ederim..
eşimde saolsun bu konuda hiç baskı yapmaz nede olsa annesini benden ii tanır.....

bende severim kayınvalidemi....
iyidir sağolsun hiçbir zaman insanın kendi annesi gibi olamaz ama iyi niyetli bir kadıncağız....

slm kayınvalidem çok sessiz ve sakin bir kadındır üvey olmasına rağmen kızıma yani torununa çok bağlı çok ii bana bir zararı yok ii kadın sevip sevmediğim konusunda insan olarak evet

öncelikle herkese merhaba benim kayınvalidemde dünya tatlısı melek gibi bi annedir inanın onu kendi annem kadar seviyorum hiç birşeyime karışmaz her ne dersem saygı duyar nerde şimdi böyle kayınvalideler

bende 2.5 yıllık evliyim.kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz.çok severim kendisini.annemden ayırmam.aynılar benim için.çok olumlu,yapıcı ve bizim mutluluğumuzdan baska bir sey istemez.ama ona anne diyemiyorum diyemedim daha doğrusu.ilk basta söylemedim evlenincede hiç söyleyemiyorum.nerdeen baslasam nasıl yapsam bilmiyorum....

altli üstlü oturuyoruz bana etmedigi zulüm kalmadi önceden nefret ediyodum ama suan ona karsi hic bisey hissetmiyorum bos bombosum ona karsi nefrette etmiyorum sevmiyorumda takmiyorum bile...

Back
X