Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

ben ben bennn o kaynanamıı varyaa çinn işkencesii yapsamm yinedee az gelirrr

:roflol:

çok tatlısın kısssss yirimm:1hug:

kızlar benim kaynanayla aram düzeldi gibi nişandan sonra bi haller oldu kadına. ama ben hala kırgınım unutamıyorum yaptıklarını. hep mesafeli ve dikkatliyim ona karşı. 2,5 ay sonra evleniyorum bakalım neler olacak.

arada mutlaka mesafe birak yoksa herseyin biseyi cikiyo o mesafe olmazsa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

35 yıllık evlıyım hala kaynanam canıma yetıyor tam bır munafık benı oluma şıkat edıyor olum benım canım ıkımızın arasını açmaya çalışıyor bende tamamen konuşmayı kestim şımdı rahat olsun ateş olsa kendıı yakar benım allahım benı korur ona sığınıyorum bahçeme diktıyım güllerimi kestıler çamaşır iplerımı söktüler evımın önündeki üzümleri bır salkım bırakmadan toplayıp başkalarına ve kızına götürüyor allahım hepımızı munafık ve kötü ınsannardan mafaza etsın inşallah

kaynanami kaynanator desek nasil olur
bi tek benim degil etrafindaki butun insanlarin sinirlerini hoplatan bi tip tir oda bana denk geldi
hafta bi kere giderim misafir gibi oturup gelirim cok bile

kızlar ben 1 ay önce kendi evimden ayrıldım(kaçtım) nişanlımın evinde kalıyorum ve tem 19 da evlenıyoz. benım kaynana ve gorumce şimdiden tırstırsılar beni:1shok: geçen bı tartısma yaptık anlatayım biz üst katlarında oturcaz ve mutfagım yenı yapıldı(herseyı benım bırıcıgım karsılıyo) bunlarında yaklasık 35 tane buyuk kavonozları var domates konservesı yapınca kullanıyolar. tıtturdular senın mutfak dolabına koyucaz dıye bende dedımkı dolaba koymayalım bende kalsın ama cekyatın altına koyalım! vay efendım neden dolapta durmuyomuş mafoldumben bende dedımkı neden dursun yenı evlıyım ben kırk tane kavanozun ne işi var ben sadeliği seviyom dedim,tartısmanın sonucu benım sevgılıme sinir krizi gecırttı tuttu gelınlıgımı balkondan asagı atmaya yeltendı dedıkı sizin istegınız dugunun olmaması alın işte!! kız daha ne yapsın size gık bile demedi ne istiyonuuuuuuuuuz dedi,allahtan benı savunuyo!!!! birini daha anlatayım benı perısan etmişti çünkü; gelinliğimi almaya izmire gidicez cmrtsi gunu cuma gunude aksama yerı kesınlestırmısız dedıkkı kartları acil bastıralım izmirdeki akrabalarına dagıtırız annesı gılde kartları bastırsak ta ızmırde dagıtsak falan dıyodu,aşkımda benım iş çıkışı aldı benı kartları batırtmaya neyse bı kart seçtık klasık bı yazı yazdırdık aile kısmınada(kaçtıgım için annemlerın adı yazmasın soyadlarımızı yazdıralım dedım,soyadım yazıldı örnk:x ailesi sıkı durun olaya bakın! vay efendım benım soyadım neden yazılmışşşş ben dün ailemi istemiyomuşumda bugünmü istiyomusum! bende ne alakası var annemle babam ayrı annemın soyadı degılkı bu,benım soyadım,dedimki bunu ben istemedım illede yazılacak diye standart prosedür oldugu için yapıldı.tmm diyom ıptal olsun siz yapın ne ıstıosanız... yok susmuyolar bende kalktım içeri gittim peşimden sevgilim geldi ben seni buraya ağlatmaya gelmedim kalk gidiyoz dedi.çarşıya gıttık sahilde biraz dertlestık:) geri döndürdüm aşkımı onlara ihtiyacımız oldugundan değil ben daha fazla olayı kaldıramam çünkü uzun oldu ama napim....

aşkımda diyo ki ben annemleri böyle tanımamıştım, düşünün ya düğün pastamı görümcem seçiyo,düğü yeri organizasyonunuda o yapıcakmış,aşkımın damatlıgının rengınıde o belırledı sevgılıme dedımkı tum bunlara bısey demıyorum bunlar bı gunluk sey ama dedim evımın esyalarını biz secelım sormayalım dedım çünkü eşya bakmaya gıttıgımızde ben dıyomkı bu guzelmıs onlar dıyo yok o iyi diil şu mu_şu mu :1shok: yani ikiside onların ıstedıgı ölümlerden ölüm begen! tabi bu da olay oldu yok bize sormadan yapıyonuzlar,sevgılım x olsun,x eskıden böle degıldı pıs pıs pıs iş çevirmeler herşeyı saklamalar falan dıyolar!!!! ama napim evimin eşyasını hemen degıstırememkı bizim cebimizden cıkıyo hadı onlar alsa neyse! ooooooooooooof offff.... ama ezdırmedım kendımı :)

Valla kimileri diycektir ki şimdi hiç öyle bir büyüğüne denir mi , hiç beddua edilir mi , saygı olmalı falan filan.. Bunları diyenler haklıda bu sözleri söyletene kadar kendinden nefret ettirenler çok mu haklı? Ben bu itirafta büyük bir içtenlik görüyorum , sabır taşmasa kimse kimseye böyle şeyler söyleyemez bence.. Haklısın arkadaşım..

aynnnennnnn

bende neffffffret ediyorummmmmm ömrüm boyunca görmek bile istemiyorum ama napalım kocişimin hatrı var her geldiğinde evimin altını üstüne getiriyor çooooooook yalan söylüyo özelden falan anlamıyo herşeyi karıştırıyo beni DELİ ediyoooo

benide aranıza alın geçikmeli olarak bu klübü keşfettim

aynı dertten muzdurabız en iyi siz beni anlarsınız

uyuz oluyorum anlamak istemeyenlere

şöyle bir bir dertlerimiz paylaşalım ne güzel olur

tebrik ederim banada kaynana aynısı yapıyordu artık dayanamadım ve kavga edip küstüm

o kadar rahatım ki anlatamam artık eşim dahi oturmaya gitmiyor demek ki çekmeyecekmişsin

yıllarca aramıza giren kara kedi kaynanam idi
alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…