- Konu Sahibi KatnissEverden
-
ben ben bennn o kaynanamıı varyaa çinn işkencesii yapsamm yinedee az gelirrr
ben ben bennn o kaynanamıı varyaa çinn işkencesii yapsamm yinedee az gelirrr
:roflol:
çok tatlısın kısssss yirimm:1hug:
kızlar benim kaynanayla aram düzeldi gibi nişandan sonra bi haller oldu kadına. ama ben hala kırgınım unutamıyorum yaptıklarını. hep mesafeli ve dikkatliyim ona karşı. 2,5 ay sonra evleniyorum bakalım neler olacak.
kaynanami kaynanator desek nasil olur
bi tek benim degil etrafindaki butun insanlarin sinirlerini hoplatan bi tip tir oda bana denk geldi
hafta bi kere giderim misafir gibi oturup gelirim cok bile
ben bu basliga uymuyorum ben nefretttttt ediyorum cunküüüüüüüü
ben kaynanama yaklaştıkça o itti kayın pederimi doldurup yolladı çocuklarına ağlayıp bize karşı kışkırttı allah onu benim elime bırakmasın allah onu tez elden yanına alsın daha ne diyim allahından bulsun.
aynnnennnnnValla kimileri diycektir ki şimdi hiç öyle bir büyüğüne denir mi , hiç beddua edilir mi , saygı olmalı falan filan.. Bunları diyenler haklıda bu sözleri söyletene kadar kendinden nefret ettirenler çok mu haklı? Ben bu itirafta büyük bir içtenlik görüyorum , sabır taşmasa kimse kimseye böyle şeyler söyleyemez bence.. Haklısın arkadaşım..
35 yıllık evlıyım hala kaynanam canıma yetıyor tam bır munafık benı oluma şıkat edıyor olum benım canım ıkımızın arasını açmaya çalışıyor bende tamamen konuşmayı kestim şımdı rahat olsun ateş olsa kendıı yakar benım allahım benı korur ona sığınıyorum bahçeme diktıyım güllerimi kestıler çamaşır iplerımı söktüler evımın önündeki üzümleri bır salkım bırakmadan toplayıp başkalarına ve kızına götürüyor allahım hepımızı munafık ve kötü ınsannardan mafaza etsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?