Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

canım tsk ederim. kafam karmakarışık inan. kaynana enteresan bi kadın, çok da zeki. sözlüme her zaman ben onu çok seviyorum diyor. beraber olduğumuzda hiç iş yaptırmıyor, aman kızım üşüme, aman hasta olma vs. yani görünürde bişey yok, çünkü oğlunun kendisine kin tutmasını istemiyor, alttan alttan yapıyor yapacağını. sözde iyi icraate gelince üzüleceğim şeyleri yapıyor. sözlüm de bana kızıyor, sen paranoya yapıyorsun diye. şu anda hiç aramıyorum, bayramda bile aramadım, o beni aradı. mesafeyi çoktandır koydum. şimdilik sorun yok gibi, ayrı şehirde yaşamaya ikna etmeye çalışıyorum. inşaallah olur.

bunuda sildim oh be göz görmeyince belki gönül katlanır. yaşadıklarımı bırak yazdıklarımı okuyunca sinirlerim bozuldu

Son düzenleyen: Moderatör:
handeyavas hikayen sır kapısı gibiydi. soluksuz okudum. çok büyük geçmiş olsun. yalnız uyurken seni iki kadının yakması ve bağırarak uyanmak falan, acaba büyü mü yaptılar ki dedim? yatağına iyice baksaydın, sabun falan koyuyolar ya.

kızlar bende sevmıyorum kaynanamı aılem ıstemıyordu o aıleye gelın gıtmemı evlendık ertesı gun bır yıgın borç bızım ustumuzde dugunde çıkan parayı aldılar takılarımı bozdurup borçları odedık aldıgımız eşyalar harıç bende çalıştım 1.5 sene borç odedık bırgun olsun sormadılar eksıgınız varmı ne yaptınız borçlarınızı dıye ilgılenmedıler aileme hıç anlatmadım yaşadıgım sıkıntıyı esımın hatrına onlara saygı gosterıyorum yınede ama içimden atamıyorum yasadıklarımı asla hıç bırıne hakkımı helal etmıyorum

aman allahim canim okudugumda sok oldum. ama buyu filan varsa bence cikarin atin evinizden. sonucta esinin kabuslari hala devam ediyormus. ben cok inaniyorum boyle seylere..
canim cok cekmissin insallah bundan sonra huzurlu saglikli bir yuvan olur

ne kötü ya çok inanırım ve korkarım böyle şeylerden. eşin hala bağırarak uyanıyorsa başka bi hocaya da gitseniz aslında. yatağının iç taraflarını, pamuklarının arasını bile kontrol et bence. yada eşyaları değiştirin gitsin. ben yeni bi çifte kaynananın sabun koyduğunu duydum. sabun eridikçe gelin de eriyip ölürmüş. Allah korusun. peki bişey sorcam sana bu kadar kötü davranmalarını sebebi ne ki, başka bi kız mı düşünüyorlardı eşin için. ama eşin seni hiç ezdirmemiş şanslısın.

arkadaşlar baktınız adamlar çapulcu adte töre bilmiyor evlenmeden uzaklaşın

canım ya sen de neler neler yaşamışsın öyle. Allah göstermesin bi daha. Allah bizleri de korusun neler yaşayacağımızı bilemiyoruz şimdiden.

amaaaaaaaan insanın başına ne geleceği belli olmuyor işte. ne oldum değil ne olacağım demek gerekiyor. Allahtan bekarlık günlerim çok güzel geçti. her yaz tatilimi denize girerek geçirdim çok yer gezdim.

vallahi bravo handeyavas, muhteşem bi kadınsın...
eşine de helal olsun, ne olursa olsun senden yana olmuş..
hiç kolay değil yaşadıklarınız; ama şu da bi gerçek ki, herkesin imtihanı farklı...
Allah bundan sonra huzurunuzu, mutluluğunuzu, sağlığınızı bozmasın hep arttırsın inşallah...

[oh be arkadaşalar önce nete sinir oluyorsanız yazın içiniz rahatlasın sonra silin gördükçe sinirleriniz bozulmasın

sana katılıyorum handeyavas muhteşem bi kadın. püsük de öyle. ne kadar güçlü insanlar maşallah. inşallah ikisi de bi daha hiç çekmez böyle şeyler, hepimiz hiç yaşamayız umarım bunları.

inan okurken şok oldum stv de yanınlanan sır kapısı gibi birşey bu anlattıkların.sende ne sabır varmış kardeşim ya..inş bundan sonraki yaşamın gönlüne göre olur.

konuyu sildim okudukça yaşadıklarımı yazdım ama gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor

handecim gitmeden evvel bi kadın bul temizlettir evi bence. eşin o kadar yanında olmuş ki gitmesen olmaz, hatrı büyük sonuçta.
ay ben bir temizlikçi kadın bulup o evi temizletmeye kalksam hepsi ayağa kalkar kavga çıkarırlar. üstelik o evde 100ytlden aşağı temizletilmez. ya bide bu ev bağ içinde olduğu için eve akrep falanda giriyor. Allahım esirgesin inanın 14gün kaldık 14gün doğru düzgün uyumadık eşimle çocuğun beşiğine akrep falan girer diye. ayrıca uzun süreli gittiğimiz yere kızımın park yatağınıda götürüyoruz biz. ve o park yatağı görünce ne burun kıvırmalar oldu sessiz sessiz. lüks yaşıyormuşuz biz. yaşadıklarımızdan sonra ırak sınırında ne lüksü yaşıyorsak. kendi kızları sürekli denize gider tatil yapar boş kaldığı hafta sonlarında da babasına gelir kızımıza bir park yatak aldık diye lüks yaşıyor oldu adımız. zaten ilerde mutlaka izinlerimizden birinde bir patlak verecekler ve büyük kavga çıkacak bi dahada hiç memleketlerinin yakınından bile geçmeyeceğim. herhalde eşime kıyamayıp gideceğim ama sorunum bir kavgayla çözülecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…