- Konu Sahibi KatnissEverden
-
kahvekolik şuan nişanlısın ve bunları yşadıysan eğer nişanlın senin tarafında olmuyor ve seni ezdiriyorsa hayatın boyunca üzüleceğine bir kere üzül derim ben.zaman herşeyin ilacı,herşey unutulur ama herzaman o insanlarla muhattap olmak zorunda kalacaksın hep hayatında olacaklar iyi düşün derim.evliliğin hiç bir şekilde telafisi yok ama sen şuan evlenmemişsin daha yol yakın.sana hemen ayrıl demiyorum tabiki herşey nişanlına bağlı o mesafe koyacak tavır koyacak ailesine yoksa daha ne sorunlar çıkar. püsük arkadaşımın ki gibi olmasa da benim de sorunlarım oldu ben mesafe koydum araya aramıyorum hiç sadece bayramda aradım o da adet yerini bulsun diye rol icabı bir konuşmaydı.ama eşim baskı kurmaya çalışsa üzerim de beni zorlasa çok kötüye giderdi herşey.eşim de o kadar çok düşmüyor ailesine yaşadıklarımızdan sonra ben dedim zaten senin memeleketine gitsemde sene de bir defa giderim ondada iki günden fazla kalamam diye.rahat edimiyorum hiç birşeyleri bana uymuyor çünkü.sen yine de yaşadıklarını gözden geçir diyorum....
inan arkadaşım büyümü yaptılar bilmiyorum ama ben bir daha yandığımı görmedim fakat eşim hala korkarak bağırarak uyanır. ayrıca ben hep kim bana büyü vs. yapmışsa Allahım onların bana yaptıklarını geri verip kendilerine döndersin derdim. ama eşimle arkadaşı hocaya gittiklerinde hocanın dediği şey (( hanımıyın pembe pijamasını alıp mezara gömmüşler yatak odası eşyalarınızın de her yeri d.....z yağlı parasına falan acımayın evinizden atın şu yazdığım duraları ikinizde her gece yatmadan önce okyun ))demiş. valla ne yatak odasına kıyıp atabildik nede hocanın yazdığı duaları koyduğumuz yerden bulabilidik ama arkadaşımın bekarken yurtdışından hediye getirdiği pijamam kayıp. eşimle çok şaşırdık. ama benim tek tesellim hastanede o acıları yaşadıktan sonra oradan evime dönüşümüz oldu. işkence gibiydi hergünüm. ama benim yanık acılarım geçti. evlenmemiş tüm genç kızlara şunu söylüyorum. köpeğin bile cinsine bakacaksın. eşimin komşularıyla akrabalarıyla çok konuştuk bana tek dedikleri şey o ailenin içindeki tek iyi huylu insan senin kocan.
vallahi bravo handeyavas, muhteşem bi kadınsın...
eşine de helal olsun, ne olursa olsun senden yana olmuş..
hiç kolay değil yaşadıklarınız; ama şu da bi gerçek ki, herkesin imtihanı farklı...
Allah bundan sonra huzurunuzu, mutluluğunuzu, sağlığınızı bozmasın hep arttırsın inşallah...
ay ben bir temizlikçi kadın bulup o evi temizletmeye kalksam hepsi ayağa kalkar kavga çıkarırlar. üstelik o evde 100ytlden aşağı temizletilmez. ya bide bu ev bağ içinde olduğu için eve akrep falanda giriyor. Allahım esirgesin inanın 14gün kaldık 14gün doğru düzgün uyumadık eşimle çocuğun beşiğine akrep falan girer diye. ayrıca uzun süreli gittiğimiz yere kızımın park yatağınıda götürüyoruz biz. ve o park yatağı görünce ne burun kıvırmalar oldu sessiz sessiz. lüks yaşıyormuşuz biz. yaşadıklarımızdan sonra ırak sınırında ne lüksü yaşıyorsak. kendi kızları sürekli denize gider tatil yapar boş kaldığı hafta sonlarında da babasına gelir kızımıza bir park yatak aldık diye lüks yaşıyor oldu adımız. zaten ilerde mutlaka izinlerimizden birinde bir patlak verecekler ve büyük kavga çıkacak bi dahada hiç memleketlerinin yakınından bile geçmeyeceğim. herhalde eşime kıyamayıp gideceğim ama sorunum bir kavgayla çözülecekhandecim gitmeden evvel bi kadın bul temizlettir evi bence. eşin o kadar yanında olmuş ki gitmesen olmaz, hatrı büyük sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?