Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

İndiana Jones yokmudur gerçektensenağlama

Ne güzel bi insansın sen Hande.
Hep mutlu olursun inşallah.

İndiana Jones yokmudur gerçektensenağlama

Ne güzel bi insansın sen Hande.
Hep mutlu olursun inşallah.
canım benim ya teşekkür ederim benim hakkımdaki düşüncen için. iyi bir insansın ki halden anlıyorsun. bu arada kadınların karşısına çıkan indiana jones lar var tabiki. genelde bu insanlar boşanma avukatları oluyor.

Allah korusun. ben galiba evlilikten soğumaya başladım:1no2:

aa soğuma . herkes aynı mı. önemli olan evleneceğin insanı sözlüyken nişanlıyken olabildiğice dikkatle gözlemleyeceksin. baktın anne kuzusu arkana bakmadan kaçacaksın. :lepi::lepi:işte o zaman zafer senindir. o kaynana gelini nasıl kaçırdım diye sevinemeyecek oğlunun nasıl terkedildiğine ağlayacak. yeni bir enayi nasıl burlrum diye onu arayacak

oyşşş fisfisfis..................

arkadaşlar cnm çok sıkkın hepinizin yazdıklarını okudumve çok üzüldüm inanınaranıza katılmak ve biraz sorunlarımı paylaşmak istiyorum lütfen bana akıl verin çok ihtiyacım var.benim kayınvalidemle sorunun sözlendiğimizde başladı.hangisini yazıcam bilmiyorum ama ana unsurları yazıcam sizi sıkmamak için.ilk olarak arkadaşken onun doğum gününde ona bir bebek almıştım annesi çok sever oyuncak bebekleri demişti bende aldım.sözlendikten sonra o bebekte büyü var diye atmış.bunu çok sonradan öğrendim ve çok üzülmüştüm ona aldığım ilk hediyeydi manevi değeri vardı çünkü.neyse işte evlerimiz karşılıklıydı yani aprtmanlarımız .o eve gelinde perdeleri yüzüme kapatırdı kayınvalidem karşıdan karşıya bakışmayalım diye sürekli anneme tafralar başladı tabi banada sık sık laf sokmalara.daha önce başımdan bir söz olayı geçmişti başka biriyle ama bunu biliyordu ve oğluyla armızı kendisi yaptı diyebilirim.düğünüme 1 ay kala eski sözlümle ilgi dedikodular çıkmış ve ben çok afedersiniz bakire değilmişim diye oğluna anlatmış ve doktora götürmek istemiş.eşimde bana yalvardı ne olur huzurumuz kaçmasın gidelim dedi bende çok direndim ama sonunda ikna oldum ve gittim doktora kendimi ispatladım bu benim psikolojimi bozan en büyük şey oldu.kahve içmesi olduğu günde aryıpta naane bugün kaahve içmesi var diye davet etmemişim haberi yokmuş ve komşulardan öğrenmiş.hatun öyle dedi ve geldi ama ne gelmek .ne güldü ne konuştu bi surat bi surst.oda yetmezmiş gibi sen kaynanasın kalk oyna diyenlerede oğlan evi naz evi demezmi.şok oldum .bu arada kendisi aşırı yalancı arkadan dolap çeviren riyakar yapmacık bir insan dır.neyse ogün eşimi almoş bi güzel doldurmuş.eşim bana tavır yapıyo annesinin anlattıklarıyla.gittim yüzleşmeye bi kavga bi kıyamet başladı bana bağırmaya annen bitti benim için evlendikten sonra gitmiceksin annene diye sen kimsinde dedim anneme gitmemi yasaklıyorsun dedim baya bağrıştık orda bu arada bana sadece alyans aldılar.neyse o şekilde yine bi soğukluk girdi araya ama ben hala annecim diye koşuyorum peşinde birde kayınvalidem emekli öğretmen.kendi nişnına giydiği kıyafeti kın gecemde gelinliğinide düğünümde giycekmişim .sırf masref yapmamak için bana bunları giydirmeye çalıştı ve bu yüzdende çok tartışmalar çıkardı.giymedim tabi sonuçta bir kere evleniyorumdüğünüm kına gecem çok rezaletti yapmadığını bırakmadı bizim tarafa.annemlerlede görüşmüyorlar zaten.bütün herşeyimi mahvetti sinir hastası oldum onun yüzünden.neyse zar zor evlendik.1 sene sonra demezlermi dublex ev almışlar beraber oturalım kendinizi toplayın.oğluna çok cazip geldi tabi ama ben sonunu görebiliyordum.zaten anlaşamıyorduk.iyice kötü olaaktı.neler yaşamadımki anlatamam az çok tahmin edin artık.birlikte oturmaya başladık ama olmadı tabi bi tek pazara çıkp fatura ödemekle yardım olmuyoki biz daha beter borca girdik onlara güvenip ogünden beride borçtan kurtulamıyoruz.neyse dıra geldi küçük oğluna onu çok sever.evlenmek istedi bizim önümüze çıkardığı sorunların hiç ama hiç birini ona çıkarmadı taktığı takının harcadığı paranın haddi hesabi yok.zaten ne bir kıyafetini gördüm nede ayakkabı terliğini.pazardan 3 liraya aldığı çantayı verdi bana nişan için düşünün artık.öbür gelinin bir çantası 50 lira idi ve kaç çanta aykkabı kıyafet elındıbana kendi gelinliğini giydirmek isterken ona gitti 800 liraya gelinliğini satın aldı gözümün içine baka baka.bende eşimde çok üzüldük tabi bunlara ama elinden bişey gelmiyo insanın tabi.onlar ankarada yaşıyor eşimin kardeşi yani yazın gelirler tatil yaparlar ben hizmetçi gi aynı evde oturuyoruzya. masaya oturuz herkeze sorar ne yersiniz diye benim tabağıma yemek koymaz sen kalk al falan der.beni herkezin içinde rezil ederdi oğluda ağzının payını verirdi ama kaldığı yerden yine başlardı.vel hasıl bi türlü anlaşamıyorduk kaç kere bu evden çıkıcaz dedik tamam çıkmayın dediler biz gidicez.tamam dedik kütahyada evleri vardı oraya gittiler.taşındılar bizde yazlık yerde oturuyoruz.gittiler diye sevinirken bunlar yazları gelmeye başaladılar.ve en az 5 ay kalıyorlardı.tabi bunada razı olmadım madem evin ayrı 5 ay ne işin var benmim evimde hiç taşınmasaydın.geldiği zamanda boş durmuyor arkadaşıma geleime gidenime karışyorlar gürültüden rahatsız oluyorlarmış.beni arkadaşlarıma rezil ettiler.sonun da bir oğlum oldu tabi sinirden ben depresyona girdim sütüm olmadı ve oğlumu emziremedim.oğlumu bile istememiştim ilk başlarda hayattan öyle bezdirdiki beni.çok uzattım çok özür diliyorum.ama beni çok üzdü daha neler neler var yazmadığım.bana iftira atmalar oğluna yalan yanlış anlatmalar.birde şunu yazmadan geçemicem.balayına çıktığımızda 5.günü oğlunu ardı ve oğlum çok özledim gelin artık demezmi sanki oğlunu çok seviyormuş gibi.onun bir oğlu vardır oda kaynım onalrda ayrı bi dert zaten onalar hiç girmicem .açıkçası şimdi aramız bozok yüzünü bile görmek istemiyorum nefret ediyorum ondan yaptıkları bir türlü çıkmıyor aklımda görüşmek istemiyorum.ben onaların bütün özel günlerini arayıp kutlamama rağmen beni doğum günümde bile aramazlar.bayram demem kandil demem ararım .öbür gelinin hiç bir özel gününü kaçırmazlar karı koca.ben ameliyat olduğumda bile arayıp geçmiş olsun demediler.söylermiziniz bana ben bu insanla görüşmelimiyim akıl verin nolur ya.birdr bu gerçeklerini yüzüne vurduğumda anlattığımda ben öyle demedim öyle yapmadı diyo.beni deli ediyo ne olur bir fikir verin bana

canişşş valla yazdıklarını okuyunca aaa demekten alamadım kendimi
bu nası bi insan ya
anacım ben sa asöyleyimmi
senbu kadına artık ağzınla kuş tutsan yaranamazsın
iyisimi boşver
görüşme meselesine gelince
kadının yararından ço kzararı dokunuyo sana boşver kendi haline bırak canım
araya koy mesafeni

Arkadaşlar benimde 2.5 yıl önce kaynanamla başım dertteydi. Ve kaynanamın yoğun çabaları sonucu eski eşimden ayrıldım. Neler yaptığına hiç girmeyecem ama; aman tanrım bu kadarı da olamaz denilen herşeyi insanların ve özellikle kadınların yapabileceğine şahit oldum. Allah kaynanasından çekenlere yardım etsin çok büyük bir sorun evlilikte. ben şimdi ayrıldım.2.5 yaşındaki kızımla annemlerde kalıyorum, çalışıyorum. psikolojim düzeldi mutluyum çok şükür. Ama tabii bu ayrılığı öneriyorum anlamına gelmesin (sadece eşini sevenler için)yasakkelime

canişçim sen hatayı yapmaya devam ediyorsun. senin en güzel günlerini zehir eden insanları özel günlerde niye arıyorsun. bırak arama hatta o özel günlerde cep telefonundan kayınvalideni çaldır kapat sonra eşine şikayet ederlerse ben aradım ama telefonu açmadılar galiba aramızı bozmak için bahane yaratıyorlar de. valla onlar oyun yapıyorlarsa sende oyun yap. ama tek diyeceğim bu insanların yaptıklarına üzülüpte oğlunu ihmal etme. eşinde at gözlüklerini çıkarsın görsün artık. onlarda bir türlü olan biteni anlamamakta ısrar ederler ve insanı delirtirler ya ben de bunu anlamam. milletin ne kıymetli anası varmış ya. kadının ailesi bir kalemde bir emirle silinebilir ama bu erkeklerin kötü niyetli anneleri bir türlü silinmez bide el üstünde tutulması istenir

huzursuz kavgalı bir ortamda kızını büyüteceğine annein evinde olman en hayırlısı. eşini sevmekte bir yere kadar eşini seversin herşeyden üstün tutarsın enayi gibi ama eşin seni sevdiği halde seni başkalarına karşı korumaz. şimdi kadınmı erkeği seviyordur erkekmi kadını. erkek annesi babası hatta akrabaları için karısını döver söver boşar ama çoğu kadın dayak yediği için aşağılandığı için çocuğunu babasız büyütmemek için o adamı ve ailesini ömür boyu çeker. ben çok şeyler yaşadım çok ızdırap dolu günlerim oldu eşim hep yanımdaydı ama ondan ayrılmama tek sebep bana 9ay hastanede bakmasıydı. hep o günleri düşünüp ayrılmaktan vazgeçtim. çünkü bazen o kötü günler aklıma geliyor nerden evlendim otursaydım annemin evinde bunlarda başıma gelmezdi diyorum. ve ailesini görmeye hatta telefonda seslerini duymaya bile tahammülüm yok. ah o 9ay olmasaydı ve ailesinin yanına ziyarete gitme mevzuları geçtiğinde kızımıda alıp kapıyı çekip çıkma imkanım olsaydı. eşimin yüzüne dikkatli baktığım her an içinde kaynanamı görmüş gibi oluyorum gözleri ağzı aynı annesine benziyor ve hemen yüzümü .çeviriyorum. Allahım büyükki kızım onlara benzemiyor hamileliğimde hep onlara benzerse korkusu yaşadım. en güzel günlerim hep onlar yüzünden kabusa döndü ve en güzel geçmesi gereken o günleri hatırlamak dahi istemiyorum.

çok teşekkür ediyorum desteğiniz için.bütün bunlara rağmen dedğiniz gibi ağzımla cidden kuş tutsam yaranamam.etme bulma dünyası.kime iyilik ediyorsa yaşlandığındada ona iyilik etsinler.benden bi hayır göremicek bundan sonra.çünkü benimde ruh sağlığım pek ii değil antidepresan alıyorum zaten.bu arada 6 yıllık evliyim.zaten eşim benden yana olmasaydı bu evliliği yürütemezdik.oda annesini evlendikten sonra tanıdı maalesef.bana hep destek oldu ama artık oda sıkıldı.konu açılınca hemen kapatmaya çalışıyor.oda bıktı annesinden inanın .ama anne işte sonuçta.seviliyo.

ben kaynanama yaklaştıkça o itti kayın pederimi doldurup yolladı çocuklarına ağlayıp bize karşı kışkırttı allah onu benim elime bırakmasın allah onu tez elden yanına alsın daha ne diyim allahından bulsun.

ben kayınvaldemi seviyorum inş bozulmaz düğün arefesi çok
gergindik ama insan yapdığından utanıyor allah hepinize sabır versin.

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve cok duygulandım sadece ben değilmişim diye düşündüm...canişş inan seni içimde yaşadım...bendede var birtane evimiz çok yakın...evlendiğimin ertesi ayı hamile kaldım ve çalışmadında hamile kaldın çalışmamak için diye etmedik eziyet bırakmadı...nişanlandığımız günden beri ayrılmamızı istiyor...şu an sekiz aylık bebeğim var...kocamı çok seviyorum...fakat birkez gitsek veya geldikleri gün kocamla kavga ediyoruz...kaç kez boşanma aşamasına geldik...sabrediyorum ve kısa sürede işe girip uzaklara taşınmak istiyorum...Allahtan dilerimki son suyunu vermek bana kısmet olsun...sizlerede bol bol sabır versin....

Bende sevmiyorum
Sevmek istedim ama kadın öyle şeyler yapıyoki sevmek biyana kendinden nefret ettiriyor. Herkese bonkör saf bana gelince tilki kesiliyor. Herkese kalite takılır bana gelince herşeyin en basitini layık görür. Herşeyimize karışmaya kalktı baştan herşeye müdehale etti, herşey hep onun istediği gibi oldu. Kendini dünyanın en iyi kayınvalidesi ilan etmiş durumda ama ben biliyorum onu. Hele evlenirken yaşadıklarımı bi ben biliirm birde Allah.
Eşimide borçlara soktu başına bela sardı çok uzun hikaye. Bu evin eşyalarını çok önce o almış eşimin parasıyla ve kullanmış ama ben evlenirken hiçbirini yenilemedi. Üstelik eşimin buna gücü varken. Şimdi benden esirgediği yeni eşya parasının belki 50 katını kendi hırsları için batırdı tabi eşimide borç içine sokmuş oldu yine cezasını ben çekiyorum. Eşim beni dinlemediği için şimdi pişman ama neye yararki geçmiş ola.
Aaahhh ahhhh! O kadar yazılıcak şey varki hangisini yazsam şaşırıyorum, uzun lafın kısası; KAYINVALİDEMDEN NEFRET EDİYORUM :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Ben daha evli değilim.ama kayınvaldemi yıllardır tanıyorum.çok da sevmiştim.içimde kötü şeyler yoktu.hatta gurbete gidicem diye ondan medet umcaktım sıcaklık aricaktım.o da bana karşı iyiydi.ama ne zaman işler ilerledi.herşey ters döndü.benden başka gelinleri de var.şimdi beni hiç düşünmüyor.varsa yoksa evli olan gelinler

sevgili rosalin benimde kayınvalidemle ilşkim çok iyiydi ilk başlarda yani yüzük takılmadan önce annemden önce onu öperdim okadar severdim yani.ne varsa şu yüzükte anlamadım.yüzüğü takan ters dönüyor.bu denli tatlı şeker bir insanın nasıl oluyorda bu kadar şeytan acımasızolup terbiye sınırlarını aşabiliyor anlayamıyorum.onlarınki evlatsa biz de başkalarının evladıyız.toprakta ot diye bitmedik.kendileri oğullarını yetiştirirken zorluk çekiyorlar ama biz kadınlar kolay büyüyoruz sanki.

yazdıkların son derece geçerli cnm hepimiz içinde.. daha nişanlıyım ama başladı bile kıskançlıkları ağzimla kuş tutsam yaranamam yok yaaa....içimi acıttı kaç gece ağlattı... unutamam aslaÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…