- Konu Sahibi KatnissEverden
-
sözlülük dönemi ---gün batımında sahil şeridinden yavaş yavaş giderken bindiğiniz sonmodel bir araba içindesinizdir.
nişanlılk döneminde----arabanın modeli değişir orman yoluna saparsınız
düğündenden sonra----arabanın modeli murat 124 tür ne yavaş ne hızlı gider ne ineceğinizi bilirsiniz nede bineceğinizi ama modeli 124de olsa amazon ormanlarına girmişsinizdir bir kere ve karşınıza her türlü yaratık çıkabilir hemde eğitilmemişinden. yolunuzuda bulamazsınız çıkmaya çalışırken iyice kaybolursunuz. kurtulmak için . size lazım olan kişi İNDİANA JONES oda film kahramanı zaten..
canım benim ya teşekkür ederim benim hakkımdaki düşüncen için. iyi bir insansın ki halden anlıyorsun. bu arada kadınların karşısına çıkan indiana jones lar var tabiki. genelde bu insanlar boşanma avukatları oluyor.
İndiana Jones yokmudur gerçektensenağlama
Ne güzel bi insansın sen Hande.
Hep mutlu olursun inşallah.
canım benim ya teşekkür ederim benim hakkımdaki düşüncen için. iyi bir insansın ki halden anlıyorsun. bu arada kadınların karşısına çıkan indiana jones lar var tabiki. genelde bu insanlar boşanma avukatları oluyor.
aa soğuma . herkes aynı mı. önemli olan evleneceğin insanı sözlüyken nişanlıyken olabildiğice dikkatle gözlemleyeceksin. baktın anne kuzusu arkana bakmadan kaçacaksın. :lepi::lepi:işte o zaman zafer senindir. o kaynana gelini nasıl kaçırdım diye sevinemeyecek oğlunun nasıl terkedildiğine ağlayacak. yeni bir enayi nasıl burlrum diye onu arayacak
Allah korusun. ben galiba evlilikten soğumaya başladım:1no2:
aa soğuma . herkes aynı mı. önemli olan evleneceğin insanı sözlüyken nişanlıyken olabildiğice dikkatle gözlemleyeceksin. baktın anne kuzusu arkana bakmadan kaçacaksın. :lepi::lepi:işte o zaman zafer senindir. o kaynana gelini nasıl kaçırdım diye sevinemeyecek oğlunun nasıl terkedildiğine ağlayacak. yeni bir enayi nasıl burlrum diye onu arayacak
oyşşş fisfisfis..................aynen katılıyorm handeyavas sana..baktın gördün annekuzusu aynen kac..sonra bızım gıbı cekıp durma anasının babasının derdını..onların agzına bakarken kendı evlılgnden olacak bır adamla ugrasma hıc basından..cekılecek dert degıl cıdden..
huzursuz kavgalı bir ortamda kızını büyüteceğine annein evinde olman en hayırlısı. eşini sevmekte bir yere kadar eşini seversin herşeyden üstün tutarsın enayi gibi ama eşin seni sevdiği halde seni başkalarına karşı korumaz. şimdi kadınmı erkeği seviyordur erkekmi kadını. erkek annesi babası hatta akrabaları için karısını döver söver boşar ama çoğu kadın dayak yediği için aşağılandığı için çocuğunu babasız büyütmemek için o adamı ve ailesini ömür boyu çeker. ben çok şeyler yaşadım çok ızdırap dolu günlerim oldu eşim hep yanımdaydı ama ondan ayrılmama tek sebep bana 9ay hastanede bakmasıydı. hep o günleri düşünüp ayrılmaktan vazgeçtim. çünkü bazen o kötü günler aklıma geliyor nerden evlendim otursaydım annemin evinde bunlarda başıma gelmezdi diyorum. ve ailesini görmeye hatta telefonda seslerini duymaya bile tahammülüm yok. ah o 9ay olmasaydı ve ailesinin yanına ziyarete gitme mevzuları geçtiğinde kızımıda alıp kapıyı çekip çıkma imkanım olsaydı. eşimin yüzüne dikkatli baktığım her an içinde kaynanamı görmüş gibi oluyorum gözleri ağzı aynı annesine benziyor ve hemen yüzümü .çeviriyorum. Allahım büyükki kızım onlara benzemiyor hamileliğimde hep onlara benzerse korkusu yaşadım. en güzel günlerim hep onlar yüzünden kabusa döndü ve en güzel geçmesi gereken o günleri hatırlamak dahi istemiyorum.Arkadaşlar benimde 2.5 yıl önce kaynanamla başım dertteydi. Ve kaynanamın yoğun çabaları sonucu eski eşimden ayrıldım. Neler yaptığına hiç girmeyecem ama; aman tanrım bu kadarı da olamaz denilen herşeyi insanların ve özellikle kadınların yapabileceğine şahit oldum. Allah kaynanasından çekenlere yardım etsin çok büyük bir sorun evlilikte. ben şimdi ayrıldım.2.5 yaşındaki kızımla annemlerde kalıyorum, çalışıyorum. psikolojim düzeldi mutluyum çok şükür.Ama tabii bu ayrılığı öneriyorum anlamına gelmesin (sadece eşini sevenler için)yasakkelime
bizde en büyük sorun kıskançlık.... oğlunu mutluluğumu evimi herşeyimi kıskanması...şunu derim her zaman için arkadaşlar mesafe mesafeeeeeeeeee....inanın okadar imreniyorum ki iyi kaynanası olanlara ...ne yapalım bizim kısmetimizde böyleymiş kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?