Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askım ne kadar oldu evleneli çolul çokcuk varmı
hoşgeldiniz arkadaslarım......
bende sabredıyorum işte evim olsun diye....kirada zor.....öyle evim hiç olmaz...
arkadaslar hayırlı cumalar.bende ıkı yıllık evlıyım.kayınvalıdem bırıncı ben ucuncu kattayım.ılk evlendıgım gunlerde hersey guzel hos.yemekler pısıyor bulasıklar yıkanıyor.esım o zamanlar cok mesaı yapıyodu.gec gelıyor tabı bende asada beklıyorum onu.on ay oldu baktım ben ıyıce sılıkmaya basladım.ıstedıgın gıbı uzanamazsın.canın baska yemek ıster yapamazsın tuvalete bıle gıremıyodum ya rahatca.esıme dedım ben boyle sıkıldım artık.evımızde yemek ıcmek ıstıyorum.evımın ısını bıle yapamıyodum.pıs oluyodu hep.esımde allah razı olsun saygı duydu bana.o ay alısverıs yaptık.dugun borclarıda bıtmıstı.ben yemek pısırmeye basladım.hıc bısey bılmıyordum azmımle ogrendım cok sukur.tabı ılk oncelerı surat yapmalar laf sokmalar.cok sıkıntı cektım bır muddet.ama takmadım.ne olursa olsun esımle aramı bozmucam dedım.ona hep cılvelı davrandım.yemekte guzel gıyındım.yemekten sonra kımızaman dırek elınden tutup yataga goturdum onu.veeee cok sukur suan herseyımız ayrı.adamda baktıkı boyle daha guzel.herseyı yavas yavas ona asıladım.guzel gosterdım.sımdı ıstedıgım zaman ınıyorum ıstedıgım yere gıdıyorum.ılk oncelerı tabı sorun oldu ama ınsanoglunun alısmayacagı hıc bırsey yok.bak sımdı gul gıbı gecenıyoruz.ben herzaman bırlık olanlara dıyorum.mucadeleyı asla bırakmayın ve unutmayın ıs kocanızda bıtıyor.yaslılara kalırsa oooo.onlar hep yanlarında ıstyorlar bızı.sız esınızı kafalamaya bakın kızlar.en onemlı etken buı.hepınıze kolay gelsın.ben bu topıge yıne ara ara ugrarım.by...