Tpik almış başını yürümüş maşallah hiç durmadan yazmışsınız kızlar.Hangi ara yemek yapıp yediniz ayol
benimkisi gördü merak etme Allah ona öyle bir damat verdiki
bende neyi kınadıysa başında ama hiç pot kırmıyor zavallım
sessiz sedasız kaldı
Kandilcim sana soracaktım unutmuştum bak kısmet burda karşılaştık.En son eşim kendi geldi anlattı yazdığını okumuştum sonra takip edemedim.Neden soğukmuş 2-3gündür?Ne yapmış yine cadı görümcenin işi mi?Bizim evde de mac izleniyor su anda :)))
biz daha yemedik eşim gelirse balık yicez inşallah :))))
Kandilcim sana soracaktım unutmuştum bak kısmet burda karşılaştık.En son eşim kendi geldi anlattı yazdığını okumuştum sonra takip edemedim.Neden soğukmuş 2-3gündür?Ne yapmış yine cadı görümcenin işi mi?
Afiyet olsun tatlım.Bizde dün yedik balık.Eşim temizliyor balığı ben dokunamıyorum da.Nasıl söylene söylene temizledi garibim
Yaptığı tek iş bu onuda zorla yapıyor.birdahaki sefere salata yetişmedi yardım et deyip masayıda hazırlatacağım sırayla.
yok cnm ogrenemedim ne sikintisi oldugunu.
Ama baska sorun olabilecek birseyde yoktu aramizda.
Simdide ben koydum mesafemi.
Biktim cunku onun boyle anlamsiz tavirlarindan.
O yanassin, sirnassin, ugrassin birazda bundan sonra.
Ablasindan baskada kimden dolayi aramiz bozulurki bizim?
Birsey demedi ama Turkyeye gelecegimi soylediyse ablasina, o da bulandirmistir aklini.
Turkiyeye gitmemde bunun sorun olacagini bildigimden soyledigini taktigi uyguladim cnm:))
1hafta ist da onun ailesinin yaninda, 1hafta bursada kendi ailemin yaninda.
Sevimle gorunmeye calisiyorum zaten, tum ailesini ararim.
Teyzesi, annesi, babasi, annanesi, dedesi, babaannesi vs vs.
Ama bunu icimden geldigi icin yapiyorum.
Ablasi konusunda da ne yazik ki, bunu yapamam.
Esim sirf onlar yuzunden iki kez nisan atmisti.
Yani sdc konusuyorlar, gorusuyorlar beni sikayet ediyor vs degil mesele.
Esime dedigini de cok dedim.
Ablam degil mi o da benim, banada kardesi gb yaklassin vs vs.
Ablasi, kayinvalidemin yapmadigi,kaynanaligi yapmaya calisiyor.
Aramizda cokta yas farkimiz yok, o yuzden de surekli catisiyoruz.
Abla konusunu ben kapadim. Hic gorusmuyorum artik.
Aramasi konusunda da yaptigim konusma suydu: Esimin ne ailesi ne ablasi nede bir baskasi 6aydir bir kere aramadilar bizi.
Esim msn de ablasiyla yazismasini, ondan haber almak icin oldugunu savunuyor bana her seferinde.
Bende bunun uzerine, msn den gorusmezsen, merak edip onlarinda bizi arayabilecegini, onlarinda aramasini, yakinlik gostermelerini istiyorum dedim.
meraba kızlar ben yeni katıldım aranıza 2 yıllık evliyim ayrı oturuyorum onlar başka şehirdeler yazın gidiyoruz tatile resmen hizmetçilik yaptırıyor o yüzden bu yaz gitmeme kararı aldık :)))))
Kızlar cidden anneler gününde kayganaya ne alacağınızı mı düşünüyorsunuz**?
tamam kız aileleri kızlarını üzmemek adına sorun çıkarmıyo,daha ılımlılar..ama neden erkek ailesi de aynı tavrı takınmıyo.onlar da oğullarını üzüyo..inanki benden önce eşimin gözünden düştü kendi ailesi,bunu ona yapıyolar bence..neden kız ailesi ile erkek ailesi arasında böyle fark var anlamıyorum..ama o kaynanalık yapan erkek anneleri,kızları da evlenince görürler dünyanın kaç bucak olduğunu
aynen bizde de öyle :)) ama benim eşimin ailesi için hiç öyle değil, yabancıyız yanııııı 2 gelinde ne yazık ki ağızımızla kuş tutsakta yaranamayız. ben tutmaya çalışmıyorum artık ama yazık eltim kolunu kaptırmış durumda(
Tpik almış başını yürümüş maşallah hiç durmadan yazmışsınız kızlar.Hangi ara yemek yapıp yediniz ayol
meraba kızlar ben yeni katıldım aranıza 2 yıllık evliyim ayrı oturuyorum onlar başka şehirdeler yazın gidiyoruz tatile resmen hizmetçilik yaptırıyor o yüzden bu yaz gitmeme kararı aldık :)))))
ben akşamları yemek yemiyorum canım eşimde 8.30 - 9 civarı anca gelir o da genelde yemez
geriye kalanlar bizden önce yerler
ee nasıl idare ediyorsunuz yemeden ya?bana da öğretin.saat 6 dan sonra bende hiçbirşey yemiyorum ama gündüzleri...midemde orkestra var sankiKilo vermem lazım bebiş için,pkoda var bende aç duramıyorum resmen.gizli saklı götürüyorum vallahi.koçiş yakalasa canıma okuyacak,"neden kilo vermiyorsun "diye çöpü bile kontrol etmeye başladı adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?