Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

çöpe atma canım sende yediklerini
o zaman seni tok tutacak sağlıklı şeyler ye canım :26:

Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar. Ama unutma ki, rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar.

çook güzelmiş

bu arada kızlar ççok uzun yazmışm,hakkınızı helal edin :26:

canım öncelikle hoşgeldin diyorum kesintisiz okudum yazdıklarını ilk önce şunu söyleyeyim o kadar güzel anlatmışsınki
karşımda 21 yaşında cahil toy birisi olduğunu hiç ama hiç anlamadım
gayet aklı başında anlatmak istediğini açık ve net anlatabilen birisisin
okudukça da çok üzüldüm.. neyse farketmişsin en azından ..
eşinle aranı sakın bozma araya sınırını koy kayınvalideyle ve asla o sınırı aşmalarına izin verme
şanslısın uzaktasınız. bir şey derse lafını esirgeme saygı çerçevesinde dinle geç sen bildiğini oku.
annene de çok üzüldüm ya yazık kadıncağıza ..
birde kv lafına çok sinirlendim kıza değer verilmezmiş töbe töbeee

evet canım tavrınızı koyun çok ama çok ayıp etmiş sizde eskisi kadar değer vermeyin
merhaba merhaba usulü kendiside kadın cinsinden ya madem az değer verilirmiş adetlerine göre sizde az değer verin

üyü yapıyon canım içine atma hasta olursun
bu arada kendi beğenmediğini size layık görmeside ne kadar saçma ayıp yaaa

kendime sinir oluyorum .
bazen yaptıklarını daha doğrusu yapmadıklarını düşündükçe katlanamıyorum.
sanki akrşımda o varmış gibi içimdeki herşeyi söylüyorum.
gelin görünkü onun yanında hiçbişey söyleyemiyorum.saygılı davranıyorum.
bazen çok takıyorum
beynim ağrıyor resmen.
kadın kocası kızı kalmaya geliyormuş h. sonu .
bu kadın bide evlenirken bi mendil vermemiş bi kadın
.

Son düzenleme:

ayy canım benimkine benziyo biraz .benim eşimde bekarken kooperatife yazılmış şimdi anası oturuyo ve kadın evimiz evimiz diyip duruyor.
evli abisi var o hiçç bişey yapmamış ama ailesine.
ohh hazır eve oturmuş rahatına bakıyor kadın bizde şimdi ev almak için para biriktiyoruz. çok sinirleniyorum düşündükçee.
salak gibi kendimi yiyorum.
bazen ölümlü dünya boşver diyorum teselli etmeye çalışıyorum kenddimi.
ama olmuyo rişte

Son düzenleme:

eşe anlatınca bişey değişmiyo canım ancak onalr üzülüyor.
benimki bana hak veriyor napiim diyor.
oda üzülğyor çünkü

Kız valla içindekini yeri geldimi söleyince insan rahatlıyo.bugün ondaydım yine mecburen.misafir almıştı.neyse.annem de var.torunu geldi okuldan.bn bunu çok seviyorum.kimselere veremem.evleniremem.çok kıymetli dedi.bende annemin kıymetlisiydim.öldümmü koca diye de verdiler sanki.herkesin kızı kıymetli dedim kem küm bişeyler demeye çalıştı bölee bakakaldı

bikere iyi bozdum ben bunu canım.
kadın evlendik hiçbişey yapmadı.ya çeyiz sadece kızamı hazırlanır.erkek tarafıda adettendir nebilim yorgandır şudur budur yapar değilmi bi mendilini görmedim bunu ima eden bişey söledim. ama nato kafa nato mermer. bana bursadan üzerinde bursa hatırası yazan havlu getirmiş düşün.bigün çarşıda gezerken havlucunun önünde bana demezmi ben sana havlu getirmiştim diye bana onu hatırlatıyor.
ayy allahım elimde sihirli bi değnke olsa eşim aynı kalsın ama o sihirli değnemi bütün sülalesine dokundurup başka başka insanlar yapsam

şöyle birşey var;
bana deselerki,sağolsun oğlumuz hayırlı evlat bizi mağdur etmedi,ev aldı dese,biraz mütevazi olsa inan gözüme batmaz.
ama sanki kendileri almış gibi,sanki biz o evi kimin aldığını bilmiyormuşuz gibi böbürlene böbürlene ''benim evim'' edasında tavırları yok mu,işte o beni çileden çıkaran.

evet canım tavrınızı koyun çok ama çok ayıp etmiş sizde eskisi kadar değer vermeyin
merhaba merhaba usulü kendiside kadın cinsinden ya madem az değer verilirmiş adetlerine göre sizde az değer verin

çok teşekkür ederim canım.
kayınvalidemin bana öyle demesinde bi nedende şu aslında,ben biraz cana yakın ve konuşkanımdır,herkes sevecen olduğumu söyler,kayınvalidemede aynı davrandım hep bugüne kadar,o da beni olgunlaşmamış,saf diye düşündü.halbuki bu benim mizacım.mizacımın böyle olması beni ne hafif yapar ne cahil.bunu bana diyen kadında hiç okula gitmemiş 2 tavuğa diploma almış biri
artık sınırımı koyacağım yoksa çıkacak tepeme.kayınvalidem çok uyanık kadın.okuma yazmayı bie sonradan öğrenmesine rağmen,geçen yaz ehliyetini ne yaptı etti aldı.o kdar azimli.
bundan sonra onun anlayacağı dilden konuşacağım bende.
canım annem hastalandı diye,nişanlım hakiki bal getirtti,kadın ona bile göz dikti,giderken attı çantasına.erzuruma giderken uçakta kişi başı 15 kilo kota vardı.düşün,sadece üzerindeki kıayfetler bide elinde bir poşet vardı.dönerken geri,nişanlımın koca valizi istedi,evden sömürdükçe sömürdü,nişanlımın eski kıyafetlerini,encerelerini,düdüklüyü bile götürdü yaaa :86:
28 kilo yükle geri döndü kadın.nişanlım bile dedi şakayla karışık:''anne evimi götürüyorsun'' diye...

ayıp etmiş kayınvaliden,taze gelin olan sensin o değil,kendi beğenmediği eve seni mi layık görmüş
eşine söyleme boşver.bende söylememe kararı aldım.
saygımı bozmayacağım ama hiçbir lafının altında da ezilmeyeceğim.

çok sediğim,evliliğide çok güzel olan bir abla bana bi tavsiye vermişti:
''kayınvalidenle ilgili sorunlarını kocana anlatma,kocana hep iyi ol,onu yücelt,kayınvalidenle sorunun iikinizin arasında kalsın,böyle davranırsan eşinin gözünde senden kıymetlisi olmaz''
çok doğru bi söz

arkadaslar ben 11 aylık evlıyım normalde kaynanamlarda bır bahce ıcınde oturacaktık ben balayındayken kaynanam alt katıma tasındı sabah saat 09.00 da zıle basar kahvaltıya cagırır yanı uyandırır ogle yemegı aksam yemegınde ve cay yaptıgında zıle basar pazar gunlerıde zılı bagzen duymam uyandıgımda asa ındıgımde o kadar zıle bastım duymadın der uykun agırmıs der uykum aslında agır degıl neyse oyledır derım dustayken zıle basar uygun olmadıgımda zıle basar kalkıp esım acıyo du bende oyle yaptıgı ıcın kalkar dusuma gıderım 1 kac ay esım boyle yaptı acma dedıgım halde sonra bırgun zıl caldı esım acmadı telefonla kayınpederım arar bazen esım bır kac kere actı telı sonrada acmadı gorumcem ıse kapıyı acana kadar zıle parmagını basılı tutar bazen duydugum halde uyanmıyorum halıyle yenı evlıyım esıme o kadar dedım ewde yıyp ıcelım ama nerde esım bana dedıkı ewı ayırsam annem hasta olur dedı sustum tamam dedım sımdı ıse cogu zaman evımde cayımıda yemegımıde yapıyorum he bıde kaynanam dıyo ewlerı ayırın dıye ama lafta ornek vereyım bugun bakın ne oldu gunduz saat 02.00e kadar asa kaynanamlara ınmedım esıım ewde dıe pat zıl e bastı kaynanam gel dedı bende bırsey oldu sandım ındım megersem caya cagırmıs bende o ara esımle cay ıcıyordum ben asa ınınce esım gıttı dısarı asada cay ıctım cıktım yukarı aksam yemegınde gen zıle bastı ındık yedık sofrayı toplar toplamaz cıktım yukarı esım ıse gıdecegı saat geldı gene zıle bastı uyudunuz mu dedı dusunun

aynen canım ayenm.
bazen eşime diyorum bunlar bu evin senin olduğunu unutmuşlar diyorum.
ayy bak gene çok sinirlendim.
aynen dediğin gibi oğlumuz aldı falan deseler bende kabul edicem.
eşim bekarken almış o evi bilmiyorum hakkım varmıdır ama ben helal etmiyorum. artık benimde çocuğum var benim olmasada çocuğumun hakkı var o evde.
bide öle rahatlar geziyolar tozuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…