ya büyük konuştukları başlarına geliyor. hele benimkini bir görsen ne söylerse başına geliyor. benim kinin kızı yok onun için kıza nasıl davranılır hiç bilmez. ne diyeyim Allah daha beter hallerinden saklasın.
valla benim bir oğlum var eşim bana diyorki sen çok fena bir kaynana olursun
............................................................................
hanımlar hepimizin türlü türlü sorunları var kvalide kpeder ile..peki eşlerinizin de sizin anne baba ile problemi var mı,merak ettim bunu?onların arası nasıl?
amin canım amin
benimkinin kızı var bir görsen sadrazam torunu gibi yanlarında
bende dış kapının dış mandalı
ama birini görünce kızımızla gelinimizin hiç farkı yok derler
kızı olsada olmasada farketmiyor desene kişilik meselesi :)
diğer arkadaşım eşimle ailem arasında problem yok ama ne hikmetse babam çok uzak duruyor eşime öyle bir mesafe varki aralarında çok kızıyorum babama. ayrıca benim ailemden çok uzaktayız biz.. telefonlada binde bir görüşürz eşim
benim eşimi ilk andan itibaren çok sevdiler,çok şükür..araları da gayet iyi.bizimkilerin oğlu yok,onun da etkisi var mı bilmem,ama pek hoşuna gidiyo anne babamın..hatta nişanlandığımda babam hayırlı olsun diyen herkese "oğlum oldu,oğlum" diyodu :) eşim de çok sever ikisini de,hem de saygılıdır..ben çok memnunum bu durumdan dolayı..bana nasip olmadı ama eşim şanslıymış,olsun :)
alla alla peki babanla hiç konuştunmu bu mesafenin sebebini:26::26:
herhangi bir sorun yok benimde babam takıntılı bazen sinir eder bizi yani ikimizide annem ilk başta cok kıskanıyordu eşimi. annem sonradan özür diledi kıskandıgı için evlendık mutlu olduk bızım mutlulugumuzla oda mutlu oluyor
hiç konuşmadım... eşimle yalnız kalma fobisi var herhaldetevbe yaa :)) eşimde farkında aslında telefonda konuşacagı zaman yatıyorsa kalkar sağa sola gider garibim ne yapacagını bilemez. çok çekinir babamdan. ailemin yanında on gün kaldık ben arkadaşlara komşulara giderdim eşim evde babam eve geldimi telefon üstüne telefon çabuk eve gel diyee normalde adamın aklına gelmem belki
tamam kız aileleri kızlarını üzmemek adına sorun çıkarmıyo,daha ılımlılar..ama neden erkek ailesi de aynı tavrı takınmıyo.onlar da oğullarını üzüyo..inanki benden önce eşimin gözünden düştü kendi ailesi,bunu ona yapıyolar bence..neden kız ailesi ile erkek ailesi arasında böyle fark var anlamıyorum..ama o kaynanalık yapan erkek anneleri,kızları da evlenince görürler dünyanın kaç bucak olduğunu
babalar belki kaynanalardan daha çok kıskanıyorlardır belki... ama kıskansalarda yavrularının mutluluklarını görüp ses etmiyorlar benim canım babamı nikahımda görecektiniz gözlerinin içi kıpkırmızıydı. hala o hali gitmez gözümün önünden..gene geldi aklıma
benimkisi gördü merak etme Allah ona öyle bir damat verdiki
bende neyi kınadıysa başında ama hiç pot kırmıyor zavallım
sessiz sedasız kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?