Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Alla alla bazen böyle şeylerde duyuyoruz işte
kaynananın gelini kıskandığını duydumda damadı kıskananı duymamıştım
neyse herşey düzelmiş

canım benim annem benım baskasıyla vakıt gecırmemı ıstemıyordu butun sorun buydu calıstıgı ıcın o sekılde dusunuyordu yanı

o kıskanmayı anlayabiliyorum..benim de kardeşimde olmuştu.yani zarar verici bi kıskanma,laf sokma değil de paylaşamamak...bu zamana kadar bizle vakit geçiriyodu,artık bi başkası girdi hayatına diye biraz paylaşamama durumu oluyo,ama sevince alışınca çok da güzel oluyo,unutuluyo o süreç

bu arada dolunay adlı arkadaşı merak ettim kendimce,bilginiz var mı,zor günler geçiriyodu

aynen oyle paylasamıyorlardı sımdı de bizden ayrılmıyorlar hele babam varya çok özluyor bizi
bu arada dolunay adlı arkadaşı merak ettim kendimce,bilginiz var mı,zor günler geçiriyodu

dolunayımmız gırmedı sanırım nete gırseydı yazardııı

kızlar benim kaynoş gün gün gezmeyi çok sever benim bildiğim 3 tane günü var
bundan önceki senelerde sıra kendine geldiğinde bir gün önceden gider tüm hazırlığı yapardım
ertesi güne misafirlerini ağırlardım kendide başkasının evine gelmiş gibi oturur kımıldamazdı bulaşık
makinasına kadar yemek takımlarına kadar yerleştirir eve öyle dönerdim bi baktım kadın
günlere tek gidiyor bana demiyor bile sende gelirmisin özellikle akraba olanlara şöyle bir silkelendim
kendime geldim sen sağ ben selamet artık hep işim çıkar oldu

apartmanda günü var komşuları tek tek geziyor yiyor içiyor bana teklif bile etmiyor o gün
gelmiş mayısın 5 inde gün bende sende gel ha diyor hizmetçi lazım ya bir ay önceden haber veriyor
bende memlekete gitme işim var dedim o zamana kadar gider gelirmişim

hanımlar hepimizin türlü türlü sorunları var kvalide kpeder ile..peki eşlerinizin de sizin anne baba ile problemi var mı,merak ettim bunu?onların arası nasıl?

benim ailemin eşimle hiç sıkıntısı olmadı 8 yıldır gerçi ilk başlarda istemediler yaşımız ufak diye ama zamanla alıştı herkes
annem çok sever eşimi ne zaman gitsek onun sevdiği hamur işlerini yapar besler damadını pardon oğlunu
abimden ayırt etmez yani tabi yengemide bizden ayırt etmez hatta onu bizden daha çok sever

ben geldimmmmmm
o gün hasta ol sende gitme

Bende geldiiim
Eşim kardeşi ve babsıyla dışarıda buluşacakmış.Malum derby var bu akşam.Kayınvalideye gitme işi yattı.

aynen bizde de öyle :)) ama benim eşimin ailesi için hiç öyle değil, yabancıyız yanııııı 2 gelinde ne yazık ki ağızımızla kuş tutsakta yaranamayız. ben tutmaya çalışmıyorum artık ama yazık eltim kolunu kaptırmış durumda (

Tpik almış başını yürümüş maşallah hiç durmadan yazmışsınız kızlar.Hangi ara yemek yapıp yediniz ayol

canım babamında öyle annemle ikisi çok ağladı. hem evlendim ayrıldım onlardan diye hemde gurbete gidiyorum diyee (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…