Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Allahtan bizimkiler uzak ama yakın olsalar aynı bizde öyle oluruz kızlar Allah yardım etsin yaa valla eşim diyor iyiki de onlar burda değiller yoksa sen sinir krizi geçirirsin diyo adam tanıyo beni:)

şükredin diyorum size sadece.Neden mi?? Ya bide benim ki gibi size hiç bir şey yapmadığı halde sizin olanıda çalsaydı...!!!Bi gün eve gelseydiniz cam kırılmış eviniz soyulmuş kucağınızda bebeğiniz kalakalsaydınız..!!Kullandığınız tencere tabakları bile çalmış bir hırsızz..altlı üstlü oturduğunuz halde aaa evdeydik ama duymadık diyen bi kaynana kayınpeder bundan şüphelenen polisler yukarı çıkıp eşyalrın bir kısmını bulsaydı.........anlatırken onu yaşıyorum, gün içinde defalarca aklıma gelio ve bu konuyu düşündükçe bi gün aklımı kaybedicem diye korkuyorum...hiç bir şekilde görüşmüyorum ama yinede öfkem öle büyük ki..yeni bebeğimiz olmuş o masrafın içinde yeniden eşya aldık..Yeniden ev düzdük yanii...polisler bile şaşırdı bu durumaa ama yaptığı hırsızlık olmadı aile içinde hırsızlık olmyormuş......

ooooooo dehşete düştüm nasıl yaa tövbe tövbe.... aman canım o insanlara canını ne sıkıyon boşver bebişinle eşinle tatlı tatlı güzelce zamanını geçir:)

ooooooo dehşete düştüm nasıl yaa tövbe tövbe.... aman canım o insanlara canını ne sıkıyon boşver bebişinle eşinle tatlı tatlı güzelce zamanını geçir:)

elimde değil ki.Eşimde o olaydan snr o insanlarla (insan bile değiller) görüşmeye devam etmiş,etti..Görüşmesini asla istemedim bize bunu yapan insanların yüzüne ben bakmıosam oda bakmasın istedim çok kawgalar ettik dinlemedi beni.görüşmeye devam ediyor ve ben ihanete uğradığımı düşünüyorum

Bu nasıl bir olay ya tövbee dehşetül vahşet

Arkadaşım sende çok takma boşverr yazık etme kendineee
Senden değerli değil hiçbir şey

slm kızlar bende sizden sayılırım ama şimdi hiç anlatım mroralimi bozmak istemem
OFT de mervenin dehşetül vahşetini görüp geldim ayy çok güldüm bu saatte
Çok yaşa merve çok hoşsun yahuu dehşetül vahşet
Kullanırım ben bunu

bazen düşünüyorum dünya üzerinde benim bu yaşadığımı yaşayan bi 2. kişi var mıdır diye

Sende çok yaşa tatlım:)
Arkadaşın yaşadığı olayı tanımlayacak başka kelime gurubu bulamadım

bazen düşünüyorum dünya üzerinde benim bu yaşadığımı yaşayan bi 2. kişi var mıdır diye

Muhakkak vardır canım ama açıkçası ben sana üzüldüm
Sen neden bu kadar taktınki bunu kafana aklını kaybedecek kadar
Yani İlahi adalet yerini bulur gün gelir devran döner
Eşinde anladıysa onların nasıl vicdansız insanlar olduğunu gerisinii boşverrr

tüm yazdıklarını okudum,sorunlar farklı olsa da yaşananlar aynı arkadaşım.cahil,toy olduğunu düşünmüyorum.ben de 24 yaşındayım,çok büyük değilim senden.ama bunu söyleyebilirim rahatlıkla..onu bi unut bi kere,gayet de aklı başındasın benceee
öncelikle annenin en düzmeye gittiğiniz zaman kurduğu şu cümleler beni çok duygulandırdı,ağlamaklı oldum inanki "orda nişanlının az biraz annesine karşı taraf tuttuğunu hissetseydim,seni aldığım gibi dönerdim amanişanlıın maşallah pırlanta gibi,benimde başımdan geçti hepsi.herşey eşinde biter,eşin iyiyse korkma,mutlu olursun"....
yaşadığım tüm sorunlara rağmen eşim aynı nişanlın gibi,her zaman yanımda olmuştur ve bunu açıkça belli etmiştir,ondan dolayı inanılmaz şanslıyım..AMA ben onun bu tavrını bilmezken,yani nişanlıyken,ondan herşeyi saklıyodum bi çok şeye üzüldüm,aranmadım,sorulmadım,bi mendil dahi alınmadı,yoksayıldım..ama hep yuttum,söylemedim.sonuçta annesi,ben şikayet edemem,yapamam diye sustum.ben utandım çünkü söylemeye.ama evlendikten sonra saklayamıyosun artık,bu sizi yıpratıyo.bi gün büyük bi patlama yaşadım,ne varsa döktüm içimi.ama şikayet gibi değil,ben üzülüyorum diye anlattım.o günden beri,her ne olursa söylüyorum.zaten suratımdan anlıyo.ve bizim aramızda artık sorun kalmadı,eşimle tartışmıyoruz,küsmüyoruz :) !!!! bütün sorun onlardı,benim bilinç altıma işlemişler,herşeyden tartışma çıkarıyodum,kvalideye olan kırgınlığımdan kızgınlığımdan dolayı..ama şimdi bittiiiiiii..baktımki oğlu da farkında,onun gözünden de çoktan düşmüş.e ben niye mutsuz olayım?
sen de olma..mesafeni koy..ara sıra telefon edersin,kasma kendini.2 dk konuş hal hatır sor,tamam..kendini de aileni de ezdirme..çok uzun yazdım üzgünüm ama bi an kaptırdım kendimi,yakın hissettim seni :)

Hatırladığım kadarıyla sen mahkeme olsun istemiştin ama aile içi durum diye işlem yapılmamıştı değil mi canım?Kendini neden bu kadar üzüyorsun bunu anlamıyorum.Gün içinde sürekli düşünüyorsan,kayınvaliden zil takıp oynasa yeri.Bu kadar zararı dövse veremezdi.Bırak eşin görüşsün.Onun ailesi sonuçta.Onların yaptıklarını eşinde görüyor ve hala senin yanında.Ne yaparlarsa yapsınlar sevgisinden vazgeçemiyor demekki.Yoksa bu forumda, annesinin sözünden çıkamayıp;eşini babaevine eşya gibi atan pislikleri de okuduk.Eşin ailesini tutup senden ayrılırdı ihanet edecek olsa.Bunu yapmamış bak eşin,yanıbaşında.Hem sen ailenden vazgeçer miydin?Ben annemle takıştım ama 2 gün sonra bir" canım kızım" demesi,ağlaması yetti,koştum yanına.Ben ailemden vazgeçemezken kocamdan da beklemem.Sende bekleme.Sorma bile gördün mü,gittin mi diye bence.
Senin yapacağın şey bardağın dolu tarafını görmek.Giden eşya olsun.Birkaç parça eşyaya ömür boyu başından savdın bu insanları.Sana nasıl bir koz verdiler farkında olmadan.Bence bunun değeri paha biçilemez.Şu gün deseler ki "eşinin ailesinden kurtulacaksın eşya karşılığında";yığarım tenceremi, tavamı,eşyamı önlerine.Umurumda olmaz.Bundan daha kötülerini var bu forumda.Gelininin namusuna laf edenler,boğmaya çalışanlar...vs.Şükretmek lazım.Aklıma gelince kızarım ama günümü değmeyen biri için ziyan etmem.Allah'a havale et,helel para çıkıyor merak etme.Yarın oda kızında görür bu yaptıklarını.Sen keyfine bak.Hayat başkalarına takılmayacak kadar kısa.Bebişini al,yürüyüşlere çık,kafanı dağıt.Üzme kendini.Hiçbirşey senden değerli değil.

Son düzenleme:
günaydın...
bugün iğrenç birgün ağzım tutulsun eşime bitsin artık dedim. şimdi ise benle konuşmuyo gece 2 de eve geldi. hayatta beklemzdim bunu beni yıktın dedi ve ağladı. nefes alamıyorum sanki şimdi...

Son düzenleme:
ve ben eşimi çok seviyorum biliyorum oda beni çok seviyo gece öyle ağladı ki onu ilk defa böle gördüm ona böle birşey yaptığım için nefret ediyorum kendimden

ki o benim için neler yapıyo mutlu olmam için kendini hırpalıyo beni ailesine karşı savunuyo ezdirmiyo ne istersem yapıyo. peki ben ne yaptım hemen çok kolay gibi çocuk gibi bitsin dedim...

:18::18::18: dolunaydan haber çıkmadı :18::18::18:
burdayımm burdayım

tatlım yaa keşke demeseysin öyle..neyse sen artık akşama bişekilde gönlünü alırsın eşinin
ve birbirinize söz verin asla böyle şeylerle evliliğinizi yıpratmayacağınıza...hadi öpüşünn barışınn

Ne oldu dün seni bu kadar sinirlendirecek tatlım ya?

aslında farklı hiçbirşey olmadı sadece regl oldum karnım çok ağrıyodu belim falanda eve gittim herkes var yine yemek bulaşık falan derken zaten sancım da vardı bende öle koptum ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum. ben gurbetteyim kimsem yok eşim benim hem ailem hem arkadaşım hem dostum bu şehirde herşeyim ama onu kendimden soğuttum helal olsun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…