kendime sinir oluyorum .
bazen yaptıklarını daha doğrusu yapmadıklarını düşündükçe katlanamıyorum.
sanki akrşımda o varmış gibi içimdeki herşeyi söylüyorum.
gelin görünkü onun yanında hiçbişey söyleyemiyorum.saygılı davranıyorum.
bazen çok takıyorum
beynim ağrıyor resmen.
kadın kocası kızı kalmaya geliyormuş h. sonu .
bu kadın bide evlenirken bi mendil vermemiş bi kadın
.
şükredin diyorum size sadece.Neden mi?? Ya bide benim ki gibi size hiç bir şey yapmadığı halde sizin olanıda çalsaydı...!!!Bi gün eve gelseydiniz cam kırılmış eviniz soyulmuş kucağınızda bebeğiniz kalakalsaydınız..!!Kullandığınız tencere tabakları bile çalmış bir hırsızz..altlı üstlü oturduğunuz halde aaa evdeydik ama duymadık diyen bi kaynana kayınpeder bundan şüphelenen polisler yukarı çıkıp eşyalrın bir kısmını bulsaydı.........anlatırken onu yaşıyorum, gün içinde defalarca aklıma gelio ve bu konuyu düşündükçe bi gün aklımı kaybedicem diye korkuyorum...hiç bir şekilde görüşmüyorum ama yinede öfkem öle büyük ki..yeni bebeğimiz olmuş o masrafın içinde yeniden eşya aldık..Yeniden ev düzdük yanii...polisler bile şaşırdı bu durumaa ama yaptığı hırsızlık olmadı aile içinde hırsızlık olmyormuş......
ooooooo dehşete düştüm nasıl yaa tövbe tövbe.... aman canım o insanlara canını ne sıkıyon boşver bebişinle eşinle tatlı tatlı güzelce zamanını geçir:)
Bu nasıl bir olay ya tövbee dehşetül vahşetşükredin diyorum size sadece.Neden mi?? Ya bide benim ki gibi size hiç bir şey yapmadığı halde sizin olanıda çalsaydı...!!!Bi gün eve gelseydiniz cam kırılmış eviniz soyulmuş kucağınızda bebeğiniz kalakalsaydınız..!!Kullandığınız tencere tabakları bile çalmış bir hırsızz..altlı üstlü oturduğunuz halde aaa evdeydik ama duymadık diyen bi kaynana kayınpeder bundan şüphelenen polisler yukarı çıkıp eşyalrın bir kısmını bulsaydı.........anlatırken onu yaşıyorum, gün içinde defalarca aklıma gelio ve bu konuyu düşündükçe bi gün aklımı kaybedicem diye korkuyorum...hiç bir şekilde görüşmüyorum ama yinede öfkem öle büyük ki..yeni bebeğimiz olmuş o masrafın içinde yeniden eşya aldık..Yeniden ev düzdük yanii...polisler bile şaşırdı bu durumaa ama yaptığı hırsızlık olmadı aile içinde hırsızlık olmyormuş......
Bu nasıl bir olay ya tövbee dehşetül vahşet
Arkadaşım sende çok takma boşverr yazık etme kendineee
Senden değerli değil hiçbir şey
Bu nasıl bir olay ya tövbee dehşetül vahşet
Arkadaşım sende çok takma boşverr yazık etme kendineee
Senden değerli değil hiçbir şey
slm kızlar bende sizden sayılırım ama şimdi hiç anlatım mroralimi bozmak istemem
OFT de mervenin dehşetül vahşetini görüp geldim ayy çok güldüm bu saatte
Çok yaşa merve çok hoşsun yahuu dehşetül vahşet
Kullanırım ben bunu
bazen düşünüyorum dünya üzerinde benim bu yaşadığımı yaşayan bi 2. kişi var mıdır diye
bazen düşünüyorum dünya üzerinde benim bu yaşadığımı yaşayan bi 2. kişi var mıdır diye
birde kızlar;
ben 10 gün boyunca tüm bu olanları hep içime attım,nişanlım kaç defa sıkıştırdı beni neyin var,bir derdin varsa söyle bana hadi diye...
ama ben söylemedim,üzülmesin diye.bi yandan da kayınvalidemi şikayet etmek gibi olmasın,nişanlımla ağzımızın tadı bozulmasın diye..
çünkü daha önce hiç annesini şikayet etmedim,anlatırsam bizimde aramıza soğukluk girer diye korktum.
sizce ben bunları nişanlıma anlatmalımıydım?
ya da anlatmalımıyım?
yoksa hiç bahsetmeyip,kendim mi başetmeliyim kayınvalidemle?
şükredin diyorum size sadece.Neden mi?? Ya bide benim ki gibi size hiç bir şey yapmadığı halde sizin olanıda çalsaydı...!!!Bi gün eve gelseydiniz cam kırılmış eviniz soyulmuş kucağınızda bebeğiniz kalakalsaydınız..!!Kullandığınız tencere tabakları bile çalmış bir hırsızz..altlı üstlü oturduğunuz halde aaa evdeydik ama duymadık diyen bi kaynana kayınpeder bundan şüphelenen polisler yukarı çıkıp eşyalrın bir kısmını bulsaydı.........anlatırken onu yaşıyorum, gün içinde defalarca aklıma gelio ve bu konuyu düşündükçe bi gün aklımı kaybedicem diye korkuyorum...hiç bir şekilde görüşmüyorum ama yinede öfkem öle büyük ki..yeni bebeğimiz olmuş o masrafın içinde yeniden eşya aldık..Yeniden ev düzdük yanii...polisler bile şaşırdı bu durumaa ama yaptığı hırsızlık olmadı aile içinde hırsızlık olmyormuş......
Ne oldu dün seni bu kadar sinirlendirecek tatlım ya?ki o benim için neler yapıyo mutlu olmam için kendini hırpalıyo beni ailesine karşı savunuyo ezdirmiyo ne istersem yapıyo. peki ben ne yaptım hemen çok kolay gibi çocuk gibi bitsin dedim...
:18::18::18: dolunaydan haber çıkmadı :18::18::18:
günaydın...
bugün iğrenç birgün ağzım tutulsun eşime bitsin artık dedim. şimdi ise benle konuşmuyo gece 2 de eve geldi. hayatta beklemzdim bunu beni yıktın dedi ve ağladı. nefes alamıyorum sanki şimdi...
Ne oldu dün seni bu kadar sinirlendirecek tatlım ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?