Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

gece o gelene kadar bekledim yanımda bile yatmadı gittim yanına yalvardım resmen ağladı sonra güç bela ikna ettim yatağa geldi ama ayny yatakta iki yabancıydık resmen hiç bu kdar canım acımamıştı. biz 5 yıldır birlikteyiz ve her geçen gün sevgimiz artıyo hala bana ilk gün ki gibi bakar hala beni öperken heycan duyar üzerime titrer ama ben sinirim yüzünden gıcık insanlar yüzünden hiç sorunum olmayan eşimle arama sorun soktum.

Tatlım öyle deme.Birincisi sen eşinin gönlünü al birdaha da ayrılalım deme.Ayrılık,boşanmak.Bunlar ancak kapıdan çıkıp gitmeye hazırsan ağza alınması gereken kelimeler.Benimde ilk ay eşim 3 kere söyledi bunları,hatta ilk haftamızda söyledi.Ben "sıkıldım ayrılalım" dedi.Ailesinin para meseleleri,eve-evliliğe alışamaması derken oda beni kırdı.3.de sinir krizi geçirtti bana.Daha 2.haftamızdı.Tek hatırladığım beni küvette sokup üzerime soğuk su sıktığı,ben bir yandan ağlıyor bir yandan kafamı fayansa vuruyordum.Elim ayağım titriyordu durduramıyordum.Çok korktu o halimi görünce.Sonra sakinleşip konuşmadan sabaha kadar sessizce ağlamıştım oda sarılıyordu bir yandande özür diliyordu.Sabah ilk iş karşıma alıp konuştum:"Evlilik çocuk oyuncağı değil.30-40yıl evli kalan insanlar her tartışmada boşanalım mı dediler sence,hergünleri tozpembe mi geçti?Sen ailende boşanmadan ,ayrılıklardan başka birşey görmemişsin.Her evlilikte tartışmalar olur.Sinirin geçene kadar bir yere gider sakinleşirsin,sonra konuşur halledersin sorununu.Eğer sevgin bittiyse ,ben seni tanımamışım ,hayal kırıklığına uğrattın beni diyorsan; tamam boşanalım ,kapı orada" dedim.Yalvardı affet diye.O gün son oldu.Birdaha şakayla karışık bile ayrılalım demedi.Üzerine çok büyük tartışmalarımız oldu,ne kadar kızsada ikimizde sakinleşene kadar gelmiyor yanıma sonra konuşup hallediyoruz.Eşinin ne yaşadığını anlayabiliyorum yani.Üzülme diyemeyeceğim çünkü söylediğin sözle verdiğin mesaj şu:seni gözden çıkardım,sevgimi tükettin,emeklerinin karşılığı yok.İnsan resmen bunu hissediyor,güvenin yıkılıyor.Güven yıkılınca da birdaha kolay kolay oluşmuyor.O yüzden bugün eve gittiğinde elinde geldiğince gönlünü al eşinin.Birdaha da sakin kullanma o sözleri.Hatta karar alın "bundan sonra kavga edince sakinleşmeden konuşmak yok "deyin birbirinize.
Buarada hasta olduğun zamanlarda.Yemek bulaşık düşünme doğru git odana.Hastayım de yat.Sen çalışan bayansın o kadar insanın yükü haliyle seni tüketiyor.Görümcen yada kayınvaliden de girsinler mutfağa.Kim çocuğa bakıyorsa diğeri işlerle ilgilensin biraz.Arada eşini ayart dışarıda zaman geçir.İlk doğum yapan görümcen değil ya.2 kadın idare etsinler sen hizmetçi değilsin ki Olmuyorsa da rest çek eşine "Ben yetişemiyorum,ablanda burada.Ev ev üstünde yaşıyoruz.3aile olduk .Ya para ya iş.Ya çalışır para kazanırım yada evde oturur ev işi yaparım "de.

Son düzenleme:
hem evlendirip hemde neden ogullarını kıskanıp geline hayatı zindan derler hiç anlamıyorum ,benimkide çok fenadır,ve benim kocam anneci biriydi öyle sizin kocalarınız gibi annesinin karşıısnda konuşmazdı ,kadında zaten her bana yüklenmesinde kendini aklardı suçcuz oldugum halde,sonra suç bana kalırdı ne kavgalar ne gürültüler ne bagrışlar yaşadım o evde o kadın yüzünden evliligm bitme noktasına geldi sonra hamile oldugumu ögrendim ve karar ver dedim ya annen benimle anlaşacak istemesede ,ha hayatımda olmıcak görüşmicez,yada ikiside olmaz diyosan gidip aç davanı dedim ,o günden sonra anası tüm yaptıklarından dolayı oglunun yanında benden özürdiledi bidaha olmıcak diye tabi eşimde bizdaha asla olmıcak bunlar dedi ama ne derece güvendin derseniz hiçç güvenmedim çünkü benim kayınvalide ogluna hasta kıskançlık hastası yalnız kadın ruhsal problemleri var ,saglıklı düşünemiyo hiç bizaman,yanii benim durumumda çok kolay degil ama kaderin önüne geçemezsin

haklısın... eşim diyo ki bırak sölemeyi bunu nasıl aklından geçirdin nasıl kalbin buna onay verdi. şimdi kendime gerçekten soruyorum nasıl yaparsın bunu die. ki eşim bana asla ne kadar tartışms olursa olsun bu kelime yok demişti ve anlaşmıştık. ben bozdum tabi oda hayal kırıklığına uğrattın beni dedi ve hak ettim bunları ben gerçekten.

O zaman şuan yapacağın tek şey akşama gönlünü nasıl alacağını düşünmek.Alttan alarak,hatalıyım ama pişmanım mesajı verecek en uygun cümleleri hazırla bence.Ne onu göklere çıkartıp kendini ezdir nede ben haklıydım diye diret.Niçin o duruma geldiğini,o sözü söylediğini açıkla.Çok sevdiğini belirt."Yaşadığım duruma çözüm bulalım yoksa ben seni kırmak istemiyorum,senin için ailemi,vatanımı arkada bıraktım" diye de ekle.Zaten çözüm bulamazsanız aynı çıkışları tekrarlar,yine pişman olursun.Üstelik sonrakinin sonucuda daha ağır olur."Tamam boşanalım" der,beklemediğin bir cevapla kalakalırsın.Haksız mıyım?

aynen canım.
şuan 2 evleri var bir evi nişanlım aldı,diğerinin parasının %80ini gene eşim verdi,arabaları nişanlım aldı ama etrafta öyle böbürleniyorlarki...
o yüzden hakkım varsa helal etmiyorum çünkü ilerde miras paylaşımı olduğunda hiç bir katkısı olmayan kaynım çocuklarımın rızkını almış olacak

üzüldüm canım
bence eşinin en sevdiği yemekleri,tatlıları yap bugün ve akşam ondan güzelce özür dile,içinin sıkıldığını,yanlış zamanda yanlış kişiye patladığını söyle,belliki eşin seni çok seviyor
herşey düzelir inşallah
ama bi daha ayrılık lafını ağzzına almayacağına dair söz ver ve bunu tut

Civcivin alışveriş hikayesini okuyunca aklıma geldi.
Biz de tül bakmaya çıkmıştık nişanlıyken. Tülcüye girdik kadın daha yerine oturmadan bir tülü gösterip ''bu'' dedi. Tamam bu olsun dedim. İki tül alacaktık. O emrivaki yaptığı için diğer tüle bakarken onun fikrini sormadım. Anneme dönüp ''anne sence hangisi dedim. Annem de kullanacak olan sensin kızım sen hangisini beğendiysen onu al dedi. Aradan 4 yıl geçti. Ne kadar içinde tuttuysa lafı evirip çevirip bu konuya getirdi. Öyle bir ses tonu vardı ki resmen hesap sordu. Diğer tülde emrivaki yaptığın için gerek duymadım dedim. Bilerek yaptım dedim. İyi mi yaptın dedi. Çok iyi yaptım dedim.
Biz başka yerde yaşıyoruz. Ev yerleştirmeye gidince beterini yaşayacağımı bildiğim için ben düğünden 1 ay önce bütün eşyalarımı gönderdim. Düğünden sonra da gidince evimizi eşimle ikimiz birlikte yerleştirdik. 15 gün ne kanepe vardı ne halı. 4 minder üstünde oturduk mobilyalar gelene kadar. Çok iyi oldu bana göre. eşimle rahat rahat kafamız karışmadan aldık yerleştirdik.

neleri var canım
Önemli olan eşinin tutumu sana ve ailesine karşı umarım seni ezdirmiyordur ve olanların farkındadır

çok şükür onlara karşı hep savunmuştur..Asla onlara laf söletmemiştir zaten bunun intikamınıda evimi soyarak aldılar yaa onlardaa ama bazen ailesinde tamamen kurtulmuş olduğuma sewiniyorum

eet malesef aile arasında hırsızlık olmuyormuş..aklıma geldikçe annemin el emeklerine yanıyorum belki hayatımda bir kez bile kullanmıycaktım bazılarını ama annem yapmıştı yaptırmıştı almıştı..o yüzden çok sinirleniyorum aklıma gelince eşime yansıtıyorum ve kavga ediyoruz işte.aslında çok giden bir insan değil haftada bir bile gitmez ama sanırım haklısın tamamen kopmasını beklemek saçmalık..Eşya aldım hepsini alasının aldım hatta ben mutlu olayım diye eşim yeni bir koltuk takımı daha aldı ben bunada bir dürü kulp buldum..hırsımı hep eşimde söndürdüm aklıma gelince üzülüyorum haline onunda..beddua etmek istemiyorum ama allahlarından bulsunlar demedenda edemiyorum..olaydan snr eşim daha burda bir gün durmam dedi ve hemen ertesi gün taşındık yani ordan kiraya çıkmayada bilirdi..aslında bu başıma gelenleri biri anlatsaydı bana güler geçerdimm yok daha neler derdim ama hayat insanın karşısına neler çıkarıyormuş gördüm..Rabbim beterlerinden korusun..

aynı bennnn yanında kuzuya dönerim sonrada kendime sinir olurum
yanıma gelirken okuyup üfleyip geliyor sanırım

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 4 ziyaretçi)
LeYLa_21, AHKESKE, tontis, sewinncc+, sara_28+, PrezentabLkonteS, 18eylul, eegem, anatolia35, rtv

slm kızlar..........

saracımmmmmmmm seni takip edip geldimmmmmmmmm...

bu kadar olur aynısı bende de vardı banyodan bornozla çıkana kadar kapıyı çalarlardıı tüm apartman duyardı benim kapının sesini

inanamıyorum yaaaa pesssssssss
nasıl olmuyormuş canım suç duyurusunda bulunsaydınız
valla şok oldum haaaa abboowww

canım demekki ailesi hastaymış normal insan bunu nasıl yapar
eşinin normal karşılaması beni dahada şok etti

bazen düşünüyorum dünya üzerinde benim bu yaşadığımı yaşayan bi 2. kişi var mıdır diye

var benim komşum.
kadın zehirlenmiş kocası yoğun bakıma kaldırmış kaynana gelmiş altınları çalmış gitmiş
sonrada inkar ettiler. Üstelik eve gelen 112 acil serviscilerin üstüne attılar
komşum şuç duyurusunda bulundu hepsi sorguya alındı kaynanagillerin
kadın sonra itiraf etti yasal işlem başlayacaktı
kocası yalvar yakar ikna etmişte komşum suç duyurusunu geri almış
kaynanayıda evden kovmuş

aaa noldu canım yaa neden öyle bişe dedinkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…