Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Sorun sende olsa bunu der miydi acaba?Terbiyesiz insanlar.Çocuk istemek her bayanın hakkı.bizde eşimle iyi anlaşıyoruz ama ailesi yüznden çok tartıştık.Şuan düşünüyorumda ben eşimden ayrılsam bile 2.evlilik ya olur ya olmaz,anne olma yaşım geçiyor.Kandi ailem ömür boyu yanımda olmayacaklar ,kardeşler desen bir yere kadar.Hiçbirşey bir çocuğun yerini tutamaz.Eşimle boşanacak olsam bile bir çocuk istiyorum.Çoğu kişi bencillik dese bile anne olma isteği bastırılabilecek bir duygu değil ki
Hem çocuklarının yuvasını bozunca ne geçecek ellerine şu ailelerin çok merak ediyorum.Bizimkiler eşimin maaşına kavuşma hayalindeler de sizinkilerin derdi ne acaba?

daha neler yaaa şımarıklıkla bunun ne alakası varmış 5 sene olmuş yetmezmii

valla bu modelinide görmemiştik alla allaaa
canım en doğal hakkın bebek istemek aile olmak töbe töbe

onla islah olmaz ki benimde 3. yıl ellinde gelse ayırcak hala

dolunay nasılsın tatlım sen girdikçe havadisleri yaz biz olmasakta sonradan okuruz merak ediyoz ayol :26::26:

sevincim boşver canım,sürekli yeni bi atraksiyon oluyo artık bende neye üzüleceğimi şaşırdım...fakat şuanda kaynanam
yanımda olsa saçlarını elime doladığım gibi çarpardım duvara o dereece sinirliyim yani...gücüm büyük ihtimalle o büyük başa yetmez ama
bilemiyorum bu sinirle alayı gelse ezerim yani..

oğluşuna benden onlarca km uzakta ev tutmuşlarda ev temizlemeye gitmiş haspam....oğluşunun evinimi yapıyor,yoksa yıkıyormu,onu bile kavrayacak zeka yok kendisinde..bizimki desen süt oğlan..ağzı kulaklarında...çok şükr işinden evine 2dakikada gidecek..
mutlu olsun bakalım...bukadar fazla mutluluğun içinde gün gelir Dolunay nerde diye bi sorar kendine...

reglde olucam acayip ağrıyo karnım,psikolojim altüst..iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum bakalım..bataklık gibiler anasını satayım
hareket ettikçe batıyorum bende öylece duruyorum yani...bari çamurlarına benide sürüklemesinler...

sana naptılar bu kadar kızdın ben bi kaşık suda bogcam benimkini

kızlar gorusemedık kac gundur neler yapıyosunuz hamılelık konusundan buraya ugrayamıyorum bıle dolunayımmmmmmmmmmm üzme tatlı canını lutfennn herkes ettıgını bulur bulacaktır eminn ol ya

Seninki yine iyi bizimki bana gelen hediyeleri bile vermio:) 2 tane gorumcem var onlar iyidirler , ispartaya gitmisti biri gul kolonyasi almis bizede, kayinvalideme demiss anne verirsin gelince demis 1 ay gecti ustunden, gorumcem dedi begendin mi kolonyayi dedim ne kolonyasi:) dur dedi ben sana kendimden vereyim :) bizimki boyle iste ama ben bu tip hateketlerine guluyorum artik

arkadasım sorun sende yada esınde olmus bence farketmez allah tarafından verılen bısey bu yarın bırgun belkı saglıklıyım dersın sendende kaynaklanan bı durum olabılır ama senı benı yok bu ısın ortak sıkıntı esler bunu boyle goruyor gelgelelım kayınvalıde sorun sende olsa bole demez bence oglumdan dıye kabullenmek ıstemedıklerınden bole yapıolar halbukı ne alakası var yuce rabbım bılır herseyı senın olmasa gelının olmuo dıye konusurlar onune gelene ne alakası var sende olmus onda olmus sonucta ıkı kısıde bı yavu ıcın beklıo anlamazlar ama sen bol bol dua et takma onların dedıgını mevlam buyuk o ol desın olur

kızlar gorusemedık kac gundur neler yapıyosunuz hamılelık konusundan buraya ugrayamıyorum bıle dolunayımmmmmmmmmmm üzme tatlı canını lutfennn herkes ettıgını bulur bulacaktır eminn ol ya

Burcucum sende mi bebek istiyorsun yoksa bebek mi bekliyorsun?Topikte kaç kişi bebek istiyor anlayamadım ben

Son düzenleme:
aaa bebek demişken efsuncum bu senin için.Ben okulda kullanıyordum bu videoyu 6.ve 8. sınıflara üreme konusunu anlatırken.Bir bebek oluşurken yuurta ve spermin anne vücudundaki konumları,anne ve babanın kromozomlarının birleşmesi,hücre bölünmesi,döllenmiş yumurtanın rahme düşüp tutunması, küçükcük kalp ve omurgadan bebeğin bebeğin gelişimine herşey çok gerçekçi ve doğru gösterilmiş animasyonda.Allah bize de nasip eder umarım
[video=youtube;tvikQMfKPxM]http://www.youtube.com/watch?v=tvikQMfKPxM&feature=player_detailpage[/video]

günaydın canım aynen bırak şimdi mutlu olsun 2dk yolunda mutluluğu geçsin bakacak etrafına gerçekten kiii dolunay yokkkk
işte o zaman yansın çayır çayır o kocan

Ne güzel bugün mdk55 le sohbet ederken farkettik ki adet günlerimiz aynı çıktı.Kaynanatörleri alt edemesekte bebek isteyenleri 3ledik en azından.

günaydın canım evet inşallah aynı anda başarıcaz canım
ben şimdiden plan yapıyorum erken yatma planları gerçi onlar otururken de insan huzursuz oluyor içerde

süper bişey yaa doğa üstü... sağol canım teşekkür ederim...
akşam eşimede izletirim artık

ayy yaaa bu kaynanatörde heryerden çıkıyor haaa iki dünürün de maşallahı var hep dip dibeler akşam alırız vukuatları

cnm napayım kv dem heryere bnmle vede annemle gitmek istiyo.heryere çağırıyo.annemde ayıp olmasın diye mecburen çağırdı.kaçırırmı oda hemen geldi.akşam giremedim.
dün hep beraber oturuyoruz.bu her zamanki gibi demeye başladı yine.ahh ahh siz kız çıkardıysanız bende oğlan çıkardım.gelin alıcıda hepiniz ağladınız ben napsaydım fln diye ağlanıyo.bnde dedim 'bayramda 4 gün boyunca annemlerde değil sizde kaldık'.'madem sende oğlan çıkardın ikiside eşitse bu bayramda annemlerde kalcaz deyince kapandı çenesi.iki dk sonra annem mutfağa gitmişti hemen arkasından gitmiş.şekerim çıktı galiba diyomuş anneme.
o, lafları sölerkende annemin tansiyonu çıkıyodu. sapasağlam gitti.numara hepsi.
giderkende sen burdamısın dedi .'evet akşama yemekteyiz burda dedim.iyi bakam kalın dedi gitti

süper bişey yaa doğa üstü... sağol canım teşekkür ederim...
akşam eşimede izletirim artık

Birşey değil tatlım.Bende çok şaşırmıştım ilk izlediğimde.Teorik olarak bilsekte insan izleyince bir mucizeye tanık olduğunu hissediyor resmen.

günaydın neclasu
ii demişsin şekerim sıra sana gelince sokacaksın işte lafı zaten onu bekliyor bu kayınnoşlar
Iyiki bir çıkarmış yani oğlunu tövbe tövbeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…