bir tek benimmi olmazmış bebeğim olmazsa olmasınmış bilmem kimin bilmem kaç senede olmuş dünyanın sonuymus ya bide eltiimle biz 2 sene küs kaldık konuşmadık kaynanam gelip gelip hep bağırdı ayıpmış alem içinde konuşmamk falan hep kayınpederi dolduruşa getirdi bağırttı bize.biz eltimle barıştık şimdide evvel kanlıbıçaklıydılar şimdi bizden iyi oldular diyor kayınpedere.ya ben gerçekten sevmiyorum kayınvalidemide kayınpederimide.artık hep beni kötülemelerinden.tek suçum bebek istemek
biz evleneli 5 sene oldu çocuğumuz olmuyor eşimin tedavi görmesi gerek ki tedaviyle bile zor fakat eşimin ailesi bunu şımarıklık olarak görüyor kaynanam benim için tutturmuş bi tüp bebek bebek bebek diye hep söylenip duruyor bebek istiyorum diye suçluyum kötüyüm artık bıkmış usanmış bebek istememden.bu yüzden nefret eediyorum ondan.
bir tek benimmi olmazmış bebeğim olmazsa olmasınmış bilmem kimin bilmem kaç senede olmuş dünyanın sonuymus ya bide eltiimle biz 2 sene küs kaldık konuşmadık kaynanam gelip gelip hep bağırdı ayıpmış alem içinde konuşmamk falan hep kayınpederi dolduruşa getirdi bağırttı bize.biz eltimle barıştık şimdide evvel kanlıbıçaklıydılar şimdi bizden iyi oldular diyor kayınpedere.ya ben gerçekten sevmiyorum kayınvalidemide kayınpederimide.artık hep beni kötülemelerinden.tek suçum bebek istemek
yuhhh affedersinde insanin mahremiyetinede karismasalar olmaz
ben 3 yil oldu evleneli benimki de ilk aylarda basimin etini yiyordu
neyseki ben yurtdisindayim kafamdan uzak biraz Allaha cok sukur
bakalim bu yaz turkiyeye gelcez Allah nasip ederse benim kafamin etini yine yemese iyi
Allah onlari islah eylesin ne diyelim
dolunay nasılsın tatlım sen girdikçe havadisleri yaz biz olmasakta sonradan okuruz merak ediyoz ayol :26::26:
sevincim boşver canım,sürekli yeni bi atraksiyon oluyo artık bende neye üzüleceğimi şaşırdım...fakat şuanda kaynanam
yanımda olsa saçlarını elime doladığım gibi çarpardım duvara o dereece sinirliyim yani...gücüm büyük ihtimalle o büyük başa yetmez ama
bilemiyorum bu sinirle alayı gelse ezerim yani..
oğluşuna benden onlarca km uzakta ev tutmuşlarda ev temizlemeye gitmiş haspam....oğluşunun evinimi yapıyor,yoksa yıkıyormu,onu bile kavrayacak zeka yok kendisinde..bizimki desen süt oğlan..ağzı kulaklarında...çok şükr işinden evine 2dakikada gidecek..
mutlu olsun bakalım...bukadar fazla mutluluğun içinde gün gelir Dolunay nerde diye bi sorar kendine...
reglde olucam acayip ağrıyo karnım,psikolojim altüst..iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum bakalım..bataklık gibiler anasını satayım
hareket ettikçe batıyorum bende öylece duruyorum yani...bari çamurlarına benide sürüklemesinler...
maşallah de bacım
evet arada çok da nadiren böyle şeyler duyuyoruz
benimkinde asla talı dil yok
ağzından ancak birinin yanında kızım lafı çıkar oda yarım yamalak
Allah sanada sabır ve kolaylık versin minikprenseimibekliyorum...
çok zor gerçekten.
o kadar cimriki,bu huyu insanlara rahatsızlık veriyor.özelliklede bana.
benden habersiz evimin eksiğini alıyor,iyi birşey yaptım havasında övgü bekliyor ama aldığı şeyler o kadar dandik ve işe yaramazki...
iyilik mi ediyor kötülük mü anlayamadım gitti...
biz evleneli 5 sene oldu çocuğumuz olmuyor eşimin tedavi görmesi gerek ki tedaviyle bile zor fakat eşimin ailesi bunu şımarıklık olarak görüyor kaynanam benim için tutturmuş bi tüp bebek bebek bebek diye hep söylenip duruyor bebek istiyorum diye suçluyum kötüyüm artık bıkmış usanmış bebek istememden.bu yüzden nefret eediyorum ondan.
kızlar gorusemedık kac gundur neler yapıyosunuz hamılelık konusundan buraya ugrayamıyorum bıle dolunayımmmmmmmmmmm üzme tatlı canını lutfennn herkes ettıgını bulur bulacaktır eminn ol ya
Burcucum sende mi bebek istiyorsun yoksa bebek mi bekliyorsun?Topikte kaç kişi bebek istiyor anlayamadım ben
bebek istiyorumda henz bebek beklemıyorum bakalım kısmett adet gunu nu beklıyorum sadece
sevincim boşver canım,sürekli yeni bi atraksiyon oluyo artık bende neye üzüleceğimi şaşırdım...fakat şuanda kaynanam
yanımda olsa saçlarını elime doladığım gibi çarpardım duvara o dereece sinirliyim yani...gücüm büyük ihtimalle o büyük başa yetmez ama
bilemiyorum bu sinirle alayı gelse ezerim yani..
oğluşuna benden onlarca km uzakta ev tutmuşlarda ev temizlemeye gitmiş haspam....oğluşunun evinimi yapıyor,yoksa yıkıyormu,onu bile kavrayacak zeka yok kendisinde..bizimki desen süt oğlan..ağzı kulaklarında...çok şükr işinden evine 2dakikada gidecek..
mutlu olsun bakalım...bukadar fazla mutluluğun içinde gün gelir Dolunay nerde diye bi sorar kendine...
reglde olucam acayip ağrıyo karnım,psikolojim altüst..iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum bakalım..bataklık gibiler anasını satayım
hareket ettikçe batıyorum bende öylece duruyorum yani...bari çamurlarına benide sürüklemesinler...
Ne güzel bugün mdk55 le sohbet ederken farkettik ki adet günlerimiz aynı çıktı.Kaynanatörleri alt edemesekte bebek isteyenleri 3ledik en azından.
aaa bebek demişken efsuncum bu senin için.Ben okulda kullanıyordum bu videoyu 6.ve 8. sınıflara üreme konusunu anlatırken.Bir bebek oluşurken yuurta ve spermin anne vücudundaki konumları,anne ve babanın kromozomlarının birleşmesi,hücre bölünmesi,döllenmiş yumurtanın rahme düşüp tutunması, küçükcük kalp ve omurgadan bebeğin bebeğin gelişimine herşey çok gerçekçi ve doğru gösterilmiş animasyonda.Allah bize de nasip eder umarım
[video=youtube;tvikQMfKPxM]http://www.youtube.com/watch?v=tvikQMfKPxM&feature=player_detailpage[/video]
ayy yaaa bu kaynanatörde heryerden çıkıyor haaa iki dünürün de maşallahı var hep dip dibelerakşam alırız vukuatları
süper bişey yaa doğa üstü... sağol canım teşekkür ederim...
akşam eşimede izletirim artık
cnm napayım kv dem heryere bnmle vede annemle gitmek istiyo.heryere çağırıyo.annemde ayıp olmasın diye mecburen çağırdı.kaçırırmı oda hemen geldi.akşam giremedim.
Dün hep beraber oturuyoruz.bu her zamanki gibi demeye başladı yine.ahh ahh siz kız çıkardıysanız bende oğlan çıkardım.gelin alıcıda hepiniz ağladınız ben napsaydım fln diye ağlanıyo.bnde dedim 'bayramda 4 gün boyunca annemlerde değil sizde kaldık'.'madem sende oğlan çıkardın ikiside eşitse bu bayramda annemlerde kalcaz deyince kapandı çenesi.iki dk sonra annem mutfağa gitmişti hemen arkasından gitmiş.şekerim çıktı galiba diyomuş anneme.
O, lafları sölerkende annemin tansiyonu çıkıyodu. Sapasağlam gitti.numara hepsi.
Giderkende sen burdamısın dedi .'evet akşama yemekteyiz burda dedim.iyi bakam kalın dedi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?