- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
evet boşa doldurma kendini gitmeden sıkıntı yapma yani...
Adam doğru demiş laf sokmuşsun yine
Heeeee en can alıcı nokta da nu işte kocaları soğutmamak..
Senin yanındaysa takma fazla kafaya anlat bize boşal canım
Valla çok iii geliyor
hem de nasıl iyi geliyor,gerçekten..çok teşekkürler
evet kızlarr ama ben sabırsızlıkta bir numarayım kızlarNe güzel bugün mdk55 le sohbet ederken farkettik ki adet günlerimiz aynı çıktı.Kaynanatörleri alt edemesekte bebek isteyenleri 3ledik en azından.
günaydın canım evet inşallah aynı anda başarıcaz canım
ben şimdiden plan yapıyorumerken yatma planları gerçi onlar otururken de insan huzursuz oluyor içerde
hee yaa =( aynen öyle.. bence çocukları çok iyi tanıyorlar ve neyin ne şekilde huzursuzluk yaratacağını iyi bildikleri için ortalığı karıştırmak için çok uğraş sarf etmiyorlar =( bazen bi kelimeleri bile yetiyor =((
kızlar bugün hava çok güzel.yürüyüşten geldim.aman kaynanada neymiş.biz onları neden takıyoruz onlar bizi taksın.gezin dolaşın.imkan yoksa açın müziği ohhhh sefamız olsunnn bütün kurtlar dökülsünn ..onları kafaya taktıkça ilerde onlardan beter olcaz.bizim gelinlerimizde yaşamasın bizim yaşadıklarımızı dimi ama
evet tam gezme havası var ama malesef bürodayım çalışıyorum bir sürü iş güç var
Oğlum olursa belki kıskanırım ama bu kadar düşüncesiz olacağımı sanmıyorum ben yaaa[/
sürekli diyolar ya biz gençliğimizde böyle değildik kaynanalardan çok çektik onun için böyle olduk diye. belki o zmn onlara sorulsa bzim yaşadığımızı biz gelinlere yaşatmaylım derlerdi.en azından onların yüzünden biz psikolojimizi bozmayalım bırakalım onlar sinir olsun.bizede Allah hayırlı evlatlar gelinler versinde gül gibi geçinelim dimi.
sana naptılar bu kadar kızdın ben bi kaşık suda bogcam benimkini
rica ederim canım
bende hep içime attım attım psikolojimin bozulmaya başladığını farkettim
nette araştırma yaparken kk gördüm üye oldum hemen
paylaştıkça rahatlıyor insan muhabbet iyi geliyor birbirimizi tanımasakta
seninle yeni tanışıyoruz adım efsun çalışıyorum 24 yaşındayım 10aylık evliyim
henüz bebiş yok bu ay çalışmalara başlicamKayınvalidecimle beraber oturuyorum
evet tam gezme havası var ama malesef bürodayım çalışıyorum bir sürü iş güç var
Oğlum olursa belki kıskanırım ama bu kadar düşüncesiz olacağımı sanmıyorum ben yaaa[/
sürekli diyolar ya biz gençliğimizde böyle değildik kaynanalardan çok çektik onun için böyle olduk diye. belki o zmn onlara sorulsa bzim yaşadığımızı biz gelinlere yaşatmaylım derlerdi.en azından onların yüzünden biz psikolojimizi bozmayalım bırakalım onlar sinir olsun.bizede Allah hayırlı evlatlar gelinler versinde gül gibi geçinelim dimi.
BENİMKİ ONUDA DEMİYOR
kızlar bişey sorabilir miyim. basit bişey konu açmak istemedim. yarın nişanlımla gezmeye çıkıcaz. kendisi şehir dışında 1 haftalığına geldi sadece. yarın gezmeye çıktığımızda annesi de bizimle gelecekmiş. anneyi anneanneye bırakacakmışız.biraz orda oturup anneannenin duasını alcakmşızç sonra bizim gezme bitince akşam alacakmışız anneyi önce beni eve bırakacak sonra onlar gidecek. anneanne de bulundupum yere uzak .ilçede. akşama kadar ilçede gezmek zorunda kalıcaz.
kırk yılda bi görüşüyoruz kayınvalidem dolmuşa binip gidebilir değil mi. gidişte dönüşte ben yalnız kalmak istoyrum nişanlımla. sadece bencil mi düşünüyorum . cevap verebilir seniz. bir de yarın beni almaya geldiklerinde kayınvalidemin arabada arka koltukta mı yoksa ön koltuktamı oturacağını çok merak ediyorum.
keşke bunu büyük olarak annesi düşünse,yalnız kalsınlar zaten sık görüşemiyolar diye...ama yok işte..en azından akşama kadar anneannede oturmıcaksınız bu açıdan düşün ve nerede gezdiğini de önemseme bu seferlik.maksat birlikte olmak değil mi??
bir de 1 haftalığına gelcek demişsin,bu hafta boyunca bi kez mi görüşeceksiniz?????
ve bir de gelene kadar ön koltukta oturur nasılsa,onu kar saysın,sonra seni aldıklarında sen otur :)
aynen yaa önceleri ben de içime atıyodum.artık eşimle paylaşıyorum.bazen paylaşamadığım da oluyo işte böyle..ama burası da çok iyi geldi.neler varmış neler.yapacağımız tek şey takmamak sanırım..
Ben 24 yaşındayım,7aylık evliyim.evdeyim..3 aydır da bebiş için çalışıyoruz,bakalım ne zaman nasip olacak..seni takip ettim yazdıklarından,birlikte oturduğunuzu biliyorum.ne diyim allah yardımcın olsun,en azından çalışıyosun gündüz birlikte olmak zorunda değilsin,bu iyi..
yok bir defa görüşmicezde ben çalışıyorum hafta içi çıkamıyorum. çıksam bile akşma çıkarken yarım saat falan görüşüyoruz anca. evet en azından anne annede oturmucaz sürekli . eğer önde oturuyosa beni aldıklarında anne sen arkaya mı geç dicemuuuu keşke diyebilsem
takmama olayını başaramıyoruz işte canım ne yazık kiii
ben gerektiği yerde lafımı söylüyorum artık susmuyorum içime atmıyorum
eşimlede paylaşıyorum ama bu defada o üzülüyor o tartışıyor annesiyle
genelde susuyorum o yüzden
evet çalışıyorum ama yorgun argın gidiyorsun eve yatsan yatılmıyo otursan oturulmuyo
ortaya karışık işte
işin zor arkadaşım,keyfine göre davranamıyosundur belki de,işten gelince...ama napcan mecbursansen yine de eşinle paylaş canım ama tartışmasın o da annesiyle.ya düzgün konuşsun ya da o da sussun.en azından birlikte susun :)) biz bazen öyle yapıyoruz..
Bu arada eşim öğle yemeği için geldi gitti.tek kelime etmediktek kelimeeee!!!!!!!! ((((((((((
kızlar bişey sorabilir miyim. basit bişey konu açmak istemedim. yarın nişanlımla gezmeye çıkıcaz. kendisi şehir dışında 1 haftalığına geldi sadece. yarın gezmeye çıktığımızda annesi de bizimle gelecekmiş. anneyi anneanneye bırakacakmışız.biraz orda oturup anneannenin duasını alcakmşızç sonra bizim gezme bitince akşam alacakmışız anneyi önce beni eve bırakacak sonra onlar gidecek. anneanne de bulundupum yere uzak .ilçede. akşama kadar ilçede gezmek zorunda kalıcaz.
kırk yılda bi görüşüyoruz kayınvalidem dolmuşa binip gidebilir değil mi. gidişte dönüşte ben yalnız kalmak istoyrum nişanlımla. sadece bencil mi düşünüyorum . cevap verebilir seniz. bir de yarın beni almaya geldiklerinde kayınvalidemin arabada arka koltukta mı yoksa ön koltuktamı oturacağını çok merak ediyorum.[/Q
bence şimdiden bunu sorun etme ileride bol bol vaktin olur nasılsa eşinle gezmek için. öne yada arkaya oturması onun düşüncesi.bi problem olmaz bnce.bn nişanlıyken çok ısrar etmeme rağmen öne oturmazdı kv .halada öledir asla oğlunun yanına oturduğnu görmedim ama otursaydıda bnce bu o kdr büyük bi sorun değil.şimdiden aklını böyle şeylerle yorma çnkü daha çok uzun zmn var kimbilir neler yaşıcaksın.
ilk zamanlar davranamıyordum üstümü değiştirip yanlarına geçiyordum hemen
şimdi biraz daha rahatım odamda oyalanıyorum oturuyorum
Annesi onuda takmadığı için tartışıyorlar genelde direkt benim için değil yani
sus sus olmuyo 18eylül hayatı başkalarının isteğine göre yaşıyorsun o zaman
kendi özelin olmuyor
neden konuşmadınız hiç ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?