günaydın canım evet inşallah aynı anda başarıcaz canım
ben şimdiden plan yapıyorumerken yatma planları gerçi onlar otururken de insan huzursuz oluyor içerde
birşey değil tatlım.bende çok şaşırmıştım ilk izlediğimde.teorik olarak bilsekte insan izleyince bir mucizeye tanık olduğunu hissediyor resmen.
günaydın neclasu
ii demişsin şekerim sıra sana gelince sokacaksın işte lafı zaten onu bekliyor bu kayınnoşlar
Iyiki bir çıkarmış yani oğlunu tövbe tövbeeee
cnm napayım kv dem heryere bnmle vede annemle gitmek istiyo.heryere çağırıyo.annemde ayıp olmasın diye mecburen çağırdı.kaçırırmı oda hemen geldi.akşam giremedim.
dün hep beraber oturuyoruz.bu her zamanki gibi demeye başladı yine.ahh ahh siz kız çıkardıysanız bende oğlan çıkardım.gelin alıcıda hepiniz ağladınız ben napsaydım fln diye ağlanıyo.bnde dedim 'bayramda 4 gün boyunca annemlerde değil sizde kaldık'.'madem sende oğlan çıkardın ikiside eşitse bu bayramda annemlerde kalcaz deyince kapandı çenesi.iki dk sonra annem mutfağa gitmişti hemen arkasından gitmiş.şekerim çıktı galiba diyomuş anneme.
o, lafları sölerkende annemin tansiyonu çıkıyodu. sapasağlam gitti.numara hepsi.
giderkende sen burdamısın dedi .'evet akşama yemekteyiz burda dedim.iyi bakam kalın dedi gitti
onlar kim? Sende mi kayınvalide ile beraber oturuyorsun?
cnm hemen alt mahallemde bnm.bn bayramda 4 gün onda kalmak zorunda değildimki.çok zorladı onun dediğini yapıcaz ya onun için kaldık sanki evimiz çok uzakmış gibi.bu bayramda annemdeyiz madem öle işte böle..
İyi yapmışsın.Ağızlarından çıkanları kulakları duymuyor bu kaynanatörlerin.Beraber oturuyorsunuz ve o, oğlan çıkarmışmış daha neler duyacağız bakalım.
annen ne diyor böyle cevap vermene?Benimki olsa hemen "böyle yaparsan kendine düşman edersin,eninde sonunda kandırır oğlunu yuvanı yıkarsın"derdi.Annem 3 kere geldi nişanlıyken saçma sapan konuştu sürekli ne annem ne ben cevap vermemiştik.Şimdi yapsa alır ağzının payını.
hemde ne mucize canım dedim ya doğaüstü
Eee ne var ne yok nasılsın
ne olsun fıstığım.evdeyim bir değişiklik yok.10yıl işten sonra sıkıcı evde oturmak ama bir o kadar da rahatmış
Bugün diyete başlıyorum.isveç diyeti.yılda 1 kere yapıp bir ayarlama yapıyorum bununla 8kg hiç yoktan iyidir.yapabildiğim kadarıylada koşu bandını kullanmaya çalışacağım bugün.yapamazsam dans edeceğim,hem eğlenceli oluyor stres atıyorsunacayip azimliyim.bebiş için vereceğim bu kiloyu:87::87::87:
annem de diyo kızım deme günaha girme boşver desin sen tmm de geç diyo.bnde sen öle yaptında noldu babannemlere yaranabildnmi bak üstüne bide tansiyon hastası oldun diyorum.21 e çıkıyo tansiyonu annemin.allah korusun kadın bi gün beyin kanaması geçircek die korkuyorm.babannemlere tmm dediği yetmiyo bide kaynanama tmm diyo.çatlıcak yakında kadın.
kayınvalidem yaşlı olsa yada aklında bi sorun olsa he deyip geçeyim.aklı heryere çalışıyo neden kendimi ezdireyimki.
nasıl bi diyet bu isveç diyeti ?
Dans ederken vücuduna çöp poşeti sar
hışır hışır ediyor biraz ama terletip kilo verdiriyormuş
annem hep öyle yapardı evde
Bencede herşey bebiş için
bencede herşey bebiş için
( bu akşam memlekete gidicez,2 haftalığına,eşimin işi dolayısıyla.ama bi yandan da tatil olacak bizim için,ailelerimiz de orada..çok mutluydum ailemi görcem,2 aydan fazla oldu görmüyorum..ama bi yandan da sevincimi durduran bişey varki bu da eşimin ailesi.nefesim daralıyo onlara da gidicez diye..ne kötü bişey anlatamam..neyse herşey yolundaydı yine de ama dün eşimle kötü olduk,zor bi geceydi benim için..oraya gidince huzursuz olucam dedim.ben ne yapayım,ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık dedi..çok haklı.fazlasını bile yapıyo sağolsun her zaman destekçim,hep yanımda AMA ben daha ne istiyorum anlamadım.sebepsiz surat astım,üzdüm onu.gece de devam ettirdim.kendim yazdım kendim oynadım resmen.ve çok üzüldüm sonunda da.ben üzüldüm benle ilgilenmedi,daha kötü oldum.ilgilenmedi çünkü o da istiyoki ben kendiliğimden anlatıyım,paylaşıyım..ama yapamıyorum bazen,kitleniyorum sabah işe giderken yüzüme bile bakmadı,ben yine de geçirdim her günki gibi...ama çok bozuldum..akşam da yola çıkıcaz,heves filan kalmadı iyice.bu moralle gitmek istemezdim.önce bizimkilere gidicez bi de..biraz karışık yazdım ama içimden geldiği gibi oldu..napsamki kızlar,nasıl davransam acaba??
konusu geçmiş diye söylüyorum.biz de bebiş istiyoruz ve yumurtlama dönemimdeyim tam da :S hiç streslencek zaman değil ama iştee........
( bu akşam memlekete gidicez,2 haftalığına,eşimin işi dolayısıyla.ama bi yandan da tatil olacak bizim için,ailelerimiz de orada..çok mutluydum ailemi görcem,2 aydan fazla oldu görmüyorum..ama bi yandan da sevincimi durduran bişey varki bu da eşimin ailesi.nefesim daralıyo onlara da gidicez diye..ne kötü bişey anlatamam..neyse herşey yolundaydı yine de ama dün eşimle kötü olduk,zor bi geceydi benim için..oraya gidince huzursuz olucam dedim.ben ne yapayım,ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık dedi..çok haklı.fazlasını bile yapıyo sağolsun her zaman destekçim,hep yanımda ama ben daha ne istiyorum anlamadım.sebepsiz surat astım,üzdüm onu.gece de devam ettirdim.kendim yazdım kendim oynadım resmen.ve çok üzüldüm sonunda da.ben üzüldüm benle ilgilenmedi,daha kötü oldum.ilgilenmedi çünkü o da istiyoki ben kendiliğimden anlatıyım,paylaşıyım..ama yapamıyorum bazen,kitleniyorum sabah işe giderken yüzüme bile bakmadı,ben yine de geçirdim her günki gibi...ama çok bozuldum..akşam da yola çıkıcaz,heves filan kalmadı iyice.bu moralle gitmek istemezdim.önce bizimkilere gidicez bi de..biraz karışık yazdım ama içimden geldiği gibi oldu..napsamki kızlar,nasıl davransam acaba??
Konusu geçmiş diye söylüyorum.biz de bebiş istiyoruz ve yumurtlama dönemimdeyim tam da :s hiç streslencek zaman değil ama iştee........
Diyeti bu canım:13. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
Ben heryıl bir kere yapıyorum.Karbonhidratı kısıtlayıp protein yüklüyor.Sağlıksız diyenler oldu ama besinlere bakınca ben normalde bu kadar sağlıklı beslenmiyorum zaten.Balık meyve falan tüketmiyorum o yüzden benim için sağlıklıSon 2 gün zorluyor brakıyorum ama gerçekten 8 kilo verdim ben bununla heryıl.
Aaa birde kociş benden meraklı kilo vermem için sauna eşofman almıştı o var evde.Zararlı diye kullanmıyordum.Kullanacağım mecburen.
RESMEN AÇ KALACAKSIN YANİ
ÖL DAHA İYİ CANIM YAAA Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker OLURMU HİÇ
NEYSE BENDE DENERİM BELKİ DÜN TARTILDIM 52,50 OLMUŞUM
YENGEM DOĞUM YAPTI BEBİŞİMİZ VAR 8 AYLIK O 49KİLO ÇIKTI
ÇOK DEĞİL KİLOM AMA YEMEYİ ÇOK SEVİYORUM BOYUMDA ÇOK KISA
HAMİLİLKTE ALIP VEREMEZSEM NE OLUR DİYORUM BENDE
BANA GÜLÜYORSUN ŞİMDİ FARKINDAYIM CANIM
Canım sen daha gitmeden kendini dolduruyorsun.İyi düşünmeye çalışKötüde olsa eşe yakınma kendinden soğutacaksın.O sana sürekli aileni kötülese sen ne hissedersin bir düşün öyle davran.Benim eşim çok sessiz ,çok sakin biriyken 6 ayın sonuında bir patladı içinden canavar çıktı resmen.Demekki bir noktada eşler de kaldıramıyormuş.Bak şuan deli divane 4 aydır ailesine tek kelime etmedim.Sorunum aile ile bende onlara laf sokuyorum kızınca eşimin suçu neki aramı bozayım
eşin destekcinse üstüne gitme fazla canım oda üzülüyordur
bizlerin en azından eşi yanında arkadaşım 6.5 aylık hamile
kocası hep anneci kıza bi rahat vermediler anlamadık evlilikten bişey garibim
vallahi güldümSen diyet yapmaaaaaaaa hele bu diyet sarsar seni.zaten çıtı pıtısın.
Beni kesseler 2 tane sen çıkar yani.ben 115kg.yum güzelim bu kiloyla hamile kaldığımı düşünsene.top gibi yuvarlanırım yürümek yerine
Bende son günü atlıyorum zaten son güne gelmeden 8 kg veriyorum,aç kalmıyorum
kızlar sağolun,haklısınız,hak etmedği şekilde davranıyorum.ve gitmeden kendimi dolduruyorum,çok doğru.ama ben de sıkıldım,ne bilim öyle patladım işte.sivri dilli dedi banaben de sen sivri dilli görmemişsin,halbuki etrafında çok var dedim.annesini kardeşini kastederek..o da işte hala laf sokuyosun dedi..ben ne hale geldim böyle anlamıyorum.böyle şeylerle işim olmazdı ama oldu işte.eşimi soğutursam ölürüm böyle şeyler için aramız bozulmasın,yazık oluyo,biliyorum ama işte........neyse en azından beni anlıyo ya ona şükür,ben de burnundan getirmicem.bugün düzeliriz umuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?