kınamak değilde canım Allaha havale et gitsin öldü haberini falan boşver sen
bende kendime hep diyorum allaha havale et diye ama aklıma geldikçe tekrar aynı şeyleri yaşıyorum eşimin bile yüzüne bakmak istemiyorum bunlara izin verdigi için öbür tarafda önce hakkımı eşimden alırım zaten sonrsda o kılıksız anasından
kimse beni kınamasın ama içi yanan kişi beni bilir banada 8 ay kan kusturdu en özel günlerimi dügün balayı hamilelik vs hem agzımdan burnumdan getirip aglatırdı beni sinirlerim yıpranmıştı ,ben bir ataga geçtim kocamda dahil agızlarının payını öyle verdimki şimdi bana bulaşamıyo karıı,hayal ediyorum bir gün acaba beni arayıpta biri kayınvaliden öldü dermi diye ,zerre üzülmem allah şahit ,öylesinin yaşaması zaten haram
kayınvalidelerimizinde kk de bi üyelikleri olsa acaba bizim hakkımzda neler derler çok merak ediyorum.bn bişey yapmadığım için bişey demez herhalde.allah var bugüne kadar kimseden duymadım senin için kötü konuşuyo kv den diye.
günaydın canım
bende bişey yapmadığım için bişey diyeceğini sanmıyorum
tek sıkıntısı eve alışamadı hala falan der herhalde
günaydın...hehehe ya illaki bişeylere alışmak zorunda değilizki..ben çay içmiyorum.eşimin ailesi çok çay sever.nişanlıyken diyodu evlenince mecbur alışcaksın diye.artık inadına onda hiç çay içmiyorum dahada uyuz oluyo alışamadın daha diye hehehehe
selam kızlar,3 gün aradan sonra kayınvalidemle eşimin teyzesinde görüştük k.validem bana "sen anneni özlemedinmi?,2 gündür görmüyorsun dedi" ayyy ne dicemi şaşırdım yaa...iki gün görüşmedik bana onun hesabını soruyor sanki milletin içinde ne diyeceğimi şaşırdım yahu...toparladım hemen kimseyi arayamadım benim annemde kızıyo bana dedim aramıyorsun diye ne diyim.özlemedim diyemezdim yaaa:))))))))))
kayınvalidelerimizinde kk de bi üyelikleri olsa acaba bizim hakkımzda neler derler çok merak ediyorum.bn bişey yapmadığım için bişey demez herhalde.allah var bugüne kadar kimseden duymadım senin için kötü konuşuyo kv den diye.
günaydın kızlar dün akşam eve gidiyorum bitkin bi halde bi araba durdu içinde eşimin annesi haliyle bindim kısacık mesafeyi niye gelmedi olmasın diye evler 1 dk mesafede olunca ordan geçerim eve dedim evde çok işim var diyip gittim evde kaldırılması gereken dağ gibi ütüm var kendimce bişeyler hazırladım yemek yiyip başlarım dedim tam yemeğın yarısına geldim kapı çaldı bi baktım eşimin annesi babası ablası oturmaya gelmişler salonda ütüleneceklerim bi yığın ben zaten dün hamilelik testi yaptırdım negatif çıktı onun sıkıntısındayım kimseyle uğraşmak istemiyorum bu ütüyü iki günde anca bitirirsin sen dedi normalde evet o yorgunlukla iki gün sürerdi ama öyle hırslanmışım ki bütün ütüyü bitirdim yemek hazırladım bi taraftan eşime çay çorba derken saat 12 oldu kalkacakları yok ha bu arada gelme sebepleri de bu pazar yufka ekmek yapacaklarmış eşime sormak için gelmişler yapsın mı diye bu pazar kısmetse biz taşınacağımız evin mutfak temizliğini yapıcaz tutturdu ekmek yapıcam diye bunu telefonda da sorabilirdin eşimde istediğini yap bizimle işin yok ki dedi biz yapıcaz zaten temizliği dedi evin bazı kısımlarını temizlemiş ama belki kırk kez söyledi eline sağlık diyor eşim bir kez daha söylüyor gözümüze iyiliğini sokuyor tamam anladık Allah razı olsun ama yeter annem gelecekti bugün hastaydı yeni iyileşti onu aradım ekmek yapacağını öğrenince vazgeçtim gelme anne dedim biliyorum annemin huyunu yardım eder duramaz bi zararları da burdan dokundu
cnm o yufka olayı bizdede var.hanfendi bn yokken herşeyi hazır yaptırıyormuştu bn geldim nasılsa bi hizmetçi var salça yufka berabr yapcakmışız.bnm herşeyim anneannemden geliyo zaten o yapıyo bi kerede gel yardıma dememiştir anneannem.kv e o konuda yardım etmeyi düşünmüyorum oda bişey getirmez olur biter
babası su filitreli elektrik süpürgesi almış kullanmasını bilmiyorlar tek pazarım var cumartesi işten geldim pazarım boş olsun belki gezmeye gideriz diye gece yarısına kadar evimi temizledim sabah ögretmek icin gittim ve bütün evi temizlettirdi bana o gün bana ders oldu olabildiğince oturuyorum evlerinde ağırdan alıyorum işleri
Benim kaynanamda beni bastan beri istemedi. Once annem olmadigi icin, sonra antepli oldugum icin. Hep bahane yani. Esim olmazsa bana habire laf sokar. Yok kiyafetin yenimi anca aliyosun. Siz nasil para biriktiriyorsunuz anlamiyorum, sen bukadar harcarken nasil oluyo diyo. Ya ne yapsam hesap soruyor. Bende calisiyorum benimde param. Esim kendime bakmami sever kiyafete bakima hic karismaz ( sadece alisveriste hesapli olmami ister). Kasimi aldirsam kaca aldirdin bilmem ne. Temizligime karisir. Gelir gelmez butun evi kontrol eder.
Gecenlerde yemekteydik. Baktim kaynanamlar fisildasarak konusuyolar, ben mutfaktayken. Dedim neden fisildasiyosunuz yok bisey felan dediler. Aksam esime sordum. Mal butun mal varliklarini esimin uzerine yapicaklarmis , ama bizim sonumuzu iyi gormuyomus. Ona gore biz mutlu degilmisiz. Belliymis esimin mutlu olmadigi. Onun icin esimin burda tapuya gidip eger ayrilirsak mal varliklarinda hic bir talepte bulunmama ma dair imza atmami istemisler.
Daha bide utanmadan diyoki sen benim gibi kaynanayi opte basina koy diyo. Ya affedersinizde sanki ben bilmem ne evinden cikmisim gibi. Odu kopuyo para harcicak, oglum oducek. Kadin resmen esimin bana harcamasini kiskaniyor ve acik acikta kendi paran yokmu oglum oduyo diyo.
Esimde bana hak veriyor. Ben bunlara ragmen genede esimi zorluyorum gidelim annendir diye. Ama yanlis mi yapiyorum? Gitmesem daha mi iyi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?