Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kınamak değilde canım Allaha havale et gitsin öldü haberini falan boşver sen

bende kendime hep diyorum allaha havale et diye ama aklıma geldikçe tekrar aynı şeyleri yaşıyorum eşimin bile yüzüne bakmak istemiyorum bunlara izin verdigi için öbür tarafda önce hakkımı eşimden alırım zaten sonrsda o kılıksız anasından

naptı canım bu kayınnoşla koca sana bu kadar bi topikte vardı ama tam hatırlayamadım

Canım dikkatimi çekti sen sürekli bu tip ifadeler kullanıyorsun.Bunlarda birer beddua.Beddua döner dolaşır;edeni bulur derler.Sen Allah'a havale et.O görüyor kimin ne yaptığını.Zaten şuan üstünlüğünü kurmuşsun neden hala kötülük anıyorsun ki?Tatlı canını üzdüğüne yazık.Keskin sirke küpüne zarar derler ya o hesap seninki.Sakinleş eşine sarıl,affet eşinin hatalarını da.Her erkek aynı,hangimizin ki anasına dur,sus dedi yada diyebilir ki seninki desin.Ne kadar kızsakta eşlerimiz bizim seçimlerimiz.Kendi kararlarımızın sonuçlarını yaşıyoruz.Ben bu forumdaki konuları okudukça şükrediyorum.Eşimin içkisi yok,kumarı yok,kadın -kız derdi yok,internet ahlaksızlıkları yok.Daha ne olsun.Başbaşa mutlu muyum eşimle,evet.Ozaman 3.kişiler halt etsin.Dinsizin hakkından imansız gelir misali iyi-kötü şakayla karışık kaynantörleri susturmayı öğrendik.Ama ne olursa olsun ölmesinlerde.Eşimin annesi,onun içi yanarken benimde yüreğim sızlar.Kızgınlıkla söylüyorsun ama yapma canım böyle.

selam kızlar,3 gün aradan sonra kayınvalidemle eşimin teyzesinde görüştük k.validem bana "sen anneni özlemedinmi?,2 gündür görmüyorsun dedi" ayyy ne dicemi şaşırdım yaa...iki gün görüşmedik bana onun hesabını soruyor sanki milletin içinde ne diyeceğimi şaşırdım yahu...toparladım hemen kimseyi arayamadım benim annemde kızıyo bana dedim aramıyorsun diye ne diyim.özlemedim diyemezdim yaaa:))))))))))

kayınvalidelerimizinde kk de bi üyelikleri olsa acaba bizim hakkımzda neler derler çok merak ediyorum.bn bişey yapmadığım için bişey demez herhalde.allah var bugüne kadar kimseden duymadım senin için kötü konuşuyo kv den diye.

günaydın canım
bende bişey yapmadığım için bişey diyeceğini sanmıyorum
tek sıkıntısı eve alışamadı hala falan der herhalde

günaydın canım
bende bişey yapmadığım için bişey diyeceğini sanmıyorum
tek sıkıntısı eve alışamadı hala falan der herhalde

günaydın...hehehe ya illaki bişeylere alışmak zorunda değilizki..ben çay içmiyorum.eşimin ailesi çok çay sever.nişanlıyken diyodu evlenince mecbur alışcaksın diye.artık inadına onda hiç çay içmiyorum dahada uyuz oluyo alışamadın daha diye hehehehe

Günaydın kızlar.3 ay kadar düzenli giremeyeceğim foruma.Ara ara girer takip ederim yinede.Öpüyorum yanaklarınızdan.

bak sen bide mecbur
Allaallahhh zorundayız sanki
en iyisi canım içme daha gıcık olsun

günaydın kızlar dün akşam eve gidiyorum bitkin bi halde bi araba durdu içinde eşimin annesi haliyle bindim kısacık mesafeyi niye gelmedi olmasın diye evler 1 dk mesafede olunca ordan geçerim eve dedim evde çok işim var diyip gittim evde kaldırılması gereken dağ gibi ütüm var kendimce bişeyler hazırladım yemek yiyip başlarım dedim tam yemeğın yarısına geldim kapı çaldı bi baktım eşimin annesi babası ablası oturmaya gelmişler salonda ütüleneceklerim bi yığın ben zaten dün hamilelik testi yaptırdım negatif çıktı onun sıkıntısındayım kimseyle uğraşmak istemiyorum bu ütüyü iki günde anca bitirirsin sen dedi normalde evet o yorgunlukla iki gün sürerdi ama öyle hırslanmışım ki bütün ütüyü bitirdim yemek hazırladım bi taraftan eşime çay çorba derken saat 12 oldu kalkacakları yok ha bu arada gelme sebepleri de bu pazar yufka ekmek yapacaklarmış eşime sormak için gelmişler yapsın mı diye bu pazar kısmetse biz taşınacağımız evin mutfak temizliğini yapıcaz tutturdu ekmek yapıcam diye bunu telefonda da sorabilirdin eşimde istediğini yap bizimle işin yok ki dedi biz yapıcaz zaten temizliği dedi evin bazı kısımlarını temizlemiş ama belki kırk kez söyledi eline sağlık diyor eşim bir kez daha söylüyor gözümüze iyiliğini sokuyor tamam anladık Allah razı olsun ama yeter annem gelecekti bugün hastaydı yeni iyileşti onu aradım ekmek yapacağını öğrenince vazgeçtim gelme anne dedim biliyorum annemin huyunu yardım eder duramaz bi zararları da burdan dokundu

hakkaten nasıl bi sevgidir bu bende anlamadım :) iki gün gecse neden gelmiyorsunuz demeye başlıyorlar ama iyi söylemişsin :)

aslinda bi kaynana topigi var ama bi ara bakayim dedim, orayi da gelinler basmis gercekten hic bi kaynana kusura bakmasin ama su bi gercek; hic bi kaynanadan, gelinim yüzünden yuvam bozuldu diyenini duymadim ama kimbilir kac gelin bu durumu yasamistir maalesef..

benim kaynanam kac kere kovmustur beni, gecen diyorki ben ne dedim sana.. herkes sevdi bizi bi sen sevemedin... icimden dedimki allahtan bir sey demedin, ya bir de deseydin ne olurdu acaba her kaynana asagi yukari bunu yapar ama gelinlerde bunu yapan-yapabilen az.. var örnekleri ama hic bi zaman kaynanalar kadar degil..

cnm o yufka olayı bizdede var.hanfendi bn yokken herşeyi hazır yaptırıyormuştu bn geldim nasılsa bi hizmetçi var salça yufka berabr yapcakmışız.bnm herşeyim anneannemden geliyo zaten o yapıyo bi kerede gel yardıma dememiştir anneannem.kv e o konuda yardım etmeyi düşünmüyorum oda bişey getirmez olur biter

Benim kaynanamda beni bastan beri istemedi. Once annem olmadigi icin, sonra antepli oldugum icin. Hep bahane yani. Esim olmazsa bana habire laf sokar. Yok kiyafetin yenimi anca aliyosun. Siz nasil para biriktiriyorsunuz anlamiyorum, sen bukadar harcarken nasil oluyo diyo. Ya ne yapsam hesap soruyor. Bende calisiyorum benimde param. Esim kendime bakmami sever kiyafete bakima hic karismaz ( sadece alisveriste hesapli olmami ister). Kasimi aldirsam kaca aldirdin bilmem ne. Temizligime karisir. Gelir gelmez butun evi kontrol eder.

Gecenlerde yemekteydik. Baktim kaynanamlar fisildasarak konusuyolar, ben mutfaktayken. Dedim neden fisildasiyosunuz yok bisey felan dediler. Aksam esime sordum. Mal butun mal varliklarini esimin uzerine yapicaklarmis , ama bizim sonumuzu iyi gormuyomus. Ona gore biz mutlu degilmisiz. Belliymis esimin mutlu olmadigi. Onun icin esimin burda tapuya gidip eger ayrilirsak mal varliklarinda hic bir talepte bulunmama ma dair imza atmami istemisler.

Daha bide utanmadan diyoki sen benim gibi kaynanayi opte basina koy diyo. Ya affedersinizde sanki ben bilmem ne evinden cikmisim gibi. Odu kopuyo para harcicak, oglum oducek. Kadin resmen esimin bana harcamasini kiskaniyor ve acik acikta kendi paran yokmu oglum oduyo diyo.

Esimde bana hak veriyor. Ben bunlara ragmen genede esimi zorluyorum gidelim annendir diye. Ama yanlis mi yapiyorum? Gitmesem daha mi iyi olur?

babası su filitreli elektrik süpürgesi almış kullanmasını bilmiyorlar tek pazarım var cumartesi işten geldim pazarım boş olsun belki gezmeye gideriz diye gece yarısına kadar evimi temizledim sabah ögretmek icin gittim ve bütün evi temizlettirdi bana o gün bana ders oldu olabildiğince oturuyorum evlerinde ağırdan alıyorum işleri

cnm eşimimn ailesine tabiki saygı göstericez ama çokda yüz vermicez bende anladım bu durumu sen gibi.yemeğe gidiyorz sofrayı o hazırlıyorsa bulaşıkları bn toplayıp makineye diziyorum.önceden olsa yemekten tutda herşeyi bn yapıyordum.bktım olmuyo.olayları abartmadan kendimize düşeni yapıp fazlada muhatap olmamak.aynı şekilde o bana geldiği zamanda ona hiç bişey yaptırmıyorum ama çok ısrar edersede ille yardım etcem diye istediğini yapıo öle yapmak lazımmış.

bu kaynanaların kafasında var bak ciddiyim.

al işte bitanede burada..

'oğlumun parası gitmesin karısınaaaaaa'

bu nasıl bir mantıktır?

bugun yasadgım olayı anlatayım
11 aylık ewlıyım
ne ceyızımde ne nıkahımda bana 1 ıgne almadı onmsemedım nısanmda bıle bısı takmadı neyse
sonra ewlendık sukurler olsun kı maddı durumumuz cok cok ıyıdı
sonra bı anda ısler durdu ve 200 bın ıcerı gırdık
ıs yerı esımın
her neyse bız bu haldeyken sureklı arayıp para ıstewmeler ewını yaptrmalar bn sınır kırızıne grıodum cunkı esınden emeklı maası alıo ew kendının
neymıs efendım perde alcakmıs neyıs catıyı yaptrcakmıs neymıs altın gunuymus
bızı bu sekılde hep somurdu

ne zaman gtsek esımı sıkıstrıp para wer dıo bız kırayı 15 gun odeyemıorz kımı zaman

bnm altınlarım falan hıc bısıyım kalmadı ( nereye gttıler bılmıorm) esım sattım dedı..hanfendı altın gunlerınde fınk atıo

neyse 11 ay bole gectı benle bır otrmak ıstıordu ama ne ben ne esım onu ıstemıorz cnku cok farklı kultrlerdeyız esım bekarken bıle ayrı ewde yasıodu
onla ılgılı laf sokmaları vs bıtmedı

neyse ıslerımız kotu oldgundan n ewde cıkmak ıstmıo esım ne benm anneme ne ona ne bı kave ıcmeye cıkmıo
buda benı hergun 3 4 kez arayıp oglumuz ozledım gelsın dıo tamam dıorm
sankı ben engellıomusum gbı herneyse bugun de aradı ne dese
bu ne gavurluk ne duşmanlık gelse nolucak ne bu dedı( muhakkak para ıstıcek)
bıde ewkurdan borcunuz geldı odeyın bunu dıo sen odesen olucekmısn zaten bı ıgne almadın bı taksıdımızı odesen nolur 400 tl bısı

bende ya sen ne bılıosun ya dedım halımızı bılıomusn bagrdım resmen elım ayagım tır tır tıtredı

sonra allah yardımcınız olsun dıo esıme anlattım agladım bı yandan onuda uzdum pısman oldum soledgıe ama dayanamadım kufur eder gbı davranıyo ya bıktım gercekten
paramız yok borcumuz cok dedım

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah var bizimki istemedi bugüne kadar hiçbirşey.ama eşimin bnm için para harcamasını oda kıskanıyor.nişanlıyken sürekli gttiğmz bi cafe vardı.çok sıcaktı yine bi gün gittk.eşim çay içti bn dondurma yedim fln neyse.cafe annesine çok yakın karşılıklılar.ordan oraya gittik.ille bişeyler yiyn için die ısrar etti.bizde cafede yiyip içtik dedik.aaa şunlara baksen evde çay var dondurma varken neden cafelere para harcıyosun dedi oğluna.alt tarfı 10 tl tutmamıştır yani.yine fazla geçmedi bayram alışverşne çıktık.bnm aldıklarmı nişanlım ödemek istedi.bi body almıştım 10 tl dedi kampanya varmış herlde.nişanlımda dedi hatta ne kdr uygunmuş diye.sonra annesine gittik salaklık bnde işte gösterdim nişanlımn aldıklarnı.o body ne kdr dedi 10 tl dedik.aa ne kdr pahalıymış.bn bizm kıza5 tlye almıştım flnca yerden demezmi dediği kız o zmn 9 yaşındaydı düşünün artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…