selam hanımlar nasılsınız
ayol 23 nisandan dolayı okullar tatilmiş p.tesi salı
bende memleketime gidiyorum bugün
fırsat bulursam nete girerim yoksada çarşambaya kadar yokum
merak etmeyin anacım özleyin beniii
kızlar bişey sorabilir miyim. basit bişey konu açmak istemedim. yarın nişanlımla gezmeye çıkıcaz. kendisi şehir dışında 1 haftalığına geldi sadece. yarın gezmeye çıktığımızda annesi de bizimle gelecekmiş. anneyi anneanneye bırakacakmışız.biraz orda oturup anneannenin duasını alcakmşızç sonra bizim gezme bitince akşam alacakmışız anneyi önce beni eve bırakacak sonra onlar gidecek. anneanne de bulundupum yere uzak .ilçede. akşama kadar ilçede gezmek zorunda kalıcaz.
kırk yılda bi görüşüyoruz kayınvalidem dolmuşa binip gidebilir değil mi. gidişte dönüşte ben yalnız kalmak istoyrum nişanlımla. sadece bencil mi düşünüyorum . cevap verebilir seniz. bir de yarın beni almaya geldiklerinde kayınvalidemin arabada arka koltukta mı yoksa ön koltuktamı oturacağını çok merak ediyorum.
küsüs ya güya,ondan konuşmadıkonun morali baya bozuk,suratıma bakmadı bile.ben de yanaşmadım,gönül almayı pek beceremiyorum sanırım.valiz hazırlıyorum bi yandan,akşama gidiyoruz diye..uffff,sıkıntılı oldu böyle...
Sadece senle alakalı tartışmıyolarsa iyi bari.keşke zamanında ayrı otursaydınız,en özel en güzel zamanların bunlar...eşinle bir ol yeterki,umarım istediğin gibi olur herşey,yani bi şekilde bi çıkış yolu açsın allah size.kendini nasıl iyi hissediyosan öyle davran o halde,sonuçta hayat senin hayatın.ve en önemli şey de ruh sağlığı..bu da huzur varsa mümkün oluyo..
selam hanımlar nasılsınız
ayol 23 nisandan dolayı okullar tatilmiş p.tesi salı
bende memleketime gidiyorum bugün
fırsat bulursam nete girerim yoksada çarşambaya kadar yokum
merak etmeyin anacım özleyin beniii
akşama giderken gönlünü al o zaman canım sende o senden yanaymış bak üzme koçişi
Benle alakalı değil yani direkt eşim çocukmuş gibi hareket ediyor annesi oda kızıyor...
Ahhh huzur ahhhh arıyorum bulamıyorum bitek uyurken var
E kociş de beni üzmesiiin..
Neyse,yoluna girer bakalım,yapcam artık bişeyler..
şimdi çıkıyorum efsuncum,hazırlık yapıcam..görüşmek üzere,sohbetin için teşekkkürler,hoşçakal
ben daha nişanlıyım 20 güne kadar evleniyorum kısmetse..biz ayrı şehirlerde yaşadığımız için eşya alma dolayısıyla istanbula geldim ve mecburen kayınvalidemlerde kalıyorum..nişanlım çalıştığı için hafta içi o çıkana kadar evde birlikte kalıyoruz..dün birlikte alışverişe çıktık bişeyler bakalım diye dolaştık dolaştık falan kadın 64 yaşında benim yanımda geziyo hep bir mağazaya girdiğimizde..işte bir giysi mağazasına girdik okadar dolaştı yürüdü benle falan yorulmasın daha fazla diye düşündüğümden bir de altı üstü bir etek alıcaktım dedimki anne sen burda otur istersen ben bakıp geliyim dedim...neyse baktım karar veremedim falan çıktık geldik eve..bir surat bir surat yaptı akşam nişanlım geldi noldu bişey mi var falan dedi bişey yok dedi falan nişanlım beni sıkıştırdı bişey mi oldu falan diye ben de yok dedim ama ben bilmeden benim yaptığım bişeye mi alındı acaba bilmiyorum dedim..neyse sabah oldu nişanlım işe gitti sordum anne bişey mi var bişey mi yaptım bilmeden diye?içindekileri döktü yok ben buna otur demişim biraz saygılı olmalıymışım büyüklerinde fikri alınırmış falan..özür dilerim dedim ben öyle düşünmemiştim sen yoruldun diye öyle dedim çünkü anneme de öyle yaparız biz dedim hatta ablamla bile aynı mağazada ayrı gezeriz dedim kültür farklı sonuçta kusura bakma özür dilerim anlayışımız yaşamımız farklı sonuçta dedim...yok yaşlanınca alıngan oluyomuş da yok aslında küçük şeyleri takmazmış da ama surat bir karış...en sevmediğim şeylerden biridir surat asılması...sorun neyse söyle yani..guya bana çok iyi davranıcaktı yok öyleydi de böyleydi de...guya melk gibi diyodum kayınvalideme ama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için..gelinlik provam olmasa eksiklerimi hemen tamamlayıp gitmem istiyorum..çok kötü hissediyorum kendimi böyle...normal davranmaya çalışıyorum ama ben bi kere soğudum mu olmuyo zor işte..yani bundanda alınılıcaksa artık benim nelere alınmam lazımdı..nişanlımla konuştum bunu az önce madem küçük bişey büyütmeyelim diyo niye suratını asıyo diyo o da üzüldü benim de canım çok sıkıldı..evlerimiz ayrı ve biraz uzak olucak fazla muhatap olmamaya çalışıcam artık...
bende geldiiiim.Ne güzel sizle yazışıyordum telefon geldi.öğle arasına misafir geldi.ev temizdi ama 11'den 12'ye ne hazırlık yapılır.apar topar kısır,sahte lahmacun derken benim rejim daha başlamadan güme gitti bugün ya
Bizim içinde eğlen sevinçcim.bol bol gez.benim kociş tatilde de çalışacakmış.1,5 saatlik yol annemler ama gidemiyoruz işte
her şeyi geçtim de önde ya da arkada oturmak bu kadar mı önemli ya? ben bunu anlayamadım hiç bir zaman.. yanlış anlama sana özel değil bu dediğim, genel olarak söylüyorum..
benim fikrimi sorarsan da, o sana öne otur dese bile senin onun oturması niçin ısrar etmen lazım.. böyle şeylere çok dikkat ediyor anne babalar çünkü..
gitti isveç diyeti
kızlar dün akşam eve giderken test aldım bu sabah yapıcaktım ama dayanamadım dün akşam yaptım sonuç negatif çıktıama bugünde adetim hala gelmedi sizce ne yapmalıyım biraz daha bekleyip tekrarmı test yapayım yoksa kesin sonuçmudur bu. bu arada tekrar hatırlatayım 8 inde olmam gerekiyordu yani 12 gün gecikti belkide kp üzüldüğüm içinde gecikmiş olabilir. ya kesin sonuç olduğunu bilsem adet getiren hap var ondan içicem gelsin diye ama onu içebilmem için kesin emin olmam gerek yoksa çocukta gider
kızlar dün akşam eve giderken test aldım bu sabah yapıcaktım ama dayanamadım dün akşam yaptım sonuç negatif çıktıama bugünde adetim hala gelmedi sizce ne yapmalıyım biraz daha bekleyip tekrarmı test yapayım yoksa kesin sonuçmudur bu. bu arada tekrar hatırlatayım 8 inde olmam gerekiyordu yani 12 gün gecikti belkide kp üzüldüğüm içinde gecikmiş olabilir. ya kesin sonuç olduğunu bilsem adet getiren hap var ondan içicem gelsin diye ama onu içebilmem için kesin emin olmam gerek yoksa çocukta gider
arkadaşım nişan dönemi çok önemli bence biraz ipleri eline al ön koltuğu kaybedersen seni hep pasif görüp tatlı dillede olsa her istediğini yaptırabilir kayınvaliden sert davranma tabiki ama senin fikirlerin olduğunu oğlunun müstakbel eşi olduğunu anlamalı nikahtan sonra biraz iş işten geçmiş oluyo ama tabiki kayınvalideni seni ve nişanlını tanımıyorum o yüzden kendin değerlendir :)
ön arak çok mühimdeğil ama . bir insanın yeri eşinin yanınıdır. yani eş dururken anne nin oturması biraz ters . arabyı başkası sürsün eşim arakda otrusun bende arkada oturayım yeterki yanında oturayım . ön arka meselesi değil ki
Marzeycim neresi boşsa oraya otur canım.Bırak kayınvaliden otursun önce sen arkasında ol ve buyur anne de.Nereye oturduğunla ölçmeyecek seni kayınvaliden.Zaten nişanlanmışsın ölçecek insan çoktaaaaaan ölçmüştür seni.Kendince bir değerlendirme yapmıştır.Sen yaşına hürmeten saygı göster nerede istiyorsa orada otursun.Sen ha önde ha arkada oturmuşsun arabada kaynanatör varken zaten nişanlınla özel konuşamazsın,bakışamazsın.İlerde ne durumlar yaşanacak şimdiden koltuk savaşına girme.Arkandan saygısız dedirtme şimdiden.Evlen o zaman geçersin öne kimseye bakmazsın.ama diyorum ya asıl çekişmeler bunlar olmayacak zaten.İş buna kalsaydı hepimiz koltuğun önüne oturup bitirirdik sorunları
kimse beni kınamasın ama içi yanan kişi beni bilir banada 8 ay kan kusturdu en özel günlerimi dügün balayı hamilelik vs hem agzımdan burnumdan getirip aglatırdı beni sinirlerim yıpranmıştı ,ben bir ataga geçtim kocamda dahil agızlarının payını öyle verdimki şimdi bana bulaşamıyo karıı,hayal ediyorum bir gün acaba beni arayıpta biri kayınvaliden öldü dermi diye ,zerre üzülmem allah şahit ,öylesinin yaşaması zaten haram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?