Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

sınır kırızıne sokarlar ınsanı ya delırıcem yakında

köye ilk gittiğim ve evlendiğim seneydi. işe yeni girmiştim tüm maaşımı onlara harcadım. tüm akrabaları gezdik orada. eşimin dayısı sağolsun o kadar babacan bir insan sahiplendi hemen beni kızı gibi aldı götürdü gezmeye... lunapark vardı çocuklarla gittik. dönme dolaba bindik 1 tlden 3 pul aldı eşim. kaynanamı grdüm bir an oturmuş taşın kenara bükülmüş böyle görsen karalar balamış. indim aşağıda dönme dolaptan gittim kızıyor ama nasıl bizimkine sen diyor paranı sokakta mı buluyorsun? bilgisayarı karşısında canın çıkıyor diyor....

e Allahtan korkmz insan? benim evlendiğimden beri çektiğim sıkıntının haddi hesabı yok. elime her para geçtiğinde sana yolladım.o da yetmedi kendi sağlığım ameliyatım için ayırdığım parayı sana arcadım. gittim daha ucuz diye sünepenin tekine ameliyat oldum ağrı sızıdan duramıyorum üstelik olmadı. şimdi tekrar ameliyat olmak zorundayım kimi yüzünden senin yüzünden. senin btmek bilmeyen para sevdan yüzünden... hala da devam ediyorsun...

ben çok doluyum arkadaşlar ya..

ah be canm ahhhh
hepsı aynı
bnm esımınde amelıyat olması gerekn cıddı bı rahatszlıgı var olamıyo
kndısı bı yag bezesı cıkmıs dıe bızı bır gece hastanalerde beklettı yalan solemıs megerse ertesı gunmus bızde beklıorzkı amleıyat olcak dıe

ölcek sandı bı yag bezesı ya

sımdıde mıdesı agrıomus endoskopı oldu ölcek sankı oglu burda ne hhalde
bnde estetık ıstıorm burnuma yaptramıorm yenı gelınım hakkım degılmı

hepsı aynı canları pek kıymetlı

cnm inan hepimiz öyleyiz ama sana şu kdrnı söliyim kimse için kendinden taviz vermeye değmez.hastalık bu hiçbirşey bizim sağlığımızdan daha değerli olamaz.onlar öle alışmış artık desende baş edemezsin.bn allahtan hemen anladımda artk yavaş yavaş yüzüne söylüyorm bazı şeyleri.inanmazsın uykularım bile düzne girdi içimde bişey tutmuyorum.sende tutma söle.onlar bundan anlıyo

canım eşim farkında aslında da erkeklik grurur ya hani kimse çıkıp da evet benim annem sorunlu demez. ama geçen sene yaşadıklarım onun gözü önünde yaşandı ve artık seni getirmicem köye dedi. benim de işime geliyor çünkü hastalanıyorum her gittiğimde. bana açıkça söyled annem çok sıkıntı çekti psikolojisi yerinde değil alınıyor gurur yapıyor vs.... şimdi yaşadıklarımı buraya tek tek yazıp hatırlamak istemiyorum yeniden ama artık çözdüm ben bu kadının karakterini. bak bir konum var profilimden bakıp okuyabilirsin... geçen akşam aradığında söyledim beni rahatsız eden birşeyi, artık eşime mi haber verdi yoksa başka birşeymi bilemiyorum eşim bana tavırlı 2 gündür. fakat içim rahat saygısızlık etmedim birşey etmedim güzelce konuştuk. kafasınca kurup ekleme çıkartma yapıp alınıyorsa üstüne de oğluna beni kesiyorsa bu onun ruhu bozukluğudur benim değil. Allah görüyor.... ve evet çok haklısın bunlar daha beterini hakediyr ama insanım işte gönlüm el vermiyor onca yapılana rağmen hala insanlığımdan taviz vermedim.

Kızlar abartmayın ya biraz emri vaki olmus fakat pilav dedıgınız nedir yaa allah aşkına yarım saatte tamam olan birşeyyy gerek yok böyle düşünmeye bencebugun çok iyimserim

köydeyken ramazan daveti vermişti pilavı bana yaptırdı allahtan çok güzel olmuştu. sanıyoum denemek için yapıyorlar becerebiliyormu diye

kızlar bugün yaşadığımı yorum katmadan anlatmaya çalışayım. bi kaç sayfa öncesinde nişanlımla bulaşacağımızdan bahsetmişitm. neyse. bugün 1 de beni almaya geldi. gezmeye gideceğiz. sonra annesini ve kız kardeşini erkek kardeşini aldık anneannesinin evine gittik el öpemeye. orda yarım saat 45 dakika oturup biz kaltık nişanlımla. mobilyacıya gittik. orada yaklaşık 1 saat oyalandık. neyse saat oldu 4 zaten. hiç oturup konuşamadık. sonra babası aradı. dediki o anneanneye bıraktığımız görümceyi alıcakmışız diğer görümcemin evine gidecekmişiz. diğer görümcem hastaymış . bu arada nişanlım haftaya pazar günü gidiyove ben hafta içi çalışıyorum.. ayrı şehirlerdeyiz. sık görüşemiyoruz. nişanlım benim için çok vaktimin olmadığını bizim gitmemiz gerektiğini söylesede(gerçekten eve erken gitmem gerekiyordu ) babası yok gidin bi geçmiş olsun deyin darılır yoksa kardeşin dedi. ben tabi kıyametleri kopardım. zaten bigünümüz var başbaşa geçirecektik bütün ailenle hoş beş etttim dedim. . kavgamızıda ettik bu güzel günmüzüde. diğer görümce hanm arabaya bindi. zorulu olmamak kaydıyla hiç konuşmadım.moralm çok bozuktu çünkü. gittik bide baktım ki diğer görümcem bahçede. bi haltı yok . çıkmadık yukarı bahçede konuştuk slm verdik güle güle dedik. biz nişanlımla ayrıldık iki görümcemi de orda bırakıp . eve dönüşte yol boyu didiştik durduk. ben ne yapayım benim ne kabahatim var. haklısın babamalar düşüncesizlik ettiler bizi yanlız bırakmadılar seninkiler bile anlayışlı davranıyo rahatsız etmemek için aramıyolar , ben de seninle başbaşa olmak istiyorum falan ama neyapayım diyince benim sinirler iyice gerildi gözyaşalrım sel oldu gitti. öyle ben ağlamya başlıyınca oda çok üzüldü barıştık ama bütün günümüz mafoldu. hiç biyerde oturmadık. yemek dahi yemedik. düşenebiliyomusunuz akşama kadar ordan oraya arabyala turladık durduk . 4 saat bounca nefeslerini ensemde hissettim. sonuç olark barıştık ama Allah şahit çok korkuyorum evliliğimde kayınvalide kayınbaba problemlerinin olacağına .. evliliğim için şerli olacakalrsa Rabbim onları benden uzak tutsun . (amin)

Hayırlısı ne ise,o olsun hakkında canım.Korkma eninde sonundaağırlığını koyarsın.Zamanla oluyor herşey.Mümkün olduğunca politik davran.Nişanlınla da kavga etme,o henüz kocan değil ki arada bırakıyorsun.Sen onunla tartışmak yerine baştan Kayınvalideyi bırakınca)gözlerin dolu dolu olup "Bir günümüzü bize çok görmeseler ne olurdu"deseydin.Nişanlın babasına tepki gösterirdi.Üzme tatlı canını.Görüşmek içinde acele etme özlem duymak,1-2 görüşebilmekte güzeldir bazen.Bir ömür yanında olacak hatta sıkılacaksın bizler gibi.Nişanlılık en güzel dönemdir.Zehir etme kendine.
Ben asıl koltuk meselesini merak etmiştim.Ne yaptınız,arabada kim nereye oturdu?

ben oturdum arkaaşım allaha şükür .onlar sonra arabaya bindikleri için ben arabdan ,ndim. hem kayınvalidemi hem görümcemi öptüm. dediğniiz gibi aynen anne siz oturun diye teklif ettim. ama oturmadı hatta onlar gelmeden nişanlımada sordum arkaya geçeyimmi diye yok dedi. ben nişanlımın yanında oturmuş oldum hasılı kelam :)

iyi olmuş.Bak sende de görümcekler varmış Bu minicik konuda bile arkandan dedikodunu yaparlardı tersini yapsaydın.

kızlar bnde bı gun gorumcek olucam ya
18 yasında kardesım var
oda bana gorumcek dermıkıne
ama ben karısmam hıc grsmem bıle ıstemzse

akşam üzeri rahatsızlandım eşimi aradım kapalıydı mesaj attım doktora gidiyorum diye. sonra gittim geldim yattım. aklıma bazı şeyler geldi yaklaık 3 saat ağladım... eşim geldi hiç yanıma uğramadı içerde tv vs. bir ara geldi seslendi nasıl oldun diye bakmadım.

şuan gözlerim kançanağı ve sızım sızım sızlıyor. midem geçti kalktım bir sakinleştirici içtim. şimdi de pcyi açtım. o da içeride...

hiçbir şey yokken bana tavır yapan o 2 gündür annesine birşey dediğim de yok. vallahi and içiyorum kızlar konuşmayacağım aşkımdan ölsem de. genel de suçlu-suçsuz hep ben alttan alırdım ama bu kez öyle yapmıcam benim özel durumlarımı biliyor sonuçta ama bildiği halde böyle yaptı

yaaa canııımm kıyamamm bakk bakk nasıldaa düşünüyorr eşinii maşallahh size bence hiiiç uzattmayıınn :)))

grıbı bahane ettı dun ayrı yattı neymıs bana bulastırırmıs.

Dusunuyorum da noluyor aklıma gene olanlar gelıyor. Aksam doktugum gozy asının hattı hesabı yok benım mevzular derın baya aslında.

grıbı bahane ettı dun ayrı yattı neymıs bana bulastırırmıs.

Dusunuyorum da noluyor aklıma gene olanlar gelıyor. Aksam doktugum gozy asının hattı hesabı yok benım mevzular derın baya aslında.

Ama ağlama canım ya.. ne olursa olsunn ağlama yazık gözyaşlarınaa yazıkk.. Belkide gerçekten bulaştırmaktan korkmuştur olamaz mıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…