Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

günaydın canım
o karışmaz kendi halinde oturur türkü söyler
Zaten ikisi anlaşamıyor tartışıyorlar canım analı kızlı

heheh bizimkiler gibi.anane köyde oturuyor.kışın çocuklarında kaldı.bizimkiyle hiç anlaşamıyolar.küçük teyzeye gidiyo.kayınvalidemde onunla küs.deliriyo oraya gidiyo anane diye.bende çağırdım bi iki haftada bende kal diye.kadın yük olcam diye yok dedi.bizimkinden anlayışlı valla.

hemde ne zor canım bi bilsen
Bence gitsen iyi olurmuş eline koz vermişsin kv çağırdım da gelmedi diye ölene dek unutmaz yayar onu şimdi
sonuçta yeni gelin sayılırsın kv. Gitmen iyi olurdu tatlım

hem küs hemde gelmiyo diye deliriyo bu nasıl çelişki
Yaşlılar daha anlayışlı oluyo o konuda eminim eskiden kalabalık evde yaşamıştır anneannede ondan gelmemiştir...
Ahhh ahhh keşke benimkilerde az anlayışlı olsalar
Ben yalnız korkarım diye anneanneyi bıraktılar banada eşimin dün akşam işi vardı geç gelecek eve diye

kızlar bende kaynanayla hiç anlaşamam hiçte aramaz bu aralar nerdeyse hergün arıyo bende kocişe dedim bunun altından bişey çıkıcak kesin kalmaya gelcek demeye kalmadı kociş dedi haziranda ablamlar oraya gidicekmiş senide cagırıyo aaaaaaaaaaa hayatta gitmem dedim oda zaten bende göndermem gelemez demiş çok şükür sonunda anasına karşı gelmiş şimdi iki gündür sesi çıkmıyo ha ha ha

yok cnm kayınvalidem kardeşiyle konuşmuyo.ananede bizim kayınvalideyle anlaşamayınca teyzeye gidiyo.kızıdır tabiki gitcek.doktorlara hep teyze götürüyo bizimkinin bişeyden haberi olmuyo.

iyi demiş aferim kocana

boşver yaaaa bırak ne derse desin bizimkilerde uzakta valla gözüme bakıyolar gelmek için ne cagrıyorum nede gidiyorum gerci bizim cok soruumuz var cesaret edemiyolar ama ona ramen yine yüzsüz gelip bir ay kalmıştı tabi tavrımı görünce korkuyolar gelmeye

seninkiler ne yaptı canım

oda güzel seni düşünmüşler ama yalnız kalma die ........ herkezin biraz yalnız kalmaya ihtiyacı var benim eşimde devamı şehir dışına çıkıyo tek kalıyorum çok güzel oluyo kafasını dinliyo insan

seninkiler ne yaptı canım

beni hiç istemediler o yüzdende istemeye gelmediler bizde kaçtık önce ilk gün tamam dedi bi gece orda kaldık ondan sonra kedi yavrusu gibi sokkaga attı eşime bunu neden aldıysan oraya bırak dedi oda yetmedi ne namuslugum kaldı ne oglunu benim kaçırmam ayırmakiçin cok ugraştılar gerçi altan altan hala ugraşıyolar bi kuruş destegi olmadı onların ama şimdi evime gelip oglumun evi deyp yayılmasını biliyo bi kasık sda bogcam o koca karıyıııııı

koca kadın korkuyordum ben evdeyken zaten
Kocam hiç cin fikirli değil çaktırmadan gece başbaşa kalalım senide annene götüreyim akşam dönüşte alarım dese... Nerdeeee... Ben hiç dinleyemiyorum kafayı işte odama çekiliyorum ama içerde tartışıyorlar duyuyorum yine ben

günaydın hatunlar: )
bana tavsiyede bulunmuştunuz,kv den dolayı.
hepsi işime yaradı artık daha resmiyim,çok fazla içlerine girmemeye çalışıyorum.
normalde bi gün durur sonraki gün mutlaka hem kv hem kp yi ayrı ayrı arardım ama bu sefer 1 hafta boyunca aramadım
dün abimin sözü vardı onlarda geldi.pek pas vermedim.
gideceğimiz yol 1 saat uzaklıktaydı,
annemlere dediki:''civcivvvv bizim arabada gelsin''
annem beni kaptırırmı
''olmaz,civcivvvv çiçek taşıcak bizimle gelsin''dedi
ben ondan uzaklaştıkça kv daha çok üzerime düşmeye başladı,şimdi daha iyi davranıyor bana ama hala sevmiyorum onu...
dün nişanlımla telde konuşurken,tartıştık başka meseleden...
sonra ben ağzımdan kaçırdım :26: ''ben çok mutsuzum kendimi çok değersiz hissediyorum bide sen böyle yapınca artık hiç birşeye hevesim kalmadı' deyince hemen sordu
''noldu niye kendini değersiz hissediyorsun''diye.
söylemedim bayağı direndim,yok bişey falan dedim ama o kadar ısrar ettiki,erzurumda kv ile geçirdiğimiz o 1 haftayı anlattım hep.
cimriliklerinden,evi sahiplenişinden...tabi bunu çok dikkatli yaptım,asla kv yi kötüleyecek şekilde demedim.böyle böyle yaptı çok üzüldüm ona rağmen kiimseye anlatmadım falan dedim.
nişanlımda:''farkındaydım zaten,annem çok cimridir haklısın,bazı konularda da ayıp etmiş,ben onu yeri gelince sanki ben tembihliyormuş gibi(seni katmadan) uyarırım merak etme,zaten böyle bi düşüncem vardı düğünden sonra her iki tarafada artık biz bir aile olduk bu yüzden hayatımıza çok fazla müdahale etmeyin bizi kendi halimize bırakın,biz bir sorun olurda çözemeyecek olursak zaten size danışırız diyeceğim''dedi.
şunlarıda söyledi:''biz Allah nasip ederse seninle karı koca olacağız,tüm dertlerimizi rahatça paylaşacağımız insanlar birbirimiz olacağız,keşke bunu bana ordayken söyleseydin,en azından bu kadar zaman üzülmene gerek kalmazdı,ben gene müdahele ederdim üslubunca.bundan sonrada sakın birşey olduğunda saklama,onlar büyük,eski görüşte kalmışlar haliyle anlaşamaman normal,ben bile annemle aynı evde sürekli kalsam bunalırım,sana hak veriyorum ama bundan sonra bana ne sıkıntın olursa anlat ve senden ricam annemin bu tavırlarına karşı sevginde saygında azalmasın.o da bir anne,iyiliimiz için çalışıyor,farklı yollardanda olsa.bi sorun olduunda bana söylemen yeterli ben onu dizginlerim merak etme sen''
dedi.
sizce anlatmakla iyi yapmışmıyım :44:
kendimi rahatlamış hissediyorum.zaten anlatırkende senin annen böyle seni annen şöyle tarzında anlatmadım,kelimelerimi çok dikkatli seçerek:'annemi seviyorum ama şu tavrı beni üzdü..''şeklinde konuştum hep.
bundan sonra ne yapayım peki ben

Son düzenleme:

ne demek yaa nerden aldıysan oraya bırak aynen kedi yavrusu mu sanmış seni
Boşver tatlım allahından bulsun küçüklük bizde kalsın yine hep

bence süper yapmışsın anlat tabiki ama tatlı dille erkekler ne kadar kötüolusada olsun kötü dille eleştirirsen anasını sana daha düşman oluyo ben bazen dilimi tutamıyorumda ordan biliyorum şöyle bişeyde var şimdi nişanlısın seni kaybetmek istemediginde ve aşkı cokoldugundan sana daha cok sarılıyodur benimki annesinin okadar yapmasına rahmen hala yeri gelir annesi daha kıymetidir ki benim eşim bana deli gibi aşıktı hepimizki öledirde benim anlatmak istedigim aşk bile bi yere kadar ondan sonra anam diolar

seni kutluyorum tatlım senin için güzel bi gelişme bu nişanlın da iyi demiş inşallah değişmez sonra
anne baba bunu anlamıyor işte evlenen iki kişinin yeni bir aile olduklarını
Hadi hayırlısı bakalım düğün ne zmn

yaaaaa ben bir kedi yavrusuyum Bende öle yapıyorum nede olsa sevdigim adamı o dogurdu......

aynen öyle tatlım işte
herşeyin sahibi yukarıda doğruyu yanlışı bilen...
Herkes hakettiğini birgün görecek bizde dahil...

Evet onlar olmasa eşlerimiz de olmayacaktı yani
Yaşasın kv...

civcimcim bnm nişanlımda öleydi, sonra anacı oluverdi halbuki bazen kendide çok bunalıyo annesinden.ama bnde karar aldım.eşime dedimki bizim bazı sorunlarmz oluo ama kendi aramzda hallediyorz.oda aynen öle yapın beni karıştrmayın da dedi.bnde şimdi öle yapıorm eşime bişey demeden kv e lafı sokuşturuyorum.anlaşıyoruz :)
daha demin eşim aradı mesela akşam abimi yemeğe alalımmı diye.abisi bekar annesinde kalıyo.bnde olur hepsini alalım olmazmı dedim.boşver onlar sonra gelsin bn bi tek abi dicem tmm dersen dedi.bn üstüme düşeni yapıyorum.lafı geldimide kv ye söylüyorum.ne eşimle aramız bıozuluyo nede kaynananm bi daha laf söleyebiliyo.

aynen öyle tatlım işte
herşeyin sahibi yukarıda doğruyu yanlışı bilen...
Herkes hakettiğini birgün görecek bizde dahil...

Evet onlar olmasa eşlerimiz de olmayacaktı yani
Yaşasın kv...

yaşasın kaynanammmmmmmmmmm ALLAH yukarda dedin gibi o herşeyi görüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…