Ama ağlama canım ya.. ne olursa olsunn ağlama yazık gözyaşlarınaa yazıkk.. Belkide gerçekten bulaştırmaktan korkmuştur olamaz mıı?
Sende haklısın gerçi.. Kim bilir neler neler vardırr.. Bu arada çook geçmiş olsun iyisindir umarım şimdi.. Ama yeter kendini seviyorsan ağlama zararı sana canım inan kimseye değilll geç ve bir güzel uyku çek...canım benım ben sadece ona aglamadım. bazı şeyler birikti bende dağ oldu, hastalık da eklenince alınganlığım da tuttu. bu ters davranmalar da tuz biber ekilince durduramadım işte gözyaşlarımı vallahi gözlerim kanlandı acıyorlar...
içim cız ediyor ama kızgınım da. bakalım kaç gün sürecek.
Sende haklısın gerçi.. Kim bilir neler neler vardırr.. Bu arada çook geçmiş olsun iyisindir umarım şimdi.. Ama yeter kendini seviyorsan ağlama zararı sana canım inan kimseye değilll geç ve bir güzel uyku çek...
yok canım benim ilacı içtikten sonra kesildi. haklısın gözlerim çok fena oldu gidip uyuyayım bari. iyi geceler sana..
bu kaynanaların kafasında var bak ciddiyim.
al işte bitanede burada..
'oğlumun parası gitmesin karısınaaaaaa'
bu nasıl bir mantıktır?
Var anam var cok haklisin. Esim beni korudugu icin esimin yaninda laf sokmuyor. Ama tek olunca beni cigrimdan cikarmaya calisiyor. Esime soyledim ama oda hakli ben yaninizda yokum sende annemin laflarinin altinda kalma ver cevabini diyor. Ya hersey bir kenara o mal mulk davasi cok zoruma gitti. Esimde mal mulk istemiyorum hepsini dagiti fakir fukaraya dedi. Bide esim evin tek cocugu yani bana asiri takmis durumda kaynanam. 2 senedir butun ailesine rezil oldum. Etmedigi dedikodu kalmamis. Hep yalan dolan iftira. Hic dusunmuyo elden ayaktan dussem bir gelinim var o bakicak diye....
kızlar bugün yaşadığımı yorum katmadan anlatmaya çalışayım. bi kaç sayfa öncesinde nişanlımla bulaşacağımızdan bahsetmişitm. neyse. bugün 1 de beni almaya geldi. gezmeye gideceğiz. sonra annesini ve kız kardeşini erkek kardeşini aldık anneannesinin evine gittik el öpemeye. orda yarım saat 45 dakika oturup biz kaltık nişanlımla. mobilyacıya gittik. orada yaklaşık 1 saat oyalandık. neyse saat oldu 4 zaten. hiç oturup konuşamadık. sonra babası aradı. dediki o anneanneye bıraktığımız görümceyi alıcakmışız diğer görümcemin evine gidecekmişiz. diğer görümcem hastaymış . bu arada nişanlım haftaya pazar günü gidiyove ben hafta içi çalışıyorum.. ayrı şehirlerdeyiz. sık görüşemiyoruz. nişanlım benim için çok vaktimin olmadığını bizim gitmemiz gerektiğini söylesede(gerçekten eve erken gitmem gerekiyordu ) babası yok gidin bi geçmiş olsun deyin darılır yoksa kardeşin dedi. ben tabi kıyametleri kopardım. zaten bigünümüz var başbaşa geçirecektik bütün ailenle hoş beş etttim dedim. . kavgamızıda ettik bu güzel günmüzüde. diğer görümce hanm arabaya bindi. zorulu olmamak kaydıyla hiç konuşmadım.moralm çok bozuktu çünkü. gittik bide baktım ki diğer görümcem bahçede. bi haltı yok . çıkmadık yukarı bahçede konuştuk slm verdik güle güle dedik. biz nişanlımla ayrıldık iki görümcemi de orda bırakıp . eve dönüşte yol boyu didiştik durduk. ben ne yapayım benim ne kabahatim var. haklısın babamalar düşüncesizlik ettiler bizi yanlız bırakmadılar seninkiler bile anlayışlı davranıyo rahatsız etmemek için aramıyolar , ben de seninle başbaşa olmak istiyorum falan ama neyapayım diyince benim sinirler iyice gerildi gözyaşalrım sel oldu gitti. öyle ben ağlamya başlıyınca oda çok üzüldü barıştık ama bütün günümüz mafoldu. hiç biyerde oturmadık. yemek dahi yemedik. düşenebiliyomusunuz akşama kadar ordan oraya arabyala turladık durduk . 4 saat bounca nefeslerini ensemde hissettim. sonuç olark barıştık ama Allah şahit çok korkuyorum evliliğimde kayınvalide kayınbaba problemlerinin olacağına .. evliliğim için şerli olacakalrsa Rabbim onları benden uzak tutsun . (amin)
olaya birde şöle bak.ya mobilya bakarkende yanlarında olsalardı ve kayınvaliden kendi zevkine göre bişey alsaydı.bn 8 aylık evliyim oturma grubum eskisede değiştirsem diye bakıyorm şimdiden.o kdr istemedim ama karışmasa olmuyo
Günaydın kızlarrrr...
Kayınvalidem 23 nisan dolayısılya kızına gitti ama anane evde
Eşimle dün biraz tartışmıştık ama bu sabah
kahvaltı hazırlamış beni kahvaltıya çağırdı
Demekki yalnız olsak bizden mutlusu olmayacak
allah mutluluğunuzu daim etsin
kayınvalidem istanbula eltime gitmişti 1 haftalığına dün döndü gittik otogardan aldık eve götürdük hemen bavulu açtı dedim heralde bebişe bişe aldı kendine aldığı kıyafetleri falan gösterdi kendimi geçtim bebeğe bi patik dahi almamış hatta bebeği geçtim oğluna yani eşime dahi bişe getirmemiş kayınpederede bişe almamış anca kendine almış bense her gittiğim yerden bişe alıp getiriyorum evinde bi eksik görsem tamamlıyorum karşılık beklediğimden değil allaha şükür durumumuz iyi onunda elinde pek parası yok ama bi saç bantı getirse bebeğe ona bile sevinirdim düşünmüş diye eltimde sağolsun hiç dememiş anne bi hediyede onlara al diye bi işleri olduğu zaman ilk hatırlanan biz oluyoruz o ayrı. çocuğun hiçbi ihtiyacına destek olmadılar borç harç tamamladık kendi babam destek oldu anca eşime 50 tl vermiş 2 de hırka örmüş kayınpeder sormuyo bile bi ev daha yapcakmış para biriktiriyomuş adam doymadı dünya malına yine bize kalcak ama o zamanda kardeşler arası kavga çıkcak hem bize kalana kadar ben ölürüm heralde. Hırka yelek örmeyi benim konu komşumda yaptı elalem kadar işte bana hayırları ama iyi oluyo eşim herkesin yüzünü görüyo herşey karşılıklı elime düşmesinler...
Günaydın kızlarrrr...
Günaydın kızlarrrr...
cnm seninkide ayrı bi zor allah sabırlar versin.bir değil iki kaynana.peki anane nasıl.oda karşıyomu herşeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?