Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Ama ağlama canım ya.. ne olursa olsunn ağlama yazık gözyaşlarınaa yazıkk.. Belkide gerçekten bulaştırmaktan korkmuştur olamaz mıı?

canım benım ben sadece ona aglamadım. bazı şeyler birikti bende dağ oldu, hastalık da eklenince alınganlığım da tuttu. bu ters davranmalar da tuz biber ekilince durduramadım işte gözyaşlarımı vallahi gözlerim kanlandı acıyorlar...

içim cız ediyor ama kızgınım da. bakalım kaç gün sürecek.

Sende haklısın gerçi.. Kim bilir neler neler vardırr.. Bu arada çook geçmiş olsun iyisindir umarım şimdi.. Ama yeter kendini seviyorsan ağlama zararı sana canım inan kimseye değilll geç ve bir güzel uyku çek...

yok canım benim ilacı içtikten sonra kesildi. haklısın gözlerim çok fena oldu gidip uyuyayım bari. iyi geceler sana..

Var anam var cok haklisin. Esim beni korudugu icin esimin yaninda laf sokmuyor. Ama tek olunca beni cigrimdan cikarmaya calisiyor. Esime soyledim ama oda hakli ben yaninizda yokum sende annemin laflarinin altinda kalma ver cevabini diyor. Ya hersey bir kenara o mal mulk davasi cok zoruma gitti. Esimde mal mulk istemiyorum hepsini dagiti fakir fukaraya dedi. Bide esim evin tek cocugu yani bana asiri takmis durumda kaynanam. 2 senedir butun ailesine rezil oldum. Etmedigi dedikodu kalmamis. Hep yalan dolan iftira. Hic dusunmuyo elden ayaktan dussem bir gelinim var o bakicak diye....

bu kaynanaların kafasında var bak ciddiyim.

al işte bitanede burada..

'oğlumun parası gitmesin karısınaaaaaa'

bu nasıl bir mantıktır?

bunların altında yatan neden kıskançlık maalesef... oğullarını paylaşamıyorlar...

ben burada torununu emzirmek isteyen, gelinine ilk geceyi soran, anlattıran kaynanaları gördüm. artık kaynanamı öpüp başıma koyasım geliyor. sen de beterlerini düşünüp kendini teselli et benim gibi:))))

olaya birde şöle bak.ya mobilya bakarkende yanlarında olsalardı ve kayınvaliden kendi zevkine göre bişey alsaydı.bn 8 aylık evliyim oturma grubum eskisede değiştirsem diye bakıyorm şimdiden.o kdr istemedim ama karışmasa olmuyo

öfffff bende okadar doluyumki sabahhtan beri hangisini yazsam diyorum ama yaz yaz bitmez o yüzden sadece sabır dileyin bana kızlar :))

onlar iç bir şekilde eşyaların hiç birinde maddi destek vermicekler. ellerini ceplerine atmıcaklar yani. her şeyi taksitle ödücez . o yüzden karışma gibi bi durumları yok . hiç ama hiç ilgilenmiyolar.

Günaydın kızlarrrr...
Kayınvalidem 23 nisan dolayısılya kızına gitti ama anane evde
Eşimle dün biraz tartışmıştık ama bu sabah
kahvaltı hazırlamış beni kahvaltıya çağırdı
Demekki yalnız olsak bizden mutlusu olmayacak

Kayınvalidem istanbula eltime gitmişti 1 haftalığına dün döndü gittik otogardan aldık eve götürdük hemen bavulu açtı dedim heralde bebişe bişe aldı kendine aldığı kıyafetleri falan gösterdi kendimi geçtim bebeğe bi patik dahi almamış hatta bebeği geçtim oğluna yani eşime dahi bişe getirmemiş kayınpederede bişe almamış anca kendine almış bense her gittiğim yerden bişe alıp getiriyorum evinde bi eksik görsem tamamlıyorum karşılık beklediğimden değil Allaha şükür durumumuz iyi onunda elinde pek parası yok ama bi saç bantı getirse bebeğe ona bile sevinirdim düşünmüş diye eltimde sağolsun hiç dememiş anne bi hediyede onlara al diye bi işleri olduğu zaman ilk hatırlanan biz oluyoruz o ayrı. Çocuğun hiçbi ihtiyacına destek olmadılar borç harç tamamladık kendi babam destek oldu anca eşime 50 tl vermiş 2 de hırka örmüş kayınpeder sormuyo bile bi ev daha yapcakmış para biriktiriyomuş adam doymadı dünya malına yine bize kalcak ama o zamanda kardeşler arası kavga çıkcak hem bize kalana kadar ben ölürüm heralde. Hırka yelek örmeyi benim konu komşumda yaptı elalem kadar işte bana hayırları ama iyi oluyo eşim herkesin yüzünü görüyo herşey karşılıklı elime düşmesinler...

slm canım
evin barkın ayrıysa eşinle çocuğunla mutlu mesutsan boşver saç bandını felan
Torunu için bişey düşünmüyorsa o kendi ayıbı bence boşver takma sen hiç buna bence tatlım

cnm seninkide ayrı bi zor Allah sabırlar versin.bir değil iki kaynana.peki anane nasıl.oda karşıyomu herşeye.

Günaydın tatlım.
Ayrı olmak elbette güzel oluyor.İstediğini giy,istediğini ye, istediğin zaman uyu-uyan,istediğin gibi banyo yap(büyüklerden utanmadan-sıkılmadan)Yeni evleneceklere ders olmalı aslında bu yazdıklarınız.Ayrı ev için elşlerinden geleni yapsınlar.Ev ev üstünde olmaz.Sende kurtulursun inşallah canım.
Benim sormak istediğim birşey var kızlar.Cumartesi akşamı kaynanatör aradı.Kızkardeşine geçmiş olsuna gidecekmiş "gelir misin "dedi.Teyzede 2 saatlik yolu göze alıp başka şehire düğünümüze gelen biri.Biz 9 aylık evliyiz artı 1 yıllık nişanlılık boyunca ve eşimin ailesi bir kere bayramda dedelerine götürdüler o kadar.Kendi akraba bağları zayıf yani.Neyse ben" tamam "dedim.Sonra beni sardı bir stres.Fıtık yüzünden normalde evden çıkmıyorum,birde kv.ile otobüslerde ayakta kaldıkça başlayacağım ağlamaya daha önce başıma geldi çünkü ağladım ağrıdan.Laf yapacaklar arkamdan diye sabah başladı mide ağrısı stresten.Bende beni aradığında" midem ağrıyor çok kötü "dedim" siz gidin ben eşimle uğrarım" dedim.Bozuldu" tamam "dedi kapattı.Baktım kociş bozuk atıyor."Seninle gideriz "dedim oda demez mi soğuk bir şekilde "bizim adetlerimiz var gelin kaynana gider böyle şeylere hem ben evlerini bilmiyorum".Bende kızdım "yıllardır burada olupta sen teyzenin evini bilmiyorsan;evlerine gitmiyorsun demektir.Bir bayram gidip elini öpmediğin insana benimde gidip geçmiş olsun dememe gerek yok o zaman" dedim.Ama içim içimi yiyor kadın ilk defa gel dedi gitmedim.Yanlış mı yaptım acaba?Zaten 3 haftayı geçti onlarada gitmedik gidince kesin bunun lafını sokar şimdi bana.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…