Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Günaydın.Herkes tatilde anlaşılan

nasıl olayım canım herşey aynı işte aynı tas aynı hamam sıkıldım. ama yapacak da bişey yok. o yüzden nasılsın diyene iilik demek en iyisi sen ne yaptın nasılsın nası gidiyo

aynen aynı tas aynı hamam ay sonu yoğunluğu da geçti sayılır sen iç muhasebede misin genel mi?

sabah sabah çok canım sıkkın yaaa. biryandanda şükür allahım deyip isyan etmemeye çalışıyorum. ailemi özledim. kendimi yalnız hisseediyorum ki öleyim. problemler desen hiç bitmiyo. artık yaşamak bile istemiyorum. herşeyden soğudum. bahar depresyonu vurdu beni galiba

aşkolsun canım biz varız...
kk artık bi aileyiz...
dertlerimizi paylaşmaya ortak olmaya geldik buraya..
sadece ailenimi özledin başka bi sıkıntı yok demi? kocişle aran nasıl ???

bigün biriyle tanıştım kalp gözü açıkmış. bana daha beni ilk görür görmez dedi ki. yapma herşeyi içine atma hasta olursun kendine zarar vereceksin. e gelde atma içine kime anlatayım kime ne deyim geçen eşimle yine tartıştık tamam dedi ama sen kötü olursun ben değil bana bişey olmaz deedi sıyrıldı. bana ne olacak ben ne yapacağım peki. bana diyo ki anlamıyorum ki işgence mi görüyosun burda. bu kadar büyütecek ne var.ona göre böle işte...

Kıyamam size beeeeen.Burda olsanız gelin çay yapayım yanınada kısır derdim ama...
Depresyona girmeyin.Hayat güzel,yaşamak güzel.Burada güneş ver ,pırıl pırıl hava:118:Akşama çıkışa çağırın kocişleri,girin kollarına,doğru yemeğe.Restaurant olması gerekmiyor.Ekmek arası balık, köfte ne olursa,doğru sahile.Hava kararana kadar 2 saat kafa dinleyin.Sahil yok mu, o zaman sinemaya.Robot gibi ev -iş nereye kadar?Hep kocişlerden beklemeyin,bu sefer siz zorlayın değişiklik için.Temiz hava alın bir kaç çiçek görün

evet içine attıkça hasta oluyor insan
bende hep içime attım attım dedimki kendime efsun artık bi psikoloja git derken kk buldum
paylaşıyorum rahatlıyorum burda iyiki varsınız
işkence değil ya evliliği yaşayamıyoruz bunu anlamıyorlar onlar nasılsa istediklerini alıyorlar bizden
bak yapamasınlar nasıl mutsuz olacaklar onlarda
anlayacaklar ayrı evin güzelliğini....
ama işte olay kocada bitiyo canım benimki anlayışlı o konularda laf söyletmez bana...
biz eşimle 8 yıl beraberliğin sonunda evlendik en sonunda bi gece 8 yıl ben bunun içinmi bekledim seni dedim
konuştuk ettik artık üstüme gelmiyor destek oluyor hep
sende güzelce konuş bence

eşim yok çok yoğun gece çok geç gelşyo eve bende kv. falan bizim tayfa işte onlarla geçiriyorum her akşamımı bi düzen yok bu da sıktı beni. evliliğim artık yatak odası evliliği oldu sadce gerçi o bile yok artık çünkü istemiyorum

benim eşimin sohbeti var bu gece 11 de gelecek bende arkadaşı çağırmayı düşünüyorum
onun eşide gidiyor sohbete bizde bayan bayan sohbet ederik
kaynana çekiştiririk
benimkiler evde ama olsun yani...

ya eşim bana destek oluyo bizde 5 yıl görüştük evlilikten önce. mutsuz olma ne olur kahroluyorum diyo ama ben artık uygulama istiyorum. eşimde bana laf söletmez hoş kimsenin de bana bi laf sölediği yok ama artık bu yaşantıdan sıkıldım işte. eşim eve erken gelse oda yok. böle olunca iğrenç bi durum oluyo benim için her akşam içimden sessiz sessiz haykırıyorum adeta yeter die ama duyan yok ki.

benim eşimin sohbeti var bu gece 11 de gelecek bende arkadaşı çağırmayı düşünüyorum
kaynana çekiştiririk

öle gel diyecek kimsem bile yok. hem gelse nereye o curcunaya bide bi arkadaşım gelse tamam artık. bizimkilerle hepberaber otur dur artık

canım yaaa üzülme lütfen
eşin ne iş yapıyorda o kadar geç geliyor ki?
arada hastayım de erken yatcam de geç yat odana
ben öyle yapıyorum bütün akşam onlarla oturmak istemiyorum çünkü

bi kere eve eşimin iş arkadaşları geldi düğünden sona gelemedik bi geleim die. benim kv kızını falan da çağırdı sonra hepberaber ağırladık güya bana geldi güya bizim evimize geldiler. insanlar gülüyodur ya yazık diyolardır bana...

öle gel diyecek kimsem bile yok. hem gelse nereye o curcunaya bide bi arkadaşım gelse tamam artık. bizimkilerle hepberaber otur dur artık

sende lafla peynir gemisi yürümez icraat gösterde o zaman
kahrolan koca destek olur bişeyler yapmaya çalışır...
aynı benim hayatım işte eşimle sıkıntı yok evdekilerlede öyle aman aman denecek kdr yok
ama evlilikten bişey anlamıyoruz işte

ben odamda ütü var hem ütümü yapim hem muhabbet edek diyrm geçiyoruz odama
hiç arkadaşın yokmu

canım yaaa üzülme lütfen
eşin ne iş yapıyorda o kadar geç geliyor ki?
arada hastayım de erken yatcam de geç yat odana
ben öyle yapıyorum bütün akşam onlarla oturmak istemiyorum çünkü

valla her akşam hastayım deyip yatasım var. artık görmek istemiyorum çoğu zaman yemek yiyesim bile olmuyo. bazen yatıyorum öle zaten ama bu seferde amma hasta oluyosun sende oluyo.

kaynana çekiştiririk

Bizim eşler benzer yani,benimkide haftada 2 gün sohbete gidiyor.
Bizde kayınvalideye gidecektik ya bugün.Düngece eşime sordum uyumadan" yarın gidiyor muyuz,ona göre yemek yapayım "dedim."Yok sohbetim var.Zaten ayın 30una kadar yoğunum gidemem" dedi.Ben içimden "oh ohhhhhhhhhh"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…