Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

tabiki hayır ama benim annem de tam kaynana yani bazen iki kaynanayla ugraşıyorum oda eşimi sevmez devamlı laf söyler ama ona birerir degil bana yani cogu zaman bende orta kalırım ama herzaman eşimi korur laf söyletmem asla yeri gelir aylarca annemle küs kalırım ben bunu yapıyorsam eşimde yapsın die bekliyorum ben kadın oldugun halde yeri geliyo aileme baş kaldırıyorsam onun haydi haydi yapması gerekmiyormu

umarım kaynanadan çekmezsin

öyle bir insana benzemiyor ama belli olmaz...
valla umarım çekmem...
dediğim gibi ama senin kanın canın bunu yapıyorsa el neler yapmasın...

erkek arkadaşıma geçen gün demiş bak o kızı alıp buraya getirceksin...
ne bizlere , ne ablanlara ne de abinle yengene ezdirmiceksin demiş.
her zaman destek olucaksın , bağırmıcaksın , sıkıldığında gezdirceksin vs vs gibi öğütler vermiş...

hoş balık baştan kokar diyorum ben çok fazla değişeceğini sanmıyorum :) benim 3 tane kızım var bir tanede sen olursun 3'ü seven 4'üde sever diyor...
tek duam o değişmemesi....

yani canım sen zaten kötüsün abisinin gözünde ihanet meleği

Sorma tatlım ya
Buarada diyetin 3.günündeyim efsuncum.Bir yandan koşu bandında yürüyorum bir yandan ağlıyorum acıdan.Ama zafer benim olacaaaaak
115.0idi başlangıç sabah yine aynı şekilde tartıldım 113.1 e düşmüş çok sevindim
ama felaket açııııııııııııııııııııııııııım

allaha şükür benim o kadar sıkıntım yok...
Annem eşimi çok sever bazen atıştığımız olur ama benim konumumdan dolayı bana üzüldüğü için fazla uzatmaz annem sağolsun

Senin durumun farklı o zaman canım.Sen aynı fedakarlığı görmeyi istiyorsun ama zor.Bunu yapabilecek çok erkek yok.Öyle birini bulabilseydin zaten annende karşı çıkmazdı emin ol.Annene hiç kızma,kalbini kırma bugün var yarın yoklar öyle düşün.Allah bu kocalara da akıl fikir versin.

amannnn inanma böyle hikayelere,aynısını bende yaşadım kayınvalidem eşime derdi bak uzak uzak başka şehire getiriyosun kızı ,sakın kimseye ezdirme şöyle yapma böyle yapma beni bulursun karşında dedi,dakka bir gol bir önce kendi başladı ezme politikalarına tatlım inanma sakın bu laflara hepsi sen evlenene kadar üzgünüm

bende sana diyeti soracaktım laf karıştı tatlım
Evet zafer senin olacak hem kilodan hem bebişden yana canım
3 günde 2 kilo mu vvvaaavvv olsun aç ol kazanan sen olacaksın...
Yarın başlıyoruz demi çalışmalara

ben yıllarca çektim halende kaynana eziyeti çekiyorum umarım kızım şanslı olur ama oda bana diyor ki anne sen yeterince politik değilsin diyor kötülüğpün politik olma durumu olurmu?

ya anlatsam kadını roman olur ,sanarım kızımda nelerle uğraştığımın farkında değil başında olmayınca gençler bu gibi konuları hafife alıyor ama evlendiğinde benianlar sanırım, bu duruma genelde eşlerde sebep oluyor ,ben kaynananın iyisi olduğunu sanmıyorum, özellikle erkek doğuranlara bir haller oluyor ,

hayırlısı olsun bebiş calışmaları galiba

İnşallah tatlım.Ama demiştim ya bu diyetle 13günde 8kg veriliyor gerçekten.Yoksa benim normal bir diyet ve sporla rutinim,haftada 2 kilogramdır,değişmez.
Ayy vallahi ben onun gününü unutmuştum
O zaman bugün uzak durmak lazım yarına enerji toplasın
Çıkıyorum şimdi,yürüyüş vakti.Öpüyorum yanaktan, iyi sohbetler.

öyle deme benimde oglum var hiçte öyle olcagımı zannetmiyorum biz yeni genc nesil olarak

hadi hayırlısı bakalım diyettede bebektede

Unutulurmu şekerim aşkolsun yaa aynı günüz bide
Aynen enerji toplasın

şu yazdıklarının büyük bir kısmını bende yaşadım, tek fark benim babaannem annemi çok sever, kızlarının lafı batar annemin ki batmaz , annemin gecelikleri benim çeyizimde şimdi ben giyemedim bari sen giy diye verdi kadın, şu an evde bir yabancının varlığına 1 haftadan fazla katlanabileceğimi hiç sanmıyorum, çünkü hayatım boyunca hep babaannem bizde diye bir horanda oldu bizim evimizde, halalar, amcalar babaannemin yeğenleri, bir de benim babaannem erkek gibi denilecek cinsten bir kadın anlayacağın başı sıkışan babamın evine koştu, birde annem babaannemin evine gelin gitseydi neler olurdu çok merak ediyorum

kızlar kayınbiraderimi yemeğe alcam diyordum ya şimdi gitti.giderken eşim annesini özlemiş gibi bi ifade kullandı.(alt tarafı 3 gündür görmüyo)bnde istersen bu akşam annende kalalım dedim gülerek.abisi de dediki eşime.sana ananla mutluluklar.sen onunla kal.biz neclasuyla babam üçümüz kalırız.napsın adamda bıkmış iyice annesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…