tabiki hayır ama benim annem de tam kaynana yani bazen iki kaynanayla ugraşıyorum oda eşimi sevmez devamlı laf söyler ama ona birerir degil bana yani cogu zaman bende orta kalırım ama herzaman eşimi korur laf söyletmem asla yeri gelir aylarca annemle küs kalırım ben bunu yapıyorsam eşimde yapsın die bekliyorum ben kadın oldugun halde yeri geliyo aileme baş kaldırıyorsam onun haydi haydi yapması gerekmiyormuHaklısın böyle şeyler duymak bizi kırıyor incitiyor.Çünkü biz kadın duygusallığı ile bakıyoruz evliliğe.Evlenince erkeğin en değerli varlığı biz olacağız.Dünya bizim etrafımızda dönecek sanıyoruz.Evliliği için elinden geleni yapar,benden asla vazgeçmez diyoruz ama gerçek bu değilmiş.Hepimiz yaşadık gördük işte.Aradan yıllar geçiyor taşlar oturana kadar.En az 3-5 yıl geçince rahatlarsın demişti evli arkadaşlarım.Büyüklere bakmak lazım o yüzden ben başta annemi dinlemezdim şimdi hak veriyorum,deneyimli insanlar çok daha kötü kayınvalideleri idare etmişler şimdi babamı parmağında oynatıyor annem.Oysa babam asker,çok sert biridir mesala.Daha ilk yılımda,ben eşime "al anneni taşı başında"desem beni bırakır onu taşır yani
Haklıyız,yeni ev kurmuşuz,kaynana dahil kimse müdahale etmesin istiyoruz.Mutlu mesut yaşayalım istiyoruz.Ama ortada ortak kullanımda olan biri varken 2 kadının kıskançlık yapmaması mümkün mü?Kocalarımıza kızıyoruz ama aslında arada bırakıyoruz onlarıda.Biraz tarafsız bakalım kızlar siz annenizden vazgeçer misiniz kocanız için?
umarım kaynanadan çekmezsin
yani canım sen zaten kötüsün abisinin gözünde ihanet meleği
haklısın böyle şeyler duymak bizi kırıyor incitiyor.çünkü biz kadın duygusallığı ile bakıyoruz evliliğe.evlenince erkeğin en değerli varlığı biz olacağız.dünya bizim etrafımızda dönecek sanıyoruz.evliliği için elinden geleni yapar,benden asla vazgeçmez diyoruz ama gerçek bu değilmiş.hepimiz yaşadık gördük işte.aradan yıllar geçiyor taşlar oturana kadar.en az 3-5 yıl geçince rahatlarsın demişti evli arkadaşlarım.büyüklere bakmak lazım o yüzden ben başta annemi dinlemezdim şimdi hak veriyorum,deneyimli insanlar çok daha kötü kayınvalideleri idare etmişler şimdi babamı parmağında oynatıyor annem.oysa babam asker,çok sert biridir mesala.daha ilk yılımda,ben eşime "al anneni taşı başında"desem beni bırakır onu taşır yani
Haklıyız,yeni ev kurmuşuz,kaynana dahil kimse müdahale etmesin istiyoruz.mutlu mesut yaşayalım istiyoruz.ama ortada ortak kullanımda olan biri varken 2 kadının kıskançlık yapmaması mümkün mü?kocalarımıza kızıyoruz ama aslında arada bırakıyoruz onlarıda.biraz tarafsız bakalım kızlar siz annenizden vazgeçer misiniz kocanız için?
Senin durumun farklı o zaman canım.Sen aynı fedakarlığı görmeyi istiyorsun ama zor.Bunu yapabilecek çok erkek yok.Öyle birini bulabilseydin zaten annende karşı çıkmazdı emin ol.Annene hiç kızma,kalbini kırma bugün var yarın yoklar öyle düşün.Allah bu kocalara da akıl fikir versin.tabiki hayır ama benim annem de tam kaynana yani bazen iki kaynanayla ugraşıyorum oda eşimi sevmez devamlı laf söyler ama ona birerir degil bana yani cogu zaman bende orta kalırım ama herzaman eşimi korur laf söyletmem asla yeri gelir aylarca annemle küs kalırım ben bunu yapıyorsam eşimde yapsın die bekliyorum ben kadın oldugun halde yeri geliyo aileme baş kaldırıyorsam onun haydi haydi yapması gerekmiyormu
öyle bir insana benzemiyor ama belli olmaz...
valla umarım çekmem...
dediğim gibi ama senin kanın canın bunu yapıyorsa el neler yapmasın...
erkek arkadaşıma geçen gün demiş bak o kızı alıp buraya getirceksin...
ne bizlere , ne ablanlara ne de abinle yengene ezdirmiceksin demiş.
her zaman destek olucaksın , bağırmıcaksın , sıkıldığında gezdirceksin vs vs gibi öğütler vermiş...
hoş balık baştan kokar diyorum ben çok fazla değişeceğini sanmıyorum :) benim 3 tane kızım var bir tanede sen olursun 3'ü seven 4'üde sever diyor...
tek duam o değişmemesi....
sorma tatlım ya
Buarada diyetin 3.günündeyim efsuncum.bir yandan koşu bandında yürüyorum bir yandan ağlıyorum acıdan.ama zafer benim olacaaaaak
115.0idi başlangıç sabah yine aynı şekilde tartıldım 113.1 e düşmüş çok sevindim
Ama felaket açııııııııııııııııııııııııııım
bende sana diyeti soracaktım laf karıştı tatlım
Evet zafer senin olacak hem kilodan hem bebişden yana canım
3 günde 2 kilo mu vvvaaavvv olsun aç ol kazanan sen olacaksın...
Yarın başlıyoruz demi çalışmalara
bende sana diyeti soracaktım laf karıştı tatlım
Evet zafer senin olacak hem kilodan hem bebişden yana canım
3 günde 2 kilo mu vvvaaavvv olsun aç ol kazanan sen olacaksın...
Yarın başlıyoruz demi çalışmalara
ben yıllarca çektim halende kaynana eziyeti çekiyorum umarım kızım şanslı olur ama oda bana diyor ki anne sen yeterince politik değilsin diyor kötülüğpün politik olma durumu olurmu?
ya anlatsam kadını roman olur ,sanarım kızımda nelerle uğraştığımın farkında değil başında olmayınca gençler bu gibi konuları hafife alıyor ama evlendiğinde benianlar sanırım, bu duruma genelde eşlerde sebep oluyor ,ben kaynananın iyisi olduğunu sanmıyorum, özellikle erkek doğuranlara bir haller oluyor ,
hayırlısı olsun bebiş calışmaları galiba
inşallah tatlım.ama demiştim ya bu diyetle 13günde 8kg veriliyor gerçekten.yoksa benim normal bir diyet ve sporla rutinim,haftada 2 kilogramdır,değişmez.
Ayy vallahi ben onun gününü unutmuştum
O zaman bugün uzak durmak lazım yarına enerji toplasın
çıkıyorum şimdi,yürüyüş vakti.öpüyorum yanaktan, iyi sohbetler.
şöyle bir okuyorumkii okadar korktum kii....
Allah hepinize sabır versin...
bizde aynı apartmanda oturuyoruz babannemlerle...
16-17 yaşlarımı zehir ettiler... her şeyime karıştılar... eve 2 dk geç kalsam kimle geziyor oldu bu...
ailede tek kızım... annem benim yüzünden çok çekti kaynanasından...
benim dışında da çok çekmiş ama inanın çeyizinde getirdiği ve etiketi üstünde olan bir sürü geceliği var...
yedek anahtar hep onlardaymış...
yeni evliyken saat 8 de gelir annemi kaldırırmış... uyanmazsa içeri girermiş...
onuda geçin ben çok bilirim amcam ve yengemin arasına girip yattığını... aaa benim oğluşum diye sevdiğini...
hala gelir babam yatıyorsa yatar yanına...
hala beraber otururuz!! üst katımızdalardı... ama ben çok aksi oldum onlar yüzünden benden çekindiklerinden pek gelemez artık.
24 yaşındayım ve önümüzdeki ay sözlencem...
hep dua ettim Allah'ım şehir dışında biriyle evlenip uzaklaşayım buralardan diye...
Allah gönlüme göre verdi şehir dışına gidicem gelin...
ama ben 13 yaşından beri kaynana azabı çekiyorum babannemden ötürü inanın koymaz bana gittiğim yerdeki.
benim kanım bunu yapıyorsa o ne yapsa eyv derim heralde...
yıllardır aynı şey söylendi bana soyadına sahip çık... inanın evleniyim hiç kullanmıcam...
kayınvalidem ile geçen hafta tanıştım... samimi , sıcak kanlı , sevecen bir kadın ilk izlenimim... resimlerden daha güzelmiş benim gelinim dedi ilk gördüğünde...
aynı apartmanda onlarında dairesi var ve kayınpederm oranın kirasını size vereyim istediğiniz yerde oturun dedi...
burda abisinin çocukları var gelen giden bitmez kızım sen alışana kadar istersen otur ama benim düşüncem 2 sokak bile olsa uzağa gidin dedi.
gerçekten düşünceli davranıyorlar... kayınvaliden 2 günde 1 arıyor... ordan dönünce hastalandım ben nasıl oldun kuzum diye:)
kendi anneme aşık olarak büyüdüm halada aşığımdır. ama orda çok çektik biz anneciğim orda kalcak ama 25 senenin verdiği rahatlık ile babannemin ağzının payını veriyor.
şimdi tek isteğim kayınvaliden ile sorunsuz bir ilişki... çünkü tek tanıdığımın bile olmadığı bir yere gidicem...
buarada genelde cahil insanlar babannemin yaptıklarını yapar diye düşünmeyin benim babannem çoğu ülkeyi görmüş gezmiş , okumuş bir insan...
insanın karakteri sağlam olmalı!! okumakla , gezmekle , görmekle , parayla adam olunmuyor!
günaydıınnnnn
slm kızlar günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?