Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

mdk 55
cnm bnm kayınpederim değil.onun kayınpederi.yani eşimin dedesi hasta.sayıklıyo yani o derece.eşimin halası bakıyo.dede kayınvalidemin alt katında oturuyor.o bugün gezmek düşündü işte.gittik.neyse günaha girmiyorum.
akşamda ondaydık.laf soktu soktu işte.bnde ona anladığı dilden karşılık verdim.anlaştık

günaydın canım kp niye umrunda olsun ki kv
nasıl olsa o bakmıyomuş çokta tın havasında yani neyse
iii yaptın canım o soktukça sende sok...

selam arkadaşlarım hayırlı cumalar
evime döndüm çok şükür test sonuçlarımı aldım temiz çıktı
Kanda pıhtılaşma eğilimi varmış aspirinle halledecez inşallah
geçmişi okuyup geleceğim sizler iyisiniz inşallah bir problem yoktur

hiç ama hiç şaşırmadım yine sen erken farketmişsin bazıları geliyor ya nişanlı yada sevgilisi var işte kaynanam şöyle iyi böyle iyi havayı basıp gidiyorlar
kimsenin içine girmeden ne olduğu bilinmezki Allah sabrını arttırsın dua et uzaksınız mesafeni koy ve koru

canım gittim geldim annemleri gördüm oğlana da banada iyi oldu valla

gitti isveç diyeti

ayy kız isveç diyeti çok sıkı bir diyet bırakınca çook kilo alıyorsun yaaa yapma onu bence bir diyetisyene git
kafana göre takılma derim ben

annenimii töbe töbe el gördülük hep bunlar başkasının yanında kızım cicim başkası yokken

bende bişe yapmadım aynen senin gibi düşünüyordum fakat dışarıya dememişte evdekileri kaynımı kayınpederimi işlemiş resmen
hakkımda neler neler demiş

günaydın kızlarrrrr
hepinize hayırlı cumalarrr....

kızlar dün akşam eşlerimiz sohbette olduğu için arkadaşı bize davet ettim
arkadaşımda bizde oturalım rahat oluruz siz ev kalabalık dedi
(arkadaşım geçen hafta kv tartıştı kadın kızına gitmişti evde yok yani )
benimde evde işlerim vardı bize geçelim hemde işlerimi hallederim otururken dedim
arkadaşım hamile onu evinden gidip aldım ordayken kv aradım biz yarım saate falan gelicez diye
yoldayken çekirdek cips mips aldık keyif yapca z güya biz
eve gittik bizimki bi tencere iç yapmış dolma sarıyor :26:
dedimki hayırdır düğün müğünmü var bu kadar iç yaptın? efsunla otururken sararız dedim dedi
bende benim işlerim vardı ama neyse dedim oturduk sar sar bitmedi ne işlerimi yapabildim ne de çekirdek çıtlata bildik
2.5 - 3 saat bitmedi tabi dolma sarma işi saat oldu 11
bizimki bi de arada arkadaşa sen yoruldun bırak hamilesin diyor... nasıl sinir oldum dün gece anlatamam
misafirle geleceğimi biliyorsun ne zorun var o kadar dolmayla ??? insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi ???
arkadaş ben sana gelmeyelim dedim diyor

YAAA AMA BEN ÇOKK KORKTUM ŞİMDİ YAAABENDE HERŞEYİMİ İSTANBULDA BIRAKIP BALIKESİRE NİŞANLIMIN AİLESİNİN DİBİNE YERLEŞİCEM BENDEMİ BÖYLE OLACAM KOKYRUMM OFFFFFFFF:2::2::2:

Eki Görüntüle 401010 Eki Görüntüle 401011
Arkadaşlar hem ilişkilerde kadın erkek ilişkilerinde sorunları gidermek, hem de iyi bir anne baba olmak için hatta kayınvalidenizle olan sorunları bile çözmenizde yardımcı olabilecek 2 kitap önermek isterim.
okumak cidden insanın hayatını hem guzelleştirip hem kolaylastırıyor ve daha kalitelı yasıyorsunuz lutfen uşenmeyiniz okuyunuz..

bu ne böle yaaa sanki dolma çok şart bunlar böle adamı deli ediyo çıldırtıyolar yaaaa.aman efsuncum yaaa bundan sonra sen git evden en iyisi içi alıp gittiğin yere de gelemez ya

bu ne böle yaaa sanki dolma çok şart bunlar böle adamı deli ediyo çıldırtıyolar yaaaa.aman efsuncum yaaa bundan sonra sen git evden en iyisi içi alıp gittiğin yere de gelemez ya

nasıl sinir oldum anlatamam canım ya
dün doktordan iyi haber gelince gebelikle ilgili eşim pasta yaptırmış bana sohbete gitmeden geldi eve bıraktı gitti
bide isterseniz siz bırakın çay falan demleyin oturun pasta yeyin demez mi
zaten kimsem gelmiyordu bende pek davet edemiyordum kimsemi akıllandım dün gece
bide bizimle 00:30 kadar oturdu maşallahh...
tam çocuk zamanında strese soktu yine beni
bebişim sıkıntıdan gelmiyor zaten bana bence

cnm zaten stresten olmuyo bncede..ben hep düşünüyordum herşeye müdahale eden kaynanam bebek konusunda neden ısrarcı davranmıyo diye.dün akşam anlaşıldı.bir tek torunu var eski eltimden.kaynım dediki artık yeğen yapında sevelim fln diye.kv demesinmi ' yanlış anlama neclasu ama ilk torun bi başka oluyo seninki olsa ilk torun kadar olmaz' die.anladım o zmn bi tane var nasılsa bn neden yapayımki umrunda değil.bnde sinirlndim şakayla karışık' olsun bnmki olursa o da annemlerin ilk torunu olcak onlar sever merak etme sen 'dedim.tıkkk yok bizimkinde.eşimin yanında dedi.oda anlasın annesinin ne oldğnu.çıkarkende söylendi annesine deli ediyosun beni gir içeri diye.çok severdi annesini.artık oda laf söylüyo.anneye kızması iyi bişey değil tabi ama gerçekten çok bunaltıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…