günaydın ahkeşkem nerelerdesin kaç gündür sen
tatilden mi şekerim...
yok canım ya ne tatili. biraz rahatsızdım evdeydim sonra evde net yok bende bakamadım hiç. işe gelir gelmez ilk işim açmak oldu ama ayyy kızlar ne yaptı acaba die merak ettim yav
çok geçmiş olsun canım hayırdır nen var kuzum
pek giren yok topiç boş kaldı herkes tatildeakşama dönerler...
sen nasılsın ne var ne yok eşinle aranız nasıl oldu canım
regl dönemim çok sıkıntılı geçti canım doğum yapıyo gibi sancı çektim.
eşimle arayı düzelttim canım çok şükür. ben hastalanınca falan oda unuttu hemen. aslında bi açıdan hastalık ii olmuş oldu
kızlar,kafamı kötü düşüncelerden arındıramıyorum!! o kadar nefret doldumkikvalidenin hayatımda olması bana eziyet gibi bişey,görmek istemiyorum artık onu.o benim hayatımda neden var!! neden ( eşimi ölesiye seviyorum,onunla çok mutluyum ama keşke o insanların çocuğu olmasaydı,ah keşke.....
bizim için hiçbişey düzelmicek..madem öyle ben rahat olmalıyım,kafamda sürekli evirip çevirip boşuna kendimi ve eşimi üzeceğime takmamalıyım..ama nasıl? elimde olmuyo bazen,neden diye düşünüp duruyorum.napsamki kızlar,düşünmemeyi nasıl başarıcam??yoklarmış gibi nasıl yapıcam??
kızlar,kafamı kötü düşüncelerden arındıramıyorum!! o kadar nefret doldumkikvalidenin hayatımda olması bana eziyet gibi bişey,görmek istemiyorum artık onu.o benim hayatımda neden var!! neden ( eşimi ölesiye seviyorum,onunla çok mutluyum ama keşke o insanların çocuğu olmasaydı,ah keşke.....
bizim için hiçbişey düzelmicek..madem öyle ben rahat olmalıyım,kafamda sürekli evirip çevirip boşuna kendimi ve eşimi üzeceğime takmamalıyım..ama nasıl? elimde olmuyo bazen,neden diye düşünüp duruyorum.napsamki kızlar,düşünmemeyi nasıl başarıcam??yoklarmış gibi nasıl yapıcam??
Merhaba kızlar.Geç girdim bugün.Yemek,spor,temizlik derken akşamı buldum.Yorgunluktan başım döndü.:111:
Dün akşam sinemaya gittik eşimle,yemek yedik.Yediklerimin kalorisini saydı resmenÇok sinir oldum.Azönce tartıldım Tam 3,8kg eksik daha 4.gün.Spor çok işe yaradı çok sevindim.:118:Akşam gelsin kociş tartıyı gözüne sokacağım.:117:
Aslında bugün bizim günümüz Değil mi efsuncum "AKLIMDA"Gece gönlünü alırım artık.
günaydın tatlım
soktunmu canım eşinin gözüne tartıyı ?
ben yanlış hatırlamışım 12. gün bugünmüş
eşim hatırlattı banada
dün çok yoğundum pek giremedim nete akşamda misafir vardı
yani bugün bizim günümüz gerçi sen dün akşam hallettin sanırım
arkadaşlar sinirden yazıp yazıp siliyorum eşimin babasının bir yerde işi vardı eşiminde yatılı gitmesi lazımdı benide götürmek istedi gitmem dedim. neyse biraz önce bana çagrı attı konturum yok diye çıktım kaynanamdan aradım. bir saate gelecem dedi. tamam dedim kaynanama söyledim.. hay Allah ım ya diyor. anne ne iyi işte dedim yalnız yatacagıma kocam evime geliyor baban ne yapacak yarın tek gelecek o evdekiler ne olacak dedi . şok oldum bıktım bundan yaaa bugünde bir arkadşaımla buluştum. (eşimin arkadaşınnın hanımı) akşamda kocası git demiş elifgibiolmak yalnız kalmasın gelirken kaynanamda bir yere oturmaya gidiyormuş. demiş ben elifgibiolmaya bugün diyecektim sabahtan beri berabersiniz ne oturması daha diye de demedim demiş. oda bilseydim gelmezdim teyze demiş. neyse artık demiş ne yapmaya çalışıyor bu bilmiyorum
günaydın tatlım
soktunmu canım eşinin gözüne tartıyı ?
ben yanlış hatırlamışım 12. gün bugünmüş
eşim hatırlattı banada
dün çok yoğundum pek giremedim nete akşamda misafir vardı
yani bugün bizim günümüz gerçi sen dün akşam hallettin sanırım
Günaydın canım.Tartıyı sokmadım ama söyledim.Zaten canım sıkkındı ona.Kredi kartımı da ödemeyi unutmuş,ailesi içinse otomatik ödeme talimatı var beyefendinin.Bende söylendim "senin ailen daha önemli tabi,benim kredi notum düşmüş senin umrunda mı "diye.Toplantıya gitti sora gelirken dondurma almış.Ben çocuğum ya gönlümü alacakSen günü dediğin için,uzatmadım aslında.Biz yanlış yaptık o zaman,ne olacak şimdi?Bugün dinlenmesi gerekiyor,kötü oldu bu şimdi :18: :18:
senin kredi kartınıda otomatik ödeme talimatı versin zor bişey değil ya
en azından akılna gelmiş yani dondurma almak boş gelmemiş yani ...
benim yüzümden demi
yanlış olmaz sanırım canım ya bugün dinlensin yarın devam edin yine gün aşırı olmuş olur
kötü olma yütfennn
Üzülme tatlım bende yanlışlık yok.Takvime işaretlemişim ilk gün 13 Mart.Dün12.gündü,yarın 146.günü "günler aynı" demiştik herhalde ben yanlış söyledim Sonuçta doğru uygulama yapmışız
iyi bari canım yaa sevindim
sen benden 1 gün öncesin yani iii iiii
Öyleymiş baksana.Yinede çok sağol canım sen olmasan ben gününü unuturdum
Eee sende ne var ne yok evde herşey yolunda mı?Ben yarın kayınvalideye gidiyorum 4 hafta yaptık sanırım bu sefer arayı.Kapıdan girer girmez başlıcak laf sokmaya "nerde kaldınız,hiç gelmiyorsunuz,hangi dağda kurt öldü..."Çooooook neşeyle karışık sokacağım bende cevaplarımı,3 hafta daha yüzünü görmemek üzere içim rahat döneceğim. Keşke ayrı şehirlerde olsaydık.Kociş bazen çıkacak tayinim diyor ama keşke olsa.Ailemden de uzaklaşacağım ama bunları görmektense razıyım vallahi uzağa gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?