- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
bi kere eve eşimin iş arkadaşları geldi düğünden sona gelemedik bi geleim die. benim kv kızını falan da çağırdı sonra hepberaber ağırladık güya bana geldi güya bizim evimize geldiler. insanlar gülüyodur ya yazık diyolardır bana...
sende lafla peynir gemisi yürümez icraat gösterde o zaman
kahrolan koca destek olur bişeyler yapmaya çalışır...
aynı benim hayatım işte eşimle sıkıntı yok evdekilerlede öyle aman aman denecek kdr yok
ama evlilikten bişey anlamıyoruz işte
ben odamda ütü var hem ütümü yapim hem muhabbet edek diyrm geçiyoruz odama
hiç arkadaşın yokmu
valla her akşam hastayım deyip yatasım var. artık görmek istemiyorum çoğu zaman yemek yiyesim bile olmuyo. bazen yatıyorum öle zaten ama bu seferde amma hasta oluyosun sende oluyo.
Bizim eşler benzer yani,benimkide haftada 2 gün sohbete gidiyor.
Bizde kayınvalideye gidecektik ya bugün.Düngece eşime sordum uyumadan" yarın gidiyor muyuz,ona göre yemek yapayım "dedim."Yok sohbetim var.Zaten ayın 30una kadar yoğunum gidemem" dedi.Ben içimden "oh ohhhhhhhhhh"
yok ne yazıkki iş yerinde var tabi bitane herşeyimi anlatabildiğim ama onlada birbirimize gelip gitmeyiz çümkü o hep akşamları annesinde falan olur herkes ben mibaşkada kimsem yok.
yine ben
aynı canım aynıyız seninle evime arkadaşlarımı davet edemiyorum bile
sadece misafir odam var hep orda oturuyoruz
düğüne 1 hafta kala oturma odasından vazgeçildi benimde kv annem horluyor ben onla aynı odada kalamam dedi
anneannede var ya bendebirlikte kalmak istemediler yani bi odada
dolayısyla canım beyaz mobilyam misafir odam oturma odası oldu benimde
bence eşine güzelce anlat evlilikten bişey anlamadığını anlayacaktır...
canım hiç günlük yazdın mı?
ah ah anlatıyorum tabi ki oda anlıyo bana diyo ki söle onu yapayım ben çaresiz kaldım ne yapayım diyo. bende burada tıkanıp kalıyorum işte. bizim bi arsa var o mütahite verilse bitecek bunlar ama verilmiyoda. yeter yaa diyorum eşime önümü görmek istiyorum bıktım. tamam vereceğim arsayı araştırıyoruz dio ama boş.
eşime dedim ki ben sana taa en başında böle olmayacağını sölemiştim.ama sen ısrar ettin. bana dedi ki madem öle en başında kabul etmesydin şimdi bana tutupta boşanalım diyececeğine o zaman bitirseydin...
yazmadım canım.
ben dedim ya boşanalım yeter bitsin die. onu diyo bana yani. tamam kiraya çıkalım açlıktan ölelim sona diyo. burda kiralar bide yıllık ve euro üzerinden. sonra içinin eşyası şu bu falan sadeve kiraylada bitmiyo ki biliyosun
bence yaz... yazmak iyi geliyor çünkü
biriyle konuşur gibi paylaş içindekileri canım ben yıllardır yazıyorum
öyle deme yinede yaaa
desene kolaysa sen niye duruyorsun
gerçi benimkiler yaşlı hasta ben ondan gidemem
Kızlar o günlükler kocalar tarafından bulunur ve itinayla okunur.Ne kadar dikkat etsenizde,saklasanızda eninde sonunda bu olur.Ona göre yazdıklarınıza da dikkat edin.
Çoğu bayan bunu koz gibi kullanıyor.Eşine anlatamadıklarını yazıyorlar günlüğe dertleşir gibi ve göz önüne bırakıyorlar.Kocaları yazılanları okuyor ve mutlaka değişiklikler oluyor.Ben bunu çok duydum yapan arkadaşlardan.Ama yazarken eşe kızmak yok.Bol bol sevginizi ve hoş karşılamadığınız durum yüzünden nasıl hayal kırıklığına uğradığınızı anlatacaksınız.Çok işe yaradı diyenleri burada da okudum.Ahkeşkem,Efsunumun kayınpeder falan yok,onun ayrı eve çıkması daha zor ama sen bir dene istersen.:44:
bende hastalıkta yok maşallh turp gibi. işten evime gidipte oh deyip şöle bi ayaklarımı uzatamayacaksam ne anladım ben bu evden. istemiyorum artık nefret ediyorummmmmm. ama ne yazıkkı yapacak birşey de yokkkkkk
ben ona göre yazıyorum zaten bulsun okusun anlasın içimdeki derinleri diye
arkadaşlarım çakal der o konuda bana:1 : söylemesi ayıp
aynen dediğin gibi canım aşk dolu cümleler kötülemek yok asla
hayal kırıklıklarını yazacaksın
bende kayınpeder yok malesef olsa böyle olmayacaktı zaten
eşim babası ölünce dedi annemi bırakmayalım diye yoksa ayrı olacaktı evimiz yuvamız
üzme canım tatlı canını
bendede yok ki canım kayınpeder. ve tek erkek eşim
kızlar kayınvalidem telefon etti.yeğenine bebek bakmya gitcekmişiz.evde kayınpederi hasta öldü ölcek adam.o gezmeyi düşünüyo.oraya gidicez bklm.olanları yazarım size yine.
allah birlikte oturanlara sabır versin diyorum kızlar,ben haftada bir gidiyorum kaynanaya oda birkaç saat duruyorum inanın yıllar gibi geliyo bana hemen kalkıp gelmek istiyorum evime ,ilk biz nişanlıyken eşim bana kıyıdan köşeden kiralık ev bulamazsak işte bir süre annemle otursak olurmu oda yalnız bir başına ne dersin dediginde allahtan tamam dememişim,hayır dedim birlikte oturcaksak evlenmeye gerek yok sen annenle otur bende annemlerle hiç anlamı yok evliligin demiştim bidaha cesaret edipte birlikte otursakmı diye cümleler kurmadı ama kaynana ogluna söylerdi kendi kötü olmıcak sonra ev yerleştimeye gittigimizde kavga çıkardı benimle oturmadın diye agzımdan burnumdan getirdi o günü en heyecvanlı günümden birini annemde usülen söyledi ama kadın pislik çamur gibi bastıkça üstüne sıçrıyo kızım bulaşma dedi desin dursun dedi,ohhhh sefam olsunnn iyikide ayrıyım allah öylesinden uzak tutsunn sizleride tez zamanda ayrısın rahat edin ,insanın kendi evi gibisi yok işten gelince ayaklarını uzat yat,duşunu al bırnozla uzan ye iç keyfine bak istedigin saatte kalk kimene,onun yanında olsaydım beni ne hale getirirdi ruh hastası manyak ııgggg nefret ediyorum şahsından
eşim yok çok yoğun gece çok geç gelşyo eve bende kv. falan bizim tayfa işte onlarla geçiriyorum her akşamımı bi düzen yok bu da sıktı beni. evliliğim artık yatak odası evliliği oldu sadce gerçi o bile yok artık çünkü istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?