Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

bana kalırsa sizin açınızdan iyi olur. kayınvalidenizin doldurmaya gücü yetiyorsa siz ordaykende yapabilir. hem böyle bir durumda eşiniz sizi ve kızınızı özlicek eksikliğinizi hissedicek kayınvalıdeni hiç takmaz diye düşünyorum bu mesafe bu ayrılık size iyi gelicek :)

hoşgeldin hope79
nerelerdesin canım sen kaç gündür
bebiş çalışmasında mısın yoksa hala

Fıstığım ben giremedim ki bugün doğru düzgün.Malum 1 Mayıs,tatildi kocişte evde.Tam sayfayı açtım yanıma geldi,mecburen çıktım.Bütün gün dışarıdaydık.Önce hastaneye gittik ;kocişin cildinde lekeler oluştu, bende cilt kanseri olmasından korktum.Kolundan tuttuğum gibi özele.Stresten olmuş.Hastaneden sonrada dolaştık,yemek,sinema...24.00dü eve geldiğimizde.Şimdi o uyuyorda öyle bakıyorum sayfaya
Bugün bir karar aldık ama bugünden itibaren KPSSye çalışacağız.Parayı yatırdık hiç kitap yüzüne bakmadık.2 ay kaldı sınava.Kocişte bana söylendi haklı olarak
Mecburen sabah akşam ders artık.İnternet yok.Arada girer bir yoklarım sizi.Öpüyorum canım arkidişlerim

cnm eşimin dedesi rahatsız diyordum ya vefat etti dün.iki gündür onunla uğraşıyorum ama hala adet olmadım.kürden mi yoksa o istediğim sonuçmu bilmiyorum.3 gün geçti.:26:

BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIM aLLAH RAHMET EYLESİN SONUÇ NE OLDU SENİN :18:

senin için 1 mayıs güzel birgünmüş canım
tamam sen ders çalış hadi hayırlısı bakalım canım

yok canım malesef eşim özelde olduğu için çalıştı aama oğlumun okulu tatil olduğu için
onu gezmeye götürdüm

günaydın canım
hmm anne oğul gezdiniz yaniiii
neyse affettim

Son düzenleme:

senin için 1 mayıs güzel birgünmüş canım
tamam sen ders çalış hadi hayırlısı bakalım canım

yok canım malesef eşim özelde olduğu için çalıştı aama oğlumun okulu tatil olduğu için
onu gezmeye götürdüm

günaydın canımm
hmm anne oğul gezdiniz yaniiii
neyse affettim

canım test yapmayı düşünmüyormusun gecikirmiydi böyle seninki :26::26:

gecikmezdi.28 günde bir .düzenliydi yani.cnm soğan küründen olabilir dediler.diğer konuda sordum bn.ama eşimde sabırsızlanıyor.yarın yapmayı düşünüyorum.yarın 5. gün.soğan küründen dolayı 4 gün gecikme yaşayan olmuşmuydu acaba.

canım soğan kürünü uygulayıp hemen hamiş kalanlar var testi alın yarın ilk idrarla yapın hade bakalım hayırlı haberler gelsin

canım soğan kürünü uygulayıp hemen hamiş kalanlar var testi alın yarın ilk idrarla yapın hade bakalım hayırlı haberler gelsin

inşallah çok sağolun destek verdiğiniz için.bugün bilerek yapmadım eğer olmazsa ki o ihtimali düşünmek istemem.hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.size yine buradan yazarım sonuçları

günaydınnn..
kızlar bişey sorucam..burası konusu değil ama.bn şimdi afedersiniz çamaşırımda koyu kahverengi kanlı akıntı gördüm acaba bi fikriniz varmı adet olup olmamamla ilgili.yani böle bişey olurmu hamilelikte.

günaydın kızlarrr

günaydın canım

valla tam olarak bilemicem ben ama yerleşme kanaması diye birşey duymuştum
sevinç kahvaltıda gelsin hemen ona mesaj at o daha tecrübeli bu konuda

canım günaydın. evet hamile olabilirsin bazen böle olaylar oluyo.test yaptın mı.kanaman var mı devam eden yoksa sadece leke mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…