Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım ikiside olabilir net bir şey yok bu konuda yerleşme lekeside olabilir
adetin geliyorda olabilir yaa bir test alıp yapsana seninde kafan rahat eder bizde
meraktan çatlamayız

sevinççççç bunu okumadın mı canım sen???

Son düzenleme:

kesinlikle ve yüzde yüz katılıyorum daha ne denebilirki canım
hakkaten çok iki yüzlü bir toplumuz işimize geldiği gibi yorumluyoruz hemencecik

kesinlikle ve yüzde yüz katılıyorum daha ne denebilirki canım
hakkaten çok iki yüzlü bir toplumuz işimize geldiği gibi yorumluyoruz hemencecik

ya tamam bizde yaşlanıcaz da insan göre göre de hata yapmaz kiii
dün akşam misafir var çay servisi yapıyorum eşime sehpaları çıkar dedim
kv kendi içmeyecekmiş sehpaları az çıkarttırmış misafirin önünede küçüçük sehpa koymuş tabi bardaklar tabaklar sığmıyor...
size basit gelecek ama ben artık dayanamıyorum ufacık şeyler gözümde büyüyor dağ oluyor artık....

sevinnnçççç bugün gitme bi yere sana çok ihtiyacım vayyyy

canım yaaaaa haklısın zaman geçtikçe girdaba girmiş gibi hissedersin kendini
Allah yardımcın olsun tatlım bugün evdeyim bi ara yemek yapmak için çıkarım canım o kadar
üzme kendini üzüldüğünle yıprandığınla kalırsın kimsenin umuru duymaz sefa sürmeye devam ederler

efsuncum galiba bazen öle anlar geliyo ki esnemeleri bile batıyo. doluyoruz çünkü. çekilmez oluyo. ama kimin umrunda onlar yine bildiklerini yapıp kendi rahatlarındalar. olan sana oluyo. biraz eşinle dışarı flan çıksan ii gelir ben öle yapamıyorum. gece yarısına kadar eşimle dışarıda geziyorum.ertesi gün yine aynı yine o ev bani sıkıyo ama geçicide olsa insan rahatlıyo

evet bende katılıyorum fırsat buldukça başbaşa vakit geçirin hatta bunun için fırsat yaratın en azından yemekten sonra felan yürüyüşe çıkın

evet canım aynen öylee
evi otel gibi kullanıyorum sabah işe git akşam gel
yapılacak iş varsa on ya çamaşır bulaşık ütü misafir...
10da falan yat (kocayla bi o zmn başbaşa kalıyoruz zaten )
yemek yapmıyorum gün içinde kv annesi yedikleri için yapıp yiyorlar
ben yemiyorum eşimde yazdan dolayı 9da anca işten geliyor...
son 1 haftadırda ufak ufak tartışıyoruz üzülmemek elde değil sevinç

biz varız olmaz mı

olur tabi canımmm topikbaşı o ya ondan dedim

evet bende katılıyorum fırsat buldukça başbaşa vakit geçirin hatta bunun için fırsat yaratın en azından yemekten sonra felan yürüyüşe çıkın

genelde 9 gibi anca geliyor yorgun oluyor buara
ama arada çıkıyoruz arkadaşlara oturmaya
gerçi bu ara annemlere hiç gitmedik

efsuncum boşuna eşinle tartışma ilişkinizi ve kendinizi yıpratmaktan başka elinize bir şey geçmez
kısada olsa geçirdiğiniz vaktin kıymetini bilin herşey düzelecek böyle kalacak değil ya sabretmek lazım
dua et evde oturmuyorsun 7/24 bir arada olurdun

evet gerçekten mükemmel bi fikir. çok ii geliyo yemek yiyosun sonra dışarı çıkıyosun eşinle havalar da düzeldi el ele yürümek saatlerce çok ii geliyo. yorulunca otur bi parka çekirdek çitle böle doğal şeyler o kadar rahatlatıyo ki insanı. herşeyi unutuyosun. bunu her akşam yapabilirsin.

genelde 9 gibi anca geliyor yorgun oluyor buara
ama arada çıkıyoruz arkadaşlara oturmaya
gerçi bu ara annemlere hiç gitmedik

canım sen iş çıkışı gitsen annenlere eşinde oraya gelse felan yemek yiyip eve dönseniz olmazmı acaba :26::26:

evet çok iyi oluyor yaaaa olişide parkta oynatıyoruz darısı başlarınıza

ben evlendi ilk biray evdeydim. anlatamam nasıl geçti o zamnlar feleketti. bazen aklıma geliyoda sonra işe başlamam falan çok büyük şans. ne kadar şükretsem az. o yüzden efsuncum çalışmak ayrı bi şans hep kötü olayları değilde böle güzellikleri düşünmek gerek bide. hani bardağın boş değilde dolu tarafını görmek gibi.

bilmiyorum sevinçcim çok bunaldım
tartıştığımız şeyler hayatımızla ilgili konuşmadan olmuyor... nebilim yaaaa
geçen cumartesi dedimki ben ayrı ev istiyorum desem ne dersin
hiç bişey demedi tekrar sordum düşünüyorum dedi uyuyakalmışım o düşünürken...

eşim yorgun olmasa neyse de ayrıca bizimkiler nereye der hemen bi çıkın gezin hava alın demez kendileri
uffff daraldımmmm

18 eylül sesin çıkmıyor canım sessiz kalma sen neler yapıyorsun bakem

günaydın hepinize..sizlerin yazdıklarını okuyodum..
ben memleketteyim bir haftadır..kendi annemlerde kalıyoruz.kvalideler de burda oturuyo ama geçen hafta köylerine gittiler.bizim geldiğimizi bildikleri halde..köye gitmeden 1 gün önce bizimkilere oturmaya geldiler.eşimle ve benimle hiç konuşmadılar.kayınbabam,babamla sohbet etti biraz o kadar.1 saat oturup gittiler..o kadar bozuldumki,sonuçta başka yerden gelmişiz,bi hoşgeldin denmez mi?denmedi..mal mal oturup gittiler işte..sonra 15 dk geçti geçmedi kbabam eşimi aradı,telefon alcaktı,eşim anlar diye onu telefoncuya çağırdı.bu gitti..3 saat gelmedi,aradım açmadı.sonra geldi ki sinir küpü morali bozuk.bende huzur bulmak istediğini söyledi,bişey sorma dedi..ama ben üstüne gittim.o da anlattı.annesiyle tartışmış,bizimki de baya bağırmış beni arayıp sorduğunuz yok,ne biçim anne babasınız diye..böyle..kendi evimizde değiliz.anne babama belli etmemeye çalıştım o gün öyle üzgündümki.eşim hemen neşelendi,belli etmedi.ama ben yapamıyorum..biliyosunuz az çok benim sorunum,ilgisizlikleri.çok acayipler,böylesini de hiç görmedim,insanlık yok hiç yok.o kadar bıktımki..resmen eşimi azarlamak için çağırdılar,telefonu bahane edip.....bir haftadır sesleri çıkmıyodu.kaynana dün akşam eşimi çaldırmış.ben gördüm baya bi sonra :) çaldırır bi de,aramaz..eşim geri dönmedi..şimdi bilmiyorum nolcak,biz köyden geldik mi dicek acaba??halbuki yeni gelmediler,biliyoruz,birinden duyduk :)
biz eşimin memurluk eğitimi için burdayız.yani gündüz evde yok,bakalım arıcak mı annesini,bakalım neler yumurtlıcak o kadın..akşamı bekliyorum

hakkınızı helal edin çok uzun yazdım ama doldum yine..??
kaynım ve eltimle de konuştuk geçen,onlar daha beter durumda..ben yeni gelinim ya eltim bana baya bi akıl verdi sağolsun,boşver dedi.alışacaksın dedi..ama ne zman!!! huzurum mutluluğum sayelerinde gölgeleniyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…