günaydınnn..
kızlar bişey sorucam..burası konusu değil ama.bn şimdi afedersiniz çamaşırımda koyu kahverengi kanlı akıntı gördüm acaba bi fikriniz varmı adet olup olmamamla ilgili.yani böle bişey olurmu hamilelikte.
kızlarrrr... bugün başka bi topikte bi arkadaşın yorumunu okudum ve çok hoşuma gitti
tam olarak bizim ifade edemediğimizi kelimelere dökmüş arkadaş
sizlerle de paylaşmak istedim konu yine aile büyükleriyle ilgiliydi buyrun okuyun
'''' Ben bu erkek ailesiyle birlikte kalmayı da anlamıyorum.
Bazen kaynana, kayınpeder, 3 5 kayınbirader, görümce içine gelin alınıyor.Neden?
Eve hizmetçi gelsin, bizi doyursun temizlesin.
Evin tek erkek çocuğuysa kaynanayla oturmaya mecbursun deniyor.
Ama kızın babası hayatta olmasın o anne tek başına bırakılıyor.
Zaten kız annesi de aman kızım mutlu olsun diye birlikte oturmayı kabul etmiyor.
Kız ailesiyle/ annesiyle birlikte yaşamak kabul edilemez, ayıp oluyor.
Adına iç güveyi denip alay konusu oluyor.
Ama erkek ailesiyle yaşamak anayı babayı saymak oluyor.
Çok iki yüzlü bir toplumuz... '''' ( alıntıdır )
benim ki tamamen böyle değil ama bu şekilde olan malesef çok arkadaşımız var...
diyecek başka sözü olan var mı?
arkadaş çok güzel kısaca özet geçmiş ama...
kızlarrrr... bugün başka bi topikte bi arkadaşın yorumunu okudum ve çok hoşuma gitti
tam olarak bizim ifade edemediğimizi kelimelere dökmüş arkadaş
sizlerle de paylaşmak istedim konu yine aile büyükleriyle ilgiliydi buyrun okuyun
'''' Ben bu erkek ailesiyle birlikte kalmayı da anlamıyorum.
Bazen kaynana, kayınpeder, 3 5 kayınbirader, görümce içine gelin alınıyor.Neden?
Eve hizmetçi gelsin, bizi doyursun temizlesin.
Evin tek erkek çocuğuysa kaynanayla oturmaya mecbursun deniyor.
Ama kızın babası hayatta olmasın o anne tek başına bırakılıyor.
Zaten kız annesi de aman kızım mutlu olsun diye birlikte oturmayı kabul etmiyor.
Kız ailesiyle/ annesiyle birlikte yaşamak kabul edilemez, ayıp oluyor.
Adına iç güveyi denip alay konusu oluyor.
Ama erkek ailesiyle yaşamak anayı babayı saymak oluyor.
Çok iki yüzlü bir toplumuz... '''' ( alıntıdır )
benim ki tamamen böyle değil ama bu şekilde olan malesef çok arkadaşımız var...
diyecek başka sözü olan var mı?
arkadaş çok güzel kısaca özet geçmiş ama...
kesinlikle ve yüzde yüz katılıyorum daha ne denebilirki canım
hakkaten çok iki yüzlü bir toplumuz işimize geldiği gibi yorumluyoruz hemencecik
ya tamam bizde yaşlanıcaz da insan göre göre de hata yapmaz kiii
dün akşam misafir var çay servisi yapıyorum eşime sehpaları çıkar dedim
kv kendi içmeyecekmiş sehpaları az çıkarttırmış misafirin önünede küçüçük sehpa koymuş tabi bardaklar tabaklar sığmıyor...
size basit gelecek ama ben artık dayanamıyorum ufacık şeyler gözümde büyüyor dağ oluyor artık....
sevinnnçççç bugün gitme bi yere sana çok ihtiyacım vayyyy
sevinnnçççç bugün gitme bi yere sana çok ihtiyacım vayyyy
efsuncum galiba bazen öle anlar geliyo ki esnemeleri bile batıyo. doluyoruz çünkü. çekilmez oluyo. ama kimin umrunda onlar yine bildiklerini yapıp kendi rahatlarındalar. olan sana oluyo. biraz eşinle dışarı flan çıksan ii gelir ben öle yapamıyorum. gece yarısına kadar eşimle dışarıda geziyorum.ertesi gün yine aynı yine o ev bani sıkıyo ama geçicide olsa insan rahatlıyo
canım yaaaaa haklısın zaman geçtikçe girdaba girmiş gibi hissedersin kendini
Allah yardımcın olsun tatlım bugün evdeyim bi ara yemek yapmak için çıkarım canım o kadar
üzme kendini üzüldüğünle yıprandığınla kalırsın kimsenin umuru duymaz sefa sürmeye devam ederler
biz varız olmaz mı
efsuncum galiba bazen öle anlar geliyo ki esnemeleri bile batıyo. doluyoruz çünkü. çekilmez oluyo. ama kimin umrunda onlar yine bildiklerini yapıp kendi rahatlarındalar. olan sana oluyo. biraz eşinle dışarı flan çıksan ii gelir ben öle yapamıyorum. gece yarısına kadar eşimle dışarıda geziyorum.ertesi gün yine aynı yine o ev bani sıkıyo ama geçicide olsa insan rahatlıyo
evet bende katılıyorum fırsat buldukça başbaşa vakit geçirin hatta bunun için fırsat yaratın en azından yemekten sonra felan yürüyüşe çıkın
evet bende katılıyorum fırsat buldukça başbaşa vakit geçirin hatta bunun için fırsat yaratın en azından yemekten sonra felan yürüyüşe çıkın
genelde 9 gibi anca geliyor yorgun oluyor buara
ama arada çıkıyoruz arkadaşlara oturmaya
gerçi bu ara annemlere hiç gitmedik
evet gerçekten mükemmel bi fikir.çok ii geliyo yemek yiyosun sonra dışarı çıkıyosun eşinle havalar da düzeldi el ele yürümek saatlerce çok ii geliyo. yorulunca otur bi parka çekirdek çitle böle doğal şeyler o kadar rahatlatıyo ki insanı. herşeyi unutuyosun. bunu her akşam yapabilirsin.
efsuncum boşuna eşinle tartışma ilişkinizi ve kendinizi yıpratmaktan başka elinize bir şey geçmez
kısada olsa geçirdiğiniz vaktin kıymetini bilin herşey düzelecek böyle kalacak değil ya sabretmek lazım
dua et evde oturmuyorsun 7/24 bir arada olurdun
evet gerçekten mükemmel bi fikir.çok ii geliyo yemek yiyosun sonra dışarı çıkıyosun eşinle havalar da düzeldi el ele yürümek saatlerce çok ii geliyo. yorulunca otur bi parka çekirdek çitle böle doğal şeyler o kadar rahatlatıyo ki insanı. herşeyi unutuyosun. bunu her akşam yapabilirsin.
18 eylül sesin çıkmıyor canım sessiz kalma sen neler yapıyorsun bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?