Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

tam olarak anlayamadım ben çocuklar kaçta geliyolar neden sizin evde veriyolar yemeği

ben ve eşim calısıyrz cocuklar öglen okuldan ögle yemegine geliyolar altı ustlu oturuyrz kendi evinde yedirmek istemedgi için yedek bir anahtar verdik bizim eve ait o nedenle oglen cocuklara yemek veriyo işde

ben ve eşim calısıyrz cocuklar öglen okuldan ögle yemegine geliyolar altı ustlu oturuyrz kendi evinde yedirmek istemedgi için yedek bir anahtar verdik bizim eve ait o nedenle oglen cocuklara yemek veriyo işde

kendi evinde yedirse ne oluyomuş çocuklar koltuk kanepe ne varsa yiyolar mı yoksa annesi

esim benim haklı oldugmda beni savunmaz hep annesini savunur

Son düzenleme:
kendi evinde yedirse ne oluyomuş çocuklar koltuk kanepe ne varsa yiyolar mı yoksa annesi

ya canım sen ne diyon yakında duvarlardan baslarlarsa yemeye sasırmıcam :) derdi o degil canm ya kaynana kayınpeder işde ben eşimin ikinci eşiiyim belkide ondan yapıyordur.hatta cocuklara harclık veriyoduk sabahları ekmek yok die paralarıyla ekmek aldırıyolarmıs

hadi yaa cok ayip bisi yaa

aman mazallahhh kayınvalidecinin evi hapur hupur yer seninkiler ondan nie yapsınlarki istemediler mi seni. yuuhhh artık yani çocukların harçlığıyla hee pes yani

esim benim haklı oldugmda beni savunmaz hep annesini savunur

benim eşimde aynı hatalı olan annesi oldugunu eşek gibi bilir ama tepsiki annesine deigl bana olur,o gözyaşlarıyla acıtasyonyapar,hakkım helal degil der,bizimkide acısını benden çıkarırdı,şimdi ben resti bir çektim ortalıgı hallaç pamugu gibi dagıttım anası hastanelik oldu kendide ortada ne yapacagını şaşırmış şekilde kalakaldı,sonra gelip özür diledi anası ,kendide bidaha anasının bana bulaşmayacagına dair söz verdi,hele tekrar denesin o cadı anası bu sefer daha fena yapıcam yeter artık bana yaptıkları,bende bir annenin evladıyım,ailemde hiç bişey bilmez hissettirmemek için agladıgım zamanlarda telefonlarını açmazdım,uyuyodum duymamışım derdim

canm yaa sende bendensin esim bana sen benm herseyimsin diyo bende icimden(ben mi anan mi?)diyorum

canm yaa sende bendensin esim bana sen benm herseyimsin diyo bende icimden(ben mi anan mi?)diyorum

banada öyle der,hayatımın en özel varlıgı sensin der,annesi kıskanmasın diye onun yanında koltukda başka yere oturur yanıma oturmaz,yolda elimi tutmaz,artık yapıyo onu ama hala annesinin yanında iki yabancıyız,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…