- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
tamam işte bir yabancı gibi kabulleneceksin ve hiç bir beklentiniz olmayacak beklenti olmayınca yapmadıkları şeylere üzülmüyorsun
kısaca hiç sayıyorsun umursamayanları sende umursamıyorsun gül gibi geçiniyorsunuzben öyle yapıyorum.
ben de bu yolda ilerlicemyaşasın umursamazlık!! madem formül bu,tamamdır o halde
anladım,karışık durumlar varmış tamam ama ne olursa olsun,gelin alıyolar,bi düşünsünler yani...eşimle tartışmalar oluyo demişsin de,üzüldüm.herkesle sorun olsun ama eşle olmasınaranı iyi tut,yıpranmayın boş yere..senin de imtihanın böyle demekki.ama sonsuza dek sürmicek buna emin ol..eşine ayrı ev hatırlatmasını yap arasıra.tamam gerekirse elinizi çekmezsiniz üstlerinden,yani sık sık gider gelirsiniz.ama yeterki ayrı ev olsun..inşallah..inşallahh
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaynanam aradı!!benim cebimi hem de,şoklardayım!!! 2 yıldır tanıyorum,bu 3 ya da 4. arayışı!!!
akşama yemeğe,yatmaya gelin dedi.ben de bilmiyorum,kocişimle konuşurum bakarız dedimbuz gibi konuştum,tıpkı onun her zmanki hali gibi!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaynanam aradı!!benim cebimi hem de,şoklardayım!!! 2 yıldır tanıyorum,bu 3 ya da 4. arayışı!!!
akşama yemeğe,yatmaya gelin dedi.ben de bilmiyorum,kocişimle konuşurum bakarız dedimbuz gibi konuştum,tıpkı onun her zmanki hali gibi!!!
evet insan oturur bi düşünür beraber aynı oda da kalmamak için
benim oturma odamdan bile vazgeçtiler bişey demedim yinede
susmamam lazımmış o ara geç kaldım konuşmak için hata bende
yıpratmamaya çalışıyorum ama olmuyor canım olmuyor...
eşim işyeri açtı 5 ay önce onunda kredileri var ayrı ev çok zor artık ben hatırlattım ama
çok karışığım eşimlede konuşamıyorum kırmak üzmek yıpratmak istemiyorum
evin ödemelerini kv yapıyor çift maaşı var ben ilk evlendiğim aylarda eşime benim yanımd diyorki
bu evde ablanında hakkı ver onu vermen lazım eşimde evi yemedim duruyo burda param olunca tabiki veririm dedi
Yapacak bir şey yok, başa gelen çekiliyor, ben eşimi çok seven onun da beni çok sevdiğini bilen bir kadınım...
Ama kavınvalidemin oğluna aşırı düşkünlüğü, bizde de pek çok soruna neden oldu ve hala da devam ediyor...
Kadınla yalnız olduğumuzda -oğlu yokken- şeker gibi, yavrum kuzum, aslında oğlu yanındayken de aynı.
Ama benim eşimle tartışmalarımda direk oğluma laf söyleme tavrına girer, surat yapar. Konuşmaya da çalıştım senin oğlunsa benimde eşim
tabii ki kavgalarımızda birbirimizi istmeyerek kırabiliriz o da beni kırıyor diyorum, o erkek sen alttan al hemem cevap hazır...
Alt katımda oturuyor, sürekli bi beraber olma arzusu, kahvaltı yapalım, oraya gidelim, buraya gidelim, misafiri gelir beni yanında ister...
Aman ya valla çok sıkıldım, yoruldum aramızda ciddi bir kültürel fark var, onun hayattan zevk alma tarzı ile benimki çok farklı ama anlamıyor....
İnş. bu aralar ev bakıyoruz alıp taşınırımda bu psikolojik şiddetten kurtulabilirim....
Aslında anlatılacak çok şey var da kafanızı şirirmeyim:)
valla canım senin durumunu en iyi sen bilirsin..madem bu böyle gidecek bi süre daha,Allah yardımcın olsun..evliliğini güzel yaşamaya bakacaksın..çalışıyosun bu güzel,evde durmak zorunda değilsin.akşamları geç geliyomuş bu kötü ama en erken zamanlarında dışarı çıkın,bi yürüyün gelin o bile yeter.arkadaşlarınızıa gidin.senin annene gidin.hatta sen işten oraya git,eşin oraya gelsin,hatta bazen orda kalın.hep oraya gidiyosun diyemezler.kvalideyle oturuyosun zaten.o da ayrı otursaydı da ona gitseydin..eşin annene gitmene bişey demiyosa gerisi boş,kime ne..
canım hiç sıkılma sayfaları okuyabildiysen senden çok var ilk birincisi bendim
2,5 sene dip dibe oturdukkneyseki ev alıp gittiler ama o zamanda
neler neler yaşadım anlatsam roman olur
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, iş-güç, çocuk derken gün yetmiyor bile bazı zaman. ben bu konuda suçun çoğunu eşlerimizde buluyorum, yani en azından kendi sorunlarımda. çünkü araya mesafeyi koyacak kişi onlar. annelerine yerlerini bildirirlerse onlarda bu kadar müdahaleci olmazlar diye düşünüyorum. benim eşim maalesef bunu yapamıyor.arayı bulmayı bana gelip "sen haklısın", annesine gidip "sen haklısın" demek zannediyor. böyle oluncada kaynanam herşeyde kendini haklı görüp istediği gibi davranabilme ve herşeye yorum yapabilme yetkisini kendisinde bulabiliyor.
Evet biraz okudum:)
Benden çok olması benim içinde bulunduğum sıkıntıyı hafifletseydi keşke:)
Ama en azından böyle moral veren sizler varsınız, bir gün bunların geride kalacağını biliyorum ama o zamana kadar yıpranmış ve karamsar bir kadın olmaktan korkuyorum....
katılıyorum canım birde dip not düşmek istiyorum benimkisi bişe oldumu sen söyle diye benim üstüme atar
katılıyorum canım birde dip not düşmek istiyorum benimkisi bişe oldumu sen söyle diye benim üstüme atar
selam kızlar.... acil fikir almam lazım sizden. benim nezaman misafirim gelecek olsa kayınvalidem yardıma ihtiyacın varmı diye sormuyor. sorun değil sormasın ama pazarteside onun hanım arkadaşları geliyor... bende onun yaptıgı gibi yardım etmesem ve gidip doktordan randevu alsam işim var diye çıksam evdennn... her misafiri geleceginde evine çıkıp temizler hamur işlerini yapardım bu sefer yapmasam çok mu gaddarlık yapmış olurum çok acil cevap kızlar
benimki de :) eee söyledinmi de kötü gelin oluyorsun... ah keşke arayı evlatları bulsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?