sana da bol sabır dilerim bu akşam için..valla neclasucum bi damla gözyaşı dökmedi dedin de..ben de bazen düşünüyorum o kadın ölse,1 gram üzülmem,sanırım ağlamam da..e napıyım yani sevmiyorum bilakis nefret derecesine geldim..
işim ancak 5 ten sonra biterbana güvanmesin dimi ama o komşuları gezerken bir defa bile çağırmadı
ama hizmetçiliğe gelince ilk akla gelen benim
sewincc sakız güzel fikirmiş,sağolasın,sakızı atmıyım da orda yemekten sonra da çiğnerim
zaten bu geline hizmetçi muamele yapılması durumu beni hep çileden çıkarmıştır..bazen köye giderler,dönecekleri gün de onların evine gidip yemek yapmamız gerekirmiş ama nerde öyle gelinleeerrrne eltim ne de ben yapmadık bunu,ne münasebet yani..benim evime gelsen tamam da ben niye boş eve gidip yemek hazılayıp sizi beklicem,hacdan geliyo sanki,hizmetçiyiz ya.neyseki umrumda değil artık.ben de zaten artık başka şehirde oturuyorum,sefam olsun..
bak gör bana hak verecen öle vurdumduymaz bir hava veriyor insana ay bende ne fenayım yaaa
sana da bol sabır dilerim bu akşam için..valla neclasucum bi damla gözyaşı dökmedi dedin de..ben de bazen düşünüyorum o kadın ölse,1 gram üzülmem,sanırım ağlamam da..e napıyım yani sevmiyorum bilakis nefret derecesine geldim..
tabiki sevmek vede ağlamak zorunda değil.bnde bazen düşünüyorum ölse üzülürmüyüm diye..ama orada yaptığı davranışlar tutarsız.yazık orda yatan adama....bn 2 senede dedeyi çok fazla görmedim eşime sürekli baskı yaptm dedemi görelim gidelim elini öpleim diye.ölelikle...ama bn bile o hocanın HAKKINIZI HELAL EDİNİZ cümlesinde tutamadım kendimi..ağlamıyorsan bile davranışlarna dikkat et be kadın ama nerde..daha hala dedeniz bana öle yaptıydı böle ettiydi adam ortada yatıyo...anne öldü bak herşey bitti dedim..ne var cnm öle dedimse diyo bu sefer.ya sabır..ölüye bile saygısı olmayan bi insanın diriye ettiğinden ne hayır gelirki..
hanımlar bişey sorucam..
şimdi bu kv aradı akşam yemeğe çağırdı,ben de eşimle konuşalım bakalım filan dedim,kapattık hemen zaten..
meğer benden 10 dk önce eşimle zaten konuşmuş,ona da söylemiş,çağırmış akşama..onu aradığını ben eşimden öğrendim tabii..
sorum şu,ikimizi de ayrı ayrı aramasının nedeni ne?ben eşime sorcam deyince,onu da aradım deseydi ya,demedi,neden sizce?
ayrı ayrı araması bizi bi bütün gibi düşünmüyo olduğu için mi,yoksa beni de insan yerine koyduğu için mi??
hanımlar bişey sorucam..
şimdi bu kv aradı akşam yemeğe çağırdı,ben de eşimle konuşalım bakalım filan dedim,kapattık hemen zaten..
meğer benden 10 dk önce eşimle zaten konuşmuş,ona da söylemiş,çağırmış akşama..onu aradığını ben eşimden öğrendim tabii..
sorum şu,ikimizi de ayrı ayrı aramasının nedeni ne?ben eşime sorcam deyince,onu da aradım deseydi ya,demedi,neden sizce?
ayrı ayrı araması bizi bi bütün gibi düşünmüyo olduğu için mi,yoksa beni de insan yerine koyduğu için mi??
eylül ayında evlendik daha bir yıl olmadı,her şeye maydanozlar.düğünde kayınvalide misafirleri bıraktı gelin odasına altın saymaya geldi.onların evinde oturuyoruz,onlar daha uzaktalar.eşime sürekli baskı yapıyolar ev al diye ortada para yok.kredi çekmek günahmış ama ev alıcaksak günah değil çekebiliriz onlara göre.araba almamız lazım eşim sürekli alırım 2.el ama hemen satarım bak ev alırken diyor.babası araba delikli kumbara almanıza gerek yok diyormuş.ben çok görgülü eli bol bi ailede yetiştim.bunlar tam tersi bazen neden böyle insanlarla beraberim diye ağlıyorum.o kadar üzgünüm ki bu benim kararımdı ama keşke nişanlıyken bitirseymişim ne mal olduklarını anladığım anda..
yazılanlar okudukça kendi yaşadıklarım geldi aklıma biraz da ben anlatayım size de rahatlayayım kızlar.. kızımı o zamanlar 1,5 yaşındaydı, 1 geceliğine mecburiyetten babannesinde kalacaktı başka çarem yoktu sütten kesecektim önce olur dedi. gönderdim yavrumu biz eşimle 2 saatlik yoldayız karı-koca telefon telefon üstüne arıyorlar gelip alın çocuğunuzu. tamam diyip geri döndük akşam aldık kızımızı gezmeye gittikleri yerden. eltim de 2 günlüğüne kv. da kalmaya gelmiş. eşime ''yengen istemiyor çocuğun burda kalmasını ondan alın dedik'' demişler. elitim ''benim gelmemi mi beklediniz sütten kesmek için , ben çocuk ağlaması mı dinleyecem? '' demiş. o gece annemler baktı çocuğuma. düğünümde, hamileliğimde , doğumumda hiçbirşeymde yanımda olmayan kvalidem çocuğuma da bunu yaptı, sonra çok pişman oldu ama iş işten geçti tabi. torununa bunu yapacağını tahmin edemezdik.
yazılanlar okudukça kendi yaşadıklarım geldi aklıma biraz da ben anlatayım size de rahatlayayım kızlar.. kızımı o zamanlar 1,5 yaşındaydı, 1 geceliğine mecburiyetten babannesinde kalacaktı başka çarem yoktu sütten kesecektim önce olur dedi. gönderdim yavrumu biz eşimle 2 saatlik yoldayız karı-koca telefon telefon üstüne arıyorlar gelip alın çocuğunuzu. tamam diyip geri döndük akşam aldık kızımızı gezmeye gittikleri yerden. eltim de 2 günlüğüne kv. da kalmaya gelmiş. eşime ''yengen istemiyor çocuğun burda kalmasını ondan alın dedik'' demişler. elitim ''benim gelmemi mi beklediniz sütten kesmek için , ben çocuk ağlaması mı dinleyecem? '' demiş. o gece annemler baktı çocuğuma. düğünümde, hamileliğimde , doğumumda hiçbirşeymde yanımda olmayan kvalidem çocuğuma da bunu yaptı, sonra çok pişman oldu ama iş işten geçti tabi. torununa bunu yapacağını tahmin edemezdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?