Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

al benden de o kadar canım içimden demek geldi anne sen o gezmelere giderken bir defa bile beni çağırmadın
o komşuların beni tanımaz bile şimdi hizmet denince ilk aklına gelen benim ama diyemedim işte aileden saygıyı böyle gördük

işim ancak 5 ten sonra biter bana güvanmesin dimi ama o komşuları gezerken bir defa bile çağırmadı
ama hizmetçiliğe gelince ilk akla gelen benim

zaten bu geline hizmetçi muamele yapılması durumu beni hep çileden çıkarmıştır..bazen köye giderler,dönecekleri gün de onların evine gidip yemek yapmamız gerekirmiş ama nerde öyle gelinleeerrr ne eltim ne de ben yapmadık bunu,ne münasebet yani..benim evime gelsen tamam da ben niye boş eve gidip yemek hazılayıp sizi beklicem,hacdan geliyo sanki,hizmetçiyiz ya.neyseki umrumda değil artık.ben de zaten artık başka şehirde oturuyorum,sefam olsun..

bak gör bana hak verecen öle vurdumduymaz bir hava veriyor insana ay bende ne fenayım yaaa

bu da fenalık mı amaaaaaaaannn
kocacım öğlen yemeğe geldi de,akşam için "kötü olmayalım,tamam iyi de olmayalım ama kötülük düşünmeyelim,ters olmayalım" dedi..kıyamam onaaaa..elbette saygısızlık olmadan ama samimi de olmadan,öyle sıradan işte......adamım da tam benim kafadan

tabiki sevmek vede ağlamak zorunda değil.bnde bazen düşünüyorum ölse üzülürmüyüm diye..ama orada yaptığı davranışlar tutarsız.yazık orda yatan adama....bn 2 senede dedeyi çok fazla görmedim eşime sürekli baskı yaptm dedemi görelim gidelim elini öpleim diye.ölelikle...ama bn bile o hocanın HAKKINIZI HELAL EDİNİZ cümlesinde tutamadım kendimi..ağlamıyorsan bile davranışlarna dikkat et be kadın ama nerde..daha hala dedeniz bana öle yaptıydı böle ettiydi adam ortada yatıyo...anne öldü bak herşey bitti dedim..ne var cnm öle dedimse diyo bu sefer.ya sabır..ölüye bile saygısı olmayan bi insanın diriye ettiğinden ne hayır gelirki..

anlıyorum onun tavırları için öyle diyosun..hiç olmazsa ölüye,insana saygı duymak lazım.cenaze ortamında yapılacak şeyler değilmiş hakkaten ama napıcaksın,cinslik işte..

immortalwoman

canım yazının tamamını okudum valla ne diyeyim eşin ailesini iyi tanıyormuş
senide uyarmış görümcekle görüş ama aradaki mesafeyide koru tüm sırlarını anlatma işleri belli olmaz
kocanda senden tarafmış ne mutlu sana maşallah

@immortalwoman,
en azından eşin haklıyla haksızı ayırt edebiliyor, benimkisi ise ailesinin yaptığı hiçbirşeyde yanımda olmuyor nedense. anlatsam roman olur :)

hanımlar bişey sorucam..
şimdi bu kv aradı akşam yemeğe çağırdı,ben de eşimle konuşalım bakalım filan dedim,kapattık hemen zaten..
meğer benden 10 dk önce eşimle zaten konuşmuş,ona da söylemiş,çağırmış akşama..onu aradığını ben eşimden öğrendim tabii..
sorum şu,ikimizi de ayrı ayrı aramasının nedeni ne?ben eşime sorcam deyince,onu da aradım deseydi ya,demedi,neden sizce?
ayrı ayrı araması bizi bi bütün gibi düşünmüyo olduğu için mi,yoksa beni de insan yerine koyduğu için mi??

valla güzel bir soru canım ama az öncede eşinle konuştum deseydi ard niyet aramazdım dememiş
nabız ölçüyor zaaar ne diyeceksin diye :26::26::26:

herşeyi ince ince sorgular hale geldim.belki saçma gelir size ama takıldı işte aklıma..

bence tamamen seni denemek için aramış.senin fikrinide sormak için değer verdiği için arasaydı.sana derdi oğlumu aradım tmm dedi ama sanada sormak istedim bi işin varmı diye...böyle dedimi..
mesela biz balayından geldik.eşim işe başladı...eşimim sürekli arıyormşu haberim yok bnm.benide arıyor sürekli sabah demeden.neyse..bi hafta fln geçti.biz onlara gittik yine..sabahları uyanabiliyomusun.evinidi yadırgadın bn biliyorum.sen şimdi uyuyamazsın bişe yiyemezsin fln..eşimde anne kaçıncıya diyorum deyince.bn bi düşündüm..spnradan dedi eşim..meğer her sabah bnden önce eşimi arıyormş uyanabildinmi kahvaltını ettnmi diye.en sonunda kızmış necla bana çok iyi bakıyo bi daha arama diye..
demek istediğm denemek için ararlar bunlar..bnden demesi..

sevinç neclasu ikiniz de haklsınız sanırım,ben de öyle düşündüm de çok mu kötü niyetliyim dedim..ama doğru başka açıklaması yok,beni de yokluyo resmen..sağolun arkadaşlar..eşim geldi,erken bitmiş işi,çıkmak durumundayım.yarın yazıcam bu akşam olanları,bana şans dileyin,altta kalmıyım..iyi bakın kendinizee...

eylül ayında evlendik daha bir yıl olmadı,her şeye maydanozlar.düğünde kayınvalide misafirleri bıraktı gelin odasına altın saymaya geldi.onların evinde oturuyoruz,onlar daha uzaktalar.eşime sürekli baskı yapıyolar ev al diye ortada para yok.kredi çekmek günahmış ama ev alıcaksak günah değil çekebiliriz onlara göre.araba almamız lazım eşim sürekli alırım 2.el ama hemen satarım bak ev alırken diyor.babası araba delikli kumbara almanıza gerek yok diyormuş.ben çok görgülü eli bol bi ailede yetiştim.bunlar tam tersi bazen neden böyle insanlarla beraberim diye ağlıyorum.o kadar üzgünüm ki bu benim kararımdı ama keşke nişanlıyken bitirseymişim ne mal olduklarını anladığım anda..

canım neden böle düşünüyosun tamam onlar sorun ama eşinle de mi sorunların varki. severek evlenmedin mi bazen bende kızıyorum kendime keşke olmasaydı diyorum baaşka adammı yoktu harcadım resmen kendimi diyorum ama biranlık sinirle eşimi çok seviyorum gurbete geldim hiç düşünmeden evet sorunlarımda var herkesde olduğu gibi ama çok şükür eşimle bi sorunum yok. onunla çok mutluyum birçok kişinin isteyeceği huylara sahip çok anlayışlı bi eşim var o yüzden geri kalanlarınada bunlar kv falan oluyo salla diyorum. illa ki sorunlar olacak ama pes etmek yok sabır.sonuna kadar onlarla mücadele etmelisin. takmadan yaşa inan senin gibi sendende kötü durumda olan çok insan var. inanırmısın ben düğünde takılan para ve küçük altınları falan görmedim bile. üzülüyorumda ama şuna da inanıyorum bunların karşılığını bulacak onlar. bana çektirdiklerini görecekler.

yazılanlar okudukça kendi yaşadıklarım geldi aklıma biraz da ben anlatayım size de rahatlayayım kızlar.. kızımı o zamanlar 1,5 yaşındaydı, 1 geceliğine mecburiyetten babannesinde kalacaktı başka çarem yoktu sütten kesecektim önce olur dedi. gönderdim yavrumu biz eşimle 2 saatlik yoldayız karı-koca telefon telefon üstüne arıyorlar gelip alın çocuğunuzu. tamam diyip geri döndük akşam aldık kızımızı gezmeye gittikleri yerden. eltim de 2 günlüğüne kv. da kalmaya gelmiş. eşime ''yengen istemiyor çocuğun burda kalmasını ondan alın dedik'' demişler. elitim ''benim gelmemi mi beklediniz sütten kesmek için , ben çocuk ağlaması mı dinleyecem? '' demiş. o gece annemler baktı çocuğuma. düğünümde, hamileliğimde , doğumumda hiçbirşeymde yanımda olmayan kvalidem çocuğuma da bunu yaptı, sonra çok pişman oldu ama iş işten geçti tabi. torununa bunu yapacağını tahmin edemezdik.

işte canım ne yazıkkı bu haytta böle tahmin etmeyeceklerimizi yaşıyoruz. akılımıza gelmedik şeyler gelip bizi buluyo. halbu ki ne kadar ayıp insn torununa bunu yaparmı utanılması gereken bişey bence. ama öle değiller ki işte... utanma veya acıma duyguları kalmamış kalsa böle yapamazlar

işte canım ne yazıkkı bu haytta böle tahmin etmeyeceklerimizi yaşıyoruz. akılımıza gelmedik şeyler gelip bizi buluyo. halbu ki ne kadar ayıp insn torununa bunu yaparmı utanılması gereken bişey bence. ama öle değiller ki işte... utanma veya acıma duyguları kalmamış kalsa böle yapamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…